188Channel

標題: ~那些年的泥鯭的~ 更新#8 #12 #13 #25大Dick篇 #26 樂兒篇2 [打印本頁]

作者: loiyee    時間: 2016-5-25 15:41     標題: ~那些年的泥鯭的~ 更新#8 #12 #13 #25大Dick篇 #26 樂兒篇2

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 城巴85站長    時間: 2016-5-25 16:10

作者: loiyee    時間: 2016-5-25 16:29

引用:
原帖由 城巴85站長 於 2016-5-25 04:10 PM 發表
有無下文?
有~努力寫緊!岩岩update左少少, 吊住癮先吖!:smile_40:
作者: 城巴85站長    時間: 2016-5-25 16:51

作者: kenkkli1970    時間: 2016-5-25 17:44

作者: loiyee    時間: 2016-5-25 17:54

引用:
原帖由 kenkkli1970 於 2016-5-25 05:44 PM 發表
無下文?
有~小妹努力寫緊 ^^
作者: loyanpai303    時間: 2016-5-25 18:53

作者: loiyee    時間: 2016-5-25 18:55

之後我以為司機會再車我地去買套,但佢無,其實我都驚,因為佢一定唔會落車買,更加唔會俾機會樂兒走左去,咁就一定係我去買,最後我就好似Dick咁,硬住條野咁望住架車絕塵而去。點解成件事會發展成咁呢?突然間我都好緊張。司機後黎車左我地去我屋企附近後山一個無乜人去既公園,我0係呢度大,好清楚個地理環境,呢個公園好僻,日頭都唔多人行,夜晚更加水靜河飛。想當年,我第一次俾條女含,就係呢個公園發生。停車之後,司機叫我地落車,然後就扮哂正義咁講:「條女話哂都係你溝番黎,你上先。唔能買套咁Q煩,費事節外生枝,但你咪能中出呀!我唔要吊有精既西呀!」

即係我要喺佢面前吊樂兒,樂兒接唔接受到呢?頭先佢SEND MSG俾我又話OK,而佢亦同我有共識。於是我做男人既,呢個時候唔可以驚青過女人,係我出手既時候喇!我將樂兒按低,好快手咁拉低哂佢D衫,但又無除哂,順手除埋佢條底褲塞入我自己個褲袋,樂兒下面已經濕到無可再濕,佢成程車俾兩個陌生人玩對波,又俾司機視姦,應該都HIGH到上天花板。司機企係我地旁邊食煙,見到樂兒對波都忍唔住出手揸兩野,樂兒姣姣地咁推開佢,然後話:「司機大佬,你好 有男人味呀!我對波俾兩條死靚仔啜完好多口水,一陣俾佢吊完,我用濕紙巾抹乾淨,先慢慢服侍你吖!」司機聽到樂兒咁講,當堂冧哂,仲話:「吊~你係咪咁能淫呀?俾人吊仲要咁好服侍,唔怪得每人俾廿蚊就可以吊你啦!不如你改名叫廿蚊雞啦!我仲威,唔能駛錢就可以吊免費雞。」正當我想開始既時候,樂兒話想去痾尿,司機立即回復番理智,佢話:「你唔係想走左去呀?咪玩野呀?」樂兒話:「唔係呀!真係好急,我唔會離開你視線範圍,但我想番上架車度拎紙巾同濕紙巾。」司機聽到咁樣,就信住樂兒先,但佢叫樂兒除哂全身既衫先行開,等佢無咁易走佬,然後就牛咁眼望實佢。我見樂兒除哂衫,先第一次認真望全裸既佢,佢係典型乖乖女模樣,長直髮,無染金毛,非常純情,但呢個娃娃樣就襯上高挑既身型加上豐滿既上圍,仲有濃密的西毛,真係天使與魔鬼既結合。我好入迷咁望住樂兒既背影,然後司機好大聲咁同我講:「一陣我俾十分鐘你,射唔出就到我,我唔能想等咁耐。」呢條司機真係好霸道又口賤,呢一刻我望住全裸既樂兒我覺得佢好受委屈,但我又保護唔到佢仲要吊佢。因為說到底,我都係想吊西,唔係想做道德撚。

樂兒好快就番左黎,然後我諗住速戰速決。點知條司機又反口,一手按低樂兒,想開飯先。都係樂兒有辦法,黎一招欲拒還迎,好溫柔咁講:「司機大佬,你唔駛急吖!我一陣俾你慢慢玩,射哂喺入面吖!」條司機好似又受落,於是佢又喝我:「你呀!得五分鐘咋!快能D!」於是我真係好快咁壓住樂兒,雖然時間有限,但都忍唔住玩左陣LINLIN,等樂兒有番狀態先。然後我就吊入去,一下一下慢慢頂到最入最入,樂兒個西又濕…又窄…又緊,我見樂兒半合眼,一副好期待的模樣,於是開始大力抽插,嘩~~~~~~~~真係爽到反白眼,我完全忘記身邊有條惡司機,亦忘記時間,全情享受緊樂兒的淫西,一邊吊,一邊欣賞樂兒對波此起彼落,簡直就係一大享受。其實司機真係唔駛俾五分鐘我,因為我諗我插左一陣就已經想射,於是就抽番條野出黎,情急之下就射左喺樂兒個肚上面。都未射完最後一下,條司機就推開我,攪到我差D仆街,腳軟架嘛大佬。條司機諗住接力上樂兒,點知佢見到樂兒成肚精,就唔太開胃,於是問樂兒:「又話用濕紙巾抹乾淨服侍我既?」樂兒仲有點high,但又好似唔夠喉咁,佢話:「頭先心急行番黎,唔記得拎,我而家番上車拎。」司機一邊成條褲除左一邊話:「你留低幫我含能,死靚仔你去拎。」其實我唔太放心樂兒同佢獨處,不過雖然我唔係好認識樂兒,但佢俾我既感覺係好聰明同好識要其他人配合佢,所以都唔擔心得咁多,加上又岩岩射完,邊諗到野架?我望住樂兒同司機含,司機個樣好爽,佢玩緊樂兒對波,用緊兩隻手指初緊LINLIN,然後放軟哂聲氣咁叫我快D去拎,佢突然咁溫柔真係令人毛骨悚然,我都係快D去拎濕紙巾好過。我諗起樂兒含能個樣我就呻笨,點解我頭先唔俾樂兒含呀?蝕哂喇~

