188Channel

標題: 女同事青春無敵 UPDATE 2017/9/14 #340有新文 [打印本頁]

作者: cyrilkong    時間: 2016-3-7 22:31     標題: 女同事青春無敵 UPDATE 2017/9/14 #340有新文

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: pc6983    時間: 2016-3-7 22:35

嘩,食咗佢先啦
作者: lee1997    時間: 2016-3-7 22:58

thank you ypour report:smile_40:
作者: markluk123abc    時間: 2016-3-7 23:23

作者: manufan    時間: 2016-3-7 23:44

keep going
but next time don't drink and drive la c hing
作者: 男joey    時間: 2016-3-7 23:46

作者: kit6098    時間: 2016-3-7 23:51

作者: FGXXY    時間: 2016-3-8 00:28

一陣報警
作者: ccclaw    時間: 2016-3-8 09:01

作者: Mr.Mustache    時間: 2016-3-8 09:42

Support!!
作者: cyrilkong    時間: 2016-3-8 11:27

佢屁股都好彈手,真係好滑,手感好好,做佢男朋友應該忍唔住成日抽佢水。

佢忽然之間轉身,嚇到我死,但係反而仲刺激,我唔係好驚佢醒,仲有少少好奇佢醒左會點。佢而家個姿勢係面向天花板,條裙啱啱好遮住佢下面,咁樣仲引人遐想。佢件V領衫歪左,見到個bra邊,藍色碎花款,我呆左望左一陣,諗緊應該點做...

係咪係時候要走呢?

「我喺邊呀...」佢開口講野。有冇咁醉呀?

「你自己間房呀。」

我唔係好知佢究竟係清醒定係仲醉緊。

「xxx...」佢叫我個名,又繼續訓返。

「喂。」我哄去佢塊面度,佢張開眼望住我,仲係呆呆濟濟咁,我鍚左佢一啖,佢即刻面紅(原本都好紅),呢種怕醜樣真係激發哂我啲本性。即刻捉住佢鍚落去,成日聽師兄講後生女鍚人技巧好好,原來係真嘅,好快就伸脷係咁車,我都feel到自己有少少硬。

我對手梗係冇得閒過,一隻手捉住佢隻手,另一隻手就隔住件衫係咁搓佢個胸,一隻手揸唔哂,我老婆都係生完先有咁好波。聽到佢喘氣同輕輕呻吟,我扯高佢件衫,佢驚叫左一聲,想遮住自己,阿妹,你咁好波點都遮唔哂,但係都係嗰句,呢啲怕醜反應真係好耐冇見過,好似返左去以前讀書同女朋友仔拍拖嗰啲感覺。

我快快手除左佢個bra,仲特登聞左一下,其實冇特別味嘅,不過又搞到佢好怕醜囉。

我慢慢鍚佢耳仔,錫佢條頸,佢掩住自己個口唔嗌出聲,我除埋佢條裙,頂,佢係咪冇見過太陽架,又白又滑,頭先揸佢揸得大力少少都有紅印,我鍚佢個胸,仲係粉紅色乳頭,好敏感,佢啲反應真係好誇張,攬實我個頭喺心口唔放,又扯住我頭髮咁,加埋用手指插佢下面,成間房淨係聽到佢啲水聲同埋喘氣聲,仲有我啜得好大力啲聲啦。

見佢咁濕,我想入多隻手指,佢嗌痛。

下?真架?

我估佢係同男朋友唔係做左好多次嗰種,所以先會咁怕醜。

「舒唔舒服呀?」

佢望住我,好可憐咁點點頭。

我好快除哂自己啲衫,頭先已經俾佢啲聲搞到好硬,見到佢個樣更加想蝦佢。平時串嘴個樣同而家個樣真係太大反差,原來床上面佢會變成咁...
作者: 米小寶    時間: 2016-3-8 12:21

