188Channel

標題: 人妻回憶旅途上的一夜情 [打印本頁]

作者: 絲蘿    時間: 2016-8-7 02:02     標題: 人妻回憶旅途上的一夜情

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 除我喜歡    時間: 2016-8-7 02:14

作者: doorman    時間: 2016-8-7 02:14

慢慢講,唔使急。😀
作者: samchiko    時間: 2016-8-7 02:43

訓唔著, 回憶總是美好.....
作者: savisavi    時間: 2016-8-7 02:50

引用:
原帖由 絲蘿 於 2016-8-7 02:02 AM 發表
我老公係我初戀男友,十幾年都好恩愛,不過性嗰方面就唔足夠,年紀越大佢就好似越無需要咁,有時一個月先一次,我都幾sad。

上年我自己去咗一個幾遠0既地方旅行,旅行到最後一日,等長途巴返酒店0既時 ...
介紹下自己嘛, 幾高呀?

冇小朋友 ?
作者: nick歷    時間: 2016-8-7 02:51

作者: savisavi    時間: 2016-8-7 02:51

仲有, 點解自己一個去旅行嘅 ?
作者: anthonychan    時間: 2016-8-7 02:52

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: lostergundam    時間: 2016-8-7 02:54

用返你自己風格寫就好,唔爛尾就得,呢個回憶是美好吧?交代吓你樣貌,身材吖^^
作者: samchiko    時間: 2016-8-7 03:41

絲蘿非獨生, 願託喬木。
作者: lonely閒人    時間: 2016-8-7 04:09

作者: mutalio    時間: 2016-8-7 04:41

有回憶 有刺激很期待 你美麗回憶
作者: pig1124    時間: 2016-8-7 04:49

作者: shing444    時間: 2016-8-7 06:31

支持

很期待
作者: 消失之影    時間: 2016-8-7 07:01

寫得好好呀,樓主繼續努力呀
作者: S.boy    時間: 2016-8-7 07:25

作者: 晚間勇敢的神    時間: 2016-8-7 07:26

其實個男仔可能係食家,如果唔係點會隨身帶定個套去旅行=_=
作者: garyn79    時間: 2016-8-7 07:47

作者: kelvin10171970    時間: 2016-8-7 08:15

作者: sam7211    時間: 2016-8-7 08:25

引用:
我老公係我初戀男友,十幾年都好恩愛,不過性嗰方面就唔足夠,年紀越大佢就好似越無需要咁,有時一個月先一次,我都幾sad。

上年我自己去咗一個幾遠0既地方旅行,旅行到最後一日,等長途巴返酒店0既時 ...
師姐的旅行艷遇很不錯,故事經歷令人嚮往,很好很正。寫故事隨心而行,想怎寫就怎寫吧!支持。。。
作者: winwintm    時間: 2016-8-7 08:53

作者: Water_man    時間: 2016-8-7 09:01

回憶?若再遇到他、他可以是你情人?性伴?
作者: 絲蘿    時間: 2016-8-7 10:38

多謝大家留言,又多謝大家錫住我,因為有時見大家喺網上0既用字都幾粗俗同幾太直接,所以我初時都好驚....... 等我覆吓大家留言先~
作者: 絲蘿    時間: 2016-8-7 10:40

我真係好矮......
作者: 絲蘿    時間: 2016-8-7 10:42

引用:
原帖由 savisavi 於 2016-8-7 02:50 AM 發表

介紹下自己嘛, 幾高呀?