我行到架車度,在後座拎起樂兒個手袋,正想離開時我眼尾見到司機大大條車匙插左0係架車度,於是心生一計,搏一鋪。我再望下佢地兩個,司機完全無望到我呢邊,反面樂兒就含緊能又好似係望住我,好啦~樂兒我黎喇!我放輕動作,慢慢由後座攝個人去司機位,然後定一定個人諗下棍波點揸先?考完牌之後都係揸自動波,唔理喇!我要開車,條司機就算再想吊西,都應該會緊張自己架車,一定會追住我的,咁樂兒就可以著番衫走人。而事實亦都同我想像一樣,司機一聽到引擎聲,就伸直個人,然後推開樂兒,立即拎起自己條褲就追住我。我為左等佢唔好咁易放棄追車,所以我開得唔算慢,事實上我都唔開得快,因為真係唔熟架車,0係倒後鏡見佢9 FING FING 咁跑真係好心涼。等我覺得司機同樂兒既距離開始遠,我就開始開快D架車,想拋離司機,然後去會合樂兒,將架車放低喺公園然後就帶埋樂兒走。當我番到公園時,諗住好型咁以英雄救美既姿態出現時,我真係實在太天真,我見到眼前呢幕,真係唔敢相信,大Dick唔知點解會番左黎,仲大大力吊緊我岩岩吊完既樂兒,當佢發現我時,仲將條野抽出黎,用一副勝利者眼神望住我,而我就眼白白望住佢D新鮮滾熱辣既精,0係我女神個西度流出黎,而樂兒更一臉飽足既模樣,同我吊完佢個唔夠喉表情完全唔同,呢一刻,我真心崩潰。(待續)

作者: loyanpai303    時間: 2016-5-25 19:03

作者: loiyee    時間: 2016-5-25 19:24

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2016-5-25 07:03 PM 發表
有下文 o既 ⋯⋯⋯

:smile_o01:    :smile_o01:    :smile_o01:
有架~~我仲想寫多少少。

作者: CK85512    時間: 2016-5-25 20:18

作者: loiyee    時間: 2016-5-26 00:35

《那些年的泥鯭的》樂兒篇

經過那些年……到底係唔係每個人都需要華麗轉身?那也不一定,但每個人年長到某一個階段,耐唔耐總會想當年,想下想下就會覺得自己年少時多輕狂,而現在所謂的成熟穩重,只不過係責任大了,籌碼多了,怕失去因而輸不起,所以就年過三十開始「被穩重」。

現實生活滿滿束縛,就在虛擬世界瘋狂一番,把慾望化成文字,滿足你……滿足我。

我叫樂兒,發生呢次泥鯭的事件時大約24歲,岩岩大學畢業出黎做野,最想玩又最有條件玩的時代。我外表斯文,一副典型乖乖女模樣,皮膚白晢,身材高挑但上圍豐滿撩人。呢個身軀藏有無窮的慾望與好奇心,總想出奇不意咁誘惑身邊的男士。

嗰時我放工之後間唔中都會出去酒吧同網友飲野(相識在MSN/留言版盛行的年代),有時單對單,有時三五個,有時成班人。年輕又好奇,總覺得無咩可以輸,就算同部分網友由酒吧走到床上都係你情我願,我自己都享受所以唔會覺得蝕底。真係心口有個勇字就去見陌生人,而家諗番轉頭都覺得自己好大膽。

記得有一次,某個留言版的版主生日,吹雞在蘭桂芳攪生日會,三四十人出席,包括我。我嗰晚都係第一次見壽星女,基本上我一個人都唔識,只係抱住趁虛同八掛的心態出席。因為嗰時每日活躍在留言版,都好想知道其他人係咩樣?其實大家都係人一個,滿場飛的壽星女如果落左妝,應該只係普通OL,仲要已經做到阿姐級嗰款,佢就正啦,攞正牌抽水,見仔就面貼面影相,非常熱情。而我呢?出去跳舞我又怕醜,就同坐在我附近我男男女女傾下計,大家都尷尷尬尬無無聊聊咁。呢D聚會,其實大家對眼都好利,對物邊人和事都好敏感,但又扮都好唔在意咁,簡單黎講就係人人都係機會主義者,看準獵物就睇下有無機會啦!唔通真係咁神心同版主賀壽咩?

坐下坐下就會見到男男女女出去UN下UN下….咁跳舞,視覺效果真係幾挑起慾望,慢慢就會有部分人前後腳拎袋,同版主黎個面貼面Goodbye Kiss就閃人。所以越夜就越少人,有D就有下文,有D應該係覺得無癮所以早走早著。而我呢?唔知點解一直都無走,身邊亦圍左好多男仔,越坐越埋。但講真,堅係矛盾,個心係好有慾望,但對住佢地真係唔想屈就,但我又唔走,好似仲想等。但唔得喇,四點幾喇,都好累,我走有個男仔跟住我,想送我番屋企,我當然唔會俾呢個機會佢,所以我好快咁就上左的士,因為住新界,直接搭番去又好重皮,加上想散下D酒氣,所以就去旺角諗住轉泥鯭的。

