188Channel

標題: 荒淫渡假屋 [打印本頁]

作者: spamna    時間: 2016-1-16 09:56     標題: 荒淫渡假屋

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: spamna    時間: 2016-1-16 10:03

中萬更低死推沙堆出女人胸部來逗ming ming看:「你睇,個波...係火山我堆得唔得呀!」

ming ming天真無邪笑容地:「耶!咩...波呀!我都唔明你講咩!火山都唔係咁樣,你都冇火山口嘅!等我幫你整個火山口啦!」

在旁建樹更堆出男性器具:「阿ming,我堆隻大笨象又掂睇呀!」

ming ming好認真地睇,佢完全冇想過兩男玩佢:「大笨象嗰鼻都唔係咁,前端開口嗎?」兩男陰陰口笑。

而M女盈盈和望龍鬥口,盈盈有名叫M女,為人帶點虐人,唔服輸性格,盈盈和望龍兩人鬥快游去另一邊石灘。

正華繼續幫玲玲按背脊,手指在她的脇下越按越下,正華見玲玲冇抗拒,更已且她呼吸有點急,正華睇咁多咸碟,知道女人開始上要,正華大着大再掃玲玲波皮邊,掃下一下,掃下就入啲,玲玲更將身體微微升起來,想讓正華手指更加進入,手指更碰到乳頭,玲玲頭伏更底和身體隱約顫抖,此情此景,有得唔食最大惡極,想要女人有感覺,就要攻擊要害,手指狂掃玲玲lin頭,慢慢地變硬凸起來,最愛死係玲玲肯接受挑大樑正華打蛇隨棍上:「我使唔使幫你按按pat pat,坐得多都會酸軟,我幫你按按,好嗎?」

玲玲好想唔好,但又說不出聲,正華見玲玲冇乜表示,大着膽按下她pat pat,正華心跳躍狂『呵!玲玲個籮好有彈性唷!』正華加部溫柔搓她pat pat,玲玲已緊張顫震,講唔出咩感覺,仲知好舒適,唔想正華停手,正華手指滑進泳褲,碰到股罅,正華見佢地不見了,剛才ming ming三人仲係堆沙和盈盈望龍,轉頭唔見了佢地,可能佢地過了其他地方玩。

正華見四周無人,膽量再提升,將玲玲泳褲摺起來,輕輕拉起泳褲,摩擦玲玲私處,玲玲輕咬手指,唔想發出任可聲線,但正華手指不規矩地進一步摸去黑森林位置『你...你個衰仔...好...好停手...唔好再摸落去...地方!個衰人...搞人地嗰度...可惡...』玲玲只係咁諗,但都冇出個聲來叫停止,玲玲兩年前和男友分手後,跟住未有性滋潤,手指碰到軟軟帶點溫暖地方,手指摸上摸下玲玲的肉縫,玲玲本能地慢慢下面小穴出水,手指頭慢慢戮進去,玲玲咬住手指,鼻音重了下來:「唔!嗯!」

正華得米啦!手指快快抽出插入小穴,手指和玲玲滲出淫水發出〝唧唧〞響,女人最敏感性地方比人撩撥,難再忍受『唔可以再比男人玩弄,我要停止!』玲玲一手抓住正華手,面紅紅羞澀地:「不如...找個地方...咩!我怕比人睇到...咩呀!」

嚇得正華一跳,疑為玲玲大嗌停手,跟住一巴掌,跟住佢人生就玩完?估唔到玲玲係痴女,搵地方來做,正華再望四周:「唔見晒佢地?都唔知去咗邊?不始...我地番渡假屋先,佢地唔見我地會番渡假屋。」

玲玲望望真係唔見佢地,接受正華提議,玲玲整理好泳衣後,手拖手同正華番渡假屋玩纏綿遊戲。

二人番到渡假屋,玲玲急急步拖正華入浴室,玲玲一關門,玉手攬緊正華,紅紅熱唇吻正華,正華腦諗『嘩!仲急過我!』正華更係唔理咁多,同玲玲來個濕吻互片,兩條脷左纏右繞,玲玲隻手摸緊正華下面凸起地旁,正華禮尚往來,你摸我隻雀,我摷你隻鮑魚和一對大豪乳,一手拉高玲玲泳罩,噢!同樣pink lin頭,只係乳云大點,正華唔客氣,一口一手,啜同揸,玲玲立即軟晒,貼住牆免得倒下,玲玲隻手伸進正華玩佢細佬,越擼越粗越熱,而正華手指挖挖玲玲小穴,玲玲爽得叫起來:「你...摸得好爽喲!」

正華用少少襟底玲玲,玲玲更知道正華想掂,佢蹲下來,拉下正華泳褲,彈出七吋長細佬,玲玲咁近,嗅到強烈味道,但這強烈味道令玲玲更加愛上,佢伸脷舔舔龜頭兩三下,再含進口裡吹蕭,正華爽極,按實玲玲個頭,前前後後郁動,玲玲享受幫人吹樂趣,正華差唔多要入〝正題〞,再拉起玲玲,脫去玲玲泳褲,想唔到玲玲下面都幾多毛,玲玲都唔等正華,一個跳起,

