188Channel

標題: 兩個星期冇搞,變左早洩 (27/7 更新#40) [打印本頁]

作者: domygf    時間: 2016-7-17 16:18     標題: 兩個星期冇搞,變左早洩 (27/7 更新#40)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: tainamshare    時間: 2016-7-17 17:01

作者: jessica413    時間: 2016-7-17 17:53

作者: steven23ng    時間: 2016-7-17 18:01

作者: ladycat_night    時間: 2016-7-17 18:11

早洩一分鐘,比我都唔滿意啦 。

作者: kkk127    時間: 2016-7-17 18:21

作者: 除我喜歡    時間: 2016-7-17 18:46

作者: 麥昆    時間: 2016-7-17 20:04

作者: nick歷    時間: 2016-7-17 21:36

作者: garyn79    時間: 2016-7-17 22:41

作者: jessica413    時間: 2016-7-17 22:55

作者: jessica413    時間: 2016-7-17 22:56

作者: 文采風    時間: 2016-7-17 23:39

作者: nick歷    時間: 2016-7-17 23:40

作者: 文采風    時間: 2016-7-17 23:42

作者: garyn79    時間: 2016-7-17 23:44

作者: sam7211    時間: 2016-7-18 10:54

引用:
原帖由 domygf 於 2016-7-17 04:18 PM 發表
呢排公事繁忙又要飛黎飛去,成兩個幾禮拜冇同老婆扑野,連飛機都冇打;點知早幾晚同老婆搞,就出事啦!

我已經冇比我老婆吹架啦 (因為佢把口好勁,好驚未搞就頂唔順),一黎就擘大佢對腳隊入去,好彩佢又易出水,一 ...
文章幾攪笑,講真,男人一生,必然有遇過如此情況啊!

作者: jyh87    時間: 2016-7-18 12:50

作者: 荷包蛋夾腸仔    時間: 2016-7-18 18:36

作者: legacyb4    時間: 2016-7-18 19:47

引用:
原帖由 jessica413 於 2016-7-17 05:53 PM 發表
下次一射完,即刻叫你老婆含,黃金5秒,即刻會硬返,再插過

射完會再插一會,不會這麼快軟下來

作者: 深宵一刻    時間: 2016-7-18 22:26

作者: tbwife2013    時間: 2016-7-19 00:11

作者: 香港空氣好    時間: 2016-7-19 00:19     標題: 乖男人

作者: joejoecomhk    時間: 2016-7-19 01:46

作者: 攪野    時間: 2016-7-19 08:16

作者: 神聖衣    時間: 2016-7-19 12:13

射完味玩第2Q囉. 篇野可信度好低
作者: 阿銘爺    時間: 2016-7-19 12:19

作者: ufo2018    時間: 2016-7-19 14:13

作者: 好爽呀    時間: 2016-7-19 16:33

作者: 岸toto    時間: 2016-7-19 17:27

引用:
原帖由 ufo2018 於 2016-7-19 02:13 PM 發表
下次臨回家前一日,搵個美女食飽先,
然後到你老婆,咁咪可以頂多幾下
好計!

作者: 岸toto    時間: 2016-7-19 17:28

引用:
原帖由 好爽呀 於 2016-7-19 04:33 PM 發表
10下左右真係好快, 你老婆還沒甚麼感覺就射左. 應該自己JJ先再搞會好D
都是辨法

作者: paulgortoronto    時間: 2016-7-19 23:33

同我老婆拍緊拖時, 第一次做有你同樣問題, 我果時可能太緊張 (因為佢係朋友圈中係女神級加乖乖女, 要上佢用左好多時間), 好快就射左...

而家, 有時好耐冇做都有咁情況, 不過老婆會罰我同咋我型 話"我用幫手再射一次, 冇口爆, 冇得入, 射系地, 睇你仲下次敢唔敢再咁快射!!"
作者: 蛇貴妃    時間: 2016-7-20 12:58

宜家講係遲左d, 不過當時你應該幫你老婆完成佢個高潮嘛! 咁先夠體貼.
10下又真係... 熱身都未夠, 但我唔會咁樣笑人o既, 其實我覺得前戲對男人都會有幫助,  無正試計過時, 不過感覺上好似含下, 玩下佢, 又比佢玩下, 跟住先插好似係比一o黎就督入去, 佢地係持久小小o既...
唔知係咪人人都係咁
作者: 吳子恩    時間: 2016-7-20 17:16

