188Channel

標題: 回味同老婆3P [打印本頁]

作者: 石黑龍127    時間: 2016-9-4 19:19     標題: 回味同老婆3P

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: freepic1iman_dc    時間: 2016-9-4 19:52

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2016-9-4 19:19 發表
好耐都冇喺度發文,因為之前工作太忙,所以連扑嘢嘅次數都少咗,嚟嚟去去都係同老婆玩,雖然老婆都已經好玩得,不過其實都有啲悶,所以前晚扑佢嗰陣,提出想再玩3P,不過就俾佢拒絕咗,理由係佢話自己肥咗,冇信心,費 ...
為咗師兄您自己,
您都要鼓動阿嫂 keep fit囉。
作者: 石黑龍127    時間: 2016-9-4 20:23

其實邊係吖,佢而家係肥咗少少,係有啲啲肚腩仔,不過以四十幾歲女人嚟講,絕對係OK, 淨係對八字波都有排玩,應該係嗰次我老友得佢唔夠爽,所以佢冇興趣再玩就真。
作者: veryok    時間: 2016-9-4 20:55

為了各位ching有機, 要叫老婆減肥. 增信心.
作者: tomashenry14    時間: 2016-9-4 21:17

期待故事

作者: 小福星    時間: 2016-9-4 21:47

可以3p 請pm 參加………………
作者: labolam    時間: 2016-9-4 22:19

nice see  your post
作者: 石黑龍127    時間: 2016-9-4 23:31

其實可以話俾各c兄知,而家要同我老婆3P,基本上係好困難,除非有奇蹟,雖然之前佢真係好玩得,佢仲試過約埋個麻雀腳女朋友,一齊玩過3P,但係MMF,由始至終,都係就得同我老友嗰一次,嗰次都仲係好偶然之下成事,所以真係冇得勉強。
作者: yau173325    時間: 2016-9-4 23:32

Cccccccccc

作者: 石黑龍127    時間: 2016-9-5 01:07

言歸正傳,而家開始講整個過程俾大家知,我老友同我相識咗7,8年,算幾老死,因為工作上常有接觸,有時候更會運用佢嘅權力,喺工事上賣個方便俾我,所以工餘時候都會出去吹吓水,兩個男人,一般都係講女人,佢講佢老婆好保守,結婚超過十年,都仲係男上女下,吹蕭嗰啲就更加唔洗講,我就同佢講,我就啱啱相反,我老婆乜都肯玩,所以佢一直都好羨慕我,見佢咁慘,一直都知佢份人正正常常,就當醒佢,俾幾張我老婆嘅裸照佢嘆吓,佢一聽到,問我真唔真,咁益佢。其實佢都見過我老婆五,六次面,期間每次我都有留意佢注視老婆對燈,不過我又唔介意,坦白講,老婆對波咁勁,有邊個男人唔會 眼金金。我喺電話裡面揾咗十零張相佢睇,好記得佢一路睇個樣,真係眼都定埋。
作者: 石黑龍127    時間: 2016-9-5 01:09

編文係長咗啲,不過我習慣寫嘢係比較長細啲,見諒。
作者: css32    時間: 2016-9-5 01:46

非常詳細。肥有肥好,請繼續出文。
作者: 真實青年    時間: 2016-9-5 02:28

作者: couplelover    時間: 2016-9-5 03:31

佢仲試過約埋個麻雀腳女朋友

即是同埋師兄一齊 MFF?
還是你老婆佢自己出去玩FFm?

作者: Water_man    時間: 2016-9-5 05:33

你太太而家少去玩所以肥左、但她可以慢慢keep返的!support!
作者: lkk9898    時間: 2016-9-5 10:36

作者: 石黑龍127    時間: 2016-9-5 11:48

咁梗係我同佢加埋佢個女雀友啦,雖然你未必會信,但係我可以話你知,其實香港地,大把呢類想玩又心思思嘅被冷落嘅人妻,只要你有一定條件同識得同佢溝通,要玩得放啲,完全冇難度,當然我有個玩得又睇得開嘅老婆都係主要原因。
總之唔能夠一見到啲女就想去扑嘢,咁就死硬。
呢次MFF就唔講住嘞,留返日後有機會再講,都係講返我嗰一次嘅MMF先罷啦。
作者: kkp000    時間: 2016-9-5 16:57

