188Channel

標題: C君,我,bb。。昨晚差點又玩出禍。 [打印本頁]

作者: akitty    時間: 2016-9-6 06:04     標題: C君,我,bb。。昨晚差點又玩出禍。

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: akitty    時間: 2016-9-6 06:23

P男突然嘴埋來,跟我濕吻,手又伸埋來摸我胸。
我想避開但避不了。後面c君又愈插愈快咼,
突然c君抽返出來,應該係準備射抽出來,
我就即刻腳軟軟坐底左。
但一時吾記得下面仲有p女係度,但我仍然跟p男在濕吻中
P女應該突然間被我坐落去嚇親,
拍左我patpat掙扎左幾下。。
我都立即意會到就跪返係床到無坐落去。
但無諗到p女之後居然會主動錫我妹妹幫我口交。。
我地成為一個3角形狀態。。
錫左陣,我終於頂吾住訓返落床,又醉又攰。。
呢個時候望住佢地3個。p女都係攰到訓左落床。。
2個男既就企係床邊。。
之後我就斷左片訓著左。。都我醒果一下已經係星期日既差吾多1點。。
1張床訓住左4個人打橫訓。。
本來我身上面仲有既外套同泳衣就已經全部係地下
妹妹有啲赤赤痛。。
中間斷片期間到底做過咩來,只係得2個男仔知。。
呢1partc君尋晚跟我道歉既時候已經講曬比我知。。
我下次再打出來。
我有問c君係咪早有預謀想4p,想灌醉我地先買個隻酒而自己又無飲甘多
之前係咪已經試過。。
C君話吾係,真係情到濃時加上酒精先甘樣,吾係早有預謀夾埋朋友灌醉我地玩4p

作者: 中涼寒    時間: 2016-9-6 06:45

好耐無見

小心為上,要好好保護自已啦
作者: jfcs123    時間: 2016-9-6 06:47

早呀,做咩咁早既
作者: akitty    時間: 2016-9-6 06:47

中涼兄。。又係你。。
甘留意我既。。
作者: smallcannon2002    時間: 2016-9-6 07:05

作者: akitty    時間: 2016-9-6 07:11

以下呢一part係我斷片後發生既事。。
C君告訴我的內容。。。

2個女仔訓曬係床。。
2個男仔就討論要搞邊個先啦。。
甘p男話有樣野好想試。。
2個男仔好快又硬返,
P男抱起左p女,當時已經訓左,無曬反應。
C君就插左入去p女,然後女上男下訓左落床。
P男就帶套然後描著p女後門進發。。
P情侶原來一早已經開發過後門,不過都係第一次3p
第一次同時2穴齊入。。
我聽到呢度,心寒一寒,吾係下一個到我,我都有甘做呀。
C君就答我無,因為知道我吾鐘意
甘樣做左無內,c君就覺得興致不大,一來2支棒棒撞來撞去吾舒服,
2來p女毫無反應,真係無咩性致。就抽返出來。
仲有c君同我講,p女妹妹好鬆,應該真係做得太多或者佢地2個玩過其他野甘啦。。
之後佢就攬住我錫我。。
而p男吾知係咪搞完後門,但又未射,就除左套,繼續插p女
C君搞緊我無內,就準備做第二次。。
不過佢都話因為我無咩反應,所以佢就甘男上女下完就射左係入面然後就訓著左。
到佢訓左一半左右時候,feel到張床係甘郁,就醒來睇一睇啦
就睇到p男係到插緊我。
仲話同佢女友比上來,我妹妹好緊,又因為我剃左啲毛毛,妹妹好靚。。
佢好興奮,又做得好舒服。
最後佢又中出左我。。然後p男都攰到訓著左。。
就係甘,斷片個段時間所做過既野,c君就係甘講左甘多比我聽啦。。

我地醒個下,我立即去沖涼,著返衫,之後嗌醒佢地。。
然後就各自執野返屋企。

到星期一者係尋晚。
我妹妹仲係有少少赤赤痛我先搵c君問發生左咩事。
佢先甘講出來。。
做左3次,中出左2次。。
我就梗係嬲啦。我話以後吾會再同呢pair情侶再有聯絡由其是p男。
然後內射左我2次,我叫c君要買藥比我食。。
佢都知道我平時吾會比佢內射,
佢吾買藥比我,加上如果我真係有左或者有其他性病,我吾會原諒佢,
因為我除左c君同bb就無同第3個人做做。。

其實我而家打呢啲上來,一來分享一下,二來係想問下:
我一向無食避孕藥之類既,靠既都係套套同吾比佢地中出,
而家甘樣,星期六晚既事,我當今日星期二,c君買到事後藥比我食,仲work吾work??
我對上一次mm係上個月24號左右既事。我會吾會真係有機會有左??
作者: 巡此王    時間: 2016-9-6 08:04

真是要小心點呀
作者: lovegary123    時間: 2016-9-6 08:58

作者: ladycat_night    時間: 2016-9-6 09:03

事後最多48小時內服用,另外要計埋你經期後果段時間係咪危險期。
作者: ladycat_night    時間: 2016-9-6 09:06

引用:
原帖由 akitty 於 2016-9-6 07:11 AM 發表
以下呢一part係我斷片後發生既事。。
C君告訴我的內容。。。

2個女仔訓曬係床。。
2個男仔就討論要搞邊個先啦。。
甘p男話有樣野好想試。。
2個男仔好快又硬返,
P男抱起左p女,當時已經訓左,無曬反應。
C ...
其實明知要飲酒,仲要同陌生人飲。
飲左都預左有事發生。
差左自己接受程度有幾多。
學識保護自己緊要。
作者: bentayga    時間: 2016-9-6 09:11

