188Channel

標題: [原創色文] 片場姑爺手記--女優肛門的墮落 [打印本頁]

作者: 關隴集團    時間: 2016-1-25 17:50     標題: [原創色文] 片場姑爺手記--女優肛門的墮落

作者: 關隴集團    時間: 2016-1-25 17:52

作者: 關隴集團    時間: 2016-1-25 17:54

作者: spamna    時間: 2016-1-25 20:07

睇完,三個字,重。口。味,愛麗斯做妓女辛酸事,不如叫AV含淚事貼切,一來要爆"菊",真係冇兩三年經驗,爆"菊"極到痛苦差事,不過現今色情界,一般做係賺錢少,口爆,顏射,吞精都係三仟蚊,要群交雜交先賺多多少,好多AV女優都要行依步,就算小澤馬麗亞都要爆"菊"挽人氣,:'):'):smile_15:

作者: 關隴集團    時間: 2016-1-26 10:43

作者: 無巧火成書    時間: 2016-1-26 16:19

作者: 關隴集團    時間: 2016-1-26 21:39

作者: spamna    時間: 2016-1-26 21:50

引用:
原帖由 關隴集團 於 26-1-2016 10:43 發表

多謝S兄先 ... 今次S兄談到AV行業問題 , 小弟稍有研究 , 咁就先跳開本文 ,
和S兄分享一下拉 :

咦 , S兄好清楚行情咁喎 ... :smile_47:

好坦白講 , 其實就日本AV而言 , 已經今時唔同往日 ... 他們銷量大不如 ...
講下日本AV,以前好少有黑人出現,就算有都好暢銷,而家就黑人變咗好普遍,十碟有四集黑人,再加上網睇(慳好多錢),而家識波多野產量最多:smile_47:
作者: spamna    時間: 2016-1-27 09:23

點擊量其實唔駛咁著緊,起你心目中定一個點擊數,當係篇文約8000咪當贏,再上bouns,開心寫作要先關鍵呀:smile_38:
作者: 無巧火成書    時間: 2016-1-27 11:15

作者: 關隴集團    時間: 2016-1-27 17:38

作者: spamna    時間: 2016-1-27 22:31

引用:
原帖由 關隴集團 於 27-1-2016 17:38 發表
到了2016年 , 小弟寫作生涯尾聲 , 忽然感懷  想訴說一下 ,
我既生涯歷程 ...

小弟係係1999年 , 比同學仔引入色情世界 ... 其實一開始 ,
我就想創作自已既色情世界 , 但除左少數爛尾  沒上市的賞試外 ,
都係要到 ...
應該調轉來講,年紀越大,睇嘢多咗,寫作會有經驗啲,再吸收人地好處,再加埋自己長處炒埋碟上枱囉,好食唔好食唔係自己按制到,最緊要炒嘢過程中去享受同用心。
作者: 關隴集團    時間: 2016-1-28 10:26

作者: 關隴集團    時間: 2016-1-28 16:49

作者: 關隴集團    時間: 2016-1-28 23:16

作者: 阿克立多依    時間: 2016-1-29 11:48

引用:
原帖由 關隴集團 於 2016-1-28 04:49 PM 發表

你咪講到 , 我剩係會寫重口味咁拉 , 我上一篇 ,
咪係趣味式  快樂性愛羅 ... 再講丫 , 我呢一篇除左強調重口味 ,
灰調向也是我強調的重點 ... 女主角走了一條錯既路 ,
導致佢三十歲不到 , 已經步向死亡 , 餘下 ...
今次的确灰的味道颇重,看得关兄今次几刻意,刻划爱丽丝的无知和堕落。我记得关兄也不是第一次写有关堕落题材的,好似公园妓女、保险女经纪,不过都无今次这么用力。看到拳头塞入那部份,加上干完后屁眼都合不起来,要穿尿片,都好具体呈现了她的「堕落」
作者: 關隴集團    時間: 2016-1-29 22:45

