188Channel

標題: 幻想4p [打印本頁]

作者: pp陳    時間: 2016-1-31 07:01     標題: 幻想4p

作者: star2004hk    時間: 2016-1-31 07:03

作者: Huwin    時間: 2016-1-31 07:08

作者: pp陳    時間: 2016-1-31 07:08

作者: pp陳    時間: 2016-1-31 07:24

作者: star2004hk    時間: 2016-1-31 07:45

作者: vychun2047    時間: 2016-1-31 09:34

有沒有比老婆試下男技師推油。

作者: 六公主    時間: 2016-1-31 10:47

作者: sam7211    時間: 2016-1-31 12:04

師兄的想法好很勁,可能我的想法較保守所以唔敢諗呢啲,佩服師兄,支持!期間有機會睇你出包膠。。。

作者: kalok2009    時間: 2016-1-31 14:37

十卜C兄
已pm!

作者: Ccandy32    時間: 2016-1-31 14:41

作者: sam959818    時間: 2016-1-31 15:03

支持C兄我之前同居女友都有玩
可惜她要移民外國,所以分開了,不然會找C兄
交換我有D心得,如不是妳愛的伴侶,是不大太多感覺
但如是你至愛你會感覺好強
作者: guthrie    時間: 2016-1-31 15:11

吖,好嘢呀吓,C兄。

將老婆隻西公有化,順便綠帽互贈。

正所謂:良妻齊共享,一西插二腸。

真係幾鬼唔錯。

作者: wo770999    時間: 2016-1-31 16:17

師兄  4p男人真係無所謂  但女人就 見住你屌第二個好似一開始就難啲啵  先令佢接受mmf先啦

作者: 成人聊天者    時間: 2016-1-31 17:34

作者: veryok    時間: 2016-1-31 17:54

3P兩男一女就容易,女人见到老公同人做,十居其九都唔比。

作者: king4232    時間: 2016-2-1 00:47

作者: lee1997    時間: 2016-2-1 00:51

thank you your report:smile_40:
作者: veryok    時間: 2016-2-1 13:20

睇版主, 都覺得老婆比人屌, 係一種享受喎!
作者: labolam    時間: 2016-2-1 13:26

引用:
原帖由 pp陳 於 2016-1-31 07:01 AM 發表
與老婆一起近30年,到現時40多,個人都更開放,雖然依家性能力及技巧好高超,每次屌老婆,老婆都有多次性高潮,但我都想令佢得到更多新鲜感及滿足,同自己自私及有新鮮感,好想睇佢比人屌時滿足樣,所以經常幻 ...

作者: labolam    時間: 2016-2-1 13:30

引用:
原帖由 pp陳 於 2016-1-31 07:01 AM 發表
與老婆一起近30年,到現時40多,個人都更開放,雖然依家性能力及技巧好高超,每次屌老婆,老婆都有多次性高潮,但我都想令佢得

到                         更多新鲜感及滿足,同自己自私及有新鮮感,好想睇佢比人屌時滿足樣,所以經常幻 ...
師兄.明白你心態.

作者: goldfish88    時間: 2016-2-1 14:15

其實不需交換,單睇3m1f 同老婆做仲刺激。

作者: labolam    時間: 2016-2-1 14:43

引用:
原帖由 goldfish88 於 2016-2-1 02:15 PM 發表
其實不需交換,單睇3m1f 同老婆做仲刺激。
交換肯定更正.但首先要互相信任.其中一葑對要好放先得

