188Channel

標題: 熟女 [打印本頁]

作者: 天體男    時間: 2016-7-2 09:49     標題: 熟女

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: hangkachen    時間: 2016-7-2 10:02

係賓館樓下見面咁有心思,都唔係初出嚟玩啦
作者: 天體男    時間: 2016-7-2 10:33

引用:
原帖由 hangkachen 於 2016-7-2 10:02 AM 發表
係賓館樓下見面咁有心思,都唔係初出嚟玩啦
師兄係指我定佢

作者: hangkachen    時間: 2016-7-2 10:42

咁邊個約地點見面?
作者: 天體男    時間: 2016-7-2 11:20

大家約好時間就出去見到面佢講我真係好後生,無理佢講咩就上賓館啦,/!!………………上到去由於係第一次去都好呆下晤知點做好!!做自己沖涼咁佢又自己行埋入泥咁我緊係手多多揸下波波嫁啦睇AV就睇人揸得多係時侯都到我自己揸下波都幾軟綿綿又幾過引好快抹反剛上床都係摸下揸下同奶下睇AV好多時都食鮑魚咁我咪又學下食下鮑魚睇AV會叫到鬼晒咁嘈,可能我功力未夠佢係有少少叫果次係我第一次見到熟女好似發姣咁係床上呻吟去到咁上下我都脹晒就拎支溫度計探下溫

作者: 天體男    時間: 2016-7-2 11:33

引用:
原帖由 hangkachen 於 2016-7-2 10:42 AM 發表
咁邊個約地點見面?
我,不過我果時只係諗要吊佢所以上網搵好晒地址

作者: 天體男    時間: 2016-7-2 11:44

就咁我就同第一個熟女開始佐,之後慢慢我亦苦練我口技,睇多啲Av留意下啲男優既做法自己又試下去到依家我以經敢講無女可以係我條利下晤講舒服同想要,其實我都學緊推油同按摩,想令對手先享受按摩放鬆心情

作者: hangkachen    時間: 2016-7-2 13:33

依家大個仔,食咗唔少女啦:smile_o01:
作者: lolau    時間: 2016-7-2 17:14

作者: mtvong    時間: 2016-7-2 18:04

香港D 剩女咁易可以 呃到蝦條架咩 ???
作者: Jonny2    時間: 2016-7-2 20:40

作者: 天體男    時間: 2016-7-2 20:44

引用:
原帖由 lolau 於 2016-7-2 05:14 PM 發表
兄弟,你加啲標點符號啦, 好難睇。 知道

作者: 香港空氣好    時間: 2016-7-3 09:10

作者: Newhorn    時間: 2016-7-7 03:32

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)