作者: spamna    時間: 2016-1-16 10:17

雙手雙腳似樹熊攬實正華:「啜啜啜!插我呀!啜啜啜!」

正華比吻得透不過氣來:「唔...!我未有套起身呀!」

玲玲面紅紅地:「唔好帶套啦,直接入...我身體,外射...可以啦!」

正華聽到玲玲咁講,好似未比人幹過咁『嘩!仲狼過我!真係食肉女吖!』正華較準炮台,一下插進去,玲玲頭部緊緊伏在正華膊頭,發出幽怨聲線:「喲﹏唷!」

正華抱住玲玲上下上下插入洞,拍拍聲響亮,浴室淫靡氣溫,高於出面日夏。

而另一邊,傻氣妹ming ming和中萬建樹,陪伴ming ming搵靚靚貝殼,三人行去石灘邊,見到盈盈和望龍起另一隱蔽地方,三人見盈盈泳罩拉高,而望龍蹲下來隻手托起盈盈一隻腳,而腳腳踝掛上盈盈泳罩,兩男知道發生咩事,立即拉底ming ming下來,偷望盈盈兩人,ming ming傻更傻地問:「佢地...咩事呀?」

兩男仔陰陰嘴笑,中萬在ming ming耳邊細說:「佢地而家打野戰,中萬〝奶〞緊M女下面嗰度囉!」

ming ming會意到〝奶〞意思,ming ming塊面紅晒:「嗯!咁...肉酸!」

頭都耷下來唔敢望盈盈,而建樹加插旁術:「嘩!個衰仔奶得咁落力,用埋手指添!厲害厲害!盈盈仲入去阿龍條嘢度,打埋飛機!我都話佢地兩人有啲嘢啦,原來靜雞雞偷食!睇唔出衰仔阿龍有一手吖!」

ming ming擰頭頭唔想望佢地搞嘢,心裡跳得異樣?

中萬淫賤地說:「嘩!佢地玩69或啦!ming ming快啲睇下!」

ming ming好奇問:「咩69或呀?」

中萬挨近ming ming:「你睇下咪知囉?」

ming ming受唔到引誘,再望盈盈兩人,ming ming見兩人瞓在沙灘,頭部倒轉,見盈盈張口幫望龍吹蕭,ming ming見盈盈享受樂趣,將條雞巴又含又啜,又擺放自己臉上磨擦着,mingming想唔睇,但條頭好似定了型,不看還順看,繼續望盈盈口交,盈盈用對豪乳來夾住望龍賓周擦着。

ming ming脫口地:「我知依招叫雙旦夾腸!」

中萬和建樹二人,一人人邊夾住她:「好嘢吖!你真係有見識!」

ming ming尷尷尬尬:「咪當我唔識吖!我都有睇AV㗎!」

ming ming雙眼着魔地睇二人,盈盈背後式比望龍入,ming ming身體發熱,下面有點尿急感覺,而中萬建樹兩人,隻手挨貼ming ming大腿,ming ming專心望,ming ming下面慢慢演變痕痕癢癢,雙腿有所行動磨蹭,好似蟻咬感,夾住夾住嗰〝妹妹〞點快感,慾火焚身難堪,中萬和建樹見ming ming動作,兩個男仔下面都扯得澎澎聲,好想學下望龍有女食,兩人眼前有個女仔,雖然個樣有點傻氣,但都有大咪咪,唔理好醜,最緊要就手,二人左右一邊摸傻妹大腿,兩人更吹氣去ming ming 耳仔挑逗佢:「不如我地試下佢地咁啦!」

ming ming好似唔知掂樣:「試咩呀?我唔明呀?」

ming ming身體發熱,好想好想學盈盈咁樣,除晒泳衣!中萬和建樹二人扶走ming ming去另一個地方。

ming ming傻更更地:「你地做乜帶我來依度啊?」

中萬雙手合什求她:「我地兩個好辛苦,只有你幫到我地?今年夏天就我們一次,及給你有個美妙回憶啊!」

ming ming隻手托一托眼鏡:「我幫你地咩呀?」

建樹捉實ming ming隻手放在自己下面:「就係幫幫我地出出火吖!我地忍得好辛苦呀?你就當我地男友可以!」

ming ming碰到建樹下面凸出物體,嚇得縮番隻手:「我...我唔識...我...你地...做乜...咁...嗯!」

中萬輕吻ming ming耳窩,ming ming一陣觸電,建樹都捉住傻妹隻手,都吻傻妹耳仔,兩耳都比人啜緊,ming ming耳仔癢癢感覺,全身發始發軟,沒有氣力反抗:「唔...等...等一下...你地...蝦人...地,帶我來...唔...制呀!唔...!」