冇小朋友 ?
我真係好矮,得151cm, 無小朋友, 都想生0既, 不過老公連做都好少做, 想生都無聲氣啦~ 不過我唔係嗰D千方百計要生BB 0既女人, 無BB我就當命中註定囉~
作者: 絲蘿    時間: 2016-8-7 10:43

引用:
原帖由 nick歷 於 2016-8-7 02:51 AM 發表
慢慢回憶,慢慢寫,寫得詳細啲,深入啲
大家唔嫌悶,我可以寫細緻D~
作者: 絲蘿    時間: 2016-8-7 10:45

引用:
原帖由 savisavi 於 2016-8-7 02:51 AM 發表
仲有, 點解自己一個去旅行嘅 ?
如果我有假要清,老公又唔得閒一齊去,我會自己一個去的~
作者: 絲蘿    時間: 2016-8-7 10:52

引用:
原帖由 晚間勇敢的神 於 2016-8-7 07:26 AM 發表
其實個男仔可能係食家,如果唔係點會隨身帶定個套去旅行=_=
我都唔知,亦無深究,不過我懷疑個套係佢同房0既,因為我初初話要有套,佢係呆咗一呆, 唔知點算咁樣,諗咗一陣先問我: "如果有咁點先?"
作者: 絲蘿    時間: 2016-8-7 10:54

引用:
原帖由 winwintm 於 2016-8-7 08:53 AM 發表

咁先會有安全感,危機意識囉…哈哈
都唔係 "哈哈" 0架, 係認真0既,咁我哋互相都係啱啱識大家,大家都應該保護自己,亦保護對方。
作者: albert_bass    時間: 2016-8-7 10:57

呢次係咪唯一一次出軌先?仲有無聯絡啊同佢?
作者: 絲蘿    時間: 2016-8-7 11:10

有師兄留言畀我問我攞wechat, 不過我無wechat0架, 亦唔打算用, 好奇問吓大家, 點解鍾意用wechat?

同埋呢, 如果唔用wechat, 大家會想用其他咩聯絡方法呀?
作者: 消失之影    時間: 2016-8-7 11:13

呢樣好緊要,最緊要安全,況且,你地又唔係熟。
引用:
原帖由 絲蘿 於 2016-8-7 10:54 AM 發表

都唔係 "哈哈" 0架, 係認真0既,咁我哋互相都係啱啱識大家,大家都應該保護自己,亦保護對方。

作者: lkk009hk    時間: 2016-8-7 11:16

作者: 絲蘿    時間: 2016-8-7 11:32

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-7 11:16 AM 發表

都係WECHAT好
但係大家唔興用facebook? (分身account咪得囉?)  點解0架呢?

我未用過wechat, 唔想裝落電話度 (費事老公見到), wechat 有無得電腦網上版0架? (我知個問題有D傻豬豬, 但係我真係科技盲)
作者: 消失之影    時間: 2016-8-7 11:35

fb 都好方便呀
引用:
原帖由 絲蘿 於 2016-8-7 11:32 AM 發表

但係大家唔興用facebook? (分身account咪得囉?)  點解0架呢?

我未用過wechat, 唔想裝落電話度 (費事老公見到), wechat 有無得電腦網上版0架? (我知個問題有D傻豬豬, 但係我真係科技盲)

作者: ttmomoho    時間: 2016-8-7 12:17

作者: sam7211    時間: 2016-8-7 12:19

引用:
原帖由 絲蘿 於 2016-8-7 11:10 AM 發表
有師兄留言畀我問我攞wechat, 不過我無wechat0架, 亦唔打算用, 好奇問吓大家, 點解鍾意用wechat?

同埋呢, 如果唔用wechat, 大家會想用其他咩聯絡方法呀?
用wechat好處是回家前登出,就會不留痕跡,無跡可尋囉
作者: kelvin999321    時間: 2016-8-7 12:39

作者: lkk009hk    時間: 2016-8-7 12:57

作者: winwintm    時間: 2016-8-7 13:01

作者: 岸toto    時間: 2016-8-7 13:21

引用:

好吸引
好期待分享
作者: sam7211    時間: 2016-8-7 17:04

引用:
原帖由 winwintm 於 2016-8-7 01:01 PM 發表

Sam兄原來咁高壇數,嘻嘻…
別誤會呀!我都只係在引版學回來啊!
作者: 史隆教練    時間: 2016-8-7 17:51

支持師姐😌👍
作者: jackso0826    時間: 2016-8-7 18:25

師姐都出POST,咁一定耍支持啦
作者: 喜愛運動    時間: 2016-8-7 20:06

作者: alexyclam    時間: 2016-8-7 20:50

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-8-7 12:19 PM 發表

用wechat好處是回家前登出,就會不留痕跡,無跡可尋囉
又學懂了…謝Sam哥xd
作者: Flowerjames    時間: 2016-8-8 00:51

作者: jason大食仔    時間: 2016-8-8 00:53

師姐好引人入性
作者: 絲蘿    時間: 2016-8-8 01:16

好多謝各位師兄師姐唔嫌我開場白又長又無甜,而且大家都對我好客氣, 亦無噓我, 多謝你哋~ 繼續講~

佢入嚟教咗我點教冷熱水就出返去,我閉實度門 (但其實無鎖),沖完涼出去,就叫佢入去沖。我出咗露台,我真係要吹吹風冷靜吓,因為知道跟住會點,所以好緊張。佢沖完涼出嚟,喺露台搵到我,輕輕攬住我返入房,再拖住我埋到張床,輕輕扶我瞓喺床度。我緊張到勁合埋眼,搞到佢都緊張,輕輕喺我耳邊問我: “怎麼啦?”

“我好緊張,未試過咁 (只係識咗兩、三個鐘),你慢慢嚟,唔好嚇親我,好唔好?”

佢點點頭,開始錫我,錫嘴、耳仔、頸…… 頸我好敏感,基本上一錫我頸我就會好動情,但係始終啱啱識,我怕醜到唔敢畀佢知我咁大反應, 於是死忍住。

佢雙手輕摸我,研究點除我條裙…… 我先發覺原來頭先沖完涼,我緊張得滯,將條裙前後調轉咗嚟著,變咗背脊條拉鏈去咗胸前,真係尷尬到一個點。

但係佢當然唔知我調咗條裙著,於是出現咗個出奇不意0既效果,佢慢慢將條拉鏈,由我心口一路慢慢拉到落我肚臍……我0既雙峰就喺佢灼熱0既眼視下彈咗出嚟…….

跟住佢就伸手去摸我個胸,佢一路摸一路錫我個胸, 一面輕輕話: “好大,點解可以咁大……?”

我34C,唔大唔細咁啦,不過我又矮又肥,所以個胸都好肉 (其實肚腩都好大)。佢又高又瘦,長條身形,佢之前兩個女朋友都係又高又瘦,咁瘦0既女仔好多時肉唔多,胸部唔會太發達。佢突然遇上我,胸部大過佢之前兩個女朋友,所以佢先咁興奮啦~ 我估~

佢越搓越興奮,一路係咁啜我個乳頭,令到我開始慢慢投入狀態,我都伸手入佢條褲入面, 一摸~ 大鑊!!!!

我真係無乜經歷,都無好好思前想後,無諗過佢會唔會太大我頂唔順呢?

因為我唔慣大0既,我真係會頂唔順。所以我摸到佢又大又長又硬,我係又期待,又好驚0既。

聽日要返工,我講住咁多先~ 希望大家唔好介意我講得咁慢~

作者: pinkpinkcherry    時間: 2016-8-8 01:16

作者: Flowerjames    時間: 2016-8-8 01:21

作者: 俾比    時間: 2016-8-8 01:28

正喎佢,食到人妻
之後呢
瘋狂左幾耐
作者: poorhuman    時間: 2016-8-8 01:29

so goooooddddddddddddd
作者: jleung118    時間: 2016-8-8 02:13

作者: azpui    時間: 2016-8-8 02:22

引用:
原帖由 絲蘿 於 2016-8-7 10:43 AM 發表

大家唔嫌悶,我可以寫細緻D~
都幾好睇,support 呀
人總有第一次既,btw 你冇wechat, 可以用其他你有既apps 既
作者: lkk009hk    時間: 2016-8-8 02:24

作者: hank    時間: 2016-8-8 07:10

慢慢寫,好好睇,支持中 !
引用:
原帖由 絲蘿 於 2016-8-8 01:16 AM 發表
好多謝各位師兄師姐唔嫌我開場白又長又無甜,而且大家都對我好客氣, 亦無噓我, 多謝你哋~ 繼續講~

佢入嚟教咗我點教冷熱水就出返去,我閉實度門 (但其實無鎖),沖完 ...