去到太子附近的泥鯭的站,都五點了,人唔算多,所以架車唔會一下子就夠人走得,唯有等滿啦!我埋到去,見到已經有兩個男仔坐喺後座,但一人坐一邊,留番中間位。如果大家有搭過泥鯭的都知道有得揀一定唔會揀司機位隔離個位,因為咁細個空間就要坐兩個人,識就話姐,如果要同個三唔識七既人迫埋一齊,身貼身坐成程車,都咪話唔惡頂?所以我就算見到司機位隔離完全無人,都寧願坐後座中間位,俾人夾住好過。我講聲唔好意思之後,就跨過左邊既男仔,諗住攝入中間位。但因為醉醉地,又見佢地幾靚仔所以就想引下佢地,扮到有少少失重心,好唔小心咁坐在喺左邊個男仔個大髀上,又錯手按住右邊男仔個膊頭。佢地都俾我嚇一嚇,我一方面扮到有少少尷尬,一方面覺得同兩個靚仔有少少身體接觸好爽。我今晚著左吊帶裙,夜左番風就加左件外套,但都遮唔住我34D的身材。頭先跌一跌,又坐一坐,應該都能夠令兩個男仔留下印象。於是我就攝左喺佢地中間,一邊等車滿,我暗地有點坐立不安,因為我0個團慾火仍然旺盛。今晚盛裝打扮,整晚見到飲食男女互相挑逗,但又無下文真係攪到我心思思呀!

等呀等~~~~偷瞄下兩個男仔,同我年紀都差唔多,四四正正,絕對好過頭先嗰班。呢D時候搭車既人,大家都係玩到散哂又飲左酒,所以都無咩表情,但又唔係瞓著,而那些年係仲未有智能手機,所以手機都無咩好玩。我扮哂周圍望睇下有無人上車,留意到佢地都有偷望下我,仲貼住我坐。但係又點吖?完全唔識,不如努力D諗下有無機會引下佢地滿足下我,幫我降下慾火都好吖!終於有個肥佬醉醺醺咁上左車頭,然後豪氣講左聲買兩個位,泥鯭的終於都開車!

開車一陣,司機大佬趁大家未瞓都會問我地喺邊度落同埋收埋錢,肥佬最早落,俾埋錢就已經扯鼻鼾,依~~肥佬瞓左,司機揸車,我有咩可以玩呢?跟住兩個男仔都俾左錢,然後司機就問我,我太入神諗點野,所以無應到佢,然後司機問:「後面兩個靚仔睇下條女係咪貓左?唔係HIGH大左呀?HIGH野都要俾車錢喎!」之後,我左邊男仔就輕輕拍我,我就將計就計,乘住司機所言,就扮到好醉咁話:「司機大佬,我頭先喺酒吧唔見左銀包,無哂錢呀……」司機立即小黎小去:「吊~你咪能玩野呀?上車又唔講,而家收錢先黎講?我停車掉你落車架?」司機真係停埋一邊想迫我落車咁款。左邊男仔見我咁慘,就話:「人地女仔人家,唔好講到咁絕啦?40蚊之嘛,我幫佢俾!」連右邊男仔都忍唔住出聲:「吊~嗰四草野就嘈嘈閉,我夾廿蚊!」我心諗:YEAH!!!!!!第一步成功了,之後點做好呢?

佢地兩個幫我俾左錢之後,司機咿咿哦哦UP左幾句就無再出聲。然後我就楚楚可憐細細聲咁:「唔該哂呀!我叫樂兒呀,你地呢?留個電話俾我吖!大家住得咁近,我還番錢俾你地。」左手邊斯文乎淨的叫十仔,右手邊大隻型男又好唔知醜0個個叫大Dick,真係靚仔放題,要咩款有咩款。佢地唔駛我還錢,我話咁不如遲D請佢地飲野,諗住留條後路俾大家有機會溝通下啦,點知Dick就話:「好吖!你咁大波,請我地飲奶好嗎?」我聽到之後,內心暗爽,只要其中一個主動D,KAI D,其實做女仔就好易辦。大家唔好以為女追男隔重紗,只要女仔主動就可以好順利,其實好多女仔都需要你俾個位佢入,佢先可以俾個西位你入,哈~~ 幾開放的女仔,都需要有少少被動,少少啦……所以當我聽到佢咁講時,一直都無再出聲。雖然攪到D氣氛有點尷尬,但我相信只要我一出手,呢兩條仔我想點食就點食。隔左陣,我靜雞雞問十仔可唔可以借手機俾我,然後我就用佢手機打俾自己,所以即係交換左電話。我明題見到十仔個表情係由好灰變到好HIGH,之後我就問Dick借電話。大家炒哂牌之後,我就開始計劃我既食仔大計。之後我分別SEND左SMS俾佢地兩個,我話:「頭先大Dick話我身材好,我唔好意思講,如果你地唔駛我還錢,不如你地喺呢程車上面,玩下對波吖!」其實我當下真係好想要,好想有人可以安撫下我既肉體,我就好似一煲滾左好耐既熱水,好想有人可以幫我熄火。我又諗住反正前面個肥佬又瞓到死豬咁,司機又專心揸車,就算俾佢睇到都無咩野吖!雖然佢衰衰格格,但當益下佢囉!我個SMS一SEND左出去,Dick就眼明手快開始行動,開始老實不客氣咁大大力玩弄我個右波,佢一揸落黎個下,我真係好想叫出黎,雖然我有哂心理準備,但估唔到佢一點猶豫都無,仲咁快手。而另一邊既十仔唔知係唔好意思定唔信我肯咁順攤無啦啦俾對波佢地玩,所以一直未有行動,正當Dick好似想將另一隻手兜埋過黎揸埋我左邊波時,十仔可能怕俾人霸左個地盤,所以都開始細細力揸落我度,當佢地兩個用唔同力度、速度、手勢、玩法黎揸波時,我真係爽到無法形容,我feel到自己成個身都好熱,下面開始一啖啖咁濕起上黎,湧下湧下。我好似軟到連個頭都支撐唔到咁,好想同其中一個打車輪,點解佢地唔咀我呀?係咪唔夠膽呢?我個咀覺得好空虛,同埋佢地開始玩我linlin時我覺得到喉唔到肺,因為隔住衫又隔住bar,無論佢地幾大力點都玩得唔盡慶。呢個時候都係大Dick夠膽,突然一手拉低我件吊帶連bra,半邊波都露哂出黎,佢地兩個都呆哂咁望住我粒pink lin,十仔跟手都唔客氣,一手拉低埋我另一邊衫,等我徹底將對波暴露喺四個麻甩佬眼前,雖然一個瞓左,一個揸緊車,但至少已經有兩個男仔為我對波而獸性大發。

