188Channel

標題: [轉貼]親眼目睹媽媽偷會ICQ情人(~~ronaldinho~~原作) [打印本頁]

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-10 08:18     標題: [轉貼]親眼目睹媽媽偷會ICQ情人(~~ronaldinho~~原作)

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2016-2-10 08:20

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-10 08:29

作者: 荊州集團    時間: 2016-2-10 13:42

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-10 14:10

作者: 荊州集團    時間: 2016-2-10 14:52

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-10 16:09

作者: 荊州集團    時間: 2016-2-10 16:28

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-10 19:57

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-10 20:06

作者: tvbdt    時間: 2016-2-11 01:49

不過以前唔興中出橋段,可能同AV都你顏射同外射情節有關。
今時今日AV大多數係中出,故事結尾都多左內射。

個人嚟講鍾意中出結尾,刺激得嚟有種征服感。

作者: poorhuman    時間: 2016-2-11 02:32

:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 02:46

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 02:47

作者: poorhuman    時間: 2016-2-11 02:54

support u
作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 02:59

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 07:48

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 08:02

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 15:00

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 15:05

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 15:15

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 15:24

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 15:34

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 15:48

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 15:49

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 15:58

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 17:08

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 17:19

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 17:23

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 17:34

作者: 荊州集團    時間: 2016-2-11 18:02

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 19:07

作者: 荊州集團    時間: 2016-2-11 19:13

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 19:16

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 19:21

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 19:35

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 19:45

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 19:50

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 20:01

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-11 20:11

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-12 07:30

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-12 07:56

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-12 08:10

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-12 08:19

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-12 08:31

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-12 08:42

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-12 08:51

作者: 荊州集團    時間: 2016-2-12 08:55

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-12 09:02

作者: poorhuman    時間: 2016-2-12 10:26

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-2-12 09:02 AM 發表
哈,我係一路睇一路貼,唔覺意停唔到

more
作者: spamna    時間: 2016-2-12 15:28

無巧兄上文支持,不過我其他地方睇過,都唔係我杯茶:smile_39:
作者: 荊州集團    時間: 2016-2-12 15:29

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-12 16:34

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-12 16:34

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-12 16:42

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-12 16:46

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-12 16:52

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-12 16:58

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-12 17:02

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-12 17:04

作者: 荊州集團    時間: 2016-2-12 17:04

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-12 17:10

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-12 17:15

作者: 荊州集團    時間: 2016-2-12 17:18

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-12 17:24

作者: 荊州集團    時間: 2016-2-12 17:25

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-12 17:34

作者: BABE阿心    時間: 2016-2-13 16:09

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-2-12 05:15 PM 發表

嘻,呢篇係我比較中意色文,其實何止我仲引伸出babe心兄果篇,不過心兄果篇加入故事元素多啲,而呢篇基本獨立單元,雖然爛尾都冇所謂啦!

係丫,巧兄!好懷念!
當年睇依篇野我剛剛讀完書,出來社會做野,仲未結婚,不過都係1819歲左右。每日都上香討等更新,然後為左自己對某某幻想,將朗兄篇文用word將Eva改名做May,滿足自己,果然睇落去真係容易興奮D,甚至開始入魔!思想愈來愈邪惡哈哈。

作者: BABE阿心    時間: 2016-2-13 16:53

我現在睇番幾年前寫嘅第一輯,忽然覺得自己寫嘅野好白痴,有時候真係想重新修改下,不過又諗唔改保留番,可以回味下當年自己有幾低B搞笑,就好似兒時照片一樣。哈哈。

作者: freepic1iman_dc    時間: 2016-2-13 19:08

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2016-2-13 16:53 發表
我現在睇番幾年前寫嘅第一輯,忽然覺得自己寫嘅野好白痴,有時候真係想重新修改下,不過又諗唔改保留番,可以回味下當年自己有幾低B搞笑,就好似兒時照片一樣。哈哈。

保留最初版本,
之後來一個更新版咪ok囉。

就算金鏞嘅小說,初版和現在的版本都有很大出入。
作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-13 19:43

作者: 荊州集團    時間: 2016-2-13 19:58

作者: BABE阿心    時間: 2016-2-13 20:13

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2016-2-13 07:08 PM 發表

保留最初版本,
之後來一個更新版咪ok囉。

就算金鏞嘅小說,初版和現在的版本都有很大出入。
更新版真係好大工程,可以話重寫,除左頭尾結局滿意,中間好多事,現在睇番好白痴!