師兄,等你出文呀🙇🙇

作者: kit6098    時間: 2016-3-8 12:51

作者: tsui_tsui    時間: 2016-3-8 13:06

作者: MrKwong    時間: 2016-3-8 14:33

作者: LLLLOOOOKKKK    時間: 2016-3-8 15:01

作者: steventsue    時間: 2016-3-8 15:18

作者: anonymous682    時間: 2016-3-8 16:18

作者: Bbgbggcome    時間: 2016-3-8 16:40

作者: super6822    時間: 2016-3-8 16:55

作者: 一招收你皮    時間: 2016-3-8 18:51

事後點"?
作者: tinc1    時間: 2016-3-8 20:13

作者: CrazyBlack    時間: 2016-3-8 20:32

醒左一陣唔認數 報警點攪
作者: lololololol    時間: 2016-3-8 20:56

佢係埋 未見過太陽架 又白又滑        又白 又大波 樓主睇到我的 熱精沸騰 哈哈

作者: cyrilkong    時間: 2016-3-8 22:25

之後點?之後就梗係入左啦。入之前我有問佢想唔想嘅,不過搞到佢咁high我諗好少人會講到唔好。我正仆街我知。

但係真係好爽。

我係書蟲黎嘅其實,中學拍過一次拖,大學畢業出黎做野就識左我老婆。所以其實...呢個妹妹係我第三個女人。分分鐘佢仲有經驗過我?

入返正題先。

當晚係冇用套就入左,我有忍住冇中出架。

佢真係好緊,一入去要回一回氣先夠膽繼續。或者係我太渣啦。

由於係佢屋企,真係要掩住個口唔俾佢太大聲,佢喘氣喘得好誇張,又會捉實我手臂咁,再唔係就咬手指,扯床單......呢啲畫面好深刻。最深刻一個畫面係後入嗰陣(當然啪啪聲,同埋佢濕到屁股有水漬反光),佢唔似AV啲女咁扒喺度,而係個身側訓,咬住手指合埋眼,忍住唔叫出聲,仲扯住張床單...

講真好回味。

搞完用紙巾清理左,然後攬住佢訓左一陣,趁佢屋企人未起身我就閃左。有斟左杯水同埋留左張紙條俾佢,好老土。而家諗返都覺得自己做乜咁大膽。

返到屋企見到老婆,有內疚架...但係,冇後悔。我知我仆街架喇。唔洗講。

禮拜一返工見到佢,有同佢講對唔住,佢話佢都記得,仲話自己都想要,所以唔緊要。

幾日啫,未決定到我地關係係點...

作者: 演唱會1999    時間: 2016-3-8 22:53

著左件藍色t-shirt,少少v領,烏低身就有野睇,仲著左條白色短裙,波鞋,見到佢個腦就閃過青春無敵四個字
作者: lee1997    時間: 2016-3-8 22:58

thanks update
作者: lololololol    時間: 2016-3-8 23:01

真羨慕

作者: Skidsteer    時間: 2016-3-9 00:11

樓主覺得自己老婆正啲,定係女同事正呢?

作者: ykdeng0064    時間: 2016-3-9 00:13

青春無敵,真羨慕
作者: erererz    時間: 2016-3-9 01:25

做埋sp, 得閒喺公司扑
幾爽

作者: sexman44264    時間: 2016-3-9 09:18

係就做埋SP 喇
作者: Mr.Mustache    時間: 2016-3-9 10:58

Support!
作者: aawcw    時間: 2016-3-9 10:59

作者: ncp81    時間: 2016-3-9 11:48

仲有冇再來..................:smile_35:
作者: szetoafk    時間: 2016-3-9 11:51

作者: hkairport    時間: 2016-3-9 13:15

食得就食
作者: Tall-Y    時間: 2016-3-9 21:40

好野不要放過

作者: willis2600    時間: 2016-3-9 21:53

作者: k93m63    時間: 2016-3-9 22:17

SP啦,仲諗咩丫
作者: zzrck    時間: 2016-3-9 23:55

作者: 演唱會1999    時間: 2016-3-10 01:23

幾時upload新文
作者: qk070500    時間: 2016-3-10 02:54

作者: Sing668    時間: 2016-3-10 04:25

師兄有食神……做埋Sp啦!!