等你呀!師兄
作者: 粗魯B    時間: 2016-9-5 17:54

我老婆衹接受到男技師推油抽水,聽到她呻吟聲就興奮
作者: skychristopher    時間: 2016-9-5 18:21

作者: Skidsteer    時間: 2016-9-6 00:10

期待更新MMF中。
作者: 石黑龍127    時間: 2016-9-6 00:13

個friend一路睇一路講,對燈真係好勁,平時著住衫睇都已經好似幾大,估唔到除晒衫,對嘢真係唔講得笑,咁我又同佢講笑,同你老婆比較差幾遠,佢話梗本冇得fight,等如小朋友對大人,點比,我當堂笑咗出嚟。跟住睇睇吓,條友話大劑,我問佢乜事,佢好唔好意思話比我知,條尻硬咗,我同佢講,唔使唔好意思,正常喎,正明老婆淨係對燈都已經好有殺傷力,突然之間,反正我成日都想試同老婆3P,不如就揾佢,我就問佢,睇你都咁大反應,如果比你真係揸尻佢對波,點算,佢話係就冇得頂,不過邊有機會,幻想吓就得,咁我話如果我講掂老婆你敢唔敢3P先,佢話老實講,出去俾錢打飛機都揾唔到呢啲導彈玩啦,邊揾到理由唔玩啊,於是我就話等我即管試試。
作者: 床下純情的湯圓    時間: 2016-9-6 01:11

作者: steven2449    時間: 2016-9-6 01:31

作者: mk1549    時間: 2016-9-6 07:37

期待下文
作者: 88yes    時間: 2016-9-6 08:45

師兄跟住點樣安排行動
引用:
原帖由 石黑龍127 於 2016-9-6 12:13 AM 發表
個friend一路睇一路講,對燈真係好勁,平時著住衫睇都已經好似幾大,估唔到除晒衫,對嘢真係唔講得笑,咁我又同佢講笑,同你老婆比較差幾遠,佢話梗本冇得fight,等如小朋友對大人,點比,我當堂笑咗出嚟。跟住睇睇吓 ...

作者: AVSUPERMAN    時間: 2016-9-6 09:09

作者: bentayga    時間: 2016-9-6 09:14

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2016-9-6 09:09 AM 發表

你都幾變態,比人屌你老婆,性心理有問題,影衰晒d男人
師兄,一樣米養百樣人,唔使咁滾動喎!
作者: 大頭仔2016    時間: 2016-9-6 10:26

作者: theoldman    時間: 2016-9-6 10:51

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2016-9-6 09:09 AM 發表

你都幾變態,比人屌你老婆,性心理有問題,影衰晒d男人
換另一角度睇,這也是愛她的表現,能帶給你老婆多點刺激,多D享受性愛. 只要事前溝通得好,大家遵守規則,最重要當然是老婆願意及注意衛生(帶袋)啦. 人生匆匆,要及時行樂,當過了秒回頭已是太難:smile_13:. 我又唔覺樓主影衰男人,生活各有各精彩,唔影響別人就得啦,唔通做條咸魚好咩?
作者: 石黑龍127    時間: 2016-9-6 11:34

有種人都幾有趣,又話變態,但係又要上嚟香討睇人啲變態嘢,既然係咁正直,就唔好入難睇,返屋企對住塊吟詩作對
作者: 石黑龍127    時間: 2016-9-6 11:37

咁大個人,玩得就一定係双方都同意,大家去享受尋求刺激,有何不可,其他C兄同意嗎?
作者: labolam    時間: 2016-9-6 11:44

agree
作者: 好爽呀    時間: 2016-9-6 11:54

作者: 東熱汁男    時間: 2016-9-6 12:18

樓主的大方分享老婆比老死,而老婆又肯接受,香港人連造愛次數都小,港女婚後連造愛都吾想,難得樓主夫妻恩愛,下次有機會玩玩,預我啦!
作者: DRASS    時間: 2016-9-6 13:14

作者: AVSUPERMAN    時間: 2016-9-6 13:38

作者: 石黑龍127    時間: 2016-9-6 14:03

無謂變成罵戰,香港就係有呢種儍人,又要睇,睇完又要鬧,但係最好笑鬧完又繼續睇,真有趣。
希望該C兄繼續扮正義之士去睇引版,可能用呢種方式扮紳士,會帶俾佢有更大滿足感。
就此收筆。
作者: mk1549    時間: 2016-9-6 14:20

