188Channel

標題: 我有一個淫蕩ex [打印本頁]

作者: 疑惑    時間: 2015-12-17 10:57     標題: 我有一個淫蕩ex

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: sunshine00123    時間: 2015-12-17 11:44

作者: jackycoco2000    時間: 2015-12-17 11:56

作者: siukin538    時間: 2015-12-17 13:38

作者: 疑惑    時間: 2015-12-17 15:04

個次所都幾細 一入㺯去 我理都唔理推佢去門度係咁車 除左佢條褲摷佢 響塊鏡到望住佢個淫樣 佢已經冇晒力i 響我度呻吟 正當我諗住用手指比高潮佢 佢居然好快手除左我條褲 大大力咁啜 望住塊鏡有條女幫你含 個種感覺真係難以形容 之後我索性坐響廁所板上面 慢慢享受 佢吹功一流 識得吐口水響我條腸度再用手chok 又奶袋底 我真係忍唔住 又推左佢去門度 揸佢個大pat 個pat真係多肉 係咁又揸又摷 佢越黎越大聲呻吟 我開始細細力打佢pat 果然冇估錯 佢係中意輕虐待 之後佢居然hi到企響度高潮左。。。不過佢都好識做幫我吹左出黎 仲要口爆! 就係咁我地開始左難望第一次。。

作者: 陽光007    時間: 2015-12-17 15:13

作者: reggie2794    時間: 2015-12-17 15:56

作者: lee1997    時間: 2015-12-18 00:59

thank you your report:smile_40:
作者: A1000    時間: 2015-12-18 05:45

引用:
原帖由 疑惑 於 2015-12-17 10:57 發表
其實好早之前未分手個ex已經係咁叫我開post 到左一年前分手 先發現自己好掛住佢 所以不如開post記一下😂😂😂

話說我同佢y小姐響交友apps識 識佢個時我同佢都有sp 已經知佢淫蕩 終於有機會約 ...
有一個淫蕩 ex  ? :smile_41:
作者: 疑惑    時間: 2015-12-18 08:20

有師兄問我 個ex中意着咩底 呢樣正係佢淫蕩之處 因為佢好中意買底褲! lance 就一定 再加埋包唔到塊鮑魚ge tback 出起水上黎 唔駛除都奶到佢濕晒

作者: ShortX    時間: 2015-12-18 14:32

support ching~
作者: 疑惑    時間: 2015-12-18 17:45

悔過 痛過 傷心過
男人都係冇左先珍惜

下回預告 電影院

作者: freepic1iman_dc    時間: 2015-12-18 20:48

引用:
原帖由 疑惑 於 2015-12-17 10:57 發表
其實好早之前未分手個ex已經係咁叫我開post 到左一年前分手 先發現自己好掛住佢 所以不如開post記一下😂😂😂

話說我同佢y小姐響交友apps識 識佢個時我同佢都有sp 已經知佢淫蕩 終於有機會約 ...
發達啦您,師兄。

Thx for sharing.

作者: judymm    時間: 2015-12-19 12:21     標題: 回覆 5# 的帖子

K房攪野咁撚激:smile_o12:
作者: chowchow1987    時間: 2015-12-20 03:23

作者: 疑惑    時間: 2015-12-22 12:49

又有一次
我地去睇戲 我地個行無人 前面最多都係全坦場七八人
識揀 我地當然揀最後

咁睇ge中途 當然抽水少不了 我就得閒揸下佢波 打下佢個大pat 佢個pat真係好正 肥肥地又多用又滑 點之一扇扇左去個肥gap度 摸摸下己經濕晒 我就當然不斷捽豆 佢就面都紅曬 扮睇戲 慢慢訓響我膀頭度係咁細聲呻吟 於是我問佢 '
淫娃係咪特登著tback俾我搞
個淫娃居然話好想要但係唔敢大聲叫。哈哈 比我知道佢弱點佢仲唔死 話說我手指有一手嫁 試過同怇去開房 兩個中令佢黎左七次 之後佢話腳軟要加多個中訓覺

好啦 我越捽越大力 見到佢呻吟聲越來越大

我突然停左 個淫娃即刻用楚楚可憐眼神望住我。
呢個時候,我發出命令...

作者: Lojcetp    時間: 2015-12-28 16:07

識享受生活,必定揀個淫蕩女友!😁😁😁

作者: kukukuha    時間: 2016-2-10 15:09

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)