188Channel

標題: 對住黑絲真係無抵抗力 update:#16 [打印本頁]

作者: 最愛黑絲    時間: 2016-2-10 23:46     標題: 對住黑絲真係無抵抗力 update:#16

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: chris@hk    時間: 2016-2-11 00:00

引用:
原帖由 最愛黑絲 於 2016-2-10 11:46 PM 發表
話說早前見番中學時期的女神女友
交換電話之後就緊係係咁約佢😋
呢個女友唔係功夫最好又或者最夾果個
但叫聲同身型身材絕對係最正果個
事情發生係前幾日,我終於約到佢
佢果日收早我地去左唱k飲野(事關我 ...
C 兄之後呢?佢係咪人妻?
作者: 老闆妹妹    時間: 2016-2-11 00:56

作者: 最愛黑絲    時間: 2016-2-11 01:55

引用:
原帖由 chris@hk 於 2016-2-11 12:00 AM 發表

C 兄之後呢?佢係咪人妻?
而家仲未係,不過月尾就會成為人妻

作者: 最愛黑絲    時間: 2016-2-11 01:56

引用:
原帖由 老闆妹妹 於 2016-2-11 12:56 AM 發表
點解所有人對黑絲都無抵抗力既呢~

妹妹你有所不知,黑絲除左性感之外仲帶有好大神秘感

作者: Karl0220    時間: 2016-2-11 02:01

引用:
原帖由 最愛黑絲 於 2016-2-11 01:56 AM 發表

妹妹你有所不知,黑絲除左性感之外仲帶有好大神秘感

重有手感!

作者: 最愛黑絲    時間: 2016-2-11 03:21

引用:
原帖由 Karl0220 於 2016-2-11 02:01 AM 發表

重有手感!

果種滑一滑既感覺真係摸到就起機

作者: lee1997    時間: 2016-2-11 08:52

thank you your report:smile_40:
作者: 一名大食男    時間: 2016-2-11 18:39

作者: mattau63    時間: 2016-2-11 21:15

作者: manufan    時間: 2016-2-12 00:03

c hing pls continue to update story, thx
作者: 寂寞小奴    時間: 2016-2-12 00:16

我都好中意著黑絲
作者: mm1    時間: 2016-2-12 01:22

仲有下文嗎?
作者: szetoafk    時間: 2016-2-12 01:24

作者: marcoho    時間: 2016-2-12 02:22

我本人都好鍾意黑絲,呢個故事都好吸引,但我好希望唔好爛尾就得呀!

作者: 最愛黑絲    時間: 2016-2-12 04:02

見到有咁多師兄師姐留言,我都唔好意思唔update
廢話講完。
上回講到大家飲到high high地開始錫又開始互摷
我隻手都由攬住條腰慢慢移上去開始玩佢對奶
我隔住件衫係咁又揸又搓,把口就一路係咁kiss
而我前女友都開始忍唔住係咁嗯嗯嗯咁叫
之後佢索性跨過我坐住我大脾然後再拉開我拉鍊
當時既情況就好似咁

佢解我拉鍊我都唔執輸解佢衫扭,費時佢咁逼咁辛苦:p
Omg.一解我就完全瘋狂
佢戴住個黑色lace既bra.睇得出係精心挑選過
我就拉低一邊不停係咁啜佢個lin,另一邊就揸佢個奶
我已經無理有無人行過又或者有無人睇到喇
我淨係知我一定要屌
啜左一陣佢拉我起身就去門口
示意我望住出面同埋頂住對門
然後佢就跪低幫我含
不停咁前後前後,橫笛直笛袋底通通都幫我奶乾淨
我忍唔住捉起佢拉高條裙拉低佢對黑絲然後戴套就開波
一插入去佢已經失控,插左兩插佢示意我停
叫我教大聲d音樂。一教先明白原來方便佢嗌
我一邊頂住對門,一隻手扶佢條腰,一隻手揸住佢對奶不斷咁大大力咁屌佢
一邊聽歌一邊聽佢嗌
好舒服呀,大力d阿老公大力d
然後我拉佢上黎話:想我射係邊?
可能飲完酒又咁刺激關係,佢已經全身無晒力
佢一邊摸住我袋底一邊講:寶貝我好耐無試你d精喇,我好渴,射入我個口到
聽到咁我已經著火瘋狂咁抽插,插到要射就擰轉佢除套射晒入佢個口
佢含住等我射完然後慢慢咁奶番乾淨我碌炮
跟手就吞左去...