作者: jackso0826    時間: 2016-8-8 09:59

等緊睇故事發展
作者: wishkitty    時間: 2016-8-8 10:50

寫得好好睇,期待你update~ :smile_40:
作者: 史隆教練    時間: 2016-8-8 12:18

留言睇發展
作者: lonely閒人    時間: 2016-8-8 13:05

作者: Karl0220    時間: 2016-8-8 13:16

引用:

支持! 寫多一點當時既複雜心情, 咁樣表現更立體:smile_o12:
作者: boyboy2015    時間: 2016-8-8 16:57

引用:
原帖由 絲蘿 於 2016-8-8 01:16 AM 發表

佢入嚟教咗我點教冷熱水就出返去,我閉實度門 (但其實無鎖),沖完 ...
除咗你老公,你仲有冇試過其他男人先?
作者: savisavi    時間: 2016-8-8 16:57

Push
點肥法 ? 形容下可以嗎?
作者: TKHei    時間: 2016-8-8 17:10

最緊要要有前有後先得
引用:
原帖由  於 2016-8-8 01:16 AM 發表 好多謝各位師兄師姐唔嫌我開場白又長又無甜,而且大家都對我好客氣, 亦無噓我, 多謝你哋~ 繼續講~

作者: jaschu81    時間: 2016-8-8 22:06

作者: 演唱會1999    時間: 2016-8-8 23:25

旅程上遇到呢D野真係唔好太大膽
作者: crazybadguy    時間: 2016-8-8 23:35

作者: aussie_aussie    時間: 2016-8-9 00:07

作者: andy_wal    時間: 2016-8-9 00:33

引用:
原帖由 絲蘿 於 2016-8-7 10:52 AM 發表

我都唔知,亦無深究,不過我懷疑個套係佢同房0既,因為我初初話要有套,佢係呆咗一呆, 唔知點算咁樣,諗咗一陣先問我: "如果有咁點先?"
佢呆一呆係吾知點解釋同掩飾自己帶套㴝叫G...
作者: Q+A    時間: 2016-8-9 08:33

引用:

樓主,你同老公既問問題係幾耐既事?
有聽過大食既女人講,性愛呢方面同自己仔女一樣咁重要
作者: samuel0201    時間: 2016-8-10 02:19

作者: emm    時間: 2016-8-12 17:02

作者: LoveIdiot    時間: 2016-8-12 20:06

支持!
作者: win~    時間: 2016-8-13 23:18

你地就好 與到咁多好野....
作者: nobody2005    時間: 2016-8-14 00:05

作者: hk7791    時間: 2016-8-14 00:56

最緊要有氣紛呢:smile_o15:
作者: dvdceo123    時間: 2016-8-14 01:49

樓主加油,好想睇埋去
作者: s233968    時間: 2016-8-14 02:21

作者: 絲蘿    時間: 2016-8-14 03:40

引用:
原帖由 nobody2005 於 2016-8-14 12:05 AM 發表
唔知係咪因為我中意睇戲嘅關係,
你個故事俾好強烈電影感我
感覺可以睇到當時日落嘅海灘,兩個玩到忘形嘅人

畫面好靚
其實當時已經晚上八點幾, 係喺一個又圓又大0既月亮之下0既海邊~
作者: 絲蘿    時間: 2016-8-14 03:41

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2016-8-8 01:05 PM 發表
感覺到第一次既緊張:p
餘下既旅徎會唔會繼續?
我同佢嗰晚都係各自旅程0既最後一晚, 我哋都係第二朝一早飛走.
作者: 好Q屎波    時間: 2016-8-14 03:45