作者: 阿克立多依    時間: 2016-1-30 11:52

引用:
原帖由 關隴集團 於 2016-1-29 10:45 PM 發表

咁都有暗示性奴們的命運(得幾年壽命) ,
另外一篇講女死囚最恐怖(不過因為太殘忍 , 比人CUT文)
... 不過一步步 , 以至唔覺唔覺既 , 就真係第一次
其实,我个人是挺喜欢这一篇的,只不过不是以色文角度去看。若果,除去前大半的两场性爱,就看故事铺排结最尾一场,你就会发现,第三场其实是恐怖片的戏码,它的目的不是要观众兴奋,而是要他们惊慓。而故事的铺排,就是要诉说,爱丽丝是怎样一步步、不自知的踏入,第三场的恐怖结局。所以惊慓是必要,而且令故事完整的一部份呢
作者: 無巧鬼成書    時間: 2016-1-30 18:35

作者: spamna    時間: 2016-1-30 20:34

倒轉來講,愛麗斯會唔會跟錯經理人,有咁好條件,應該去北美或歐洲嗰邊發展可以都會紅透,可能會當上AV女最佳女主角一式
作者: 關隴集團    時間: 2016-1-31 10:17

作者: killer2628    時間: 2016-1-31 10:48

作者: spamna    時間: 2016-1-31 14:55

引用:
原帖由 killer2628 於 31-1-2016 10:48 發表

波多野有無肛交片?

波多野暫時未去到依步,遲多年就會賣菊,再做多一半年就會退休,轉去做浴場
作者: spamna    時間: 2016-1-31 15:03

引用:
原帖由 關隴集團 於 31-1-2016 10:17 發表

咁當然有咁既成份 , 呢個悲劇就係原自於愛麗斯既無知  遇人不熟 ,
以及對娛樂圈既錯誤憧影而成 ... 佢就係追求所謂多姿多彩既生活 ,
好似可以同一流樂隊扑野 , 係呢D虛幻既東西面前 , 一步步為肛門解禁 ,
最終導 ...
一係愛麗C唔識安排自己路向,出賣得後菊唔係咁易,後菊賣好多好多錢,仲要物以稀為貴來賣,太多唔值錢,不過係南美洲就跌價,應該去歐洲闖嗎?再寫多篇愛麗C勇闖歐洲色情影圈界,大戰歐美女優,仲要攞埋AV界奧C卡獎項
作者: 關隴集團    時間: 2016-1-31 21:37

作者: spamna    時間: 2016-1-31 21:54

引用:
原帖由 關隴集團 於 31-1-2016 21:37 發表

這個我倒不同意 ... 論AV女優最明星化的 , 波多野已經是第四人了 ,
只僅次於蒼井空  吉澤明步  麻美 ... 蒼老師正轉型當正式明星 ,
事實上 , 佢已經係大陸最好的日本人了 ; 而吉大姐就是大姐 ,
我看她的作品 , ...
AV界達人,小弟一拜
作者: 關隴集團    時間: 2016-2-1 10:43

作者: spamna    時間: 2016-2-1 16:44

突然間有怪現象,咁多人po上line放毒:smile_o16:
作者: 關隴集團    時間: 2016-2-2 08:40

作者: 阿克立多依    時間: 2016-2-2 16:11

引用:
原帖由 關隴集團 於 2016-2-1 10:43 AM 發表

講真 , 真係完全無錯 !!!
爆菊呢家野 , 第一次一定輕香好多 ... 所以肛交出道既女優 ,
或者好早就爆菊既 , 基本上餘下生涯都係要爆菊 ... 行內仲有個話法
(睇真.AV達人--一劍浣春秋講既) , 就係越解禁就越重口味 ...
其实东欧、俄罗斯的都不少,你可以说拉美有肛交文化,东欧本身比较性开放(真的,以前东欧其实更开放,默克尔后生时,也玩过裸体),不过同样可以贫穷地区去理解。

东欧、拉美地方穷,为了赚钱,她们可以去到更尽。所以,西欧妓女大多系东欧裔的,美国也有不少拉美裔的。等同于我一位教授说过,人常说中国那省那省美女多,其实都是穷省。因为是穷省,才会去做妓女,才会对你班臭男人露肉。
作者: 關隴集團    時間: 2016-2-3 09:17