ming ming不知所措時,嘴巴已比中萬嘴巴封了,條脷伸望傻妹口裡亂竄,已泳罩都比建樹揭起來,不客氣搓揉,ming ming比兩人襲擊沒全冇還手之力,任由兩人在佢身體游走摸摸搓搓,ming ming更自覺地伸脷回禮,同中萬打完茄輪,又轉建樹打茄輪,ming ming對波比兩人又搓又捏,ming ming已軟下身來,一個攻上,另一個攻下,輪流攻擊,ming ming第一次同時間比兩個男人玩,以前同男友都未試過咁樣,傻妹內裡激情起來,下面妹妹都唔知邊個手指捽緊陰蒂,陣陣高潮,傻妹怕大聲叫會有人聲到,但又太刺激了,兩個男仔襟底ming ming,兩人拉下泳褲,左右彈出粗大又硬兩條雞巴,兩個發暗紅光潤龜頭,ming ming微微底頸羞澀不敢正視:「咁...羞怪...好...肉酸...唔制呀!」

ming ming以前都見過男友雞巴,但今次兩條打孖一齊,兩條形狀唔同,中萬冇建樹長,但都粗碌,睇到傻妹心亂起來。

ming ming只好盡量學AV片中女優這樣,左右一隻手握住發熱雞巴,慢慢動作擼下擼下,兩個男陰陰笑得米,真係大波冇腦,引到ming ming玩3p,中萬更將雞巴隊埋ming ming嘴邊,ming ming張開細口,吻去中萬條雞巴,ming ming表情一絲討厭,兩男唔理咁多,建樹用手推ming ming頭哄埋雞巴度,ming ming無奈張口含雞巴,口一邊含熱熱雞巴,手就幫建樹雞巴擼作,兩男賤到將雞巴貼住頭,ming ming要兩邊雙向吹蕭,搞到傻妹嘴唇邊都係閃閃男人精液,但mingming原本慌慌張張心情,慢慢地享受眼前“美食”。

作者: spamna    時間: 2016-1-16 10:28

中萬拉起ming ming,將佢上半身挨住建樹作挨,蹺起ming ming 屁股,將龜頭在ming ming小穴掃上掃下,ming ming緊張地:「你...你冇套...我怕...!」

兩男心諗,穿著泳褲邊有套帶來,真係傻豬來,建樹笑笑口:「沒關係啦,我地會射出來,你唔使驚喎,你只要想開心可以啦!」

ming ming feel到下面有熱熱硬物進入,好漲好漲充實下面,而建樹塞條雞巴入ming ming口裡推進,ming

ming第一次同時間比兩男人夾住來幹,而男人味道令佢開始放浪,中萬大力大力推騎,啪啪聲!

「我會令你高潮起迭!」

ming ming快感腦海一片空白:「啊...嗯喲...呀...!記...住...射出來...呵喲!」

建樹幹著說:「我地兩人不會內射,你懷了BB,我們三人都會苦惱的!」

中萬在ming ming背後射出熱乎乎精液來,ming ming爽得坐下來,被幹的小穴滲出水來,建樹都射,立即扶起ming ming來,建樹瞓起地,再讓ming ming坐下雞巴度,卜滋輕易插入她小穴,ming ming在一次高潮來,爽得聲線也變:「喲...我...我唔得唷!我...下面爆...喲...!」ming ming全身地顫抖。

黃昏,ming ming和盈盈其他三人番回渡假屋,兩女沖流身上留下積,已玲玲和正華都大戰兩回合,四男都眉來眼去,大家心照地,大家做過什麼。

作者: spamna    時間: 2016-1-16 10:41

到了深夜,各人暢飲喝酒,而男方想挑戰女方底線,他們年青人想喝酒喝天光,今晚盡玩狂歡,沒沒有什麼禮節,盡玩盡情!玩一種大膽兼緊張紙褲,問女方有冇膽量玩?女方喝了酒後,受不住挑機,尤其是盈盈,雙手叉腰自信叫:「咩遊戲呀!本小姐都未慄過啦!」

中萬的表情帶嘲笑:「哈哈!個遊戲要大家一齊玩先好玩?」

三位女仔唔衰得比男仔睇,玲玲番挑佢地男仔:「我地驚...你地班男仔輸到冇影咋!講出遊戲啲玩?」

建樹:「其實玩好簡單,首先要有三樣嘢,第一樣用紙寫下自己名先,第二樣懲罰,罰咩嘢就七個人寫下來放入另一個盒度先,咁罰咩嘢大家寫一樣,食屎飲尿o咁重口味唔好寫啦!同埋唔傷害到身體可以玩唔玩激啲就大家去寫啦!第三樣時間,我用骰子來代時間,骰子有六面,一點代表十秒,如此類推,最多六十秒啱啱一分鐘,跟住我地玩牌,只要一個人贏咗遊戲完,六個人輸咗,輸咗就將自己名放入盒裡,贏個位就唔使,就好似玩國皇遊戲咁,抽兩位出來,兩位自行抽懲罰和時間,懲罰寫咩就要跟住罰咩!冇得低瀨。」