佢地用手指玩我linlin,但男人既野邊度忍得住吖,唔駛5秒就一口啜落我粒lin度,基本上十仔係同Dick同一時間啜落去,我真係好想俾佢地吊,成身軟乃乃,慢慢成個人都sir低左,佢地蹲喺我前面啜LINLIN,DICK最誇張,啜到"習習聲",好enjoy咁嘆緊我粒PINK LIN,我真係好想摸佢地條野呀。同時間,我分神望一望倒後鏡,見到司機已經用好淫賤既眼光望住我,而我亦以挑逗、半合眼既姣西表情黎回應佢,我感受到佢對眼著左火。

我FEEL到架車開始減慢,我唔想俾肥佬睇蝕,於是就用手肘頂開Dick,然後手快快拉番好件衫,平伏心情。但十仔同Dick都係唔會放過我,於是又繼續隔住衫大大力揸我對波,每一下都比之前任何一下都大力,我相信今晚唔俾佢地兩個出火,我係番唔到屋企,其實我又何嘗唔想佢地幫我呢?肥佬第一個落車,佢完全唔知發生咩事,就中左落車,唔理佢啦,我而家只係想睇下點樣可以俾兩個靚仔吊到我?但我又唔想俾司機吊喎,只係想引到佢谷到爆。肥佬落完車,司機遲遲都唔開車,我都估到佢架喇,睇黎佢都想玩埋一份,甚至覺得我地三個都在佢架車上面,佢主場,佢話事。

果然,司機好自信咁講:「你地就爽啦,啜到奶力都出埋?玩左成程車喇喎,條女正唔正呀?駛唔駛車你地去買套打野戰呀?」呢個時候我梗係唔出聲,因為唔想佢地知我諗咩,唔通我話:我好想俾兩個靚仔吊,唔俾你吊呀?所以沉默就係最好既回應。司機話:「你唔出聲,一陣唔好嗌救命話我地強姦呀?」我費事理佢,扮哂不知所措咁,挨落十仔個心口。司機話「我地」?佢咁講明顯係覺得自己都有份吊我啦!想玩4P野戰?無咁易。機之後終於開車,仲開到鬼咁快,車左我地0係7仔門口,我一直挨住十仔,所以大Dick就自告奮勇咁落車買套,佢仲好興奮咁話:「7仔有無家庭裝架?我要吊死條姣西呀!」點知佢一入7仔,司機就fi一聲駛走架車,一邊走就一邊話:「多隻香爐多隻鬼!我先唔想輪咁多耐呀!」我真係估唔到佢會咁做,其實好嬲,我條大Dick呀!食到埋咀邊都俾人fing開左,我唔制呀!原本我諗住玩到high high地,俾埋條司機吊都無咩所謂,而家我立定決心,司機你自己番去打飛機啦!我之後全程都無出聲,十仔可能擔心我,所以細細聲問:你ok嗎?你唔想我地可以落車然後各自番屋企。十仔的確係好人,佢眼見情況有D不受控,佢都想睇下我既感受係點。司機見我地咬耳仔,就話:「你地唔好諗住賴低我呀?我車你地去山卡拉,整爛你地部手機,等你地扑野扑到死0個日都無人理你地架!」我心諗:「你食屎啦!」

我都唔想講太多,所以send左個sms俾十仔,然後我一邊攬實佢,一邊send左個sms俾大Dick,我話一陣話佢知我地去左邊,叫佢後救我(吊我)。哈哈~

之後我以為司機會再車我地去買套,但佢無,其實我都驚,因為佢一定唔會落車買,更加唔會俾機會我走左去,咁就一定係十仔去買,如果佢好似對付Dick咁對十仔,我咪要俾佢車去唔知邊度,然後就好難唔俾佢吊。好在,我在呢個屋苑長大,司機亦都捨難取易,車左我地去我屋企附近後山一個無乜人去既公園,呢個公園好僻,日頭都唔多人行,夜晚更加水靜河飛。想當年,我都試過同男同學著住校服0係度kiss。停車之後,司機叫我地落車,然後就同十仔講:「條女話哂都係你溝番黎,你上先。唔能買套咁Q煩,費事節外生枝,但你咪能中出呀!我唔要吊有精既西呀!」

