188Channel

標題: 女導遊 [打印本頁]

作者: 日本deedee    時間: 2016-8-29 10:52     標題: 女導遊

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: micro312    時間: 2016-8-29 13:14

:smile_o12: :smile_o12:
作者: 日本deedee    時間: 2016-8-29 15:36

阿美真係淫到不得了,加上比偉仔屌到好入,反過來,女上男下,夾住偉仔碌嘢係咁搖。
阿美:嗯……呀…好入啊,好撚…好……啊……屌七你碌……
偉仔:嘩,鐘意你講粗口,繼續!
阿美:噢……呀……呀……唔得啦,到啦到啦!
偉仔:呀!!
偉仔係咁用腰力頂上去,頂到啪啪聲,搞到阿美對波係咁拋上拋落,終於,兩個人都達到高潮,阿美知道偉仔要射,立即用口含落去,又再吞晒偉仔D精,再同偉仔打車輪,偉仔問:點解你又唔幫司機吹?阿美話:佢條嘢好污糟。你碌嘢好味,嘻…
兩個人攬住瞓左床上。到半夜,偉仔發覺好似阿美……嘩!隻手幫緊偉仔打飛機,搞到又硬,偉仔即時壓住阿美,但阿美反應好奇怪……
阿美:做咩?唔好強姦我,我話左用口幫你出,你唔搞我架,偉哥…
但係又唔放開手,半推半攬,扮到弱小女子,但又有一絲淫眼,呢個時候,偉仔醒覺,阿美想玩強姦!於是就更興奮,㩒住阿美,真係強行撕爛阿美件背心,係咁吸啜佢乳頭,夾硬咀阿美,阿美又扮弱女好似,仲要加有眼淚,偉仔未試過強姦,非常興奮!正想隊入去阿美個西……
阿美:唔好,我係處女,要留比我老公,求下你。
偉仔:唔好扮嘢,點都要比我,我要撐開你兩隻大脾啦!
阿美:呀…!你唔好用咁多隻手指,好痛呀!!!啊……嗯……好…撚痛…噢……好……好舒服……
偉仔:吓,痛還是舒服?講!
阿美:你……噢…啊……你…不如…屌我啦!
偉仔:講你係淫婦,想要吖!
阿美:我想要,我係淫婦,要你強姦我,老公。
偉仔:哈……賤九格,西痕啦!?好!屌到你反晒兩塊西花瓣,屌到你出血!
阿美,開始有點驚……偉仔好似真係好狼,比之前更,大力,條嘢仲,好似硬過剛才!偉仔下下都撞到阿美個子宮,阿美有點收緊左個西,令到偉仔更興奮,係咁用力屌……
阿美:救命,唔好……呀…呀……嗯嗯……痛呀!啊……噢……唔得啦…好痛呀…啊……啊…!
偉仔唔理真定假,因為實,在太興奮,強姦女神喎!呢次,竟然屌左成十六七分鐘,太爽……!
阿美:死人頭,出血啦!仲射晒入去,嗚~哇~點算?
偉仔:有左,落左佢囉,你剛剛唔係好enjoy咩?
阿美:你比錢我落呀!今次呢團小費,你嗰份分多一半我呀!
偉仔:無所謂,你,陪多我兩晚,嘻……

呢次,帶團令偉仔從此……愛上大陸淫女導遊!
作者: Eddyo    時間: 2016-8-30 18:23

引用:
原帖由 日本deedee 於 2016-8-29 03:36 PM 發表
阿美真係淫到不得了,加上比偉仔屌到好入,反過來,女上男下,夾住偉仔碌嘢係咁搖。
阿美:嗯……呀…好入啊,好撚…好……啊……屌七你碌……
偉仔:嘩,鐘意你講粗口,繼續!
阿美:噢……呀……呀……唔 ...
好正!!
作者: odinwong999    時間: 2016-8-30 21:01

多啲呢啲導遊就正
作者: 日本deedee    時間: 2016-9-3 09:33

引用:
原帖由 odinwong999 於 2016-8-30 09:01 PM 發表
多啲呢啲導遊就正
我個friend真係好嘢,碰到件淫婦💏
作者: mjordan109    時間: 2016-9-8 16:02

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)