作者: labolam    時間: 2016-2-1 14:47

[quote]原帖由 labolam 於 2016-2-1 02:43 PM 發表
[/quote

作者: PK0824    時間: 2016-2-1 15:30

作者: Mr70後    時間: 2016-2-1 17:33

作者: labolam    時間: 2016-2-1 17:43

引用:
原帖由 Mr70後 於 2016-2-1 05:33 PM 發表
揾緊partner開年4P 5P 或者6P 幻想不如行動😂😂😂

我覺得大家文流大.熟d先比較 好

作者: Mr70後    時間: 2016-2-1 18:10

作者: labolam    時間: 2016-2-1 18:32

引用:
原帖由 Mr70後 於 2016-2-1 06:10 PM 發表

係㗎所以要揾D好玩同好傾

師兄……多点分享

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-1 23:42     標題: 回覆 29# 的帖子

以我經驗,我認為兩男一女係最理想組合。
少弟比較好彩,之前玩過幾次兩女一男,亦同過朋友兩夫婦玩過兩次兩男一女,都係扑佢老婆,真係刺激好多。
最近終於同老婆玩過一次兩男一女,更勝之前扑人老婆。
作者: labolam    時間: 2016-2-2 00:13

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2016-2-1 11:42 PM 發表
以我經驗,我認為兩男一女係最理想組合。
少弟比較好彩,之前玩過幾次兩女一男,亦同過朋友兩夫婦玩過兩次兩男一女,都係扑佢老婆,真係刺激好多。
最近終於同老婆玩過一次兩男一女,更勝之前扑人老婆。
師兄 好性福我以前較保守失左 好多 機會.睇人地群交都有但自已無加入而家有d 後悔:smile_39:
作者: labolam    時間: 2016-2-2 00:16

我有外國朋友對交換群交好平常.d黑鬼真系成尺長.有d自卑:smile_13:
作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-2 00:22

坦白講,我以前後生思想都冇咁開放,玩呢啲玩意都係呢兩三年嘅事,而家年齡大咗,就認為多啲試吓新玩意,先至係人生享受,最緊要各人都有興趣玩,唔好被迫就冇問題。
作者: star2004hk    時間: 2016-2-2 00:44     標題: 回覆 30# 的帖子

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-2 00:50

同自己老婆玩MMF3P最正,仲好玩過同老友扑佢老婆。
作者: labolam    時間: 2016-2-2 10:14

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2016-2-2 12:50 AM 發表
師兄家有淫妻是幸福事長玩長有不需外求...正
作者: alstom    時間: 2016-2-2 10:15

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2016-2-2 12:50 AM 發表
另外一個男同你係咩關係?

作者: 秀coco    時間: 2016-2-2 14:53

但要搵啱玩啱傾嘅兩對夫妻,好難!

作者: buffon    時間: 2016-2-2 15:43

作者: alstom    時間: 2016-2-2 19:06

引用:
原帖由 秀coco 於 2016-2-2 02:53 PM 發表
但要搵啱玩啱傾嘅兩對夫妻,好難!

真係困難!

作者: labolam    時間: 2016-2-2 19:27

肯定困難.吾岩玩有都吾制.我有感受
作者: alstom    時間: 2016-2-2 19:40

引用:
原帖由 labolam 於 2016-2-2 07:27 PM 發表
肯定困難.吾岩玩有都吾制.我有感受

作者: labolam    時間: 2016-2-2 20:36

條麻甩存好無儀態.食野滿咀都系果種.覺得污污糟糟
作者: alstom    時間: 2016-2-2 21:11

引用:
原帖由 labolam 於 2016-2-2 08:36 PM 發表
條麻甩存好無儀態.食野滿咀都系果種.覺得污污糟糟
吾係好明!

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-2 21:22

我同嗰對夫婦都係朋友,年紀同我都咁上下,45左右,係佢男方提出,我開始時都好突然,不過老友解釋俾我聽,最主要諗法同我一樣,二十幾年夫妻,生活沉悶,冇兒冇女,就不如尋求刺激,於是我老友就喺佢所有朋友之中俾佢老婆揀選,好彩就係揀中我。
作者: alstom    時間: 2016-2-2 21:30

之後呢!