作者: dicky777    時間: 2016-3-10 05:42

作者: cherryreport    時間: 2016-3-10 10:42

耶~~~搞到我都好想要⋯⋯咁搞法呀!

作者: lawy2k    時間: 2016-3-10 13:40

會好長手尾

作者: A1000    時間: 2016-3-10 15:39

引用:
原帖由 cyrilkong 於 2016-3-7 22:31 發表
睇左咁多年都冇出過post,好想紀錄返前晚發生ge事。

我34歲,專業人士,有車有樓,有個2歲仔仔,老婆生完都仲keep得唔錯,個個都話佢仲係好靚。
佢24歲,入黎公司做左半年,我算係佢半個上司。

佢好細粒架,唔 ...
有咁筍?:smile_41:
作者: cyrilkong    時間: 2016-3-10 16:52

冇咁快有新文啦,你估拍戲咩,搞完即刻又翻尋味。

不過呢幾日佢著得靚左就真,又有著裙又有恤衫(大家知好波ge人著恤衫咩事)。有d八卦女同事問佢係咪拍拖。haha

未有機會同佢獨處啦,都仲係普通返工放工,冇講過咩。我都好安守本份做返半個上司。

我老婆正d定女同事正d?年紀差咁遠好難比較架喎。
作者: matchxbox    時間: 2016-3-10 21:36

作者: dee9873    時間: 2016-3-10 21:45

Keep on pls
作者: Lojcetp    時間: 2016-3-15 13:19

師兄,支持你好好調教一下青春無敵!

作者: yip_sh1666    時間: 2016-3-17 17:04

uptate?(^_-)

作者: ykdeng0064    時間: 2016-3-17 18:45

keep住做小三啦
作者: nathancc    時間: 2016-3-20 02:08

作者: yip_sh1666    時間: 2016-3-21 01:23

anyupdate?^_^

作者: cyrilkong    時間: 2016-3-21 20:46

竟然有update!

呢排我同事病左,所以女同事就暫時得返我呢半個上司。

咁前日連佢都病埋,佢就打俾我請病假。佢未訓醒把聲好嗲,聽到就諗起佢嗰晚把聲。

我又巡例問下佢有冇睇醫生呀,好好休息呀嗰啲啦。

朝早同佢傾完電話,一路心思思到lunch time,我買左粥揸車去佢屋企。

(屌,你唔係呀?人地病都仲搞人?)

冇啦,係冧下女啫。

佢開門俾我嗰陣著住件t-shirt同埋boxer,成個病樣咁啦,仲痴住塊退熱貼。陰公。

一開門見到我,嚇親佢,不過好快就識得笑返。佢笑起黎其實幾甜嘅,尤其係呢個冇乜攻擊性嘅裝扮下,激發左我好想照顧佢嘅衝動。

我好自然咁攬住佢,鍚左佢額頭一下。佢又攬返住我,因為訓覺所以真空啦,壓埋黎好舒服,好自然又諗埋啲衰野。

噓寒問暖食野嗰啲唔講喇。食完野之後,其實我都應該要返公司,不過做到咁上下高層可以濫用下職權嘅。

佢挨住我想訓咁,我話咁不如我走啦,等佢休息下,佢又唔係好捨得咁。

「你咁樣我會忍唔住架喎。」

結果都只係好sweet咁打左一陣車輪啫。到佢病好應該有更多update架喇。我冇被傳染到,好彩。

作者: 叮叮DONDON    時間: 2016-3-21 20:59

引用:
原帖由 cyrilkong 於 21-3-2016 08:46 PM 發表
竟然有update!