石兄,千祈唔好介意.自己喜歡就得.我之前都試過mmf.感覺唔錯
作者: achikaru    時間: 2016-9-6 14:31

作者: achikaru    時間: 2016-9-6 14:32

作者: 8862    時間: 2016-9-6 16:54

鹹魚青菜,各有所好。
作者: andy63    時間: 2016-9-7 08:50

支持師兄, 請繼續更新!
作者: theoldman    時間: 2016-9-7 13:00

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2016-9-6 01:38 PM 發表

你會唔會將自己隻牙刷同人共用,睇住佢攞嚟刮脷胎,玩3P係個人喜好,但叫自己老婆劈腿比fd屌,日後見面會当乜事都無,仔女知道仲唔家变,你d歪理無法接受,你老婆玩完覺得比fd屌完仲爽& ...
用牙刷作比喻跟本是不合衛生原則,正如你會用老婆M巾抹面嗎?道德L& 耶L就咪L入黎睇.
入得黎都係成年人,有D已婚,仲係細路! 玩得3P會搵D周圍唱嘅fd去玩咩,如果老婆比人屌得爽就唔愛你, 咁就請自我檢討下! 咸魚青菜各有所愛,歪唔歪理視乎個人心境,正如榴槤有人喜歡有人唔喜歡. 繼續支持樓主更新!
作者: labolam    時間: 2016-9-7 13:05

引用:
原帖由 theoldman 於 2016-9-7 01:00 PM 發表

用牙刷作比喻跟本是不合衛生原則,正如你會用老婆M巾抹面嗎?道德L& 耶L就咪L入黎睇.
入得黎都係成年人,有D已婚,仲係細路! 玩得3P會搵D周圍唱嘅fd去玩咩,如果老婆比人屌得爽就唔愛你, 咁就請自我檢討下! 咸魚青 ...
support
作者: buffon    時間: 2016-9-7 15:35

作者: css32    時間: 2016-9-7 22:15

又要睇,又要鬧。咁正經就唔好睇引板啦。
作者: veryok    時間: 2016-9-8 00:31

首先咁講.

取老婆, 會唔會係處女, 相信十居其九都唔係. 即係話, 老婆曾經有性經驗, 咁會唔會嫌棄老婆。

既然老婆已經有性經驗, 只不過, 係婚後, 大家同意之下, 產生樂趣, 又有何不可.

最緊要係, 大家接受, 大家又開心, 又唔係殺人放火, 無謂做假道學, 係度教訓人.

不如睇下「藝術文化」, 陶治性情.

版主, 幾好既分享.
作者: buffon    時間: 2016-9-8 02:33

作者: tomashenry14    時間: 2016-9-8 02:37

樓主,冷理閒言,繼續分享下去吧
仲有,可以講下自己睇住老婆比老友比人扑既感受,同埋你地三個3p之後關係變化?
作者: mk1549    時間: 2016-9-8 08:37

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: andy63    時間: 2016-9-8 11:18

强力要求樓主更新
作者: 三刀波主    時間: 2016-9-8 18:15

作者: 82125653    時間: 2016-9-8 19:38

你地有冇夫妻同房按牙?
作者: 82125653    時間: 2016-9-8 19:41

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2016-9-6 11:37 AM 發表
咁大個人,玩得就一定係双方都同意,大家去享受尋求刺激,有何不可,其他C兄同意嗎?
当然同意啦
作者: Lesgoles    時間: 2016-9-12 01:47

Thanks for your sharing, waiting for your update:smile_o12:
作者: lam2383    時間: 2016-9-16 16:58

通常越係满口道德,個啲人就變態,兩個成年人同意有乜唔玩得
作者: fb8254480    時間: 2016-9-16 21:15

作者: 石黑龍127    時間: 2016-9-17 03:18

冇上一排引版,見到唔少C兄都出文好支持我,亦睇到好多觀點,真心多謝晒,我相信真係要積極考慮,繼續寫落去,回饋各C兄嘅鼓勵。
作者: fb3848170    時間: 2016-9-17 03:33

作者: man302000    時間: 2016-9-24 14:02

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2016-9-6 11:34 AM 發表
有種人都幾有趣,又話變態,但係又要上嚟香討睇人啲變態嘢,既然係咁正直,就唔好入難睇,返屋企對住塊吟詩作對
你講得岩wow樓主,睇完唔岩睇既咪算,人地係平台同大家分享,大家都多左野睇,個個人都有唔同既喜好,有d人係唔識尊重人
作者: 8862    時間: 2016-9-26 08:34

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2016-9-17 03:18 AM 發表
冇上一排引版,見到唔少C兄都出文好支持我,亦睇到好多觀點,真心多謝晒,我相信真係要積極考慮,繼續寫落去,回饋各C兄�鼓勵。
繼續寫下去,你的文筆不錯。
作者: marlboro1356    時間: 2016-9-26 13:31