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-2 21:58

其實講出嚟都有啲謊繆,不過係事實,啱聽就聽,唔啱聽就當聽古仔,不喜勿插。
老友提出後,我都唔敢相信,不過心諗,有人妻扑冇理由咁都唔嚟㗎,於是就叫老友你安排好就通知我。兩日後,老友揾我,可隨時玩得。
不過即時諗到一個問題,講真,雖然同佢相識20幾年,我亦信得過去乾淨,但係兩條嘢唔停咁插一洞,又真係接受唔到,問題係小弟戴套即軟,我實際上從二十零歲後都未用過,問老友點辨,點知老友好爽快話,由佢嚟戴。
作者: labolam    時間: 2016-2-2 22:24

我都有去过一次佢地屋企,佢条女坐佢又幫我爆,我无刁到
作者: alstom    時間: 2016-2-2 22:35

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2016-2-2 09:58 PM 發表
其實講出嚟都有啲謊繆,不過係事實,啱聽就聽,唔啱聽就當聽古仔,不喜勿插。
老友提出後,我都唔敢相信,不過心諗,有人妻扑冇理由咁都唔嚟㗎,於是就叫老友你安排好就通知我 ...
多謝分享!

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-2 23:08

於是嗰晚應約,先去酒吧飲些少酒熱身,喺酒吧我同阿嫂傾計都坐到好埋,攬咗幾吓都冇縮開,大家飲些少酒情緒都都好自然,飲咗個零鍾埋單,老友book咗酒店房,佢話張床大啲玩得放啲。
先講阿嫂,講真,樣貌一般,不過勝在身材平均,我諗波路都OK,因為都未真正睇過,老友叫我先沖涼,其實一路沖一路都緊張,洗乾淨晒後,到佢哋一齊沖,我就喺度等,個心係咁跳,始終同佢兩個識咗咁耐,比喺外面比錢玩,心情完全唔同,又驚表現唔好就唔好意思。
作者: 8862    時間: 2016-2-3 08:21

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2016-2-2 11:08 PM 發表
於是嗰晚應約,先去酒吧飲些少酒熱身,喺酒吧我同阿嫂傾計都坐到好埋,攬咗幾吓都冇縮開,大家飲些少酒情緒都都好自然,飲咗個零鍾埋單,老友book咗酒店房,佢話張床大啲 ...
謝謝分享好文。

作者: 為了她的爽    時間: 2016-2-3 09:51

不如試試3人行先,小弟幫嫂子推推油再作打算!

作者: 不動明皇    時間: 2016-2-3 12:35

認同
引用:
原帖由 sam959818 於 2016-1-31 03:03 PM 發表
支持C兄我之前同居女友都有玩
可惜她要移民外國,所以分開了,不然會找C兄
交換我有D心得,如不是妳愛的伴侶,是不大太多感覺
但如是你至愛你會感覺好強

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-3 15:39

佢哋沖完出嚟,阿嫂包住毛巾,老友全裸已硬,我諗阿嫂同佢吹過,睇到佢條嘢,尺寸肯定比我細,以前我量度過,硬晒嗰陣都有6寸,當堂信心大增,之後老友扯開佢條毛巾,阿嫂全裸企喺我面前,感覺幾震撼,唔係阿嫂身材好,而係一個相識咗十幾二十年嘅女人,突然全裸企喺自己面前,嗰種刺激感好特別。初步睇佢身材,同之前諗有些少差別,波比想像中大,仲幾挺,乳暈唔大,尚算淺色,不過乳頭幾大粒,不過有一樣估唔到,佢屎忽幾大,好肉哋,幾圓,唔錯。