作者: loiyee    時間: 2016-5-26 00:36

十仔將我按低在公園的長椅上,好快手咁拉低哂我D衫,但又無除哂,然後除埋我條底褲塞入佢自己個褲袋,其實我唔明點解佢要咁做,是但啦!我有我計劃,佢有佢享受。當時我下面已經濕到無可再濕,成程車俾兩個陌生人玩對波,又俾司機視姦,已經HIGH到上天花板,我真係好想好想有人可以充實我既身體。司機企係我地旁邊食煙,然後好順手咁揸左我對波兩野,佢一伸隻手埋黎,我已經聞到D陳年煙味,係我最最最討厭的,本能上真係好反感,我真係好唔想俾佢掂我,但而家唔可以得罪佢,暫時我會順佢意,甚至想慢慢引佢依我既計劃進行。於是我發哂姣咁推開佢,然後話:「司機大佬,你好有男人味呀!我對波俾兩條死靚仔又啜又多口水,一陣俾佢吊完,我用濕紙巾抹乾淨,先慢慢服侍你吖!」係男人聽到我咁講,都當堂冧哂啦,仲話:「吊~你係咪咁能淫呀?俾人吊仲要咁好服侍,唔怪得每人俾廿蚊就可以吊你啦!不如你改名叫廿蚊雞啦!我仲威,唔能駛錢就可以吊免費雞。」聽到佢咁話我,我真係覺得自己好cheap,撩吊撩到無哂尊嚴,有一刻好想走,覺得好無面,但又要扮無野。於是我話想去痾尿,司機都唔傻得哂,佢話:「你唔係想走左去呀?咪玩野呀?」我話:「唔係呀!真係好急,我唔會離開你視線範圍,但我想番上架車度拎紙巾同濕紙巾。」司機聽到咁我話拎濕紙巾,都係半信半疑,所以佢叫我除哂全身既衫先行開,我諗佢以為我全裸都唔走得去邊。其實之前十仔都拉低哂我D衫,我而家只係要留低哂d衫喺度姐,所以我好快就全裸咁企係佢地面前。之後我行左去的士度,打開後座既車門,扮哂拎野,其實我用手機SMS 大Dick,話俾佢知我地0係呢個公園,其實我唔係100%肯定佢知呢度係邊度,當年又無GPS定位又無Google map,但我都搏一搏啦!其實點解我會通知佢?因為我諗住多個人,點都多對手攪掂個司機,同埋我唔捨得佢副body,直覺話我聽,佢一定大條過十仔,又好力水D,所以好想佢番黎搵我地。當然最緊要係,我唔抵得條司機咁樣賣甩佢。想像到佢0係7仔出番黎時,見我地走哂,佢拎住盒家庭裝套套,係幾咁晴天霹靂。我之後見到司機大大條車匙插左0係架車度,佢真係大意,於是又SEND多個SMS俾Dick,我話如果你識揸車,一陣就趁機揸走架車,引開司機,然後再番黎同我地會合。我都無等佢覆喇,因為驚司機起疑心,所以盡快做好我要做既野然後好快咁行番去佢地度。

當我行埋去時,條司機好大力咁一手將我按低,好似想車埋黎咁,我梗係萬般不願意啦,成口煙味,同埋我擺明唔俾佢玩呀,所以黎一招欲拒還迎,好溫柔咁講:「司機大佬,你唔駛急吖!我一陣俾你慢慢玩,射哂喺入面吖!」條司機好似又受落,於是佢好急躁咁同十仔講:「你呀!得五分鐘咋!快能D!」其實我唔係好明佢講咩,但相信佢應該係好心急吊我,所以唔俾十仔玩咁耐。十仔又真係十下十下聽佢點,可能佢驚得罪佢,又擔心我啦!十仔玩左陣LINLIN,然後就插入黎,我等左成晚,慾火燒左成晚,終於都有人慰藉下我空虛既一處。十仔一下一下慢慢頂到最入最入,佢閉上眼又皺哂眉,好似好享受又好痛苦咁,佢又唔敢大力又好想大力插,唔知係咪驚射呢?十仔終於忍唔住開始大力抽插,大力到令我對波fing下fing下,當我開始投入既時候,諗住好好享受既時候,十仔就宣佈投降,仲嘔埋白泡,射哂喺我個肚上面。其實對於女仔黎講,真係好無癮,到喉唔到肺,仲慘過自己DIY。跟住條司機就推開十仔,諗住即刻吊,我其實都有d失左理智好想改變主意俾佢吊,因為我真係好辛苦。但佢見到我成肚精,就唔太開胃,於是好緊張咁問我:「又話用濕紙巾抹乾淨服侍我既?」呢一下令我清醒番少少同埋令我記起佢係幾咁討厭,於是我話:「頭先心急行番黎,唔記得拎,我而家番上車拎。」其實我係特登唔拎的,拖延下時間都好。點知佢一邊成條褲除左一邊話:「你留低幫我含能,死靚仔你去拎。」講真,我梗係唔想同佢獨處,但都咁既情況,唯有聽住佢講先,希望十仔拖延下時間而大Dick又趕得到黎啦!十仔唔好咁快射咪好囉,拖得一陣得一陣吖嘛!條司機好粗魯咁塞條野俾我含,佢就爽啦,好high咁玩緊我對波,又用兩隻手指初緊LINLIN,其實我當時都豁左出去,一心諗住含到佢超high再唔俾佢吊時係幾咁痛快,同埋都想睇下吹唔吹得爆佢,如果佢射左,一時三刻都唔會硬番,我又可以緩衝下。就係呢個時候,我聽到引引擎聲,司機當然都聽到,佢立即推開我,然後一手拎起條褲就追上去。其實因為太突然,所以我一時間都攪唔清楚究竟係十仔開車定係大Dick趕過黎開車,但唔理喇,點都係對我有利。直到架車駛遠左,我見唔到十仔0係附近,而大Dick出現0係我面前時,我就知道係十仔駛走架車。咁其實十仔都幾醒目,0係完全無夾過既情況下,佢都識執生,同埋同我既諗法一樣。

大Dick見到我,乜都唔問就除褲插入黎,佢一邊大力吊,一邊話:「都知你唔捨得我喇,點都send sms俾我,我頭先插入前都唔知你個西有無精架,唔理,我~~~頂唔住了……」大DICK果然無改錯名,大大條,好好力,佢既技巧同持久力都遠在十仔之上。我今晚終於真真正正嘆到最令我神魂顛倒既性愛,我就係需要這樣的對手。大Dick一D都唔錫身,用盡佢既力量黎滿足我,又夠力又夠快,但又持久,最衰今晚好多客觀條件都唔容許我慢慢嘆,如果而家大家0係酒店房,一定可以玩得更加忘我。終於~~~我都黎高潮,但我朦朧間睇到一個身影行近,唔似係司機,唔係佢就得,我唔理喇。大Dick都射喇,feel到佢射左4-5下,然後個身影好清晰咁出現0係我地眼前,就係一臉漠然的十仔。佢而家個腦應該有十萬個為什麼?點解大Dick會0係度既?點解佢會吊緊樂兒仲吊到佢反白眼?點解佢可以中出既?點解自己好似個傻仔咁既?點解?點解?