我之前個SP姐姐都係大我8年:smile_30:
作者: 絲蘿    時間: 2016-8-14 03:47

多謝大家仲有留意呢個post,我知出post唔應該爛尾,不過,因為我想尊重一個我好重視0既人,一個可能佔據我將來生命重要位置0既人,我暫時唔可以再同大家分享呢個故事甜故部份。

為咗唔好爛尾,我跳起甜故部份, 簡單講埋個故仔佢。

當然大家可以keep住呢個post條link,或者將來,唔知幾時0既將來,我會再返嚟,講埋佢~ 但係希望大家祝福我,唔需要再返嚟,好唔好?

緊接上回,我同 C 做完第一次,其實唔算好耐,由戲肉至完成,大約十來分鐘。完事後,C立即同我講對唔住,話咁快完咗, 唔好意思。我係好愕然0既,因為我已經好耐未試過咁耐喇~

抖咗一陣, 忍唔住開始第二次,但係搞咗一輪,C的鋼炮似乎失靈,反應不大,其實我同佢都無食午飯,呢個時候已經係9點幾,大家都好肚餓,鋼炮失靈都好正常0既。

於是我哋起程,佢送我返我酒店,都好遠, 成一個鐘車程。我哋返到我酒店,喺附近食飯,一路傾計,我覺得佢個人好陽光,好健談,都幾照顧人,例如食飯時,我哋叫咗 D 墨西哥卷 (要落手卷的),佢會好好心機卷好,遞畀我食~

食完之後,我哋喺我酒店樓下買咗D "必需品" (上房仲有下半場 "戰役" 啊~), 就上我房。

入到我房,大家入去沖涼先,我叫佢沖完出去先,我沖埋再出去。出到去,佢當然已經喺床上等我, 佢一見到我就話: "你做乜又著返衫呀? 反正跟住都除0架啦~"

嗱, 呢位細我8年0既小朋友, 就唔識咩叫情趣嘞,等姐姐教下佢啦~

我慢慢床尾爬上佢身上, 我著咗另一條低胸0既裙, 爬上嚟0既時候, 佢0既角度會見到我0既34C盪吓盪吓咁越嚟越近佢...... 跟住佢已經急不及待咁伸手入我0既低胸裙入面......

呢次時間長咗一倍,我都好滿足,可惜我係好難高潮0既人, 始終試唔到係咩感覺。

跟住大家再去沖涼,回一回氣,再返上床,喺床上面傾計,佢一路一手搓住我一邊胸脯, 一邊喃喃的: "怎麼會這麼大的呢? 怎麼會這麼大的呢?" 說著說著, 又親吻落去,第二回合開始嘞~

今round 佢瞓喺床, 要我喺上面, 其實我都有D 難掌握0既,因為我同佢有近30cm身高差,我坐咗上去,想同佢french kiss, 但係我伸到個咀去佢個咀度, 蜜穴同鋼炮就會分離..... 哈哈, 有D搞笑.....

今次勁耐, 耐到我已經筋疲力竭,佢都唔射,最後都係由佢狂攻一輪,最後大爆發下結束。

沖完涼之後,佢真係要走,因為食完飯上嚟已經十二點,做完呢兩次, 已經凌晨兩點幾~

佢其實趕住要三點半喺佢酒店搭的士去機場, 我都要四點出發去機場~

所以我哋嚟到呢度就要結束喇.....

佢要走喇, 我就話, 我送佢落樓啦......

我有諗, 如果佢問我攞聯絡方法, 我會畀, 可惜佢無問..... 可能佢太攰, 無諗起, 又或者佢見我已婚, 唔可以做佢女朋友, 所以唔打算再見啦。

落到樓, 佢都無開聲問, 送到佢去街口, 要分別嘞, 我幽幽哋望住佢,上面輕輕抱住佢, 拉佢個頭過嚟, 深深咁錫咗佢一啖,佢亦都用力攬住我, 深深回應我,跟住佢就轉身,慢慢遠離我0既視線.....