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-3 15:43

上面師兄講得好啱,自己老婆有份,感覺真係強烈好多,超認同。
等我講完呢單之後,有機會再講同老婆MMF,再互交心得。

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-3 15:43

上面師兄講得好啱,自己老婆有份,感覺真係強烈好多,超認同。
等我講完呢單之後,有機會再講同老婆MMF,再互交心得。

作者: labolam    時間: 2016-2-3 17:06

真令人羡慕、師兄繼續分享
作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-3 22:37

我坐咗喺張椅度眼都定埋望住佢,望跟住阿嫂都好主動,仲問我佢身材好唔好,咁我梗係話好啦,之後佢就跪喺我前面幫我吹,佢口技俾我老友訓練咗咁多年,真係好好,唔係死吹嗰隻,識時快時慢,又用脷lam,我老友就喺後面玩佢老婆對波,雖然唔係對嘢唔算好大,不過都見佢揸住對波起勢fing ,fing到咁上下,佢起身去攞咗支KY出嚟,搽落去阿嫂個西度,佢話佢扑嘢時唔係咁夠水喎,搽咗之後,就見老友先用一隻手指插入個西度,咗一陣兩隻,再過多陣三隻,係咁隊出隊入,阿嫂就係咁大叫,喺嗰陣,我諗三個都已經去到忘我境界,我都唔理咁多,叫佢企喺度,錫佢對波,跟住打埋車輪,車到咁上下,突然聽見佢噢一聲,我心諗,我老友應該已經插咗入去。
作者: labolam    時間: 2016-2-3 22:52

ching...睇到 硬左..系咪插屎睇?
作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-3 23:23

咁又唔係,講真,你估屎眼話入就入咩,不過可以話你知,之後過咗兩個星期,我第二次再同佢哋玩嘅時候,阿嫂的確俾我插咗屎眼。
作者: 8862    時間: 2016-2-4 00:29

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2016-2-3 11:23 PM 發表
咁又唔係,講真,你估屎眼話入就入咩,不過可以話你知,之後過咗兩個星期,我第二次再同佢哋玩嘅時候,阿嫂的確俾我插咗屎眼。

作者: GNU/Linux    時間: 2016-2-4 04:04

作者: labolam    時間: 2016-2-4 08:36

師兄老友有家教.刁屎忽吾系個個女人都肯.講真女人吾淫更靚都無用.刁過屎忽的ching都知幾過隱吧

作者: ccclaw    時間: 2016-2-4 09:08

作者: 8862    時間: 2016-2-4 09:47

師兄:自己開post好過。

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-4 17:05

其實開唔開新post都唔係問題,我至在喺度同大家分享吓心得,我認為成世人,話長唔長,話短唔短,最緊要係開心,唔開心就勢係假,所以有時候喺度見到有人批評啲師兄,俾老婆人扑就話戴綠帽,玩得放啲又話過份,我真係唔認同,因為大家玩之前都有共識,唔涉及感情,只講享受,又唔影響其它人,有乜唔啱先,大家都係成年人,如果日後有乜發生都好,最緊要承受到結果就OK啦。
先講番些少心得,小弟最有興奮就係同啲住喺香港嘅大學人妻玩,年齡大些少唔係問題,一般35到45左右最正,佢哋好好都同老公生活苦悶,只要俾到佢哋慰藉,真俾想點玩都得,我一路以嚟都食唔少呢啲少婦,佢啞都有特點,唔做作,直接了當,可能俾佢哋喺大陸長大,大家文章唔同,有好幾個直情問我想唔想插吓屎忽添,我老婆以前喺大陸細細個就去各省市文化局表演跳舞,而家久唔久都跳吓脱衣舞我欣賞,後生女,港女,邊有俾到呢啲享受我。

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-4 17:14

講錯,應該係大陸人妻,即係北嫂。

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-4 17:16

講錯,應該係大陸人妻,即係北嫂。

作者: labolam    時間: 2016-2-4 18:59

大把所謂衙道之士.我認同ching睇洪法.尼d雙方同意的事.人生在世但求開心今日吾知明日事.又吾系強姦殺人放火有咩問題
作者: labolam    時間: 2016-2-4 19:10

後生時在星加坡做 野叫 雞叫到人妖.頂吾順.鬼火甘靚..大把人排隊去刁.早几年4人同房對方條麻佬中含我條能.我條女拉開左我

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-4 19:10

唔好意思,有好多朋友喺度俾個message我,不過我係電腦白痴,又係新手,都唔識或者唔可以覆到佢哋,麻煩各方朋友,唯有俾we chat ID我,我盡量回應。張我所見所試所聞,提供各位欣賞。

