188Channel

標題: 初試洋腸! 點止咁簡單XD [打印本頁]

作者: 冰南    時間: 2016-7-10 03:06     標題: 初試洋腸! 點止咁簡單XD

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: TamamaLWK    時間: 2016-7-10 03:08

作者: patrick.c    時間: 2016-7-10 03:09

咁會唔會食過大洋腸就返唔到轉頭
作者: seven77777    時間: 2016-7-10 03:09

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: yoyoheyhey165    時間: 2016-7-10 09:56

詩詩係咪都有hk bf?
作者: ho_alex    時間: 2016-7-10 11:49

作者: tomtomchan    時間: 2016-7-10 17:32

Support. Tell us what happened.
作者: gum717    時間: 2016-7-10 17:34

未試過比人噴到一面都係:smile_47: :smile_47:

比人噴到一面屁就好多
作者: S_BALL    時間: 2016-7-10 21:44

唔怪得咁D人食完洋腸上晒引laa

作者: kkk127    時間: 2016-7-10 21:51

作者: P3MAK    時間: 2016-7-10 22:47

No cut dress or Low Cut dress??
作者: 110676256    時間: 2016-7-10 23:35

跟住喺有几唔简单??
作者: kwokeddie    時間: 2016-7-10 23:58

然後...又點呀......4P ???
作者: chillyabs    時間: 2016-7-11 00:02

做鬼好過做人XD

作者: 勝利之神    時間: 2016-7-11 00:11

Support.. 下文呢?
作者: chillyabs    時間: 2016-7-11 00:16

做鬼好過做人XD

作者: uwillknow    時間: 2016-7-11 10:44

作者: 台妹好食    時間: 2016-7-11 17:22

作者: maroo    時間: 2016-7-11 17:45

作者: k93m63    時間: 2016-7-11 23:05

可以形容下C姐你身材嗎?
作者: Klwong137    時間: 2016-7-11 23:40

作者: chankinnie    時間: 2016-7-11 23:48     標題: 爆菊花

作者: 殺人事件    時間: 2016-7-12 00:07

作者: KITKITGGG    時間: 2016-7-12 06:41

作者: 1e14    時間: 2016-7-13 01:09

好正比人奶到噴水 幾時有下PART
作者: 文采風    時間: 2016-7-14 18:34

作者: pig1124    時間: 2016-7-15 04:01

作者: lolau    時間: 2016-7-15 10:50

作者: 冰南    時間: 2016-7-23 04:46     標題: 不停時更新之終於有心情打落去

噴到I成身都係我當然係好尷尬...
但I就話, 咁無乜好尷尬, 覺得我咁樣好正好性感
跟住佢拎左兩條毛布出黎, 一條佢自己抹身, 另一條俾我包住
佢坐係我隔離回左陣氣, 坐左陣我就做主動, 坐係佢上面, 一輪熱情既擁吻
慢慢開始鍚佢D朱古力...再慢慢將佢條褲除落黎......
當佢條褲係地下既時候, 我眼前有隻底底根本包唔住既大笨象想衝出黎咁款
而我最唔明既係, 佢玩左我咁耐, 竟然仲未硬...但已經好大條好長...
我一面驚嘆一面將佢底底除低...大大既肉腸~~~我個咀仔只能夠食到3分1...
含得真係好辛苦...我含到佢硬左就完全放棄, 因為我根本未見過呢種SIZE既腸仔...
洋腸真係好粗好長:smile_27: :smile_27: :smile_27: 我示意含得好辛苦...
I就將我拉返上梳化, 用佢個身壓住我, 叫我合埋眼享受, 佢就鍚我全身每一個部位
一面摸我, 一面鍚我, 不停叫我放鬆, 將個身體交俾佢~~
到佢停左鍚我, 離開左我一陣, 我就打開眼望佢, 見佢已經戴緊套
戴完佢叫我合返埋眼, 同時佢已經擺出一個準備插我既姿勢
佢準備入既時候, 我問佢:你怕唔怕我會有性病
I:唔怕~~  跟住我就捉住佢弟弟, 用佢弟弟磨妹妹...
磨左陣, 我示意叫佢入之際, 將笠係佢弟弟既DOMDOM除左出黎...
就叫佢:俾我......
佢一入果下, 係堅痛...好似第一次咁痛...
但我叫I繼續唔好停, 我要食晒佢...
I就慢慢入...到入晒果陣, 完全係將妹妹撐開...
跟住I就將我成個人抱起...我就好似樹熊咁攬實佢...
同樹熊唯一唔同就係, 我下面係俾佢插住...
妹妹好快就適應左巨SIZE, 由痛, 變成痕...好想佢抽插我...
我就開始由一隻唔旭既樹熊, 變成一隻亂旭既樹熊...
I知道我想要之後, 就開始UN, 但由於佢係抱住我, 所以唔可以大出大入...
UN左陣我已經唔夠喉...就叫I放返我落黎...我就爬係張枱度
I就將我一隻腳提起, 從後入我...我就真真正正享受洋腸...
每一下都塞到妹妹滿晒...每一次抽出都會令我更想佢插返入黎
佢無什麼九淺一深, 只係單純咁抽出插入已經爽到我痴左線
佢一面抽插我, 我就一面流水出黎...插到一個點我就叫佢停...因為...
我到了...每當我高潮佢都會停落黎等我回氣...但佢係純粹唔會抽插...
依然係插住唔拎出黎...佢話我入面好暖好舒服, 佢唔捨得拎出黎...
每到我回左一陣氣, 佢又會繼續抽插過...我真係唔記得呢個動作重複左幾多次
但我好享受, 佢地唔會好似港仔咁, 為左自己要射出黎, 而唔理我到左未
你要知道, 當妹妹高潮緊既時候仲繼續俾刺激妹妹, 其實會由爽變左辛苦...
而鬼佬好清楚呢D, 佢會等我回左氣先繼續...
直到我俾佢插到高潮左唔知幾多次, 又唔知換左幾多個姿勢之後
佢係我回完氣之後, 佢示意差唔多要射...跟住我就用我既必殺技!~~~~
將我成個人更加貼近佢, 通常做到呢一步, 對方都知, 我係想佢射係入面~~
跟住佢就加快左抽插速度...一下下打樁咁抽入黎...
到最後一下, 一撞入黎...FEEL到佢弟弟頂向上面, 佢就好大力咁攬實我...
好似驚死佢D子孫會流出黎咁, 一滴不留咁俾晒我...而我當時已經係無晒力...
但我好享受如此體貼既性愛
作者: 冰南    時間: 2016-7-23 04:46