故事就係咁結束咗......

多謝各位師兄師姐支持,本來我諗住由得個故事爛尾,但係見仲有師兄師姐留言支持,所以決定寫埋佢。希望今次走甜版,大家唔好嬲,亦希望大家會祝福我,以後唔需要再出嚟寫故事。

我都睇咗引版好多年,我想話,其實我都幾感動我哋香港有個"引人入性"版,畀大家抒發吓經驗、講吓故事、講吓感受~

呢度0既故事好多都係大家0既親身經歷,好多個故仔,都令我感到有血有肉,我自己睇咗咁多年,甚至今次自己寫,都排遣咗我好多性方面鬱結0既悶氣,陪我捱過咗好多難捱0既晚上。

好多謝歷年以來寫故事0既師兄師姐,你哋都幫咗我同好多其他師兄弟姐妹~ 多謝你哋~ 多謝引版~~~

小妹之後會答埋大家0既留言 (如果大家唔妖爆我的話),跟住就會靜俏俏地消失~~~ 多謝大家~
作者: 好Q屎波    時間: 2016-8-14 03:52

我同女朋友既CASE都係一樣.
可能已經太耐, 搞野變左公式
好多野想試想玩, 但佢永遠都係唔得, 唔好, 唔想.
直到我係依到識到之前位人妻姐姐.
我地大家好好傾, 但交人時大家都會自動消失
但返工, 有時間我地會傾電話, WECHAT,
我地大家都好享受性.
其實最重要既係大家都係享受,
而唔係交功課,
當兩個人都享受自自然會搵好多新野玩
去試好多唔同既野.
就算揀酒店,都會精心揀下邊間好,邊到有鏡,點點點.
所以有時候係要偷食一下,搵一個真正享受既對手
只要識得返屋企. 已經足夠啦:smile_44:
作者: clowntony    時間: 2016-8-14 04:01

引用:
原帖由 絲蘿 於 2016-8-14 03:47 AM 發表
多謝大家仲有留意呢個post,我知出post唔應該爛尾,不過,因為我想尊重一個我好重視0既人,一個可能佔據我將來生命重要位置0既人,我暫時唔可以再同大家分享呢個故事甜故部份。

為咗唔好爛尾,我跳起甜故部 ...
謝謝分享
作者: 爆炸腸    時間: 2016-8-14 11:52

C cup算大波
作者: 絲蘿    時間: 2016-8-14 12:07

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2016-8-14 03:52 AM 發表
我同女朋友既CASE都係一樣.
可能已經太耐, 搞野變左公式
好多野想試想玩, 但佢永遠都係唔得, 唔好, 唔想.
直到我係依到識到之前位人妻姐姐.
我地大家好好傾, 但交人時大家都會自動消失
但返工, 有時間我地會傾電 ...
呢位師兄, 特別想多謝你0既留言,你0既留言點醒咗我要留意一D嘢~ 多謝~
作者: nobody2005    時間: 2016-8-14 12:43

作者: nobody2005    時間: 2016-8-14 12:46

作者: freepic1iman_dc    時間: 2016-8-14 12:54

引用:
原帖由 絲蘿 於 2016-8-14 03:47 發表

尼個海外一夜情,咪當一吓經歷,無痕無跡
作者: 絲蘿    時間: 2016-8-14 22:02

引用:
原帖由 nobody2005 於 2016-8-14 12:43 PM 發表
雖然我好多年冇嚟引版
但正如你所講,我覺得自己嚟引版嘅原因就係想睇其他人嘅故事
說書人同讀者嘅關係,其實已經好足夠
尤其係女說書人嘅角度出發,總好過我作為男性寫出嚟
俾人覺得搵食、誇 ...
呢位師兄,好欣賞你0既睇法...... 說書人與讀者0既關係..... 的確係好~

我收到太多PM,開唔到,不如你在這裏問,能答的我都答,好嗎?