作者: seven77777    時間: 2016-2-12 04:03

Nice
作者: FGXXY    時間: 2016-2-12 04:15

好剌激
作者: Water_man    時間: 2016-2-12 05:41

好刺激……suport
作者: dkkkevin    時間: 2016-2-12 06:28

作者: thomasgp02a    時間: 2016-2-12 23:50

支持,期待更新,黑絲的確吸引
作者: ALHK2010    時間: 2016-2-13 14:09

黑絲無得輸  :smile_34:
作者: 鐵棒柔情    時間: 2016-2-14 06:16

作者: sam7211    時間: 2016-2-14 08:02

Nice post!support!
係咪應該有排keep住玩,有排update呢?

作者: 不機的狼人    時間: 2016-2-15 17:52

作者: pc6983    時間: 2016-2-16 18:01

好正,鍾意女仔著黑絲加黑色喱士內衣褲,夠晒誘惑,我都想遇到一個咁樣的
作者: 不動明皇    時間: 2016-2-16 18:16

好正啊~~~~等你~~~

黑C 萬歲
作者: 最愛黑絲    時間: 2016-2-17 00:09

話說佢吞完之後就入廁所整理下
我整理完就坐番低聽歌唱酒
佢出黎之後我地就繼續聽住歌飲酒
去到咁上下佢睇一睇個電話就話走
咁我諗住應該係佢男朋友又或者屋企人叫佢點解仲唔番屋企果d
所以我都無問落去就埋單走
不過埋單果下色心又起,之後同佢講:走都得,俾個bra bra我留念
佢打左我心口一下然後就話:你同以前一樣都係咁咸濕
之後佢真係當面除左個bra俾我
可能真空關係,我地走果陣佢尷尷尬尬
而家我拖住佢盡量行佢前面。
上左的士之後佢好細聲同我講:賤人我第一次咁樣係條街到,飛釘都唔知點算
我無理佢開始慢慢摸佢地黑絲腳
然後再開始咀對咀
係呢個時候我隱約feel到的士司機好唔專心咁係咁望倒後鏡
因為我隻手已經慢慢游走到我ex條腰
而佢隻手亦已經係我下面咁不停揸下揸下....
落車之後我亦盡顯紳士風度送到佢到門口
其間我隻手得閒就摸下佢個pat得閒就攬下佢條腰
去到門口果陣我地又再一次忍唔住車起黎
以前讀書果時就係係門口車到入後樓梯開戰
正當車得火紅火綠我準時拖佢入去開戰果時佢停住我..

作者: 冷血青年    時間: 2016-2-19 10:25     標題: 回覆 3# 的帖子

你頭像張相好正呢....係咪你黎架?
作者: 冷血青年    時間: 2016-2-19 10:28

樓主快D UPDATE~~~~~~:smile_40: :smile_40:
作者: kbmj130    時間: 2016-2-19 11:31

作者: 不動明皇    時間: 2016-2-19 11:33

呢個情形...點停得到呀!?!?!??!
引用:
原帖由 最愛黑絲 於 2016-2-17 12:09 AM 發表
話說佢吞完之後就入廁所整理下
我整理完就坐番低聽歌唱酒
佢出黎之後我地就繼續聽住歌飲酒
去到咁上下佢睇一睇個電話就話走
咁我諗住應該係佢男朋友又或者屋企人叫佢點解仲唔番屋企果d
所以我都無問落去就埋單走 ...

作者: marcoho    時間: 2016-2-20 23:16

請問,仲有冇下文呀,我想繼續睇落去呀!

作者: marcoho    時間: 2016-2-20 23:21

如果畀係我的話,我就唔會叫佢除Bra,我就叫佢除對黑絲襪畀我,帶對黑絲襪返屋企,慢慢欣賞同玩!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)