188Channel

標題: 突然被邀請的短Trip (#1,#19新) [打印本頁]

作者: BlueBrick    時間: 2016-4-30 16:23     標題: 突然被邀請的短Trip (#1,#19新)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: BIGBEN427    時間: 2016-4-30 23:42

作者: hongkongken    時間: 2016-5-1 00:11

引用:
原帖由 BlueBrick 於 2016-4-30 04:23 PM 發表
話說我T先生之前V7附近的人有條女L小姐,睇相無樣但係又show左個靚背泳衣look出黎喎😏,梗係要hihi佢啦...
如是者就識左佢傾傾計吹吹水咁啦,有時會聊下d咸濕野咁啦😝,而佢又無抗拒喎(心諗會唔會有運 ...
good, thanks

作者: BlueBrick    時間: 2016-5-1 00:52

引用:
原帖由 BIGBEN427 於 2016-4-30 11:42 PM 發表
好文都無支,support

唔知對大家黎講算唔算好文喎...
淨係知大家都好似好懶...
多謝支持^_^

作者: taibb88    時間: 2016-5-1 08:44

寫得好啊!支持你!有冇 keep 住呢?

作者: robinspw    時間: 2016-5-1 11:30

點解我遇唔到

作者: 演唱會1999    時間: 2016-5-1 13:59

一件頭小低胸短裙
勁吸引啦
作者: BlueBrick    時間: 2016-5-1 15:45

引用:
原帖由 taibb88 於 2016-5-1 08:44 AM 發表
寫得好啊!支持你!有冇 keep 住呢?

無keep住呀,不過仲有出黎搞2次,搵時間再出文

作者: BlueBrick    時間: 2016-5-1 15:46

引用:
原帖由 robinspw 於 2016-5-1 11:30 AM 發表
點解我遇唔到

都係好好彩先遇到姐,大把ching嘅經歷仲精彩啦

作者: BlueBrick    時間: 2016-5-1 15:47

引用:
原帖由 演唱會1999 於 2016-5-1 01:59 PM 發表
一件頭小低胸短裙
勁吸引啦
係吸引嘅,有睇頭...嘿嘿...

作者: rwyip626    時間: 2016-5-1 23:11

Thanks for sharing!
作者: 香港空氣好    時間: 2016-5-2 00:01

作者: 大頭仔2016    時間: 2016-5-4 14:05

作者: hank    時間: 2016-5-4 14:18

謝謝些牙!

作者: 士刁別    時間: 2016-5-4 14:51

你就好啦
作者: pippen49    時間: 2016-5-4 17:03

作者: freepic1iman_dc    時間: 2016-5-5 22:22

謝謝分享。
作者: 小喇叭A_A    時間: 2016-5-20 21:23

寫得好啊!支持你:smile_o16:
作者: BlueBrick    時間: 2016-5-21 00:25

再續...

完事後就大家返上床抖抖訓覺啦,一覺訓大天光,爽呀...見到隔離仲未起第喎...梗係要摷醒佢啦...
開始撫摸下佢,背住佢錫下佢耳仔又吹下氣入去,錫下佢頸奶下咁...如是者都無咩反應,唯有加強攻勢啦!
開始慢慢輕輕手揸下佢對波間中又掃下linlin,又會用手指係lin頭打圈撩撩,之後仲要禁下佢添...
L:嗯嗯...(有反應喎)
再變本加厲!用姆指食指夾佢linlin再捽捽佢,有時仲要meet下添...黎到呢度,我都硬硬地梗係頂住佢啦,一路郁下頂下咁幾正!之後一手搞搞佢波波,另一手開始向下進攻...
由於大家都係光脫脫咁,我就開始掃下佢大脾由外到內,係個妹妹附近不斷撩下引下佢,佢都不自覺地腳微張開...
收到信號梗係要識做啦,立即手捽妹妹...有水出(睇你點忍)
L:呀~濕左啦...
T:係囉,點解呢?
L:仲問...你囉,未訓醒都係咁搞人...
T:係囉(此時,手指不斷捽西的...)
L:呀呀~呀...突襲人嘅...呀~
T:係呀,岩岩開始咋...(手指開始入佢妹妹,又濕又熱)
L:呀~我要呀~
T:要咩先?
L:要你插我呀,快d啦,忍不住了...
然後帶套背後側睡入,夠濕夠水好快入到...一黎就快快速咁插佢一陣先,有時又磨磨佢
L:好硬呀~朝早起身真係硬d架?
T:係呀,你都好濕好緊下呀,咁想要咩?
L:係呀~呀~最衰都係你囉...呀呀~
T:我未試過咁樣比人插架,好舒服呀~
T:呀~~到啦~
比佢抖抖先,我都要回一回氣架嘛...抖多陣就捉佢起身女上啦...
佢就坐直個人揸住自己對波前前後後咁磨我,好舒服...
磨磨下都攰啦,咁就開始蹲係度上上下下咁un我...
L:呀呀~舒唔舒服呀?
T:唔~舒服呀掂呀,你想坐爆我呀?
L:係呀,坐爆你...呀~
此時就梗係托住佢大脾頂返試去啦,下下都頂到最入!啪啪啪聲咁...視聽享受一流!
L:哇~呀~好入呀...呀~
T:好正呀...就比你坐爆啦...
L:呀呀~快d呀~好入呀~呀呀~
佢打左個冷顫之餘我都射左...爽到呢...

-完-
多謝留言支持,下次再續^_^
作者: hank    時間: 2016-5-21 06:27

仲有多Q?
引用:
原帖由 BlueBrick 於 2016-5-21 12:25 AM 發表
再續...

完事後就大家返上床抖抖訓覺啦,一覺訓大天光,爽呀...見到隔離仲未起第喎...梗係要摷醒佢啦...
開始撫摸下佢,背住佢錫下佢耳仔又吹下氣入去,錫下佢頸奶下咁...如是者都無咩反應,唯有加強攻勢啦!
開 ...

作者: BlueBrick    時間: 2016-5-21 09:36

引用:
原帖由 hank 於 2016-5-21 06:27 AM 發表
仲有多Q?

仲有,不過係另一次咋嘛

作者: 32巴士    時間: 2016-6-1 20:31

正!
作者: lostergundam    時間: 2016-6-1 21:41

幾好睇,等新經歷

作者: Lojcetp    時間: 2016-6-4 04:54

大哥,我都好鍾意MORNING Q㗎,尤其是插醒條女,佢就最開心!
作者: 蕭欣桐    時間: 2016-6-4 05:14

我v7未識過女   C兄好野
作者: pc6983    時間: 2016-6-4 12:04

嘩,好精彩嘅經歷,期待下一篇

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)