24/8係開始M定M完?如果係M完就危險啲啦!
作者: rainbow39    時間: 2016-9-6 10:18

事後要48小時內食,過左就無用,男人一獸性大發,真係咩都做得出
而家無野可以做,只好等下一次經期到
希望你無事可以順利渡過
作者: Maninblue1223    時間: 2016-9-6 10:19

咁可能有D 危險,希望無野
作者: rainbow39    時間: 2016-9-6 10:24

上次黎m已經係24號,計你係黎7日,31號完
所謂既安全期只係得頭2-3日(其實係呃人)
之後就會製造新卵子(當3號開始製造)
加上男性精子可以係女性體內生存48-72小時,當然要睇下精子是否健康,係既再耐d都仲得
加上女性陰道酸性減弱,可以講係易俾精子同卵子結合

作者: timetomakelove    時間: 2016-9-6 10:29

作者: pc6983    時間: 2016-9-6 11:00

凡事都要小心,否則後果會好嚴重
作者: ladycat_night    時間: 2016-9-6 11:25

引用:
原帖由 timetomakelove 於 2016-9-6 10:29 AM 發表
其實3P 4P 應該要插完一條女個西後要換套先安全
想問下絲打你幾大?
但文中樓主已經醉到不醒人事,男人發獸性時,理既咪自己爽唔爽同刺激感覺囉。
作者: singkatya    時間: 2016-9-6 12:12

48小時內
清晨出文,大家如果仲記得我既,我就感到安慰啦。
唔記得小女我都吾緊要。我都係個句,
鐘意就當故事甘睇,吾鐘意就skip跳走就可以了。
講返少少我既關係圖
我跟c君是男女朋友
我跟bb是不可告人的關係,我地同住 ... [/quote]
作者: gum717    時間: 2016-9-6 12:28

船P玩4P:smile_47: :smile_47:
作者: akitty    時間: 2016-9-6 12:49

謝謝一些師兄們一點關心,
不過一些識友招sp等等的pm就不用再給我了。我不會回的

剛剛c君來找我了。。帶了些藥給我吃。。
而我亦決定我未來返m就一直禁佢慾作為懲罰。。

小女子就快28歲,還有幾個月。。回答某師兄
作者: hkhenry127    時間: 2016-9-6 13:25

希望你今次會無事,記得上黎講番黎左M,免得讀者擔心
作者: cmc001    時間: 2016-9-6 13:32

有一定機會中。。。
作者: 野涼    時間: 2016-9-6 13:42

作者: 野涼    時間: 2016-9-6 13:43

作者: bentayga    時間: 2016-9-6 14:07

我都有啲印象,妳同BB之間係有不可告人嘅關係,因為妳俩係。。。。!
作者: ohso246810    時間: 2016-9-6 14:29

作者: agnes0725    時間: 2016-9-6 14:33

引用:
原帖由 akitty 於 2016-9-6 12:49 PM 發表

小女子就快28歲,還有幾個月。。回答 ...
絲打俾人中出真慘慘豬
作者: pc6983    時間: 2016-9-6 14:48

引用:
原帖由 akitty 於 2016-9-6 12:49 PM 發表

懂得自我保護,才是最重要
作者: yy830    時間: 2016-9-6 15:11

take care.
作者: 中涼寒    時間: 2016-9-6 15:22

引用:
原帖由 akitty 於 6-9-2016 06:47 發表
中涼兄。。又係你。。
甘留意我既。。
無計啦, 唔知幾時開始, 好留意妳啦. 好留意個名叫 kitty 的事.
暫時最關心的事就係妳的近況, 其次就係妳同 BB, 再其次就係 C 君啦.

不過呢輪都小咗上唻啦. 因為妳都無乜 update, 我就......上唻都無乜好睇.
作者: bae146    時間: 2016-9-6 16:17

作者: guthrie    時間: 2016-9-6 16:25

引用:
原帖由 akitty 於 6/9/2016 09:11 AM 發表
...
我對上一次mm係上個月24號左右既事。我會吾會真係有機會有左??
多P絕對係值得一試嘅人生體驗(個人認為係必試),你嘅人生履歷又加咗分,雖然技術上你嗰次疑似被兩件禽獸誘姦咗,絕對講唔上係愉快嘅一次。

小弟原來想講佢恭喜,而家收返。

事後丸一般要72小時之內食先有效。

想知有冇中,去藥房買驗孕測試,最快中出後7日可驗到。

女仕玩多P,記住三個溫馨提示:(1)避孕,(2)check哂所有人健康冇病,(3)要自己真心想玩。
作者: thebat82    時間: 2016-9-6 20:27

作者: 好爽呀    時間: 2016-9-6 20:49

作者: Skidsteer    時間: 2016-9-6 20:51

真心希望Kitty 樓主可以大步跨過,以後要加倍小心。
作者: 狂輸    時間: 2016-9-6 21:14

唔原諒佢?
不可告人妳都忍受到啦,
下次落藥換妻佢都敢啦....
事後肯定妳仍然唔捨得走囉~
過咗48先食未必有用,
再加上妳係排卵期,
惟有希望妳D卵或佢兩個D精有問題囉....
有咗又唔知係邊個到時就真係尷尬囉...
作者: steven2449    時間: 2016-9-6 22:18

作者: pphant    時間: 2016-9-7 00:17

作者: 床下純情的湯圓    時間: 2016-9-7 01:09

作者: azpui    時間: 2016-9-7 02:53

引用:

Haha welcome back
只係好奇怪c 君點會俾你同個男仔住。。哈哈
作者: wk1987    時間: 2016-9-7 16:19

Aids都唔夠乙肝嚴重,師姐要小心
作者: akitty    時間: 2016-9-8 10:18

謝謝一些師兄pm我關心我,抱歉我沒有回覆,但是我都有看完的
不過一些徵sp之類恕我鄭重謝絕

可能尋晚有啲夜訓,今朝差啲吾記得醒。
好彩bb有早起身叫醒我。。
不過就有啲曳曳,
鑽上左我張床,拉高人地件衫係度啜人地粒linlin
整醒左我之後我就細細聲鬧佢。
“你傻左咩,牙嫂係隔離乍,比佢見到點算呀。同埋邊有人甘嗌醒人嫁。“
Bb笑笑口話尋晚同牙嫂做左一次,牙嫂就攰到訓著左,而家都未醒。
然後想我餵飽佢咼。
我答佢唔呀,我要遲到啦。要起身沖涼啦。
Bb居民扭計話吾制,然後繼續啜人地粒lin咼
好啦,我頂吾順啦,我就除左bb條孖煙通,關好房門。
幫bb含含啦。我話5分鐘嫁乍,我真係要沖涼出門,吾係會遲到。
Bb即刻訓上我張床,我就爬上去含含bb的巨棒。
Bb都舒服到叫呢,甘當然啦5分鐘吾夠時間吹爆bb啦。
甘時間到,我就停囗去浴室準備出門。
Bb有少少扁嘴好似話吾射甘點算。
我就答佢,搵返自己房入面既牙嫂幫你,
又或者自己打飛機囉。。
Bb居然真係趁我沖涼扮要入來辦大事。。
但其實係度望住我沖涼打飛機
最後居然仲射曬係我patpat
然後大搖大擺行返入房。。
都吾知嬲好定笑好。。
作者: bentayga    時間: 2016-9-8 10:33

引用:
原帖由 akitty 於 2016-9-8 10:18 AM 發表
謝謝一些師兄pm我關心我,抱歉我沒有回覆,但是我都有看完的
不過一些徵sp之類恕我鄭重謝絕

可能尋晚有啲夜訓,今朝差啲吾記得醒。
好彩bb有早起身叫醒我。。
不過就有啲曳曳,
鑽上左我張 ...
BB幾時娶咗老婆㗎?冇得畀妳獨佔,妳有冇唔開心呢?
作者: 中涼寒    時間: 2016-9-8 14:00

好耐無update Bb的. 之前的意外,宜家好返哂啦,有無手尾跟?
作者: boyboy2015    時間: 2016-9-8 14:03

C君都好衰囉,由得你比人中出,仲要2次添!!
作者: catlove1234    時間: 2016-9-8 18:40

老實講,雖然大家都係男人,不過我覺得你條仔好撚過份。 你話如果大家你情我願就話啫,咁樣同迷姦係無分別!一d都唔覺保護你。
作者: 349199789    時間: 2016-9-9 01:28

這麼混亂的
作者: akitty    時間: 2016-9-9 21:14

晚上,C君給我買來了驗孕棒。
測試結果,並沒有懷孕。稍微安心了點
打算下星期再用一支試試。
另外已經預約了時間去做全身檢查和驗血了。

謝謝各位關心
C君人是比較好玩豪放了點。
我也比較不拘小節也是豪放一些
我也知道的。雖然只是一起了不到2年。
但C君算是我和BB的救命恩人。。
我知道當晚的確大家都是因為酒精影響而已。
C君也跟我說安心,問了P情侶,他們自身沒有性病之類的。
也已經為我倆預約好了去做檢查。
也說不會再跟P情侶一起出去了。
剛剛檢測的時候。還一臉認真的說。
要是有了。。就結婚吧。。是認真的。
雖然殘酷了點,但有了就不要。。因為不能肯定是誰的。
結婚再來懷我們的。。
我內心其實是有點不知所措的。。
有點悲傷也有點開心。
但這次結果現在是沒有。。。
真的安心了一點下來。。
作者: uji_lover    時間: 2016-9-9 23:37

嘩 真係早有預謀 有性病就慘喇
作者: uji_lover    時間: 2016-9-9 23:38

引用:
原帖由 akitty 於 2016-9-9 09:14 PM 發表
晚上,C君給我買來了驗孕棒。
測試結果,並沒有懷孕。稍微安心了點
打算下星期再用一支試試。
另外已經預約了時間去做全身檢查和驗血了。

謝謝各位關心
C君人是比較好玩豪放了點。
我也比較不拘小節也是豪放 ...
冇事就好了
祝福你
作者: 中涼寒    時間: 2016-9-10 17:39

咁就過一個 relax 的週末啦。
作者: akitty    時間: 2016-9-10 18:10

收工了,跟c君在逛一下。
待會有中學同學聚會。。
為免我喝多了會被撿屍。(這是c君說的)
設定好時間c君會來接我回家。(要撿也要由他來撿的意思)

晚上也不算盛裝出場。
只是也穿了一條算是onepiece黑色短裙(你們俗稱的褸屌裙??)
換著以前可能普通tshirt配裙就出去了。
這2年跟c君在一起才真的覺得生活改善了很多。。

有什麼事我再打上來吧。
對於我的事,師兄們想知道什麼就說一下吧。
我想想看再打上來分享一下
作者: 芒果沙冰的芒果    時間: 2016-9-10 23:43

作者: 快樂蛋糕    時間: 2016-9-11 02:59

作者: 天拿水    時間: 2016-9-11 22:41

作者: 中涼寒    時間: 2016-9-12 00:30

遲啲有時間,就講比妳知點解咁留意妳的事,妳的post.
作者: tobytoby9999    時間: 2016-9-12 08:34

作者: akitty    時間: 2016-9-16 16:14

各位師兄午安。
話說尋晚中秋,在c君家和家人一起吃過晚飯後。
就留在c君家過夜。
晚飯過後,c君還有少許工作上要跟進。
於是我就先去沖涼先。沖涼前,再用驗孕棒測試,仍然是陰性
甘我係咪可以放下大石?不怕懷孕??