六人聽了這遊戲玩,盈盈再加一點刺激玩法:「罰扮狗扮貓冇意思,罰就要罰勁啲,大家都年輕人,要盡情咁罰,重口味,脫褲先好玩的,或者比機會班男仔玩玩本小女美美胸部。」

盈盈雙手搓一搓胸部,吸引所有男仔,眾男仔聽到盈盈咁大方,眾人都一致玩,開始寫下名,和懲罰,七個人不知道對方懲罰什麼。

七個人分開男女男女咁坐,玩法同潛龜一,第一個冇牌贏,而玩法又不同,就係用毛巾遮住牌,下家去潛牌。

第一局盈盈勝,其餘六人將自己名放進盒裡,盈盈抽名,六人大叫其他名字,盈盈抽到中萬和正華,兩男仔哭臉要受罰,正華再抽另一個懲罰紙,正華抽到kiss,中萬大叫:「PK你!要同你kiss哎?」

其他人大笑起來,建樹笑得抱着肚:「哈哈!依張紙我寫落去kiss,哈哈!」三位女仔指建樹:「你咁變態呀!好彩我地女仔輸冇姐。」

第三part正華要打骰子,眾人心態幸災樂禍地起哄地叫,「六點...六點...!」扔了二點,即是罰時間廿秒,中萬和正華苦惱,麻甩佬kiss真係糟糕了。

大家催促二人:「快啲咀佢咀佢...!」

盈盈笑臉指向二人:「遊戲規則願睹服輸,快啲kiss呀!」

正華和中萬硬着頭皮嘴對嘴,眾人幫手按實二人,怕中萬和正華瀨皮。

廿秒過後,第二局開始,最後第二勝ming  ming,她抽出兩名盈盈和建樹,建樹開心彈起:「嘩!咁益我呀!有得摸盈盈對波!」

盈盈雙手叉腰:「比你摸咪益你,衰仔,抽下罰咪先?」

盈盈抽出啜腳趾,兩人大叫:「仆街,邊個寫下?」

ming ming舉手:「我!!」

建樹再擲骰子,四點,即時四十秒,其他人計時,盈盈和建樹互相提腳給對方啜腳趾,建樹好享受,五隻腳趾啜得均勻,而盈盈都服輸啜腳趾。

第三局開始,第三個人贏正華,他抽出玲玲和望龍二人,玲玲懲罰內衣原地跳,盈盈笑得四肢翻滾:「哈哈!我寫㗎!哈哈!」

時間三十秒,玲玲和望龍只好脫去衣服,玲玲黑色一套里絲內衣褲,性感程度爆燈,眾男仔看得眼金金,玲玲都已脫去衣,不怕你班男仔看,面上掛上自豪神情:「泳水你地都看夠了!不怕你們看。」

班男仔拍拳鼓舞玲玲,兩人原地跳三十分,依三十秒,玲玲波濤洶湧不得了,真係一波未停一波有起,而後面pat pat乜跳動,看得火熱,連被罰望望都眼望望玲玲對波,下面扯起來,而玲玲第一次穿上內衣,在咁多人面前跳,完全冇羞辱感覺,反已有一絲絲興奮來。玲玲罰完衫不也穿,繼續遊戲,玲玲加注懲罰紙,其他人沒有意議,每人再加碼,比第一次更加邪惡,眾人受酒精驅使,七人玩得瘋癲更大膽更色,男女 女女 打茄輪已小兒科,摸胸摸雞巴和妹妹,七人玩得衣服脫去,大家穿內衣玩遊戲,場景讓人目不暇給,男又望女身裁,女也偷看男人下面硬梆梆東西,更有懲罰口交,ming ming和正華抽名要懲罰,兩人在眾人眼睛要口交,玲玲和盈盈催促ming ming 快點,幫手脫去ming ming內褲,小小聚陰毛,眾男仔大叫起來,正華赤條條躺下來,等ming ming爬上身來玩69口交,盈盈拉着ming ming:「怕什麼羞啊?我到見到你都吃過兩條肉腸啊!來啊,正華肉腸等你啊?」

ming ming 下午同建樹和中萬暗處仆嘢,比盈盈見到,臉上紅熱起來,真係搵洞竄進去的。ming ming聽從大家,爬上正華身上,正華望上粉紅色肉縫,他伸脷往上舔,有少少苦澀味,但越奶越來好味。