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-4 19:13

唔係咁大劑嘛,好彩我未試過,一齊搞條女冇問題,俾佢含,就幾頂引。

作者: labolam    時間: 2016-2-4 19:13

好多野想交流.電腦用手寫板太論盡.我而家又咩都想 試下
作者: labolam    時間: 2016-2-4 19:16

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2016-2-4 07:13 PM 發表
唔係咁大劑嘛,好彩我未試過,一齊搞條女冇問題,俾佢含,就幾頂引。

我都未有心理準備.條麻佬之前都講想2王一后

作者: labolam    時間: 2016-2-4 19:19

條麻佬六野比我大但 好快出野

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-4 19:22

都冇壞嘅,叫做乜都試吓。

作者: labolam    時間: 2016-2-4 19:25

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2016-2-4 07:13 PM 發表

我50幾歲吾你你介吾介意
作者: labolam    時間: 2016-2-4 19:29

其 實岩傾或者可以做個朋友.又或者只做網友都無問題吧
作者: 8862    時間: 2016-2-6 11:41

Push

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-6 13:42

我冇諗錯,老友喺後面插緊佢老婆,當時阿嫂斜斜哋企喺度,兩隻手扒埋場,我就坐喺前面差佢對波,老友就喺後面係咁屌,阿嫂對嘢係咁fing,老友屌到咁上下就停咗,問我OK未。

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-6 14:09

我冇諗錯,老友喺後面插緊佢老婆,當時阿嫂斜斜哋企喺度,兩隻手扒埋場,我就坐喺前面差佢對波,老友就喺後面係咁屌,阿嫂對嘢係咁fing,老友屌到咁上下就停咗,問我OK未。

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-6 14:10

作者: labolam    時間: 2016-2-6 15:34

ching  意境極之淫..繼續分享
作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-6 17:39

我心諗,點會唔OK喎,碌嘢一早都已經超硬,加埋近距離真人show見到佢哋屌得咁激烈,如果係新仔,老早精都射埋啦,之後我老友就蚊番條嘢出嚟,阿嫂就行埋去張床度瞓低咗,我就唔客氣抬高佢對腳mark開佢,擺喺我膊頭,見到阿嫂隻鮑魚都幾黑,不過佢都四十幾咯,差唔多喇,嗰時我條嘢扯到個龜頭掂到肚池,可想而知有幾硬,跟住我老友原來坐喺則邊自己喺度打緊飛機,佢叫我快啲插尻個衰婆,唔使客氣,出力屌佢,阿嫂就合埋對眼話好癢,快啲屌佢,咁我就大力插盡佢,我聽到佢叫到好慘咁,不過佢越叫我就越興奮,係咁大力撞落去,好在佢屎忽都幾大,夠肉哋,我撞落去,啪啪聲,屌到佢對波上下上下係咁fing,屌咗5分鐘左右,,我張佢打則身,面向佢老公,好似隻蝦米咁,繼續喺後面屌,一隻手大力揸佢個波,另一隻手就大力打佢屎忽,我老友就問佢爽唔爽,下次比我屌埋屎忽好唔好。

作者: labolam    時間: 2016-2-6 18:45

難得女人夠姣吾刁屎忽就笨七.chimg  好命.有個好老友
作者: labolam    時間: 2016-2-6 18:50

我同條女沖涼要幫佢 通洗屎 眼.佢話我用要我付責
作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-6 20:14

屌屎忽事前要有準備功夫先得,唔係屏完碌嘢有屎就好核凸。

作者: labolam    時間: 2016-2-6 20:56

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2016-2-6 08:14 PM 發表
屌屎忽事前要有準備功夫先得,唔係屏完碌嘢有屎就好核凸。

系呀

作者: A1000    時間: 2016-2-6 21:15

引用:
原帖由 pp陳 於 2016-1-31 07:01 發表
與老婆一起近30年,到現時40多,個人都更開放,雖然依家性能力及技巧好高超,每次屌老婆,老婆都有多次性高潮,但我都想令佢得到更多新鲜感及滿足,同自己自私及有新鮮感,好想睇佢比人屌時滿足樣,所以經常幻 ...