我真係好鐘意係浴缸浸浴,好舒服。
一邊舒服地浸,一邊又可以睇住ipad煲劇
吾知浸左幾內,c君都入埋來,話以為我浸到暈左。
之後又除埋衫一齊浸。
2個人一齊浸係泡泡浴。
甘當然佢又開始手多多啦~係水入面又摸胸又摸妹妹。
我就扮嬲甘話:吾搞呀,講左未來m要禁你慾吾同你做呀。
C君居然話,無呀,我手多之嘛,無話要做呀。
之後繼續舒服甘摸我粒lin又啜。下面手指曳曳開始插入去。
我忍吾住開始呻吟,但仍然吾搞c君
C君手指一直係下面抽插,我開始嗌係上來。
突然c君扶起左我,放我坐係浴缸邊,口交交
呀~呀~浴室一直都傳出我既叫聲。
C君手指同脷一齊進攻我的妹妹,搞到我嗌得勁大聲,濕曬出曬水。
C君回頭上返來同我濕吻,
我感覺到巨棒棒係我妹妹門口磿來磿去。
我:吾準插插呀,我吾要呀。要懲罰你。。
C:你忍得到咩?都出曬水囉。小淫k。。
我:吾要呀,我要出去,上床訓教。
C君繼續手指抽插,嘴嘴濕吻。
突然我感覺到手指抽左出來之後,巨棒就頂住妹妹門口。
慢慢慢慢就插左個頭頭入去。
我大叫:吾要呀~我未嬲完呀。未來m都吾同你做呀衰人。
之後我就推開佢,起身抹身。
C君繼續沖多陣涼先起身。

在床上面,c君哄返我,
但係我依然吾比佢做做,
我仲話再係甘,連比你手多多都吾得
之後我地2個就甘攬住祼睡。。
作者: akitty    時間: 2016-9-16 16:30

今天一早,我好早就醒左,
醒左就發現c君棒棒晨勃,
硬硬甘一柱擎天,
我鑽入被入面,訓係c君肚仔度,
用手摸了一下龜頭頭,會郁。好得意。
一隻手抓著巨棒棒慢慢上下chok。
一隻手係龜頭頭度轉圈圈。
我搞左一陣見c君都未醒,無郁過
就錫錫棒棒,用脷脷上下奶。
含含龜頭。
其實棒棒既粗長,我就算含到深喉我都係含吾曬成條棒
同bb個條一樣,不過bb個條長少少同有少少彎左
C君就比較粗少少,同比較直
一路含吾知幾內,開始感覺到c君有啲郁動,同埋有啲呻吟
我就加快速度,一邊手chok,一邊嘴錫脷轉。
到c君醒個第一下,佢居然第一反應係用手按住我個頭。
加快速度和深度。
然後一下長長既呻吟聲響起。
我感覺到棒棒係我喉嚨跳動左好多下,
射左好多熱熱既精精。
我吞左然後清潔返開始半軟既棒棒。
C君:又話吾搞?
我:你吾準搞我,無話我吾準搞你呀。本來我無諗住搞到你口爆我嫁,打算玩到一半走人嫁。不過講真我真係要走返屋企啦。
C君舒服既樣,攬住我多一陣,然後就比我起身返屋企,佢要返公司。
作者: akitty    時間: 2016-9-16 17:13

返到屋企,阿嫂應該返左工,bb應該放假,
果然bb仍然係張床度訓緊教。
我輕輕跳上bb張床,發現床頭既假狗狗。
睇來尋晚bb好似有一場大戰完
我拉開bb張被,就已經發現孖煙通入面漲起了。
每個男人都會晨勃^^
我忍吾住,尋晚比c君挑逗完,其實真係好想要好想做做。
除左bb條底底就即刻享用棒棒,
正當我啜得好滋味既時侯,
Bb醒左,見到我打橫係旁邊啜緊棒棒。
立即扶起我隻腳變成69姿勢。但因為我未除衫裙,
Bb只可以反起一邊內褲就錫人地妹妹。
2人的呻吟聲此起彼落,
嗯…嗯…嗯…正當我含緊巨棒棒出吾到聲之際,
Bb將假99插左入去妹妹度,
膠既質感同棒棒好吾同,立即感覺到。
Bb仲要開電源震震我粒豆豆,
我即刻震到反轉身訓返係床,
係呢個時間,bb就跪起身係我旁邊,將棒棒移到口邊,
假99繼續係妹妹到震震震,
手就除左人地啲衫裙。
但吾知點解bb吾除我既bra,只係將佢拉高就算,一直箍住人地心口露出南半球同lin
我含左無內就吾得啦,我feel到我好似比支假99震到我來第一次高潮甘
我吐返棒棒出來,
同bb撒嬌講:人地搞下你,你就即刻甘猴急甘搞人,衰人。
Bb我好想要呀…我好想做做呀。帶套套來插我啦
Bb:係你曾我訓教搞我先既,吾怪得我嫁啵。
做咩今日一早就甘淫甘想要??
Bb係床頭上好套,就拔返假99出來
將巨棒棒插左入去。
我即刻攬住bb:吾好郁,我好想感受多啲棒棒溫度,好滿足,
插到漲曬,好舒服,好想要,插我啦。
Bb男上甘就開始抽插我,嘴嘴濕吻,
抽插左好多下,我就一直甘嗌,好似吾驚會嘈到隔離屋,嗌到拆天
Bb拉起左我,坐蓮左一陣,又啜人地粒linlin
最後狗仔式甘爆速深深甘抽插我,我妹妹好舒服,
但個胸繼續被個bra箍住又走左位有啲痛。
最後bb20分鐘完事,最後臨射個下
抽出來除套套,我了解bb想要咩,就張開口,bb就顏射曬係我塊面度,
再將棒棒放入口口,由我溫柔甘啜乾淨曬啲精精。
Bb都即刻拎紙巾幫我抹,但因為有啲精射左入眼同頭髮,我張不開眼。
Bb就抱起我,一齊入左廁所,大家一齊沖身。。
沖身期間無再手多口多或再來一次。。