作者: romancelover    時間: 2016-9-27 00:53

繼續啦師兄,非常期待!
作者: 石黑龍127    時間: 2016-9-27 03:46

唔好意思,揾食緊要,返咗大陸幾日工幹,終於返到香港。
既然咁多C兄有興趣,小弟繼續寫埋之後嘅發展。老友表晒態去馬,之後就梗係探下老婆口風,就喺嗰晚又同老婆扑嘢時候,老婆坐蓮,我例飛就一定搓佢對波,一路搓一路話俾佢聽佢對波真係超大,同佢講老友成日問我有冇相睇,老婆即刻問咁有冇俾佢睇,我見時機成熟,就話有呀,求其畀咗幾幅佢睇, 仲睇到條衰仔扯晒添,老婆即刻鬧我話有冇搞錯呀,我就話算數啦,當益下條友,就當俾佢見識吓,佢仲話你好正添, 女人就係咁,讚佢兩嘢,當堂唔同晒, 之後就唔使講, 嗰晚就梗係扑得好high啦,完事後,老婆就問我比咗邊啲相佢睇,我話主要都係睇到你對波嘅相,老婆仲反問老友睇完有冇嘢講,我 話佢睇完真係流曬口水,話如果可以真係揸下就好喇,老婆再問佢仲有冇其他嘢講,咁我都係照直講,佢話你對燈又大又圓雖然乳暈係比較大咗啲,但係顏色唔深,真係好正,之後老婆咪咪嘴沒出聲,我就成機同老婆講,不如搵機會畀佢試下一齊同我哋玩,等佢唔使成日去打飛機,因為我老婆大概都知佢概底細,老婆話你唔介意咩,我話有乜好介意,大家成年人,就當係娛樂,人一世物一世乜都試下,於是老婆就講,玩都冇問題,不過要佢一定帶套,同埋唔準車,我話呢啲係小問題,仲同我老婆講,老友知道肯定開心死。
作者: feetslave    時間: 2016-9-27 12:36

作者: hk4naughty4hk    時間: 2016-9-27 17:08

yeah!!!
作者: Eddyo    時間: 2016-9-27 18:51

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2016-9-27 03:46 AM 發表
唔好意思,揾食緊要,返咗大陸幾日工幹,終於返到香港。
既然咁多C兄有興趣,小弟繼續寫埋之後�發展。老友表晒態去馬,之後就梗係探下老婆口風,就喺嗰晚又同老婆扑嘢時候,老婆坐蓮 ...
期待更新!!
作者: slutt    時間: 2016-9-27 20:00

100%支持樓主!其實自己鐘意就無問題!難為我好難塭到咁放嘅parter !
作者: 石黑龍127    時間: 2016-10-15 20:16

過咗兩日,星期四,工事上要揾老友,講完工事,就講私事,話老婆已經應承玩,不過就講明要帶套,唔車得,我老友就梗話冇問題,想越快越好,咁我就話不如過兩日,我同老婆上大陸揼骨,會喺大陸過一晚,就喺嗰晚上酒店房玩,比較方便,就係咁樣安排,我仲叫佢玩前一日,自己打番次飛機先,費事佢到嗰晚做快槍手就大家冇引,條友即刻打蛇隨棍上,叫我比張老婆嘅大波相佢,用嚟起機,我見反正都就玩,所以就冇所謂,求其發咗兩張俾佢,益吓佢。返到屋企同老婆講咗,我唔想太刻意,所以話星期六返大陸揼骨,如果夾到時間,到時候玩好唔好,老婆就好隨意答話,哦,我心諗又估唔到咁順利,於是我就好期待,想快啲到星期六。
作者: happyforever21    時間: 2016-10-15 20:43