呢排我同事病左,所以女同事就暫時得返我呢半個上司。

咁前日連佢都病埋,佢就打俾我請病假。佢未訓醒把聲好嗲,聽到就諗起佢嗰晚把聲。

我又巡例問下佢有冇睇醫生呀,好好休息呀Ü ...
老細,請繼續。正。

作者: pc6983    時間: 2016-3-21 21:55     標題: 回覆 57# 的帖子

正呀,請樓主繼續
作者: charattack    時間: 2016-3-21 22:21

作者: maggieliao    時間: 2016-3-21 23:06

嘩 好正 我都想有男上司!!
作者: kwokeddie    時間: 2016-3-22 15:19

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: taidauchai    時間: 2016-3-22 17:16

作者: ykdeng0064    時間: 2016-3-22 18:40

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: ykdeng0064    時間: 2016-3-22 18:41

引用:
原帖由 maggieliao 於 2016-3-21 11:06 PM 發表
不過要洋人
作者: alstom    時間: 2016-3-22 19:22

引用:
原帖由 maggieliao 於 2016-3-21 11:06 PM 發表
過50都要?

作者: cyrilkong    時間: 2016-4-27 17:47

好耐冇update,公司忙到死...

女同事...都仲有同我有瓜葛啦,好似同緊佢拍拖咁,會食飯睇戲浪漫下,不過又真係完全唔痴身,但係又有得搞。:smile_44:

有次同佢車震,第一次咋,都係有左仔仔先買車,所以冇同老婆試過。

嗰日佢著左條淺色裙,唔係好貼身,不過真係睇到哂佢幾有曲線,佢成日話自己肥,有肉地我最鍾意。OT完就車佢返屋企,佢話唔想返去住,嘩,我嗰刻真係又驚又喜,咁點呀?我要做咩架?

車左去一個好靜嘅地方,停低架車好似有啲尷尬,我就話不如去後座坐。拉左車簾啦當然,雖然因為有樹遮住其實都唔會有人睇到。開始就傾下計先啦,佢話佢拍過三次拖,同過兩個男朋友做過,不過都係四年前嘅事。

唔怪得之咁濕啦。

我忽然覺得我好好彩。

講多左陣就開始鍚,佢好主動咁騎左上黎。我撩起佢條裙摸佢個白滑屁股,又解開左佢啲鈕,見到佢個淺藍色胸圍,好鬼青春,又大波。點忍?

鍚鍚下,佢落左地,跪喺我前面開始幫我除褲,其實我摸佢鍚佢已經有啲硬,而家仲要咁主動服侍我。

「喂,好似冇沖涼唔係咁好?」(我梗係唔介意)

佢冇出聲,繼續幫我除褲,用隻手開始chok,好熟手,好舒服,仲識用指甲刮下袋,又按馬眼(好痺好爽)。我索性合埋眼享受,佢開始舔,首先舔個頭,然後成支棒舔哂,仲含埋袋,最後先開始含棒。一路含又有眼神接觸,雖然光線有限啦,但係好淫。

我都冇偷懶架,有一路搓佢對波。

唔夠十分鐘就俾佢含爆左,佢仲吞哂。呢下真係受寵若驚。

後來有次問佢點解可以咁勁,佢話因為以前唔係成日同男朋友做,所以就要手口並用幫佢地。

之後梗係要回氣,用手指插下佢,係咁啜佢個胸,佢啲叫聲加埋啲味,成件事真係好淫蕩,所以都唔係好耐就回到氣,俾佢騎住我。冇除哂衫架,淨係褪左個胸圍上去,除左條底褲黎做,視覺效果好正。原來佢唔係好識騎架不過,一路騎一路掩住自己個口唔好叫出聲,邊忍到吖佢,頂左一陣就成日人趴左落黎,到我頂佢。

冇用套入呀,冇錯。

好正。

都係忍住冇中出,我未至於咁仆街嘅,不過睇黎真係要擺啲套旁下身。

尋晚同佢做嗰陣錄左音,再聽返都硬。下次分享。
作者: cyberworld0328    時間: 2016-4-27 21:24

作者: Hangz    時間: 2016-4-27 22:09

作者: lostergundam    時間: 2016-4-27 22:27

影埋衣衫不整嘅相嘛,仲正

作者: cchrs    時間: 2016-4-27 23:12

作者: manppp2004    時間: 2016-4-28 00:29

:smile_40: 快D快D post hehe
作者: kraxi    時間: 2016-4-28 00:41

我有時都會幻想同男上司有一腿:p

作者: 中港澳骨王    時間: 2016-4-28 00:53

作者: 大家好朋友    時間: 2016-4-28 01:32

故事好吸引 :smile_47:
不過現實点收科呢 :smile_35:
作者: williamchan8    時間: 2016-4-28 03:57

作者: 中涼寒    時間: 2016-4-28 14:01

你同你老婆有無用開套先, 無的話, 要小心喎. 一陣比佢懷疑架喎.