作者: spamna    時間: 2016-1-16 10:46

而ming ming 面對勃起雞巴,一陣陣男性濃烈味道,她回想起下午才和兩男仔做過愛愛,心裡有點火熱,下面俾正華舔着,嗰種爽爽感覺好正!其他人催促她快點含,ming ming閉上眼吞進口裡,盈盈和玲玲尖叫起來,盈盈大膽到,更趴地撐開雙眼看ming ming口交,反而玲玲雙手遮住雙眼,又要看又要怕羞,ming ming有上次沙灘口交經驗後,含得頭頭使道,一口一口含,原本罰廿秒,變成一分鐘過去了,而雞巴滲出液汁,好似催情作用,原全把ming ming思維侵蝕,越含越想要,口吸得更用力。正華雙手扒開ming ming陰唇,伸進脷入小穴璧撩動,ming ming呻吟起來:「哦...喲唔...唔得...好...肉酸...唷!好...好美妙呀...喲!」

正華舔得更落力,發出啜啜聲音,盈盈看得入神,手多多用手指撩正華春袋『嘩!好軟熟!』看得ming ming含得好high,盈盈口唇似枯燥,好想去含!盈盈看看玲玲,玲玲已比中萬和望龍夾住中間,玲玲都也不住慾念,甜唇兩邊吻着,她的胸圍俾人扯高了,一對豪乳給人揉搓一團,而玲玲雙手更色色地,伸進兩位男仔底褲裡中間弄弄着,盈盈口邊突然多出雞巴來,是建樹脫去內褲,伸出又更又熱雞巴讓盈盈去含:「佢地都開始了,來張開口含它吧!」

盈盈看住ming ming和玲玲陶醉男仔懷抱裡,像日本AV男男女女群交一樣,盈盈甜笑笑地:「真拿你沒辦法唷!」

用手指在龜頭上微微打圈,再一口吞進建樹雞巴,三女四男開始荒淫雜交。

中萬吸着玲玲乳頭,手已摸進玲玲下面私處說:「看看,ming ming幾熟練,真爽呀,正華好像要爆了。」

ming ming大大口地吸啜正華雞巴:「嗚...唔...唔!」

ming ming口爆正華,一濃濃精液在口裡滾落下肚,ming ming用手指輕輕抹餘剩精液。

中萬補位到ming ming面前,挺起堅硬雞巴:「ming ming還有一條,我都要爽爽,幫幫忙哦!」

ming ming繼續張口去第二根雞巴含,唔唔唔!望龍指下正華半軟雞己,要玲玲去含:「你都去含埋一份兒啊!」

玲玲迷迷糊糊一樣,好聽話地像狗趴在正華,她幫正華含不只一次,張開口含軟雞巴,正華再次硬番,中萬也趴玲玲後面從後幹她。

而盈盈和建樹女上男下69口交,盈盈一邊含,隻手伸去摸ming ming乳房,建樹將ming ming來一個雙旦夾腸,ming ming 住由建樹在胸脯中間上上下下,中萬托起玲玲在茶几度,提起雞巴真插,已濕漉漉小穴已入晒,正華在起茶几上:「玲玲唔好停!」

讓玲玲繼續吹,其他兩女仔都給人插入身體,建樹淫淫笑聲:「咁樣情景,真係讓人興奮死啊!ming ming嗰度縮得緊要,正乎!」

望龍將盈盈放在茶几旁,從後插進去:「呵呵!盈盈真是騷女啊,下下入盡,包得我老二真爽死啊?」

三女在茶几上給男人幹,正華左右手摸均三位女仔胸部,客廳罩着淫賤呻吟和撞擊聲!三個女仔輪流給男仔幹,地上,梳化,甚至於餐桌上幹起來,三女嘴巴沒有閒聊,雞巴含完一個再接一個,口都開始酸,三人給人外射後清潔身體再幹,玲玲更比建樹抱起來,雙手扒開玲玲讓大家看看建樹插入洞情況,望龍一邊啜玲玲奶頭,玲玲high死過頭:「啊!多一點唷!呵喲!正呀!」

盈盈一人應付中萬和正華雞巴吞吐,ming ming在旁吻盈盈身體,ming ming和盈盈來一個百合kiss濕吻,荒淫爆燈。五位男仔年青力壯,用不完氣力,而三女好像接力賽,一個接一個來幹,幹得罵哭爹娘。

三女生沉溺性愛,三位女仔更抱起來,邊幹邊在廳行一圈,幾位男仔更鬥操誰會令女生快快高潮多水流,鬥射精雖多,或者討論三位女生騎術高超,三對奶子搖晃震撼情景,不會輸給色情女優。

七人更走進擠進浴室,三女輪流在坐廁,洗手盤和浴缸幹起來,三女輪流地含每人雞巴未停止,一根又有,兩根一同時含又有,三口去含一根都有,三口更糟是,雞巴插完小穴泄精後,再插第二個女生口裡啜。

淫蕩口唇,淫蕩胸部,淫蕩小穴,令所有男生難低擋。最後回睡房,兩張床拼成一張大床,七人在床上亂七八糟,三女疊住來幹,男女女男女男淫聲四起。盈盈M女性格,還要比男仔前後洞同時進入,完全承受痛苦和快感混合一起,玲玲和ming ming沒膽量玩玩後菊,齋看都感興奮,兩女只好用手用口和胸來取悅。七人混戰到