作者: BABE阿心    時間: 2016-2-14 18:56

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-2-13 07:43 PM 發表
唔係丫,心兄果篇都好睇呀!不過Ron兄果篇與比較有一種樸素味,可以話原始感覺。好比心兄版似現在廸廸尼米老鼠,而舊版有一種元祖米老鼠簡約味道。

好有心機寫嫁當年,寫左成30幾萬字,雖然當中有好多廢話嘅對話,不過真係一粒一粒咁打出來嫁。

作者: BABE阿心    時間: 2016-2-14 18:58

引用:
原帖由 荊州集團 於 2016-2-13 07:58 PM 發表

同意,一方面果時真係好白痴,一方面又好天馬行兇(>﹏
唔怪得人地話不同時期寫嘅野都會不一樣。
思想唔同左,寫嘅野又唔同大。

作者: spamna    時間: 2016-2-14 21:44

睇返你地回文講舊時,我記得有次劉sir send e-mail比我,幫佢寫兩個淫妹租房故事,不過自己文筆弱同嗰時我又寫緊自己作品,我就推咗冇寫,今次見你地講舊時,突然諗返兩個淫妹事件,好!我就將兩個淫娃故事重新寫過,要幾甜又幾甜,快將上文...三個月後,存多D稿。:smile_35:
作者: tvbdt    時間: 2016-2-14 21:57

好可惜爛尾,同台灣啲迷糊媽媽同媽媽太好人一樣,無尾

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-14 23:04

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-14 23:11

作者: BABE阿心    時間: 2016-2-15 00:25

引用:
原帖由 spamna 於 2016-2-14 09:44 PM 發表
睇返你地回文講舊時,我記得有次劉sir send e-mail比我,幫佢寫兩個淫妹租房故事,不過自己文筆弱同嗰時我又寫緊自己作品,我就推咗冇寫,今次見你地講舊時,突然諗返兩個淫妹事件,好!我就將兩個淫娃故 ...
你文筆弱?咪玩啦大佬!

作者: BABE阿心    時間: 2016-2-15 00:28

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-2-14 11:04 PM 發表
身為作者覺得舊作差係正常,否則不用再寫文,但讀者反而覺可以,証明心兄應繼續出文。Ron兄係天才,讀緊書首部作未寫完代表作,並可以封筆!

寫文好辛苦嫁!
仲要寫完唔可以俾身邊嘅人知!你話幾辛苦幾大壓力!

作者: tvbdt    時間: 2016-2-15 04:37

心兄個古仔我記得有後傳,跟左個垃圾佬仲响佢間酒樓做。
個情婦偷情feel幾好,後尾無寫有第二啲人接手變左玩SM,
當堂失去左嗰種感覺,依家個後傳搵唔返。心兄出手啦。

作者: 荊州集團    時間: 2016-2-15 07:58

作者: 荊州集團    時間: 2016-2-15 08:03

作者: spamna    時間: 2016-2-15 14:58

引用:
原帖由 無巧火成書 於 14-2-2016 23:11 發表
淫蕩Band3女教師?等睇好文!

好嘢喎無巧兄,咁都知道邊個故仔,我前速趕快寫文,出住5000-8000字試水溫,望寫到劉sir骨髓裡面啦
作者: 1984    時間: 2016-2-15 15:42

我都係期待緊原作~~ronaldinho~~大大返黎再續寫落去
作者: 荊州集團    時間: 2016-2-15 18:13

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-15 18:22

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-15 18:23

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-15 18:25

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-15 18:29

作者: bbzai329    時間: 2016-2-18 02:00     標題: 赞不绝口!手淫必备的作品!

作者: 盧山龍飛翔    時間: 2016-2-18 18:12

咁呢,由於犯咗好多男人都會犯嘅大錯…"天馬迴旋碎擊拳"唔能夠再响呢度現身。"後傳"故仔當時其實已諗好結局。或者"狀況"穩定後,"我"會將佢結局寫埋,而一如之前講過,係構思好3個不同結局,有個仲係"奇幻"嘅。至於有看官覺得故仔sm云云嘛…筆者倒唔覺得。無論如何,希望嗰個故仔可以好頭好尾,考慮會唔會刪減本來想寫嘅兩場先埋尾。

最後多謝有睇過天馬迴旋碎擊拳寫後傳嘅看官嘅支持!祝大家猴年身心康泰!
引用:
原帖由 tvbdt 於 2016-2-15 04:37 AM 發表
心兄個古仔我記得有後傳,跟左個垃圾佬仲响佢間酒樓做。
個情婦偷情feel幾好,後尾無寫有第二啲人接手變左玩SM,
當堂失去左嗰種感覺,依家個後傳搵唔返。心兄出手啦。

http://n2.hk/d/images/r10/mobile.j ...

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-19 17:23

作者: royclub    時間: 2016-3-27 18:28

作者: royclub    時間: 2016-3-27 18:33

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)