作者: loyanpai303    時間: 2016-5-26 01:03

作者: loiyee    時間: 2016-5-26 01:05

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2016-5-26 01:03 AM 發表
加油,本地原創,繁體字,廣東話!

:smile_o12:    :smile_o12:    :smile_o12:
多謝師兄,我會努力。

作者: afc0228    時間: 2016-5-26 12:16

作者: 烚熟仔    時間: 2016-5-26 13:42

本身無諗住睇,廢事睇完又唔知等幾耐先更新,但見到有update就睇啦
入到去見到我個名就更加代入,寫得都唔錯,但寫到派報紙就唔掂當呀:smile_22:
作者: loiyee    時間: 2016-5-27 00:09

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-5-26 01:42 PM 發表
本身無諗住睇,廢事睇完又唔知等幾耐先更新,但見到有update就睇啦
入到去見到我個名就更加代入,寫得都唔錯,但寫到派報紙就唔掂當呀:smile_22:
我仲想寫多少少,十仔狀態可能有轉機呢…
其實佢咁緊張,又喺戶外又有司機望住又俾人限時,唔夠耐係情有可原。

作者: 烚熟仔    時間: 2016-5-27 00:19

引用:
原帖由 loiyee 於 2016-5-27 12:09 AM 發表

我仲想寫多少少,十仔狀態可能有轉機呢…
其實佢咁緊張,又喺戶外又有司機望住又俾人限時,唔夠耐係情有可原。

總之我唔要派報紙
作者: loiyee    時間: 2016-5-29 11:13

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-5-27 12:19 AM 發表

總之我唔要派報紙
咁你有無咩提議?

作者: loyanpai303    時間: 2016-5-29 11:40

作者: loiyee    時間: 2016-5-29 18:34

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2016-5-29 11:40 AM 發表

你手寫你心得喇,稍為通順、明快,ok。
支持,支持,再支持!

多謝,多謝,再多謝😍😍😍😍😍
寫篇小說都要寫足1日,支持就是動力。

:smile_o12:    :smile_o12:    :smile_o12:

作者: 烚熟仔    時間: 2016-5-29 18:38

引用:
原帖由 loiyee 於 2016-5-29 06:34 PM 發表

其實我係支持嘅,係唔想做joseph姐:smile_13:
作者: kenkkli1970    時間: 2016-6-1 16:19

作者: loiyee    時間: 2016-6-4 23:03

《那些年的泥鯭的》大Dick篇

吊完樂兒,真係身心都舒暢哂!最衰就係0係戶外無得慢慢玩,但有時食下快餐都好能爽。話說頭先買完套出黎見到架的士走Q左,真係慶到火屎,我唔知係十仔出諗既屎橋定係條PK司機既主意,總之我就比晴天霹靂更晴天霹靂,各位巴打唔會明架喇,硬住條野,食到埋嘴邊既靚西突然消失,一時間咩都無哂,真係好絕望。正當我諗緊打唔打俾樂兒好既時候,樂兒既SMS就好似天使報佳音咁,令我來回地獄又折返人間~~~~啦啦啦~~~~我讀得書少,但頓時都感到人生充滿希望。

其實條十仔一駛走架車,我見條司機追出去,我已經準備一切,可以獨享樂兒,樂兒真係好能淫,全裸瞓0係公園長椅上,扭下扭下,一副意猶未盡既餓相,仲唔係我出場既時候?哈哈~~~我因為硬住太耐,又有少少心急,所以表現都無平時咁好,但樂兒似乎都好滿足,十仔好明顯R爆頭唔知發生咩事咁,成條傻仔咁企0係度。其實我地攪左咁耐,個天都開始光,晨運人士都開始甫頭,大家整理一下衫褲,你眼望我眼。都係樂兒出聲先,佢話:「之前就成身酒氣,而家就成身汗,下面又有精,所以……我唔係好想而家番屋企住。唔知……」正合我意,於是我話:「我屋企得我同老豆住,佢做早更看更,而家應該番左工,一係你上黎我度沖涼啦!」十仔聽到,又唔執輸,一味死跟爛跟。我即刻問樂兒餓唔餓,諗住點十仔買M記早晨全餐,然後我就慢慢嘆多次樂兒全餐,含吹乃啜磨拎Fing,咩招式都要試哂。咁先至不枉此生,更不枉個天等我搭搭下泥鯭的都送條淫西俾我任吊,仲要俾廿蚊就吊到。樂兒話:「暫時都唔餓,只係想快d沖涼。」失敗~~~唯有三人行去我屋企啦!其實諗諗下十仔一齊上埋黎都無咩所謂,反正我未玩過3P,樂兒應該會好期待啦!唔會真係咁天真就去我屋企沖個涼就走呀?