作者: nick歷    時間: 2016-7-20 18:45

作者: tszzz123    時間: 2016-7-21 00:23

有咩方法keep耐啲

作者: 蛇貴妃    時間: 2016-7-21 07:59

引用:
原帖由 nick歷 於 2016-7-20 06:45 PM 發表

俾你口舌加手服侍一番持就一定啦,久唔久就唔知喇:smile_30:
你up乜 :smile_14:
作者: hangkachen    時間: 2016-7-21 08:19

間唔中都有咁情況,但你老婆都濺鬼,
依D都係情趣.
咁你老婆自慰時你該幫口啜佢linlin
作者: nick歷    時間: 2016-7-21 11:41

作者: domygf    時間: 2016-7-27 21:58

#

距離上次早洩比老婆屌之後,我地又有個幾禮拜冇搞野,咁前幾日放假就同老婆黎一劑啦!

今次有比老婆吹下先,吹左幾分鐘開始覺得龜頭酸酸地,唔通又黎?!唔好啦,即刻抽番出黎,擘大佢對脾就黎啦,費事一陣又出醜啦!

隊入去之後,老婆個西濕到漏,搞到我郁幾下又想射!今次我醒啦,唔郁住先!抽出黎換姿勢!!

之後我反轉佢個人,向後面入!但佢冇屹起蘿友,只係訓向床背脊向天擘大腳比我入;咁我照入啦,點知呢個姿勢仲衰!可能我碌野短肚腩又大,用呢個姿勢插得唔夠入,變左只係個龜頭插到入去!!

本身個龜頭已經酸酸痺痺,依家仲大鑊!!咪啦,換番前面入穩陣啦!!

就向我又抽出黎,預備將佢反番轉插番入之際,我碌濕鳩,射左出黎!!係,又早洩!!!

今次連埋比佢吹果三分鐘,同轉換姿勢,我前後大約用左四分半鐘就射左!!

今次仲衰到唔係向西窿入面射,係預備插番入去果陣,射左向佢大脾,同埋床單上面……

「屌!!你又係咁!轉黎轉去搞乜能野呀!咪又係屌幾下就射!!死虧佬!!」完全feel到佢有幾嬲!

同上次一樣,佢邊鬧我又邊開始自慰;聽左d師兄講,我今次想幫佢啜下lin,點知佢推開我「你唔硬番唔好掂我呀,死虧佬!冇能用!」

咁我就邊望住佢手淫,一邊劣我粒菇仔啦!劣左十分鐘,終於有d起息,碌鳩大約180度向前,算係扯半旗啦!

我就同佢講「硬番啦!可以再黎啦!」

「硬得咁少!唉,插住先啦,今次再早洩就剪能左你!」

跟住我就梗係即刻隊入去啦!今次終於冇早洩啦!!Yeah!!不過今次比早洩仲大鑊D,我碌鳩屌屌下軟左,軟到跌番出黎!!

我老婆今次冇鬧我啦,剩係同我講,「你唔搞番好你碌廢柴,你唔好再掂我!我自己出去比人屌!」「呀,唔係,你唔係廢柴,柴都大碌D,你係死虧佬死太監!」

佢頭先已經話定比我知,呢個weekend出去玩唔番黎訓,叫我食自己!
作者: 憤怒妹.    時間: 2016-7-28 01:43

咁快 真係冇用 好冇mood

作者: tbwife2013    時間: 2016-7-28 02:57

作者: domygf    時間: 2016-7-28 03:03

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2016-7-28 02:57 AM 發表
又咁快? 你講真定講笑呀?
我就講真,我細佬就同我老婆開緊玩笑!
作者: nick歷    時間: 2016-7-28 03:22

作者: alexyclam    時間: 2016-7-28 08:58

引用:
原帖由 domygf 於 2016-7-27 09:58 PM 發表
#

距離上次早洩比老婆屌之後,我地又有個幾禮拜冇搞野,咁前幾日放假就同老婆黎一劑啦!

今次有比老婆吹下先,吹左幾分鐘開始覺得龜頭酸酸地,唔通又黎?!唔好啦,即刻抽番出黎,擘大佢對脾就黎啦,費事一陣又 ...
我唸你搞多D野啦…可能少搞引致…
龜頭太敏感…而令你過高興奮…
搞到碌鳩麻林左…就愈吊愈耐…
包你有番晒面子…xd

作者: 賓周無毛    時間: 2016-7-28 10:52

作者: domygf    時間: 2016-7-28 14:17

引用:
原帖由 賓周無毛 於 2016-7-28 10:52 AM 發表

師兄,我同你情況一樣,我想攪時佢唔比,話我唔配屌佢,淨係比我奶閪同屎眼,話我扯盡得果3吋咁短,又幼又早洩,佢有幾晚冇返嚟瞓啦!