天光,疲倦七人擠在一起睡覺,這個夏日畢業荒淫盛體不會忘掉,而七人約日後再來一次盪氣迴場群交。

全篇完

作者: 無巧鬼成書    時間: 2016-1-16 12:29

作者: spamna    時間: 2016-1-16 13:59

引用:
原帖由 無巧鬼成書 於 16-1-2016 12:29 發表
spamna久休出文捧下場先。咦,耐無出野竟然新鮮左喎,度假屋好爽啊,篇文仲有啲青春氣息幾有趣吓,一個場景直落仲有啲似發哥以前華麗美女團聖誕狂野果篇!正野!

http://n2.hk/d/images/r10/mobile ...
多謝無巧兄啊:smile_15:其實我有少少尷尬,初初大家玩色文接龍,後期劉sir寫到同阿海阿水去台灣搞個換妻團,我開始諗諗構思,但玩玩下接龍又冇下文,我就冇寫了,近日劉sir po文,又激起我寫文,將阿海阿水角式轉轉,變渡假屋,加番人物,將翻抄以前人地(劉sir其一)寫出來舊文,有劉sir 起度,色文再次熱鬧起來,搞到我寫文有興趣,我開始一個新文,都唔算咪作,人地都出過寫過"白素外傳",今次寫一篇"阿素野史"就寫一篇玩玩:smile_35:,長篇我就應付唔到,短篇可以
作者: imc9394    時間: 2016-1-16 17:56

睇到硬晒
作者: spamna    時間: 2016-1-16 22:29

引用:
原帖由 imc9394 於 16-1-2016 17:56 發表
睇到硬晒
真嗰句定假嗰句,不過多謝你回覆:smile_15:
作者: BABE阿心    時間: 2016-1-17 03:28

留言再欣賞!
難得spamna兄又出作品,要支持!

作者: 關隴集團    時間: 2016-1-17 08:16

作者: spamna    時間: 2016-1-17 09:33

引用:
原帖由 BABE阿心 於 17-1-2016 03:28 發表
留言再欣賞!
難得spamna兄又出作品,要支持!

謝謝bb阿心支持我都等你新作:smile_38:
作者: spamna    時間: 2016-1-17 09:38

引用:
原帖由 關隴集團 於 17-1-2016 08:16 發表
又一色文文豪回歸。。。色文區中興之期不遠矣)!

色文區去中興之期,望係咁望啦,大半年色區沉落底線,尤如亞視收視一點,一點收視維持大半年,我都驚色區被人邊綠化,慢慢踢出香討了:smile_43:
作者: 關隴集團    時間: 2016-1-17 09:42

作者: spamna    時間: 2016-1-17 10:18

引用:
原帖由 關隴集團 於 17-1-2016 09:42 發表

係呀,我以前去開個網,都係咁一步步,cut左色文區!

你以前去開嗰討論區都摺埋?咁邪門...望香討唔會啦!我都轉而台灣討論區遊覽,香討都係路過,不過今次有發叔...係發哥撐住雞頭先,我地做細咪隔離磅住發哥囉,出下短文頂頂去:smile_o11:
作者: 關隴集團    時間: 2016-1-17 10:33

作者: afc0228    時間: 2016-1-19 20:53

作者: spamna    時間: 2016-1-19 22:02

引用:
原帖由 afc0228 於 19-1-2016 20:53 發表
精彩 好看  如果可繼續就更好了
多謝啊!好看就多多支持呀,劉sir新作睇咗未呀?:smile_o06:
作者: stay    時間: 2016-1-19 23:50

作者: 李茂    時間: 2016-1-20 09:09

作者: 關隴集團    時間: 2016-1-20 10:46

作者: 無巧鬼成書    時間: 2016-1-20 18:40

作者: 關隴集團    時間: 2016-1-20 19:29

作者: spamna    時間: 2016-1-20 22:12

引用:
原帖由 無巧鬼成書 於 20-1-2016 18:40 發表
美女三人組各人特色,spamna兄我諗可以寫下去啵,唔想寫咁長咪照版煮碗寫一萬字左右一篇單元型式囉,追睇又唔洗辛苦,換個場景就有趣味,可以發展3人美女其他遭遇,應該幾有0性趣啵

多謝無巧兄意見,真係有得諗,不見暫會唔會,而家寫緊"白素野史",盡快寫完啦,要快過廿三條。
作者: spamna    時間: 2016-1-20 22:15

引用:
原帖由 關隴集團 於 20-1-2016 19:29 發表

好喎,唔駛得我一個寫短文咁孤單(>﹏
大將軍掂會孤單作戰呀,短篇有短篇樂趣,長篇有長篇引人入性嗎?你都要加油唷!一篇正過一篇。
作者: spamna    時間: 2016-1-20 22:17

