188Channel

標題: 一切由她徵SP 開始 (你地的回應影響結局) #13, #33, 38 [打印本頁]

作者: lovepro    時間: 2016-1-13 03:12     標題: 一切由她徵SP 開始 (你地的回應影響結局) #13, #33, 38

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 一個人過年    時間: 2016-1-13 04:41

作者: lovepro    時間: 2016-1-13 09:43

引用:
原帖由 一個人過年 於 2016-1-13 04:41 AM 發表
有幾影響

會用大家建議進行,跟住先可以寫落去
作者: Misa﹏小蕾    時間: 2016-1-13 13:24

作者: lovepro    時間: 2016-1-13 13:41

引用:
原帖由 Misa﹏小蕾 於 2016-1-13 01:24 PM 發表
咦,原來你出了新文呀!我又來支持下 ^^
你上次問我,我上個做緊咩?
我現在回答你,我忙工作加生病!
多謝misa cmui, 你病緊仲要做咁慘?有無人照顧你呢

作者: thebat82    時間: 2016-1-13 13:51

作者: lovepro    時間: 2016-1-13 14:39

引用:
原帖由 thebat82 於 2016-1-13 01:51 PM 發表
其實做左未?做左你地應該做既野先啦

未做,仲未諗掂聽日嘅procedure
作者: lee1997    時間: 2016-1-13 22:20

thank you your report:smile_40:
作者: smartboy169    時間: 2016-1-13 23:05

即係最近岩岩發生既事WO! 等睇UPDATE!
作者: 粉紅寶寶    時間: 2016-1-14 01:28

支持左先
等下文
作者: 八古工房    時間: 2016-1-14 06:05

作者: Huwin    時間: 2016-1-14 07:24

作者: lovepro    時間: 2016-1-14 20:45

暫時update 下先,今日食完飯我話走,跟住佢就直接想去mtr 了,中間食左個糖水,佢都係好累咁,到佢話走,今日咁就完左lu.

不過雖然個故事咁發展,希望之後有一個surprise 俾大家啦,始終我個心早幾日俾第2個擔走左

作者: lovepro    時間: 2016-1-14 23:24

引用:
原帖由 lee1997 於 2016-1-13 10:20 PM 發表
thank you your report:smile_40:
唔知係ctze 定ching 呢, 次次都捧場咁好
作者: 粉紅寶寶    時間: 2016-1-15 01:12

引用:
原帖由 lovepro 於 2016-1-14 08:45 PM 發表
暫時update 下先,今日食完飯我話走,跟住佢就直接想去mtr 了,中間食左個糖水,佢都係好累咁,到佢話走,今日咁就完左lu.

不過雖然個故事咁發展,希望之後有一個surprise 俾大家啦,始終我個心早幾日俾第2個擔走左 ...
約左下次去街街未呀
作者: lovepro    時間: 2016-1-15 01:26

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2016-1-15 01:12 AM 發表
約左下次去街街未呀
叫佢番到屋企wechat 我都無應了,haha

作者: 粉紅寶寶    時間: 2016-1-15 01:28

引用:
原帖由 lovepro 於 2016-1-15 01:26 AM 發表

叫佢番到屋企wechat 我都無應了,haha

再聊下佢囉,女仔點都要係咁𠲖氹下嘅
作者: 真姜太公    時間: 2016-1-15 01:32

作者: lovepro    時間: 2016-1-15 01:40

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2016-1-15 01:28 AM 發表
再聊下佢囉,女仔點都要係咁𠲖氹下嘅
係咪應該等佢下左火先?
作者: 粉紅寶寶    時間: 2016-1-15 01:53

直接問,得就得,唔得就下位啦
作者: 真姜太公    時間: 2016-1-15 01:55

作者: lovepro    時間: 2016-1-15 02:06

引用:
原帖由 真姜太公 於 2016-1-15 01:55 AM 發表

睇戲食飯途中 得唔得米 好容易就知姐....
第一次睇戲得,佢都同得講佢唔想走。

今次就真係感覺氣分都唔同左
作者: 真姜太公    時間: 2016-1-15 02:08

作者: lovepro    時間: 2016-1-17 01:24

引用:
原帖由 真姜太公 於 2016-1-15 02:08 AM 發表
[quote]原帖由 lovepro 於 2016-1-15 02:06 AM 發表

咁得米 咪好好準備下一次
已經被block 左,不過對我成件事有新發展, 希望聽日無咁累update la
作者: 粉紅寶寶    時間: 2016-1-20 10:59

Updated示呀
作者: taidauchai    時間: 2016-1-20 17:26

作者: alexyclam    時間: 2016-1-20 20:46

即係…完了?