我扯盡都唔夠四吋,所以都屌唔到佢高潮!

不過我本身提Enjoy佢出去偷食,所以我冇所謂!你呢?佢出去比人屌你覺得high定唔開心先?

作者: 格里芬    時間: 2016-7-28 15:46

作者: Arctic    時間: 2016-7-28 15:46

樓主放老婆出去玩,會唔會預左佢比人屌先
作者: tbwife2013    時間: 2016-7-29 01:42

作者: tbwife2013    時間: 2016-7-29 01:42

作者: hli9    時間: 2016-7-29 12:57

哈哈.....超攪笑
作者: 阿銘爺    時間: 2016-7-29 13:03

作者: lkk009hk    時間: 2016-7-29 13:27

作者: bae146    時間: 2016-7-29 14:44

作者: sam7211    時間: 2016-7-29 16:35

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2016-7-20 12:58 PM 發表
宜家講係遲左d, 不過當時你應該幫你老婆完成佢個高潮嘛! 咁先夠體貼.
10下又真係... 熱身都未夠, 但我唔會咁樣笑人o既, 其實我覺得前戲對男人都會有幫助,  無正試計過時, 不過感覺上好似含下, 玩下佢, 又比佢玩下, ...
蛇貴妃講得絕對正確,換轉是我一嚟就插入去會好快射,如像你所說去玩下,玩到超硬時才去入會玩得耐啲。

作者: 野涼    時間: 2016-7-29 16:46

作者: sam7211    時間: 2016-7-29 16:46

引用:
原帖由 domygf 於 2016-7-27 09:58 PM 發表
#

今次有比老婆吹下先,吹左幾分鐘開始覺得龜頭酸酸地,唔通又黎?!唔好啦,即刻抽番出黎,擘大佢對脾就黎啦,費事一陣又 ...
其實你咁敏感,或者帶返個套先屌啦!如果屌屌下想出嘢,可以轉換一下再幫佢舐西,舐到咁上下先再屌,屌一陣又想出嘢?咪整隻半邊燒鵝脾佢嘆,成條撚又可以入哂佢到,摩擦力又可減弱,又可不停頂住佢子宮,呢個方法應該唔會令你再咁沮喪。

作者: bfung19    時間: 2016-7-29 20:03

搞笑
作者: domygf    時間: 2016-8-2 16:25

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-7-29 04:46 PM 發表

其實你咁敏感,或者帶返個套先屌啦!如果屌屌下想出嘢,可以轉換一下再幫佢舐西,舐到咁上下先再屌,屌一陣又想出嘢?咪整隻半邊燒鵝脾佢嘆,成條撚又可以入哂佢到,摩擦力又可減弱,又可不停頂住佢子 ...
多謝師兄提議!不過唔知係咪唔慣用袋,我每次用親,碌野就唔夠硬,有時直頭縮番晒……
作者: wolalah    時間: 2016-8-3 15:25

Ching....
听人讲, 割左包皮。。持久性。。会久点。。
作者: Q+A    時間: 2016-8-3 15:38

有單新聞,個老公因此工傷,搞到早洩,老婆搵外援,老公殺左佢老婆,哈哈
作者: harohohoho    時間: 2016-9-27 14:38

作者: Sean2007    時間: 2016-10-1 07:14

作者: mysen    時間: 2016-10-1 09:44

作者: yy830    時間: 2016-10-1 18:51

師兄及早治療比較好.
作者: dchome    時間: 2016-10-1 19:33

引用:
原帖由 吳子恩 於 2016-7-20 05:16 PM 發表
我同honey一個月先做一次,每次入去後都係10下以下就完了。
咁算唔算早洩呀?

算是

要睇医生
作者: atc-hao    時間: 2016-10-2 09:31

作者: 哥哥peter    時間: 2016-10-2 10:37

引用:
原帖由 jessica413 於 2016-7-17 05:53 PM 發表
下次一射完,即刻叫你老婆含,黃金5秒,即刻會硬返,再插過

c姐有經驗啵~
作者: 公墓員    時間: 2016-10-2 10:51

作者: 東熱汁男    時間: 2016-10-3 00:49

你兩公婆好攪笑,吓吓話要切斷條周仔都幾有情趣感覺,玩吓角色扮演遊戲更有情趣
作者: 清晨強勁的香腸    時間: 2016-10-3 23:30

作者: 喵喵星人    時間: 2016-10-3 23:33

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)