引用:
原帖由 李茂 於 20-1-2016 09:09 發表
十卜

多謝,為色版加油,為各位師兄加油。
作者: spamna    時間: 2016-1-20 22:18

引用:
原帖由 stay 於 19-1-2016 23:50 發表
多謝樓主分享
多謝,為色版加油,為各位師兄加油。
作者: 關隴集團    時間: 2016-1-21 09:43

作者: 無巧火成書    時間: 2016-1-21 11:26

作者: spamna    時間: 2016-1-21 13:17

引用:
原帖由 無巧火成書 於 21-1-2016 11:26 發表
我估紅綾身世可以做文章;-)

紅綾唔會寫啦,原著寫到大太份身型,好似大山婆,都冇乜興趣寫佢:smile_o16:

作者: 關隴集團    時間: 2016-1-21 13:34

作者: 無巧火成書    時間: 2016-1-21 14:04

作者: 無巧火成書    時間: 2016-1-21 14:06

作者: spamna    時間: 2016-1-21 16:59

引用:
原帖由 無巧火成書 於 21-1-2016 14:06 發表

我以為寫紅綾身世另有文章啫,唔係直接寫佢:smile_35:
唔啦!幾個月番睇返人地寫白素傳,咁樣咪寫個短文頂頂個第二創作
作者: spamna    時間: 2016-1-21 17:03

引用:
原帖由 關隴集團 於 21-1-2016 09:43 發表

係咪即係識 衛斯理 之前嗎???
白素已人妻,暫時唔透劇,sorry,最快農曆年出都文,三萬文啦:smile_o06:
作者: 無巧火成書    時間: 2016-1-21 18:36

作者: 無巧火成書    時間: 2016-1-21 18:38

作者: 關隴集團    時間: 2016-1-21 20:30

作者: spamna    時間: 2016-1-21 21:59

引用:
原帖由 無巧火成書 於 21-1-2016 18:38 發表
哇,三萬字嗎?spamna兄加油啊!身體力行反惡法!!

Sorry ,我噏大咗唓!萬零字咋!要快過廿三條,到時三讀一通,就唔知po唔po得,版權法:smile_27:,今次篇"荒淫渡假屋"文都去到萬點摯,真係有D意外:smile_13:

作者: spamna    時間: 2016-1-21 22:03

引用:
原帖由 關隴集團 於 21-1-2016 20:30 發表

我E+5000字都有難度:')
你都有5仟字,我佰零字想投降添!我都係坐車偷雞字下十零個字,如果有日起巴士見到一個四眼佬,耷晒頭係咁打字,嗰位係我啦!:smile_30:

作者: 關隴集團    時間: 2016-1-21 22:03

作者: 關隴集團    時間: 2016-1-21 22:41

作者: spamna    時間: 2016-1-21 22:45

引用:
原帖由 關隴集團 於 21-1-2016 22:41 發表
講開又講 , 我已經怕事到通唔通過版權法 , 我都唔敢寫果D文 ,
所以係創作上 , 佢通唔通我都無野 , 我反對佢係因為 ...
我以後無得係YOUTUBE睇免費電影 , 仲要無得睇劇呀陰功~~
:') :') :') :') :')
是呀!youtube睇日漫冇啦冇啦!:'):'),到時po上新作,我都驚日月報告我甩褲,第二創作沒了沒了

作者: 關隴集團    時間: 2016-1-22 15:13

作者: 關隴集團    時間: 2016-1-22 15:44

作者: 劉金發作品    時間: 2016-1-22 21:13

好激烈的性愛描寫!
作者: spamna    時間: 2016-1-22 22:03

引用:
原帖由 關隴集團 於 22-1-2016 15:44 發表
R+唸唸下 , 法國政界原來咁多靚女 , 當初就未必寫羅雅爾 ...
就好似前第一夫人卡魯尼  現總統情婦果位女星  勒龐馬琳(右翼黨魁)
sorry大將軍,你所講咁多女政客,我冇個識,除咗近年韓國仆瑾惠同台灣蔡英文兩個
作者: spamna    時間: 2016-1-22 22:04

引用:
原帖由 劉金發作品 於 22-1-2016 21:13 發表
好激烈的性愛描寫!
當中有你少少作品影子唷:smile_15:
作者: 關隴集團    時間: 2016-1-22 22:46

作者: spamna    時間: 2016-1-22 22:50

引用:
原帖由 關隴集團 於 22-1-2016 22:46 發表

默克爾  希拉里都唔識???:smile_41:
德國默克爾和美國希拉里,你唔講都唔記得冇兩位女政界囉:smile_35:,
作者: 關隴集團    時間: 2016-1-24 11:30

作者: 無巧火成書    時間: 2016-1-24 12:40

作者: 關隴集團    時間: 2016-1-24 13:47

作者: 孤雁    時間: 2016-1-26 20:23

:smile_38: good
作者: afc0228    時間: 2016-1-26 22:01     標題: 回覆 19# 的帖子

作者: spamna    時間: 2016-1-27 00:06

引用:
原帖由 afc0228 於 26-1-2016 22:01 發表
真心話...這是近期最好看的
劉sir作品我集集睇,從中我都炒得佢唔少㗎,希望佢唔好收我版權啦:smile_35::smile_24:

作者: spamna    時間: 2016-1-27 00:09

引用:
原帖由 孤雁 於 26-1-2016 20:23 發表
:smile_38: good
多謝多謝、劉sir新作睇咗未呀:smile_38:
作者: 關隴集團    時間: 2016-1-27 08:43

作者: 關隴集團    時間: 2016-1-27 08:48

作者: spamna    時間: 2016-1-27 09:16

引用:
原帖由 關隴集團 於 27-1-2016 08:48 發表
咩話???
出文12日就15000閱覽 ...
我篇果陣捱左成個月 , 都未有呢個數

S兄召喚力好堅呀 !!!
真係多謝大家俾面小弟,今次篇文我都算滿意,有好多地方都未到位,傻氣四眼妹,有段係寫載住眼鏡給人顏得,眼鏡黐精液冇寫落去,m女盈盈出場少咗,不過我都盡量安排佢多對話,其實篇文有好多地方參考劉sir同人地文,上年玩開色龍時,劉sir寫台灣換妻時,咪諗到開頭,跟住冇玩咪唔寫,今年劉sir出文,又激法色心,再將故事變一變,當中有劉sir"聖誕節美女團"參考。
作者: chihungsir    時間: 2016-1-28 07:17

作者: jjkk_king    時間: 2016-1-28 11:15

作者: 關隴集團    時間: 2016-1-28 19:47

作者: 關隴集團    時間: 2016-1-29 13:25

作者: spamna    時間: 2016-1-30 21:48

引用:
原帖由 關隴集團 於 29-1-2016 13:25 發表
睇睇下 , 又有D野想講 ... 本來到中段 , 我都係最鐘意阿明 ,
其次係阿玲 , 最唔鐘意係阿盈 , 但係唸深一層 ,
可能阿盈先係最入肉果個 ... 外表上 , 阿盈係個好有自信 ,
唔輸得既人 , 但唸真D佢可能係用呢樣野 ,  ...
好嘢!咁都比你睇穿嘢,比個LIKE你,大將軍:smile_o12:
作者: 關隴集團    時間: 2016-1-31 06:23

作者: AiUehara    時間: 2016-1-31 19:58

畫面好精彩,寫得好!
作者: spamna    時間: 2016-2-2 23:04

引用:
原帖由 AiUehara 於 31-1-2016 19:58 發表
畫面好精彩,寫得好!
多謝,我出咗新文起原創區,大家支持小弟(廣告)
作者: abcdiscuss123    時間: 2016-3-24 11:28

作者: afc0228    時間: 2016-3-24 13:31

作者: spamna    時間: 2016-3-24 22:53

引用:
原帖由 abcdiscuss123 於 24-3-2016 11:28 發表

多謝支持,有你地鼓勵,我會寫多幾個故事來
作者: spamna    時間: 2016-3-24 22:54

引用:
原帖由 afc0228 於 24-3-2016 13:31 發表
好文章。。值得再推上頂
多謝afc兄,好文章值得推展嘅
作者: mkc886    時間: 2016-4-6 15:50

very good story....Thanks!:smile_30:
作者: laogoulaile    時間: 2016-4-6 21:06

好文一定要支持。

作者: patrickwong0906    時間: 2016-4-13 02:03

作者: heronxx    時間: 2016-4-13 21:14

好正 好想試下

作者: patrickwong0906    時間: 2016-4-15 04:46

作者: spamna    時間: 2016-4-15 23:26

引用:
原帖由 heronxx 於 13-4-2016 21:14 發表
好正 好想試下

多謝,好文值得推廣嘅:smile_15:
作者: spamna    時間: 2016-4-15 23:28

引用:
原帖由 patrickwong0906 於 15-4-2016 04:46 發表
睇到好似自己都有份玩

多謝,好文值得推廣嘅:smile_15:,真係如置身現場咁堅
作者: spamna    時間: 2016-4-15 23:29

引用:
原帖由 laogoulaile 於 6-4-2016 21:06 發表
好文一定要支持。

謝謝,好文值得推廣嘅:smile_15:
作者: spamna    時間: 2016-4-15 23:30

引用:
原帖由 mkc886 於 6-4-2016 15:50 發表
very good story....Thanks!:smile_30:
謝謝,好文值得推廣:smile_15:
作者: 荊州集團    時間: 2016-4-16 09:11

作者: 活色生香    時間: 2016-4-16 11:51

作者: zhhk852    時間: 2016-5-25 01:05

作者: farrartommy    時間: 2016-5-26 22:33

作者: Mic1676    時間: 2016-7-10 13:40

Thanks for Sharing!
作者: wsmdream8888    時間: 2016-7-11 04:36

嘩,好鬼正呀

作者: br292    時間: 2016-7-26 15:38

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)