你說得對,我知道自己是幸運的,自知沒美貌,沒長腿,沒細腰,絕對不是男士一見到便會神魂顛倒、瘋狂追求的類型。我有這些奇遇,的確是上天送給我的禮物,我會好好珍惜~ 謝謝 "引人入性"~ 謝謝大家~
作者: nobody2005    時間: 2016-8-15 00:46

作者: 絲蘿    時間: 2016-8-15 21:20

引用:
原帖由 nobody2005 於 2016-8-15 12:46 AM 發表

其中一個想問你嘅問題係,故事發生嘅地點響邊?

唔知點解,我直覺話係墨西哥,加勒比海果邊 :D
師兄好嘢, 小妹佩服~
作者: nobody2005    時間: 2016-8-16 02:37

作者: jackso0826    時間: 2016-8-16 18:35

好好珍惜呢段關係喇
作者: kelvin10171970    時間: 2016-8-16 18:42

作者: gztdcs    時間: 2016-8-30 00:39

作者: boostercoder    時間: 2016-9-5 03:16

引用:
原帖由 絲蘿 於 2016-8-14 03:47 AM 發表

你的文写得好好,多谢你,希望你幸福
作者: yy830    時間: 2016-9-5 14:01

support. good post.
作者: 新時代新時代1    時間: 2016-11-1 22:26

美好的回憶。見到大家都好享受聆聽及分享自己的經歷。我都講下自己的一段經歷。(注意呢個經歷是沒有結果的,單純想分享下)8年前一次返內地交流團認識左一位內地朋友,她(身高161,眼大,精靈可愛 溫柔 身材掂)比我高一級…因為交流團關係我地都有交換聯系方法,回港後我們有時都有聯系 一個月一次或者兩三個月一次,呢個關係維持左6年 因為大家文化不一樣所以都幾多話題或者體驗互相交換。系我和她的交流中比我感覺她是一個非常聽話 孝順的女孩。這類型的女孩正是我夢中的女朋友。在這六年裡面的頭四年我地只是Wechat QQ聊天,一般都系傾日常生活事情/搞笑/高興/難過。有一個這樣的網友/朋友 真系不錯。可能當時我開始喜歡上她吧,不!應該用對她好感吧!在我讀中六 她讀大學一的呢一年系我同距相處最難忘的一年。這一年我們經常開視頻聊天,還記得第一次開視頻 我還真的蠻緊張的,畢竟六年沒見 不知道視頻會吾會比左個不好的印象她,畢竟以前的樣子還算可以的(自戀)哈 幸好沒有給她壞感覺,反而讓我們的感情增加。
最記得那年我生日的那天,她特意買了一個小小的蛋糕和我開視頻慶祝 還唱生日歌給我聽。說真的她的聲音真的蠻甜蜜的。還有當時我修讀地理 她還開視頻
很很專心的畫圖講解 雨是怎樣形成的。
那時候我還真的蠻希望我們相隔不要那麼遠 這樣說不定我們就會在一起。那時候大家大概也覺得蠻可惜的。後來我出來工作 在冬天相約在她讀書的地方見面。那天心情特別緊張 8年多沒見過面,吾知這次見面會不會嚇到她,還記得那時穿牛仔褲運動風樓一對波鞋。見面時還真的有點尷尬 不知道說什麼好。不說太詳細了打字打到我手軟。那天她買了一瓶啤酒 煮了一頓晚飯給我吃然後去看夜景,之後我就送她回家。然後就在她家隔離租了間酒店訓。我們還隔住一條街開窗望主對方聊天。那晚其實很多機會………不知為什麼我沒有這樣做。後來回港後我們依然繼續聊天 但只是維持大概半年之後她就開始很小找我。後來我也沒再找她。故事就這樣結束。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)