作者: 關隴集團    時間: 2016-2-3 20:33

作者: spamna    時間: 2016-2-3 22:17

引用:
原帖由 關隴集團 於 3-2-2016 09:17 發表

其實除左賺錢 , 我覺得爆肛可能都係 , 一種 "市井性" 比較重既性文化 ,
話就話好有D有錢人 , 都鐘意爆肛 , 但佢地就做得好地下化 ...
唔想比人知咁 , 相反 , 其實真正爆肛比較多既 , 係社會底層 ,
當然可能撈偏 ...
日女優都開始受肛交文化多了,以前廿年想搵套肛交片都難,獸姦都搵到:smile_o06:
作者: 關隴集團    時間: 2016-2-4 09:24

作者: 關隴集團    時間: 2016-2-4 22:42

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-4 23:19

作者: BABE阿心    時間: 2016-2-5 01:16

引用:
原帖由 關隴集團 於 2016-1-31 09:37 PM 發表

這個我倒不同意 ... 論AV女優最明星化的 , 波多野已經是第四人了 ,
只僅次於蒼井空  吉澤明步  麻美 ... 蒼老師正轉型當正式明星 ,
事實上 , 佢已經係大陸最好的日本人了 ; 而吉大姐就是大姐 ,
我看她的作品 , ...
估唔到入一入黎,吸收左唔少新知識!雖然口味比較重,但唔緊要,我仲頂得順!多謝!關兄!

作者: 關隴集團    時間: 2016-2-5 09:09

作者: 關隴集團    時間: 2016-2-5 18:06

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-5 19:50

作者: BABE阿心    時間: 2016-2-5 19:57

引用:
原帖由 關隴集團 於 2016-2-5 06:06 PM 發表

果時好多套都係咁架拉 ... 我記得有一套係葉德嫻  周慧敏  劉嘉玲
鄭伊面  許志安  羅美薇(如果無認錯) ...

葉德嫻係雞 , 兼係周慧敏(大明星)老母 , 劉嘉玲係葉德嫻(夜總會小姐)
鄭伊面係第一次比劉嘉玲食左既 ...
好多人以為姑爺仔同食拖鞋飯意思一樣,都係靠女人養嘅男人!但其實係兩種唔同嘅人!
拖鞋飯係指女人出去做野養活個男人!做乜工作都無所謂!靚唔靚仔無乜所謂!

但姑爺仔就好大分別,需要有要求!
舊時行黑嘅大佬,好鍾意搵D青靚白淨,口才好嘅後生仔做姑爺仔,咁佢嘅任務係乜?利用佢樣貌口才去哄D女做妓女。
所以姑爺仔仲可以稱做雞頭!

作者: 荊州集團    時間: 2016-2-6 13:04

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-6 16:50

作者: 荊州集團    時間: 2016-2-6 22:45

作者: 關隴集團    時間: 2016-2-10 10:16

作者: 荊州集團    時間: 2016-2-10 16:33

作者: 荊州集團    時間: 2016-2-11 18:32

作者: 關隴集團    時間: 2016-2-12 11:52

作者: 無巧火成書    時間: 2016-2-12 17:46

作者: #0005    時間: 2016-2-13 17:38

作者: 關隴集團    時間: 2016-2-19 09:04

作者: 荊州集團    時間: 2016-2-20 16:34

作者: jabichan    時間: 2016-2-20 20:21

師兄對AV 都好有研究, 個人覺得AV沒落也是因為(女及创作)下跌
作者: 關隴集團    時間: 2016-2-21 09:29

作者: 荊州集團    時間: 2016-2-21 14:58

作者: 荊州集團    時間: 2016-2-22 15:42

作者: 荊州集團    時間: 2016-2-23 16:55

作者: 荊州集團    時間: 2016-2-24 22:24

作者: 荊州集團    時間: 2016-2-25 09:42

作者: 關隴集團    時間: 2016-2-27 15:47

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)