作者: A1000    時間: 2016-2-6 21:15

引用:
原帖由 pp陳 於 2016-1-31 07:01 發表
有甘好玩?

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-6 21:55     標題: 回覆 90# 的帖子

得到你去到我哋呢啲年齡,中年心態,再癲啲都仲得,當然你要揾到志同道合嘅人,自己亦要有番咁上下條件,就一啲都唔出奇。
作者: labolam    時間: 2016-2-6 22:39

師兄你好好多老婆開放肯陪你玩.我要外求
作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-7 01:53

講埋下文先,老友問佢老婆下次俾我屌埋屎忽好唔好,阿嫂話你哋鍾意點就點,真係令我喜出望外,佢咁樣一講,更加令我屌得佢更加狼死,唔知係唔係落得KY多,定係阿嫂太興奮,佢隻黑鮑真係好濕,直情幾次跣咗我條嘢出嚟,有幾吓插番入去時真係想屌佢個後庭,我見都玩咗好耐,叫番老友嚟接力,不過佢叫我繼續扑,佢話睇到我屌佢老婆,佢仲high過扑佢,自己打飛機出就得,於是我見佢蚊走個套起勢chok,我就係咁出力屌阿嫂,當時三個人真係失晒理性,幾分鐘後,老友出嘢,啲精真係射到好高,最後我屌多十零吓都喺阿嫂度內射,抖咗一陣,我就蚊番條尻出嚟,可能都仲係好興奮,碌尻都仲幾硬吓,阿嫂都讚咗我幾句,睇唔出我斯斯文文,原來又幾勁喎,咁我又梗係讚番佢幾句,話你身材keep得咁好,又窄袋口,我先至咁勁,開心到佢話正衰仔,真係識講嘢,之後我去沖涼,沖完抖咗陣就走先,老友送我出房門嘅時候細細聲同我講話聽日call我飲茶,嚟個賽後檢討,佢咁有興趣提出,我當然話冇問題,人生第一次MMF,就係咁完成咗。
作者: labolam    時間: 2016-2-7 08:51

人生得意莫過於此
作者: labolam    時間: 2016-2-7 08:57

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2016-2-7 01:53 AM 發表
講埋下文先,老友問佢老婆下次俾我屌埋屎忽好唔好,阿嫂話你哋鍾意點就點,真係令我喜出望外,佢咁樣一講,更加令我屌得佢更加 狼死,唔知係唔係落得KY多,             定係阿嫂太興奮,佢隻黑鮑真係好濕,直情幾次跣ࡵ ...
ching..send 左我wechat在你短消息處.喜歡可以加.不會打擾的..

作者: goodwifeman    時間: 2016-2-7 12:02

作者: buffon    時間: 2016-2-7 13:56

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-8 11:42

過咗兩日,老友約我,嚟個賽後檢討,到咗茶記等佢,閒談幾句癈話,佢就好直接問我,嗰日感覺如何,好唔好玩,我話梗好玩,當初都驚表現唔好,不過到咗當時情況,其實擔心係多餘,見到三條肉蟲,唔停咁做出各種性愛玩法,嗰種視覺感,真係好刺激,點會怕唔硬或者失準,至於阿嫂,身材真係保持得唔錯,而且又玩得好放,玩3P,女方靚唔靚已經係其次,嗰種刺激感先係重點,難得阿嫂玩得咁放,吹功一流,大力揸波,拍打屎忽,全部好配合,真係冇得頂。老友之後就講出佢感受,佢話二十幾年夫妻,生活各方面真係有啲厭倦,諗咗好耐,同老婆提出3P,佢又出奇哋接受,所以就坐言起行,同埋玩之前佢哋都商量過,玩得就要盡興,唔係玩嚟都冇意思,所以喺呢方面佢哋真係諗得好清楚,思想方面唔會有異議。跟住老友問

作者: labolam    時間: 2016-2-8 12:27

羡慕死人
作者: labolam    時間: 2016-2-8 12:29

難得新年都有更新

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)