作者: alexyclam    時間: 2016-1-20 21:30

引用:
原帖由 lovepro 於 2016-1-14 08:45 PM 發表

不過雖然個故事咁發展,希望之後有一個surprise 俾大家啦,始終我個心早幾日俾第2個擔走左 ...
即係…咁快搵果個?

作者: 成人聊天者    時間: 2016-1-21 01:15

作者: Lojcetp    時間: 2016-1-22 16:08

加油啊!希望你嘅心機唔會白費!

作者: lovepro    時間: 2016-1-23 01:44

引用:
原帖由 taidauchai 於 2016-1-20 05:26 PM 發表

咁奇怪,快的update

今日咁凍,訓訓下又訓唔著,等我update 下啦
作者: lovepro    時間: 2016-1-23 01:44

引用:
原帖由 成人聊天者 於 2016-1-21 01:15 AM 發表
C兄...你好....小弟新手....看到C兄的故事也上来支持C兄.....祝C兄心想事成....
我應該係比你更新手的新手呢,btw, thanks so much
作者: lovepro    時間: 2016-1-23 02:09

A coin has 2 sides, 一件事完左可以係令一件事情的開始
the best is yet to come:smile_o13:

話說係我開post ge 情況下, 有D 舊post 的fans 有搵下我, 其中一個直接D 就叫佢D 啦
咁一開始都係講下我D 瘀野,點解會開房都要問:smile_o05:
好快講講下就講番佢平時點開房,通常都係直接爆房咁:smile_o04:
咁好快大家咩都傾下咁,但好多時都係圍繞D sex topic, 大家鐘意咩資勢呀,鐘意咩身型呀,etc
咁有一日番緊工,成日都係度傾哩D topic ,個衰女仲要間唔中send D 事業相俾我 (>E 級咁啦) 結果果日我同老細同其他人開緊會都掛住同佢wtsapp
當然間唔中都有9痕,都有同佢講

係果日放左工之後,我地開始左第一次ge text sex
作者: Misa﹏小蕾    時間: 2016-1-23 11:36

作者: 粉紅寶寶    時間: 2016-1-23 13:01

Fast forward
作者: Misa﹏小蕾    時間: 2016-1-25 12:12

作者: lovepro    時間: 2016-2-5 00:46

引用:
原帖由 Misa﹏小蕾 於 2016-1-23 11:36 AM 發表
C兄,那麼快跟那位女生完結了?有新的故事,我又來欣賞支持支持!
多謝cmui 支持,等我今日update 下先
作者: lovepro    時間: 2016-2-5 01:16

有一日放工唔知點解傾傾下轉左去sex, 話我真係好想屌佢? 我答左佢係
我地就開始左我地的FF:smile_40:
第一次的test sex 其實開始左一半,仲啜緊胸時就已經要食飯停左

第二日我忙緊番工時,個衰妹突然send 左D 咁的野來:
哈,我諗你聽我講完無偷食就即唔彩我
算啦,男人就係咁現實
你去搵果個女仔啦...

當我見到哩D msg 我心諗今次真係仆晒街
跟住仲block 埋我添,好彩之後佢都add 番我

D: 你無得做果陣都係打飛機?
我: 緊係啦,我唔會叫雞, 你都係diy 啦
D: 唔通叫鴨咩, 叫鴨咁貴
我: 如果無好對手,真係自己搞掂算啦,有D 女真係訓係度無反應:smile_43:
跟住就傾到D 最鐘意側插同狗仔(個淫妹真係好單刀直入,唔駛大家估下估下)
咁我呢?最鐘意背插(可以巴黎鐵塔, 雙龍出海, 再加直搗黃龍):smile_30: :smile_40:
D: 唔知點解覺得,你朴我果陣會好肉緊咁朴
我: 起碼屌足30分鐘啦
跟住就直接約佢下星期得唔得閒,再send 左張細佬相俾佢:smile_40: :smile_44:
D: 咁你小弟弟屌我邊度先?
我: 緊係你的小穴穴

:smile_30: :smile_30:
作者: Misa﹏小蕾    時間: 2016-2-5 20:03     標題: 回覆 38# 的帖子

作者: lovepro    時間: 2016-2-9 08:33

引用:
原帖由 Misa﹏小蕾 於 2016-2-5 08:03 PM 發表
C兄,你怎麼那麼久才更新??
好期待之後故事進展成點,你快點再更新!!
新年快樂呀
作者: ~srysry~    時間: 2016-2-9 10:57

新快快樂.c hing 同依個sp 嘅故事都幾sweet

作者: Misa﹏小蕾    時間: 2016-2-14 14:11

作者: Playplayplay119    時間: 2016-2-14 14:44

等UPDATE
作者: 粉紅寶寶    時間: 2016-2-16 13:45

春天都唻啦⋯⋯

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)