都係待續
作者: furionmok    時間: 2016-7-23 07:05

作者: pandayboy99    時間: 2016-7-23 07:41

妳以後只會想食西餐,無興趣中式臘腸 lu
引用:
原帖由 冰南 於 2016-7-23 04:46 AM 發表
噴到I成身都係我當然係好尷尬...
但I就話, 咁無乜好尷尬, 覺得我咁樣好正好性感
跟住佢拎左兩條毛布出黎, 一條佢自己抹身, 另一條俾我包住
佢坐係我隔離回左陣氣, 坐左陣我就做主動, 坐係佢上面, 一輪熱情既 ...

作者: kmckm    時間: 2016-7-23 15:40

作者: freepic1iman_dc    時間: 2016-7-23 17:35

師妹 您fd推介您食好嘢,
尼個旅程值晒啦。

作者: dollyicy94    時間: 2016-7-24 17:21

作者: frankyyiu86    時間: 2016-7-24 23:40

引用:
原帖由 dollyicy94 於 2016-7-24 05:21 PM 發表
一個女仔去旅行好易有豔遇,我自己去back pack, 無去夜場無飲酒,但係都不停被搭訕,邀約,仲差少少就出事。

師姐想聽你分享下差D出事經歷:smile_14:
作者: 142536789    時間: 2016-7-25 00:16

作者: poorhuman    時間: 2016-7-25 00:57

so gooddd:smile_30: :smile_30: :smile_30:
作者: ar_ming0916    時間: 2016-7-25 01:28

睇落又好似幾正,等於我都玩過韓妹同俄羅斯,係唔同層次

作者: 萬洛豬    時間: 2016-7-25 04:40

「你怕唔怕我有性病?」
I:「唔怕,我都有

作者: 萬洛豬    時間: 2016-7-25 04:42

引用:
原帖由 P3MAK 於 2016-7-10 10:47 PM 發表
No cut dress or Low Cut dress??
聽故唔好駁故,可能真係「no cut」呢

作者: 東熱汁男    時間: 2016-7-26 23:11

洋腸好大條,你細小港腸冇性趣了,有冇玩後欄,鬼佬鍾意呢!

作者: 冰南    時間: 2016-7-27 02:08

未有心機打落去住~~~
但好多師兄都話鬼佬鍾意玩菊花, 但小妹就未玩過, 都無乜興趣
作者: x_richboy_x    時間: 2016-7-27 02:20

港男真係比下去,只怪性教育不足
作者: 晚間勇敢的神    時間: 2016-7-27 05:55

妳咁大胆比佢中出😱,要食事後避孕藥!

作者: 一眼睇穿你    時間: 2016-7-28 11:30

作者: 憤怒妹.    時間: 2016-7-29 00:50

洋腸有啲好溫柔 有啲真係好撚粗暴⋯

作者: 夜場穿梭    時間: 2016-7-29 00:56

作者: tomtomchan    時間: 2016-8-7 12:41

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: Flowerjames    時間: 2016-8-8 01:03

作者: harohohoho    時間: 2016-9-27 14:35

作者: tomtomchan    時間: 2016-9-27 19:08

Anymore update please.
作者: 吳小賤    時間: 2016-9-27 19:33

作者: yy830    時間: 2016-10-8 09:14

樓主有下文嗎?
作者: 小小炮    時間: 2016-10-8 22:33

作者: chinese2015    時間: 2016-10-8 22:42

洋腸又大又長,插到頂好high
作者: bug000    時間: 2016-10-9 00:34

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)