我屋企就0係公園附近,唔駛五分鐘就到。兩條麻甩佬住,好少有女仔上黎,所以我都特別興奮。突然間好感激老豆平時勤力執屋,屋企都幾見得人,我見樂兒都好似幾開心咁。跟住我就打點下,拎毛巾俾樂兒去沖涼,等佢舒服D,心情好D一陣再睇下咩環境,吊多佢一鑊先。

點知樂兒臨入去沖涼時,就同我講話好肚餓,想食早餐,然後仲叫我去買,0係呢個時候,無理由我仲推三推四好似好縮骨咁,再加上樂兒好淫咁講:「我都0係你屋企啦,唔會走左去喎!要走,頭先就唔跟你上黎啦,你知我唔會賣甩你架。」吊~條女都講到咁啦,我唔去買真係好PK,點解當年無24小時麥麥送架?所以我雖然好唔願意,但都出發。臨走前,我望左十仔一眼,佢既眼神有D累但又充滿期待咁。

其實佢地真係唔會走得甩,因為我屋企道門係要用鑰匙出入的,我一鎖,佢地就走唔到了。嘿嘿~~一於去買早餐,食飽再玩過。我極速行去M記,好爽手咁買左3個早晨全餐,然後就急急腳行番屋企,但再快手一來一回都要半粒鐘。其實我已經通左一晚頂,又射左一次,應該好累,但由於岩岩呢幾個鐘發生既事實在太刺激,加上知道有條大波PINK LIN靚女0係屋企沖乾淨涼,晾緊水等我吊,此時此刻真係唔知個累字點寫。我快步行到屋企樓下,好風騷咁同個管理員SAY HI,但佢就用D好奇怪既眼神望住我,好似想同我講野咁~唔理佢啦!阿叔一陣有排玩,唔得閒同佢吹水。

一出lift,我差唔多用追巴士既速度跑番屋企,未開門已經聽到樂兒好大聲咁呻吟,仲叫得何其淒厲。吊~呢條十仔真係趁我行開嘆緊樂兒呀?我次次都執佢二攤,食二手西,真係唔過癮。我一陣一定要叫樂兒再沖涼俾我新鮮吊。我一開門諗住俾D氣勢佢地睇,點知我真係呆哂……完全唔相信眼前既景象。如果唔係見到樂兒俾人吊緊,我仲以為入錯屋。

樂兒的的確確俾人吊緊,但唔係十仔。正確黎講,佢係俾兩條友吊緊,正當我想用我有生以黎既知識嘗試去了解下到底發生咩事時,我見到我老豆俾人反手縛住0係餐枱度,然後用D好無奈既眼神望住我。咩能事呀而家?有無人可以話俾我聽發生咩事?天呀~~~~~~~~~~~~~~玩夠我未呀?呢幾個鐘會唔會太刺激喇?
作者: loiyee    時間: 2016-6-4 23:04

《那些年的泥鯭的》樂兒篇2

當我見到大Dick既表情,我真係好明白佢既感受,因為連我都未黎得切消化件事既時候,佢岩岩番黎又點會知道我地班人攪緊邊科。

成身痴立立上到大Dick屋企,真係好想即刻沖涼。原本聽到佢話同老豆兩個住,我已經有哂心理準備間屋一定好亂,但竟然唔係喎,OK整齊,都幾舒服,我心情都當堂爽哂。因為至少有個地方,可以慢慢同佢地玩下。0係大Dick幫我拎緊毛巾時,十仔有少少怕醜咁0係褲袋拎番我條底褲俾我,然後講:「頭先一開始0係公園除你條底褲時我驚掉落地整污糟,所以塞左入我褲袋,你唔好介意……」我其實有少少感動,無諗過佢0係咁荒亂既情況下都可以咁細心周到。突然心頭一暖,加上諗起佢咁醒目,識揸走架的士引開條司機,等我唔駛俾司機吊,的確係十仔既功勞,反而係條大Dick,除左狠狠咁吊我,俾個地方我沖涼之外,好似無咩做到。所以我心生一計,臨沖涼時點佢去買早餐。其實我唔係太餓,但我想同十仔有機會獨處,好好服侍下佢。我見大Dick個樣都係萬般不願意架喇,但無計啦~暫時辛苦佢走一轉。其實我地兩個作客,主人家反而走左去,真係有D怪,同埋會覺得好無安全感,因為唔知有無人隨時會番黎,但咁樣反而更刺激。我好想延續今日荒唐既一日,就算而家已經天光,都唔想俾佢停。

大Dick走左之後,我望住十仔,我話:「你熱唔熱呀?一唔一齊沖?」十仔無出聲,只係由期待既眼神變成兩眼發光,我一手拉佢入洗手間,其實佢唔駛俾番條底褲我,因為我暫時都唔駛再著衫,只係需要除衫,好好享受兩個身體既磨擦,互相挑逗。我地慢慢0係對方身上搽梘液,因為我地知道0係呢個小小既空間,完全無人會騷擾我地,所以我地都唔心急,慢慢玩。我有一招殺手鐧,就係用充滿泡泡既波波打圈打圈咁0係男士既身上遊走。呢招企0係度玩又得,沖涼玩又得,瞓0係床上面乾玩又得,搽BB油玩亦得。無一個男人可以頂得順,我一使呢招,未駛用口技,已經足以令佢地發狂,並用抽插黎回報我。當我用對波轉到落十仔條野度,我慢慢乃,慢慢啜袋袋,我蹲0係十仔前面,見到佢對腳微曲就知佢而家有幾過癮。我乃到佢頂唔順,於是開始吞吐,一下一下,時快時慢,時深時淺,令佢欲先欲死。其實我真係好鍾意含能,好鍾意服待到個男人舒舒服服,咁我就好滿足。我一邊含,一邊向上望佢既表情,佢根本就爽到反哂眼,完全唔知我望緊佢,佢肉緊到係0係我身上背上亂摸,然後突然間,雙手用架抽高我個人,然後將我反轉。