我就係好淫。
口裏說不準c君搞我,
但身體反應卻不是如此
一朝早就被口爆顏射2次。。。
難怪最近係床上面,c君開始叫我小淫k小淫詩。
連我講左比bb聽之後,bb都開始甘叫我。
無計啦,可能我天生性慾強呱,天蠍座
又有2支巨棒滿足到我
作者: fb8254480    時間: 2016-9-16 21:16

作者: akitty    時間: 2016-9-23 03:32

大家晚上好。。
見個post有啲沉左底,半夜三更,試下推推佢先。

講返尋晚,話說收工之後就同bb一齊食晚飯。
甘我其實都只係普通返工OL look,
恤衫短裙,甘坐底無內,bb同我講,我件衫有第3粒鈕無扣到,
睇到我個黑bra,講完之後我都feel到隔離枱個男仔都望過來。
甘我即刻扣返個粒,但係就鬆左上一粒鈕,
變左露少少心口事業線出來。當益下隔離嗰嗰仔。。

甘差吾多食完飯,隔離個仔好似仲係度繼續望吾捨得走喎。
Bb雖然就坐我對面,但居然whatapp我,
叫我去廁所除左brabra佢。吾係今晚就教訓我。:smile_14:

甘我都好聽話甘,入左廁所,除左底底同bra
雖然短裙就吾會走光既。但白恤衫就點都會好容易比人睇到囉。
出到去,個仔好似發現新大陸甘,
而我梗係有啲怕醜好快就拉住bb埋單走人。
食完飯,我地去左睇戲,套極限挑機真係幾好睇
甘係戲院,當然都有睇戲啦,但因為人吾多,(套戲都上左好內)
Bb就大膽甘手多多,將我恤衫啲鈕再鬆多2粒。
即係我對胸其實已經露曬出來甘樣。
Bb就攬住我,左手繞過我條頸放落來玩我粒linlin
右手就伸左入我裙入面撫摸妹妹。
可能因為套戲係佢比較想睇,所以bb都幾專心甘睇,只係手多多甘模下就算。
而我就被佢摸到專心吾到睇戲,最後我都曳曳除左bb條褲仔拉鍊,玩下bb既巨棒棒。
一隻手chok下佢,最後都係彎腰去含含bb既棒棒,

Bb既棒棒真係好硬硬,我又含又啜又chok。
Bb好似都係有啲無動於衷甘,
都係由我含,佢繼續硬硬
戲照睇,但手只係游走上下,無太大動作。
到差不多完場,bb先拉起我,幫我扣返啲鈕,戲院啲人差不多入場準備等上完戲。
套戲一完,燈一光,bb就拉我起身走。
我地趁未有人出來,立即入左男廁,其中一間
鎖好門,放好袋,bb就即刻好心急甘錫我,叫我吾準嗌出聲。
然後將我抱上水缸上面,分開雙腳,就用手指插入來抽插,
嘴就繼續錫緊我,令我出吾到聲。
廁所不繼都有人進出,真係好刺激。
都聽到啲人出曬去,無人係度啦。
Bb就放開口同手,轉眼間就除好褲,
硬硬既棒棒立即插入我濕濕既妹妹度。
插左起硬過百下,我一邊忍住吾嗌出聲,
但啪啪啪既棒棒碰妹妹的聲音一直發出成個廁所都聽到
突然間有人入來,我同bb立即停底,
個人入左隔離嗰間,係到爆石,臭死。
甘咪者係我地吾可以再甘樣插囉。
係呢個停頓既 moment ,
我先可以喘下氣,然後問bb射左未,
吾準內射係入面。我未來m。。
(上2星期c君的事件,我未m一直都無再同c君做,但我有同bb做做
Bb就話未射,不過都就快,但突然間甘停頓左,bb就話著返褲返屋企先再繼續。
係囉,bb就著返褲就可以囉,但上面件tee都有啲汗濕曬
我呢,短裙係腰,用紙巾抹抹妹妹拉返條裙落來。
恤衫鈕開曬。我都流左好多汗,輕輕抹了下扣返鈕,
件衫就有啲痴住痴住甘,
連粒lin都突埋。
我問bb我可吾可以著返底褲brabra
Bb居然答我甘樣好sexy吾準我著,
快速甘閃離臭臭既廁所之後。
我就一邊咩我個手袋,一邊繞住bb隻手一路行返屋企,
費時比其他人睇到我突lin走光。