作者: RBL    時間: 2016-4-28 14:39

有男上司真好👍

作者: taidauchai    時間: 2016-4-28 14:45

作者: ttbbccdd    時間: 2016-4-28 17:03

作者: kensen    時間: 2016-4-28 17:58

高層淫魔!!!
作者: 中港澳骨王    時間: 2016-4-28 22:39

作者: cyrilkong    時間: 2016-4-29 00:39

一時心虛delete左前幾晚嗰段,呢段新錄嘅。大家估下我對佢做緊乜?佢平時把聲唔係咁,上到床就唔同哂,又姣又嗲,尤其佢就黎高潮嗰陣真係會下意識掩住佢個口。

不過呢,我對你地唔住,原來呢段好多雜聲:smile_27: :smile_27:

https://soundcloud.com/user-548409337-711409647/new-recording

有機會再分享呀。:smile_43:
作者: cyrilkong    時間: 2016-4-29 00:53

引用:
原帖由 中涼寒 於 2016-4-28 02:01 PM 發表
你同你老婆有無用開套先, 無的話, 要小心喎. 一陣比佢懷疑架喎.

老婆有時準我唔用架,通常係佢自己好想要嗰陣啦,佢話最多咪生多個俾仔仔做下哥哥囉。不過都有套喺屋企嘅。

作者: kwokeddie    時間: 2016-4-29 01:02

Thx for your sharing.......   等你的故事
作者: taidauchai    時間: 2016-4-29 12:25

作者: 刷機神人    時間: 2016-4-29 14:44

Thx for sharing

作者: 傻*BB    時間: 2016-4-29 14:53

如果我有一個你咁ge男上司就好了

作者: 主音仔^^    時間: 2016-4-29 19:44

引用:
原帖由 傻*BB 於 2016-4-29 02:53 PM 發表
如果我有一個你咁ge男上司就好了

我黎做你男上司囉

作者: 傻*BB    時間: 2016-4-29 19:59

引用:
原帖由 主音仔^^ 於 2016-4-29 07:44 PM 發表

我黎做你男上司囉

咁你要好好照顧我啊

作者: maverickk    時間: 2016-4-29 20:03

作者: 傻*BB    時間: 2016-4-29 22:31

引用:
原帖由 maverickk 於 2016-4-29 08:03 PM 發表

有個咁既男上司,可以唔使咁辛苦,又有得 happy ?
………hehe

返工都開心d丫

作者: maverickk    時間: 2016-4-29 23:50

作者: 傻*BB    時間: 2016-4-30 01:06

引用:
原帖由 maverickk 於 2016-4-29 11:50 PM 發表

你返工時,會幻想曳曳?

會丫悶悶地戈陣

作者: samsunghp    時間: 2016-4-30 01:42

作者: 傻*BB    時間: 2016-4-30 04:42

引用:
原帖由 samsunghp 於 2016-4-30 01:42 AM 發表

你會幻想喺office同人造?

係丫

作者: 中涼寒    時間: 2016-4-30 12:16

:smile_13: :smile_13: :smile_13: 佢叫你除乜野?
作者: kdtf    時間: 2016-4-30 15:34

引用:
原帖由 cyrilkong 於 2016-4-29 00:39 發表
一時心虛delete左前幾晚嗰段,呢段新錄�。大家估下我對佢做緊乜?佢平時把聲唔係咁,上到床就唔同哂,又姣又嗲,尤其佢就黎高潮嗰陣真係會下意識掩住佢個口。

不過呢,我對你地唔住,原來呢段好多雜 ...
下次影埋相或者拍下片分享下

作者: 退休救生員    時間: 2016-4-30 16:52

作者: BenzM    時間: 2016-4-30 18:54

公司有個即食飯盒唔錯

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)