作者: DRASS    時間: 2016-10-15 23:45

作者: hksamchan    時間: 2016-10-16 10:44

作者: 籠中熱情的師姐    時間: 2016-10-16 12:35

作者: wong_dog    時間: 2016-10-16 14:04

支持樓主...玩得開心D...等你報告
作者: 石黑龍127    時間: 2016-10-16 17:51

跟住好辛苦等到星期六,中午我俾電話老友,話今晚按計劃行動,佢話OK,仲同我講,尋晚真係喺屋企自己打咗次飛機,仲唔知點解比平時更快出嘢,佢話可能我老婆張相真係太正,對波形又大又靚,而且又係認識,更加有刺激感,最重要諗住就快可以有得扑埋,嗰種感覺真係冇得頂喎,總之就係未試過咁爽,仲正過出去玩。
到夜晚,去接老婆放工,跟住就上路,其實之前已經叫咗老友對準時間俾電話我,到咗大學站,電話就嚟,都係準備對白,問我喺邊,我話同老婆去深圳揼骨,佢話咁啱,佢喺大陸工幹完,諗住無聊揾節目,我話有興趣就一齊,骨場等,收線我就同老婆講,老友喺大陸,約咗一齊,老婆都好醒,問我係唔係想今晚玩,我就話睇你,(其實我不知幾想),老婆就話睇心情,有心情就玩囉,我心諗,頂佢,老婆好叻,仲俾佢吊番我引。
作者: erichk2009    時間: 2016-10-16 18:28

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2016-9-4 07:19 PM 發表
好耐都冇喺度發文,因為之前工作太忙,所以連扑嘢嘅次數都少咗,嚟嚟去去都係同老婆玩,雖然老婆都已經好玩得,不過其實都有啲悶,所以前晚扑佢嗰陣,提出想再玩3P,不過就俾佢拒絕咗,理由係佢話自己肥咗,冇信心,費 ...
C HING, 亞嫂肥少少先夠豐滿,更吸引喔﹗
作者: DRASS    時間: 2016-10-16 20:34

作者: ARKROYALWIN    時間: 2016-10-16 20:36

繼續寫下去,你的文筆不錯。
作者: 石黑龍127    時間: 2016-10-16 20:37

唔好心急,都講好咗返房玩啦,同啲識嘅人玩,刺激好多。拍住按摩師傅我反而冇興趣。
作者: 石黑龍127    時間: 2016-10-24 19:46

上到骨場,沖完涼,去到休息室,老友一早已經到咗,我就趁老婆未出嚟,同老友講定,要做要安排嘅,就已經全部做晒,成唔成事就睇運氣,總之叫佢唔好猴擒,費事好似太刻意,就破壞氣氛。揼完兩粒鐘腳,食埋嘢,(費事再揼身,揼揼下,俾技師搞興咗,打埋飛機陣間就冇嘢玩)我見時機成熟,就準備話返酒店,因為老友係有中港牌車,就叫佢車我哋,去到酒店樓下,我就話反正仲早,上房睇埋西甲先,好過返香港食自己,於是老友就跟咗我上哋房,上到去,我就叫佢自便,佢就坐喺梳化睇波,我見老婆入咗洗手間放好啲化妝品,我就跟住入去,喺後面揭起佢條裙,原來佢著咗條黑色T-BAC,我即時更興奮,即刻搵隻手指撩下佢隻鮑魚,嘩,原來已經好濕,我就撩多幾下,越撩越濕,我就同佢講,點解濕得咁緊要,佢話唔知係咪知道可能今晚會3P, 所以感覺特別唔同,情緒比平時高漲好多,咁我心諗,即係玩得啦,於是我就叫老婆,你好好準備下,我同老友之前都已經沖過涼,都仲係乾淨,就喺出面等,等你慢慢預備好就可以出嚟玩得,老婆就話好,一係唔玩,玩就玩盡啲,索性跳吓艷舞俾我哋欣賞下, 我就出返去同老友講,你今晚行運喇,我哋兩個坐底飲住啤酒等睇嘢喇,我就熄埋電視,喺手機開定啲音樂,嗰陣我知道我哋個心跳得好快,感覺前所未有咁緊張,過咗15分鐘,聽到冇晒水聲,老婆應該沖完涼,就見佢行出嚟,跟住佢去張燈光再較暗少少,就隨住音樂一步步行埋嚟,我哋兩個見到都係咁吞晒口水,真係好緊張,見到老婆真係好sexy ,黑bra黑t-back, 個黑bra只係遮到佢半個波,因為老婆對燈實在係幾大,而且,佢身形比例都算唔錯,著住t-back, 更加覺得 佢對腳修長,行到嚟企喺我哋前面,隨住啲音樂就開始慢慢 扭動佢條蛇腰
作者: 野涼    時間: 2016-10-24 22:53

作者: alfred1398    時間: 2016-10-25 00:51

引用:
原帖由 野涼 於 24-10-2016 22:53 發表
咁你搵到個砌得你老婆爽既包佢肯再玩多幾次添啦ching
講得好啱
作者: 石黑龍127    時間: 2016-10-25 01:20

