188Channel

標題: 做按摩師點滴 [#1,14] [打印本頁]

作者: 往時愉快回憶    時間: 2015-11-23 20:12     標題: 做按摩師點滴 [#1,14]

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: mlaf    時間: 2015-11-23 20:21

作者: savisavi    時間: 2015-11-24 01:34

咁都冇做, 真係勁
咁忍得

作者: simonyip63    時間: 2015-11-24 01:45

作者: FGXXY    時間: 2015-11-24 02:58

好老師:smile_o12:
作者: bigjim973    時間: 2015-11-24 03:15

作者: Water_man    時間: 2015-11-24 05:43

你幫她補救夫妻之不足、很好的老師!佩服你的忍耐!
作者: 陽光007    時間: 2015-11-24 13:06     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: Tall-Y    時間: 2015-11-24 16:16

一個字.......掂

作者: hkairport    時間: 2015-11-24 17:25

忍得好辛苦
作者: 往時愉快回憶    時間: 2015-11-24 17:56

有時都忍得好辛苦,加上隻手指頭按得多會痛,所以都係辛苦錢來的。

作者: 粗魯B    時間: 2015-11-24 18:49

按摩師真的不易做,身心都辛勞,忍,忍,忍!

作者: 往時愉快回憶    時間: 2015-11-24 20:29

其實做按摩師經常都不是遇到索女,索女通常都有許多護花使者,駛咩找其他男人幫忙,希望各師兄明白。客人找你按摩,不論好羞都會接job. 除非個客第一次給你的印象非常差或有特別要求不能接受才推job, 如果唔係跟本找不到客人。

作者: 往時愉快回憶    時間: 2015-11-25 13:53

個案 2
這次是一個約40歲的中年婦,她已失婚及有一個小朋友。

其實她亦是很久之前常看引版的師姐,因有留意我早前的文章而pm溝通了好一會後,才希望一試我的按摩。

第一次按摩
第一次見D時,給我的感覺是身材中等,偏瘦,長髮,但不似已達40歲,我以為是30歲。原來D是第一次到時鐘酒店,所以D顯得較為拘謹。我先叫她沖涼,當D沖涼後,D換上了T-shirt, 短褲,再用大毛巾包住上身,給人的感覺是很保守,當然我只認為第一次見面都正常的,女性在陌生男人面前都要保護自己。

當D沖涼後,我叫她扒上床休息一會,我去沖涼先。我沖涼後通常會換了短褲才從廁所出來,D已扒在床上,取走了毛巾,但仍穿著T-shirt。我走近床邊跟D說:「我先幫你按身鬆啲先,之後推油,你邊到攰啲,我幫你鬆左先。」D有啲緊張地答:「背同膊頭都好攰,唔該。」我答:「唔駛客氣,你放鬆就得,如可以試下訓啦。」我就隔著D嘅T-shirt幫佢按摩背部,膊頭,頸,Tshirt內應沒穿胸圍,剛按時感覺D的肌肉很緊張,之後經我一輪按摩後已放鬆好多。D亦被我按到在半睡半醒狀態。我輕輕拍拍D膊頭話幫佢推油啦。D點點頭害羞地講:「好呀,你擰轉面先,我除左件T-shirt先。」我當然照吩咐做。當D話得後,我先擰番轉身,見D亦是扒係到,雙手垂直,緊貼身體兩旁,感覺D真係好怕羞。

我將油落至我掌心,搓熱對手開始幫D推背。當推完背,我跟D講:「幫你推埋patpat可以嗎?」D只是點點頭,我便幫D除了條短褲,原來D是沒穿內褲。我幫D推了patpat, 推到大腿內側,再慢慢將手移近妹妹輕掃一下,已發現D下面已很濕,兩腿緊合。我叫D放鬆便可,唔舒服就話我聽。D給我掃多幾下妹妹後,已發出幾聲呻吟,但兩腿緊合的情況已明顯放鬆,享受緊我嘅服務。

我見時間差不多,便告訴D轉身按可以嗎?D話唔駛啦,繼續咁按可以,我當然唔會勉強,照佢吩咐做,D的呻吟聲越來越急速,突然開口同我講:「我之前做過手術,一邊乳房已割掉,你見到會驚嗎?」我當時豪冇猶疑咁微笑望住D答:「唔驚,你唔介意俾我睇就得。」

D戰戰兢兢地轉身,我亦是第一次見到沒有了一邊乳房的女性(我唔講左定右啦), 另一邊是正常,約B Cup。沒乳房那邊有明顯手術後縫針的疤痕。我當時沒有驚,只是對D感到有些可惜,要面對咁嘅痛苦。

D面上有些不安,問我:「係咪好恐怖?」我反而好專業咁問:「唔係呀,但而家傷口好番未,陣間可唔可以落油推?一係我洗手後幫你齋按啦,我驚啲油會敏感影響你。」
D聽完我番說話後,感覺放鬆了好多,答:「都已經過左成年啦,應該沒事掛,但穩陣都係唔用油好啲。」我答:「好呀,我入廁所洗乾淨手先。你合埋眼訓陣先。」