踏入門口個一下,bb就即刻獸性大發,
今次我地2個既刻脫光光。
然後bb就坐左係sofe,我就乖乖坐係隔離含返硬硬bb棒先。
含到好硬硬啦,我就用嘴嘴幫棒棒帶套套,
然後慢慢甘坐係bb上面,對準妹妹,一下就坐曬落去,
呀~真係插到好入,bb,我想要多啲,多啲
Bb手仔同口仔都無放過我,靠住sofe背,
都係到玩同啜我粒linlin
我忍吾住加快上下坐既速度
Bb係呢個時間,將我拎轉身,變成後入甘坐蓮,
將我對腳分得更開,手亦都加了力度,扶起我更快甘加速上下既速度。
插左過百下,bb突然抽返出來,
然後將我平放係sofa
然後用返正常位壓落來。
我對腳比bb.用手分開得更大,
我自己都可以望到bb既巨棒棒抽插我既動作速度。
如事者,bb用最大力度同速度抽插我妹妹。
我用我的最大呻吟聲去配合bb既動作同啪啪啪聲音
Bb完事一刻,將啲精精射曬入我妹妹度(有帶套。
我都係bb射射既一刻,來了高潮。
Bb話我有噴水,第一次,噴到佢肚仔都濕左。
我就完全吾知,只係知道我對腳一直有抽筋甘既動作,
的確係有一種去完廁所䆁放左既感覺。
吾通我真係來左第一次高潮???

完事之後,bb抱起公主的我,一齊去左沖涼。
沖涼都有啲手多既,我都有再幫bb含含去清潔乾淨棒棒
然後就大家都久違了光脫脫甘一齊攬住訓。
趁今晚呀嫂返左屋企,可以獨佔一下bb,
而家甘就醒一醒左,bb仲訓得好淋

最後為大家帶一點小彩蛋
,今日食飯前,行左陣街,
行左入內衣店,
經過量度之後,雖然我最近係有啲增左磅。
但我都估吾到會升埋cup
我有34C。。。店員姐姐話我可能帶D cup都可以

作者: 中涼寒    時間: 2016-9-23 21:42

咁突然轉標題的,差啲搵唔到。
作者: benlo168    時間: 2016-9-23 22:13

已經夠1個月了,經期嚟咗未呢?可以再用驗孕棒再驗啦。
作者: akitty    時間: 2016-10-16 05:03

晚安(早安)各位師兄
小別了一段日子,沒有上來。
都估到個post會沉左嫁啦
純粹上來報告一下。
我無事啦。
Mm照常來,報告也出來了,一齊安好。
下星期準備出發去歐洲13日遊。
好興奮。第一次在外國渡過生日。
作者: NTA    時間: 2016-10-16 05:59

引用:
原帖由 akitty 於 2016-10-16 05:03 AM 發表
晚安(早安)各位師兄
純粹上來報告一下。
我無事啦。
好興奮。第一次在外國渡過生日 ...
無事就好
同邊個去一齊去歐洲玩呀?
作者: Stoned    時間: 2016-10-16 06:07

引用:
原帖由 akitty 於 2016-10-16 05:03 AM 發表
晚安(早安)各位師兄

純粹上來報告一下。
我無事啦。
好興奮。第一次在外國渡過生日 ...
恭喜你……放下心頭大石!
去旅行玩得開心啲
作者: 中涼寒    時間: 2016-10-16 06:09

好好亨受啦,enjoy the trip
作者: akitty    時間: 2016-10-17 02:03

同c君2個人去,
講話歐洲者,其實只係去法國,搭歐洲之星過英國,
返來個陣係英國返來者。

都只係去英法2國。
C君話行程無咩安排嫁,純粹放大假就拉埋我一齊出去散下心甘。
主要睇我有無啲咩地方想去。
作者: akitty    時間: 2016-10-17 02:06

最近都無咩可以打出來分享比大家。
一啲甜文色文,好似都已經打曬出來。
好似大家都對我無咩感興趣。

甘又係既,我來來去去都係c君或者bb點樣同我做做之類的
缺乏新意
作者: 中涼寒    時間: 2016-10-17 06:26

引用:
原帖由 akitty 於 17-10-2016 02:06 發表

缺乏新意
唔好咁講,妳仲有一啲忠實fans, 再唔夠的,咪貼吓啲唔出樣的相囉。實上返唻。
作者: sam7211    時間: 2016-10-17 15:01

好文,其實斷片酒的確幾厲害!
同時我相信好多女仔都試過在不太清醒時,給男人上了也懵然不知,其實俾人上了也不是大事,最大的事就是自己失去知覺無得享受被人抽插的快感,哈哈!
作者: gunfan    時間: 2016-10-17 15:51

作者: 中涼寒    時間: 2016-10-17 22:55

引用:
原帖由 akitty 於 17-10-2016 02:06 發表

缺乏新意
咁老實,我又唔係咁想見到妳同第二啲人喎。可能不知不覺咁鍾意咗妳添,但又可能係只係好似兄妹咁關心妳喎。
作者: akitty    時間: 2016-10-18 06:20

中涼兄趁機表白甘都得。。
一早起身就心跳加速了
作者: 中涼寒    時間: 2016-10-18 08:17

引用:
原帖由 akitty 於 18-10-2016 06:20 發表

中涼兄趁機表白甘都得。。
一早起身就心跳加速了
只係比妳知有我呢個忠實粉絲係後面啫。兩個夠哂數啦!!!
作者: akitty    時間: 2016-10-20 04:10

昨日風大雨大,原來約會了一班玩手機遊戲的網友聚會。
差啲以為要取消。好彩入夜之後都天氣都變返好。
聚會照舊。不過只係得返5個人出來。
4男對我1女。
我都知手機遊戲係比較少女仔玩嫁啦,
仲要肯約到出來。。
甘大家圍圍喂打邊爐,一齊打公會戰。
晚飯過後,去左neway直落。
甘我怕落雨,我都吾係著得話好性感嫁啦。
背心加外套,下身牛仔裙涼鞋

