188Channel

標題: 好多個月冇來經 [打印本頁]

作者: evapan    時間: 2015-11-28 12:10     標題: 好多個月冇來經

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: evapan    時間: 2015-11-28 12:19

佢之後又想叫我出來玩多一次,我話0K,佢預先打電話比我叫我先到酒店1169開房.
到了後我先洗白白,
之後我paint上口紅,同黑色Bra,lace cloths,黑色絲襪高跟,睡左係牀,
at 10pm,李先生入來,一見我就kiss 我,
佢好鍾意我個look,我幫佢徐左D西裝,佢下面已經扯得好勁,佢話我好sexy.
我就幫佢含下面,佢下面其實真係好勁-17cm長,又粗,我想今晚一定好high.

佢比我含左一鎮,佢張我反轉身,我張開大比,佢就lam我隻黑絲脚,佢話我隻腳令佢址左棋.
之後佢又渣我個胸同我黑絲襪開左個洞,
佢下面對正我個洞一插...我大啊一聲...之後粗野地插我,插我入面,插得好入.
又一路lam我,渣我.
當佢插我時又一路渣我,我下面真係比老公插果時多好多水,.

之後佢插得再快D,好像日本av男優.
射到我肚入面黑絲脚都係佢D白精.......
作者: loktin2002    時間: 2015-12-3 15:19     標題: 回覆 2# 的帖子

GOOD STORY!  POST MORE, THANK YOU.
作者: nd343    時間: 2015-12-4 16:05

咁宜家有冇同佢經常出嚟插呀。。。^_^

作者: patermok232    時間: 2015-12-5 23:31

玩得開心:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04: :smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:
作者: evapan    時間: 2015-12-7 12:40     標題: 回覆 4# 的帖子

有呀
作者: cfdsxv80    時間: 2015-12-21 11:24

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)