我洗手後,先幫D按按膊頭,然後隻手慢慢移至D乳房周圍繼續按。D繼續合埋雙眼讓我幫佢按,感覺上D已放低了不安的包服,我開始搓揉D嘅乳房,慢慢再為D嘅乳頭按摩,D邊呻吟邊咬唇享受著,另一隻手向D嘅陰蒂進發撫摸,讓D高潮來了。D亦不時用手撫摸我隔著短褲嘅陽具,時摸時離開,可能D想摸又有些怕羞,我沒主動除褲俾D摸。

D高潮過後,見D亦成身放鬆,感覺滿足的樣子對住我微笑,我亦再問D需唔需要繼續,D話:「唔駛啦,你真係唔驚?」我笑住答:「真係唔驚bo, 如果驚的話,我條野點會而家仲硬緊,你吸引就真。」D再用手chok了我陽具幾下話:「係bo, 證明你沒講大話啦。」跟著D話想沖個涼就入廁所了。

D今次沖完涼就沒再遮掩,全裸出來,相信她對我嘅芥蒂不安已消除。因時間未夠,我們在床上計傾,D亦講給我聽D已失婚,工作壓力又大,又有一個小朋友要養,所以情緒令她得出病來,令D更難面對。我跟D講:「你好堅強,雖然遇到咁多不幸嘅事,都只有一個人去面對,冇放棄生存。」可能我講了這番說話,D突然流出眼淚來,我拿紙巾幫D抹淚之餘,亦抱緊D,給D一些安慰及支持。因時間亦差不多,我們換衫後便離開房間,離開時D再攬一攬我,温柔地講:「多謝你!」,我好快咁講:「我要多謝你就真啦,下次再揾我啦。」D笑住答:「好呀!」

其後按摩
過了第一次嘅按摩,D真係有再揾我幫佢按,因我已知D嘅背景現狀,我更用心幫D去按摩,明白沒有丈夫後,女性亦希望有性需要來減壓,加上D有些缺陷令D更自卑怕人介意。
我沒介意之餘更另D有多次嘅高潮。我從後抱實D,一隻手搓揉乳房乳頭,另一隻手的手指在D陰蒂陰道來回進出,D亦伸手入我褲內直接撫摸我的陽具,之後更幫我除褲繼續撫摸。相信D已再次達到高潮。D高潮後挨住我另一隻手仍然玩弄緊我野條問:「唉,點解呢到咁硬你都唔駛出野嘅?」我答:「通常都未必次次會出野架,此終你們係客,我係來滿足你們,唔係來滿足我自己,唔通叫個客幫你出野咩?個客掉轉頭可能要收番你錢,哈哈。。。」D聽完後笑住答:「咁我今次幫你出火唔收番你錢啦。」D好快咁係床頭移到我下體位置,一隻手捉緊我陽具,個咀已經含緊我龜頭,條脷亦開始lam我龜頭,我身體開始微震,D亦整條陽具放進口上下套弄,跟住問我:「舒服嗎?我好耐無幫人含過啦。」我答:「好舒服!」D更落力地啜,唔夠幾分鐘我已想射並話俾D聽,D抬頭見我頂唔順嘅樣,一面笑,一邊用手chok我射晒啲精落佢手為止。D之後去洗手,出來見我仍然訓係到,我問D:「你頭先笑咩?」D答:「咁快射嘅,你唔係成日做嘅咩?」我答:「梗係唔係啦,成日谷住就真。」D講:「而家舒服晒啦,唔駛谷住。」個次時間亦差不多要走了。

待續。。。

作者: LittleGun    時間: 2015-11-25 14:43

支持繼續

作者: 金毛尋回犬888    時間: 2015-11-25 14:49

作者: fattg    時間: 2015-11-25 14:51

支持,正繼續update

作者: andy63    時間: 2015-11-25 17:31

請繼續更新唔該

作者: sinar45    時間: 2015-11-25 19:45

support support :smile_o12:
作者: bigjim973    時間: 2015-11-25 22:15

作者: savisavi    時間: 2015-11-26 01:32

睇到硬晒就真

作者: pat1329    時間: 2015-11-26 09:55

support :smile_o12:
作者: cfdsxv80    時間: 2015-11-26 14:36

作者: simonyip63    時間: 2015-11-27 10:20

作者: Angel.Ally    時間: 2015-11-29 22:48

作者: oceantiger01    時間: 2015-12-5 14:41

作者: knpp2007    時間: 2015-12-6 12:38

支持更新

作者: a12300    時間: 2015-12-6 13:36

作者: tommypig123    時間: 2015-12-6 16:23

a touching story and c hing u are prefeesional
作者: eric_6280    時間: 2015-12-6 17:49

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)