玩3P唔係咁簡單,講就容易,實現實行又係另一回事,試過嘅C兄就知,未試過嘅就唔明,唔係睇4仔啲橋段,埋位老馮就砌得。
作者: 麥昆    時間: 2016-10-25 10:49

作者: 石黑龍127    時間: 2016-10-25 23:09

又唔好咁講,我只係睇得開啲,做人嘅嘢,時也命也,好彩嘅,就過得精彩啲,開心啲,唔好彩,又睇唔開,咪成世人唔開心,咪自己揾自己笨。
既然大家成年人,有晒共識,有何不可。
作者: Aikechow    時間: 2016-10-25 23:38

細節呢?
點激戰?
作者: vanbrowser    時間: 2016-10-26 07:45

作者: 揮之筆去    時間: 2016-10-26 07:57

作者: leechi1978    時間: 2016-10-26 11:34

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2016-10-25 01:20 AM 發表
玩3P唔係咁簡單,講就容易,實現實行又係另一回事,試過�C兄就知,未試過�就唔明,唔係睇4仔啲橋段,埋位老馮就砌得。
十分同意,親身經歷過,同睇4仔是2回事
作者: 揮之筆去    時間: 2016-10-26 13:39

作者: shumhl    時間: 2016-10-26 16:53

作者: 石黑龍127    時間: 2016-10-27 21:01

老實講句,老婆細個學過跳舞,所以跳起上嚟,確實有啲水準,我同老友一直望住老婆身體不停紐動,真係好正,嗰種感覺同除晒衫係完全兩回事,我認為若隱若現嚟得更加誘惑。老婆一路隔住個bra揸住對波,一時又另轉身烏低身大大個屎忽對住我哋扭下擰下,真係好正,我都忍唔住大力拍咗佢個屎忽幾下,頂到佢一邊屎忽即時紅晒,因為老婆係著t-back關係,所以我好輕易就可以插咗隻中指入去佢個閪窿度,佢個閪窿真係好濕,所以我不停咁用手指出出入入隊咗佢好多下,老婆又不停發出呻吟聲,聽聽下我就更加興奮,直頭兩手指一齊隊入去,其實嗰陣我知我真係知道自己有啲失去理性,不過人就係咁衰,越係失理性就越興奮,所以嗰陣乜都唔再理,反正都係玩,而老婆又冇詐形,就唔理咁多,放盡去玩,用手指撩到咁上下,我望下老友,原來佢已經攞咗條賓州出嚟喺度自己慢慢”劣”緊,好明顯我見到佢條嘢都硬晒,不過講真,size明顯比我細。
作者: knpp2007    時間: 2016-10-27 21:12

期待下文……
作者: 二手客    時間: 2016-10-28 00:23

石兄:快D更新,好正呀!!!!!
作者: bemyway    時間: 2016-10-28 02:18

作者: tanglanghang    時間: 2016-10-28 06:25

好正~期待快快更新:smile_o12:
作者: DRASS    時間: 2016-10-28 08:08

作者: bentayga    時間: 2016-10-28 09:45

硬住等石兄更新!
作者: 石黑龍127    時間: 2016-10-28 20:02

其實咁激嘅環境之下,佢硬晒都好正常,始終佢都冇幾何有機會玩到咁刺激,就算係我見慣見熟都一樣,我習慣著啲比較細條款式嘅底褲,我條賓州都扯到好勁,直情半條賓州露咗出嚟,可想而知有幾激烈。跟住老友都唔客氣除埋條底褲,老婆就繼續跳舞,我就繼續欣賞,真係正到爆燈,最攞命係老婆沖涼嗰陣費事整濕啲頭髮,所以出嚟係扎 起啲頭髮,佢跳到咁上下就一手鬆開髮夾,一把曲髮就放低,睇落即時更有女人味,我就同老婆講,話你真係好正,有波有籮又sexy,佢反問我你鐘唔鐘意先,最緊要我鐘意就再放啲都得。跟住我見都差唔多,應該要埋牙,因為我都已經覺得好刺激,再唔玩我驚我老友真係頂唔順,走火就唔好啦,我就叫老婆係時候show下對導彈出嚟見下人,老婆好聽話,擰轉身,一面喺度繼續紐住佢個著住條t-back個屎忽,一面一面伸隻手去後面解bra帶,跟住個bra扣拍一聲彈開,我同老友一齊期待嘅畫面,就嚟出現,之後老婆就慢慢擰轉身,點知原來佢另一隻手仲係㩒住個bra,所以都未見到對導彈。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)