十仔:「樂兒,我頂唔順喇,我唔想俾你吹爆,我好想佔有你呀!」話口未完,佢就已經插左入黎,佢一D都唔留力,好似用盡所有氣力黎滿足我,佔有我咁。其實我知道佢頭先0係公園見到我俾大Dick吊到一面滿足,又俾佢中出,十仔唔係太好受的。佢冒住危險一心幫我引開司機,我就只顧享受性愛,仲心入面嫌佢射得快,拖延唔到時間,呢一刻我都有少少內疚。所以我會努力用盡我身上每一吋地方黎服侍佢,等佢慢慢嘆我。我叭埋牆,十仔扶住我條腰,等我一下一下承受緊佢既猛烈撞擊,突然十仔抽出然後將我反轉,雙手大大力咁又玩緊我對波,我feel到佢既用意,佢唔想太快射,所以想回回氣,冷靜下。佢推我埋牆,一邊用花灑射住我妹妹,等我保持狀態,另一邊就同我打車輪,佢好熱情,舌頭很濕暖,都話濕吻好易動情架啦,我都有少少感覺呀!攬住佢係咁車,我亦同時間用手chok住佢條野。之後十仔熄左個花灑,一邊同我Kiss一邊用毛巾手忙腳亂咁抹下大家個身,然後佢一手抱起我出廳。佢將我放0係梳化,然後乃我妹妹,乃到我呻吟不斷,開始進入忘我境界時,再突如其將我對腳放上佢既膊頭上,隨手拎左個咕筍墊0係我條腰度,然後用力一插,我真係勁愛呢個姿勢,可以插得又入又深,而且可以面對面望清你既對手既面部表情,我真係覺得好有男女朋友feel。十仔埋頭苦幹,我就盡情享受,用淫樂之聲來回應佢既付出。終於,我感覺到佢越來越大力,密度越來越高,然後佢聲嘶力竭:「射哂俾你呀….射哂俾你……」十仔溫暖又濃郁的精,就咁充斥0係我體內,而我又再一次等到性欲上的滿足,亦有少少情感上的填補。我緊緊咁攬實佢,用妹妹一收一放咁吸下吸下佢既下體,用軟軟的咀輕吻佢頸部。此刻十仔完全攤0係我身上面,休息緊,亦回味緊。當我地都完全放鬆之時,就聽到開門聲,其實我地兩個都唔係好驚,因為預左大Dick買完早餐都番,所以無特別理會。十仔條野仲未捨得拎番出黎,但又軟左少少,所以我好衰咁係咁收縮妹妹,好似推番佢出黎咁,佢見我整鬼佢仲笑笑口咁搣左我lin頭一下。大門就0係梳化前面,推開門既唔係大Dick,而係一個中年男人,正確黎講係一個俾兩個麻甩佬推緊入黎既中年男人。而我既姿勢就係V字腳,妹妹流緊精咁對住呢三個男人,相信在場既每一個人士都O哂咀,完全攪唔清狀況,到底發生咩事?
作者: 烚熟仔    時間: 2016-6-4 23:53

係到搵番你先
如果有得同真人做就正囉:smile_47:
作者: JanWong1225    時間: 2016-6-4 23:56

作者: loiyee    時間: 2016-6-5 00:01

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-6-4 11:53 PM 發表
係到搵番你先
如果有得同真人做就正囉:smile_47:
咁貪心
作者: 烚熟仔    時間: 2016-6-5 00:02

引用:
原帖由 loiyee 於 2016-6-5 12:01 AM 發表

咁貪心
我認架
作者: loiyee    時間: 2016-6-5 00:02

引用:
原帖由 JanWong1225 於 2016-6-4 11:56 PM 發表
幾精彩。多謝。
期待再更新
謝謝指教呀! 寫一篇真係花好多時間!
作者: 一招收你皮    時間: 2016-6-5 03:49

我都睇到O左咀
作者: cloudc13    時間: 2016-6-5 08:56

引用:
原帖由 loiyee 於 2016-6-5 12:02 AM 發表

謝謝指教呀! 寫一篇真係花好多時間!
寫得好好
等你繼續寫

作者: Eddyo    時間: 2016-6-5 09:59

引用:
原帖由 loiyee 於 2016-6-4 11:04 PM 發表
《那些年的泥鯭的》樂兒篇2

當我見到大Dick既表情,我真係好明白佢既感受,因為連我都未黎得切消化件事既時候,佢岩岩番黎又點會知道我地班人攪緊邊科。

成身痴立立上到大Dick屋企,真係好想即刻沖涼。原 ...
好正!!

作者: loiyee    時間: 2016-6-5 12:59

引用:
原帖由 cloudc13 於 2016-6-5 08:56 AM 發表

寫得好好
等你繼續寫

我會寫的,多謝你。

作者: loiyee    時間: 2016-6-5 13:01

引用:
原帖由 Eddyo 於 2016-6-5 09:59 AM 發表

好正!!

點正法先😍

作者: tsang_jimmy    時間: 2016-6-5 13:21

玩到咁大,邊寫唔止邊流水,變水塘

作者: loiyee    時間: 2016-6-5 15:07

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2016-6-5 01:21 PM 發表
玩到咁大,邊寫唔止邊流水,變水塘

絕對係~~你真了解
作者: @tako    時間: 2016-6-5 15:19

引用:
原帖由 loiyee 於 2016-6-5 03:07 PM 發表

絕對係~~你真了解
我反而有興趣點止痕,多角度寫小黃文都係第一次睇,女仔心思係細膩d

作者: loiyee    時間: 2016-6-5 15:30

引用:
原帖由 @tako 於 2016-6-5 03:19 PM 發表

我反而有興趣點止痕,多角度寫小黃文都係第一次睇,女仔心思係細膩d

終於有人欣賞多角度切入的手法,感動。
止痕呢方便,女仔總有辦法的。嘿嘿

作者: @tako    時間: 2016-6-5 15:37

引用:
原帖由 loiyee 於 2016-6-5 03:30 PM 發表

終於有人欣賞多角度切入的手法,感動。
止痕呢方便,女仔總有辦法的。嘿嘿

好有研究咁啵,平時寫開咩

作者: loyanpai303    時間: 2016-6-7 08:58

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)