甘一路唱k都無咩野既,甘大家都有飲下酒甘樣
一路傾計一路玩甘啦。
甘4個男仔入面只有一個係故事既主角。甘叫佢a君啦。
反正應該都只係過客來既者。

甘可能大家都係遊戲機友,對各自既現實世界都不太熟悉。
亦吾知道係佢誤會左定我做左啲咩事令佢誤會。
作者: happyforever21    時間: 2016-10-20 04:14

作者: akitty    時間: 2016-10-20 04:19

甘5個人係k房都吾係大嫁啦。
甘佢簡坐左我隔離,佢樣貌都ok既,吾叫樣衰囉,不過就少少肥,
但都高大既,應該接近有1米8呱。

甘大家飲酒傾計,有少少手掂到手呀,大脾拍到大脾,
大家都無野既。
甘飲下飲下,大家都開始有啲酒醉啦。。
c君有叫過我吾使怕夜,玩完打比佢等佢來接我返屋企既。
我見大家都有啲醉意趁未醉,不如吾好玩天光啦,
準備走啦。
我就起身去左廁所,諗住去完廁所之後就打比c君啦。

點知a君係廁所門口等住我出來,仲話有啲野想同我講咼。
甘我吾係傻既,見佢頭先特登簡坐我隔離,
有時又借意摸到我甘。
我大概都估到佢想講咩……平時係遊戲入面,大家群組傾計佢都經常對我有曖昧既說話既
咪諗住聽下就算啦。

點知真係個啲情情愛愛既說話,
我答佢你醉啦。吾玩啦返去啦。
之後a君就一下錫埋來,同我濕吻啦咼。
好強烈既酒味又口腔傳過來……
作者: akitty    時間: 2016-10-20 04:34

我推開左佢一下,但佢又繼續錫埋來咼。
之後可能見佢走廊吾係甘好。
佢就推左我入左廁所隔離間無人k房度,
又無人又關曬燈。
我諗吾係特登裝入來應該吾會有人發現我地係入面。

佢推左我訓左係沙發度,繼續錫我,
我雖然都有反抗一下,但佢突然張我隻手放落去摸佢弟弟,
我feel到佢已經硬曬,隔住條牛仔褲都摸得到。
而佢亦都隔住我件背心係度楂我個胸。
繼而再將手放落我裙底,隔住底褲摸我妹妹。。
我都感覺到自己已經濕左。。
但我知道我再係甘樣吾得。。
所以當佢下一個動作放開左我既時間,
我都一巴打醒左佢,推起左佢起身。
佢有啲呆左,然後好似突然明白之後不斷道歉。

我就吾理佢,整理返好啲衫就返房拎埋手袋走人。。
打比c君,等c君出來接我期間。
A君都有嘗試繼續打比我,同say訊息同道歉,
話一時酒後亂性之類,但我都一概沒有回覆。

我而家仲係路邊等緊c君揸車來接我返屋企。
我因為甘樣而家底底都有啲濕,
我好似好想要,但我知道頭先甘樣做係吾可以係吾岩嫁。
點算呢!
作者: 中涼寒    時間: 2016-10-20 06:48

引用:
原帖由 akitty 於 20-10-2016 04:34 發表
又無人又關曬燈。

佢推左我訓左係沙發度,繼續錫我 ...
無野的,妳都能夠守住最後防線,最多返到屋企,一係搵bb, 一係搵c 君。攪掂。
作者: NTA    時間: 2016-10-20 06:58

其實,佢咁樣你可以告佢非禮
作者: 我係lok~~    時間: 2016-10-20 07:49

Ceazy
作者: 隔離房的大細路    時間: 2016-10-20 09:33

好多人都分唔清現實同遊戲,有feel既話,食個快餐都唔錯,冇既話,那巴醒得好,等對方醒一醒
作者: alfred1398    時間: 2016-10-20 12:37

引用:
原帖由 akitty 於 20-10-2016 04:34 發表
又無人又關曬燈。

佢推左我訓左係沙發度,繼續錫我 ...
嘩  老強喎
作者: CHASER仔仔    時間: 2016-10-20 18:47

作者: akitty    時間: 2016-10-20 19:05

甘當時大家都有醉意既,
我未算好醉,因為我知道得我一個女仔。
而佢就一睇就知道醉得厲害過我。

C君接左我上車之後。
我忍吾住同佢講岩岩發生左咩事。
C君都暴怒,仲以後吾比我去呢啲聚會。
之後c君送我返屋企,個陣都快5點了。佢話一陣要返公司,所以可以係我度小睡一會嗎?
甘我梗係可以啦。
入到屋,bb同阿嫂仲係房未醒,不過房門無關。
就望到2個光脫脫訓係床。
我地2個都望到之後就避開啦,幫佢地關房門。
然後c君入左我房就問我。
C君:平時佢地都係甘嫁?
我:係嫁。佢地平時都係甘樣裸睡嫁,吾係第一次見。我都鐘意裸睡或者只係著底底訓教,你都知嫁。
C君:甘你咪見過好多次你呀哥既……
我:由細睇到大嫁啦~鬼叫得我地2個相依為命咩。
好彩老豆仲有間屋同一啲錢留比我地乍。吾係真係住都無得住。
C君吾知係咪覺得我可憐,就攬住我
我就攬左一下就推開左佢。除衫準備去沖涼先訓教
我:我沖涼先,你訓一陣啦,我一陣叫醒你返工。
C君:你就甘行出去??吾怕佢地醒左見到?
我:bb訓左,吾怕既,佢好少會比聲嘈醒,除非自然醒或者搞醒佢既者。

我沖緊涼之際,c君開門入左來。
隔住磨砂玻璃係到同我繼續傾左幾句。
最後都有除左衫入來同我一齊沖。
都吾係叫一齊沖既,佢只係除左衫入埋來過一過水,
幫我抹左一下淋浴露。手多多左幾下。
然後就捉我手仔去幫佢打飛機……
作者: akitty    時間: 2016-10-20 19:21

摸左幾下,好似都係吾多夠。
C君就捉住我幫佢含含。
我就跪係地下含含小c君。
含到硬曬無內,c君就拉我起身,扲轉我身。想後入
我就嗌住吾好。
沖完涼抹左身返房先啦。你又未戴套套。
於是,大家沖乾淨抹完身,都係光脫脫。
C君開門聽吾到有聲,者係bb阿嫂2人都未醒,
結果都係一下就係後面插左入來。
可能因為抹乾淨左身,妹妹都有啲亁,呢一下有啲痛。
我吾敢嗌出來,怕嘈醒bb。
C君就扲返佢地衫,一邊插住我一邊慢慢向前行。
行到去房門口時候,我以為就甘入返房啦。
點知c君停左係房門口,反而慢慢開左bb間房門。
我嚇了一驚,係到細聲講:吾好玩啦,我地入房啦。
C君噓左我一聲,然後就偷望bb間房情況
床上面,阿嫂係入面背對房門,攬住張被訓緊教,
雖然有著底底,但都露出成個背部出曬來,
Bb就訓左係床邊,大字形甘訓,
仍然打緊呼,者係熟睡中。但張被只係蓋住肚仔。
晨勃中的小弟弟一柱擎天中。。。
作者: akitty    時間: 2016-10-20 19:54

C君一邊睇住bb房內情況,一邊慢慢抽插緊我。
我就一隻手頂住門邊,一隻手掩口怕嗌出聲嘈到bb
C君個種感覺好似望住都吾夠,仲想行入去。
我就真係嬲啦,啦啦聲自己抽出來行左入房訓左係床。
然後就有啲嬲甘鬧c君。
吾通你又想玩4p??我係淫底者吾代表可以任你舞。
C君就話只係興奮想繼續刺激啲甘者。
甘我都知c君真係幾大膽鐘意刺激個啲人來既。

C君戴返套,然後就爬左上來,抬起左我雙腳上肩膀。
就男上女下甘一直插,再換側入,狗仔
真係插到我忘曬形。
如是者做左差吾多半個鐘,最後除套口爆左我。
口爆完我c君就攬住我一齊訓。
甘過左陣,c君就出門上班,而我就繼續訓。
太過攰啦,連起身著返底底都無著就繼續懶係床。
我都記得bb阿嫂今日都要返工,所以就好安心繼續訓。
就甘訓到頭先先醒。。。而家仲係光豬等bb放工返來
作者: tomtomchan    時間: 2016-10-20 20:11

條友咁狼死,飲完酒大晒咩,又唔係你情我願,小心d
作者: 中涼寒    時間: 2016-10-20 22:13

嘩,妳都好瞓得吓喎,唻一個睡美人
作者: alex0804    時間: 2016-10-21 00:45

如果係愛你既!!!!都唔會咁樣對你啦!!!
玩還玩!!!有咩事真係後悔一世
作者: 中涼寒    時間: 2016-10-21 10:24

不如妳講吓同C君的第一次吖。
作者: akitty    時間: 2016-10-22 00:46

嗯……同c君既第一次。。。
其實都係好普通甘乍咼。

而且再加上本身都係因為要幫bb所以先至同c君係埋一齊
一齊之後先至發現大家原來都甘夾甘咸濕。
加上c君令到我同bb2個既生活變得好轉,
所以我真係好鐘意c君,吾捨得放開佢。
作者: akitty    時間: 2016-10-22 01:17

8號風球下。
屋企只剩下我跟bb,阿嫂回去了自己家。
雖然沒有什麼風雨,但我還是在凌晨5點多就醒了。
醒來全身有點汗,大概是熱醒的吧。。
因為知道只有bb在家,所以就只穿著底底步出房門,
準備去喝水。
步出房門就聽到bb熟睡的打呼聲,
我引不住偷看一下床上的bb,
雖然沒有蓋被,但也看到身上也流了一些汗,
運動褲下一個小帳篷搭了上來。
我進房間幫bb開了風扇,轉身看看bb,
Bb睡夢中伸了手進褲內抓了下癢。
我看著就想起昨天的事,
C君一邊後插我的時候,我真的很想走前去含著bb的棒棒
只是我忍耐著我的理智,我不可以讓阿嫂和c君發現我和bb的性秘密。
想的期間,我已經跪在床邊,看著未完全硬,但已漲起的小帳篷。
我感覺到我已經開始濕了。
我忍不了手,慢慢拉下bb的運動褲,
果然沒有穿底底。
小棒棒應聲彈起,雖然未全硬,但已經尺寸滿足……
我用手指在龜頭上轉轉,棒棒立即就有點反應了,
有向上朝起的感覺。
手指把玩了幾下,bb雖然沒有醒,個棒棒已經全硬作戰狀況中。
不過這時候我只是伸嘴含了2下,啜了2下。
回頭看看那個懶訓的bb。
就鬆口,拉返褲褲上返去。
就去廁所尿尿然後喝水回房去了。

我不知道是否突然沒什麼性慾,怎麼會面對住全硬的棒棒也不為所動。
但我都有感覺到有濕濕想要的感覺的
作者: 中涼寒    時間: 2016-10-22 12:57

可能開始有理性同性慾的戰爭啦。
作者: wa8595    時間: 2016-10-31 21:40

等樓主更新!!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)