188Channel

標題: 老鬼係LKF 的日子 (#1,4,6) [打印本頁]

作者: lovepro    時間: 2015-10-26 02:17     標題: 老鬼係LKF 的日子 (#1,4,6)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 82125653    時間: 2015-10-26 02:22

support

作者: 一名大食男    時間: 2015-10-26 03:12

作者: lovepro    時間: 2015-10-26 22:05

之前有個post講到到大學畢業都仲未破到處,到左大學畢業就間唔中落下LKF, 都有幾多艷遇,就係度share 下啦

第一個(A)

果日著住一件格仔恤衫,牛仔褲.入去前飲左2枝8.4加beer
頭果一個鐘其實都唔記得發生咩事,都係周圍searching 下
之後遇到一個米6高,著黑色lazzy one piece 的. 都應該有130磅,但擁有D cup 身材,個PAT 起碼都36
我首先慢慢的移近,向住目標進發.經過幾次的磨練,我終於知道應該點跳
我學起武林高手咁扎行個馬,一直係度打轉,係佢PAT邊磨
磨左半分鐘到,佢竟然配合後退半步坐左上我大脾.我細佬即刻起敬
跟住佢就停左唔跳
我:做咩唔跳的?
A:你咁咸濕,人地一捱埋來就起機
我:都係因為你PAT PAT好軟好舒服
A:你硬住我就唔跳,頂住晒
我跟住腰向後一縮,再向前一頂.簡直就當真係仆緊野咁
跟住佢都軟左一軟,成個身挨左落來.然後轉身對住我.估唔到佢突然就咀左落來,仲將條舌頭深深插入.我地當然繼續互相交換口水.而佢隻手都向我條褲慢慢進發.佢摸左一下
A:好大呀
我:麻麻地啦,都未係最硬果時
A:點樣會硬D
我:興奮D 咪會硬D 囉
跟住我隻手都由背游走到臀部,然後搾左兩下PAT PAT.但哩度並唔係我的目的地,我繼續向上游走,一野就除左個bra扣.我依家諗番起,佢件one piece 都俾我摷起晒
A:你做咩呀?
我:想你舒服囉
A:除左個扣就舒服架啦?
我:一定係.同時間我隻手已經轉左去佢身前一手搾住佢個D cup.同時成件one piece 飛起.睇到條橙色tback=0=
果一下真係非筆墨可以形容,第一次搾到咁大.同時間佢隻手都搾左我春袋一下
果下真係DKLM, 痛到淚水都流埋出來
咁我就出動雙手係佢個胸度大力搾,間唔中又圍住佢lin 頭轉圈. 佢都繼續隔住條褲幫我打飛機
一摸粒lin頭
我:咩佢仲硬過我架
A 就加快速度,果下真係差D俾佢整到係褲入面射
我即反客為主,向前一撞.然後再摸條底底,已經濕晒

然後我轉左佢個身背住我,一隻手係衫上面插入去摸佢左胸,好彩隻手都夠大,一隻手都搾到.一隻手隔住底底摸佢.不斷上下上下咁摸.
佢係個club度呻吟,好彩真係附近好嘈,唔係一定全場望住我地
A:好似有人望住
我:你唔鐘意咩
A:鐘意,想再舒服D
我竟然無理附近D人,將一隻手指撬開條tback. 首先行動的是食指,圍住粒豆豆轉圈.佢已經頂唔住捉住我隻手.我跟住出動食指同中指不斷咁按豆豆
已經feel到D水係咁流到我成隻手都係
A:好痕呀
我即停左手
我:咁我唔整囉
A咪捉住我隻手ge, 然後將我隻手向佢更落的地方進發,將我的中指插左入去. 真係已經濕晒,仲好易入.仲好暖好濕
我放左係入面唔郁屌佢隱.A捉住我手腕係咁前後郁,哈哈
佢仲係咁用PAT PAT 磨我JJ,我就繼續係咁按佢lin頭,再插埋食指入去妹妹度
左手係咁掃lin 頭,右手中指同食指好似加騰鷹咁開turbo. 佢寧轉頭係我耳邊係咁呻吟.再加上佢pat pat係咁磨,隻右手係咁搾我袋袋,我都high到爆
慢慢差不多夠鐘,我送佢搭車走
係架小巴度,我地坐最後排…當然大家都知道我地唔會咁簡單啦
佢坐最入邊,我隻右手係佢背後穿過,繼續搾佢右胸.左手就隔住底底繼續掃
聽住佢係架小巴度呻吟,但又唔可以大聲

最後落左車,我地並無去到大家估的地方.至於原因都同我之前個post有D關係.
最尾我地係MK大街度french kiss左半個鐘就送左佢搭的士了
作者: lovepro    時間: 2015-10-26 23:12

引用:
原帖由 一名大食男 於 2015-10-26 03:12 AM 發表
支持

一齊搵好野食
作者: lovepro    時間: 2015-10-30 00:50

記得之前有個ching 話想聽我同一個女仔french kiss 之後
咁緊係要打番果個女仔(A)先啦

其實果一日發生的野我真係唔記得咁多, 同你講記得我著咩衫,個女仔著咩都呃你架啦:smile_30:
果日係百萬富翁(執左3年都有)
果晚都係享受住酒精帶來的輕快感,跟著shake shake shake 的節奏
慢慢前面有兩個細細粒的女仔,應該都無米6高,同埋係我前面果個都係飛機場添
可能好多ching 話咁都好食?但我果時仲係初哥,好多時都想同女仔跳下熱身舞就算

shake shake shake shake shake shake
我已經將佢據為己有,雙手放左係佢腰度 (通常咁瘦的女仔,條腰都好幼)真係好好攬
好快磨下磨下,我真係起晒機. :smile_40: 係哩個時候, 佢個frd (B)竟然祝走左佢(A):smile_o16:
果下真係DKLM, B 仲要拖住一個矮過我樣衰過我的男仔, 果下即係點?
其實我知A對我都有好感,所以我都繼續跟埋A 走
我: 你個frd 好似討厭我wor
A: 係咩?
我: 佢捉埋你走wor
A: 咁你依家咪仲係我前面?
我: 咁我對你有好感嘛
A: 真係咩?
我: 唔係頭先點會起晒機?
A: 我以為你擺左D 石頭係度咋

傾傾下B 竟然拖左A 同另一個男仔去坐, 仲:smile_o09: 個男仔
我都叫左杯long island. 係餵A 飲時, 擺到去佢口都拎番走:smile_o05:
然後飲左一啖:smile_o09:
佢的雙唇真係好軟好細, 每一下都刺激住我的觸覺.
A 應該久歷戰場, 會慢慢享受french kiss 帶來的一切, 咬嘴的力度得到好處,帶來無窮的回憶
啖long island? 已經係我地個口來回左幾十次了. 最後都係我忍唔住出洞先
第一下的感覺到依家都仲記得, 一條好似棉花糖的舌頭, 將我帶到另一個層次
我french kiss過50個女仔,佢俾我感覺都仲係最強烈
真係一個溫柔鄉,由利疊利,吸啜推送,到掃牙齒,果下真係覺得唔駛任何sex, 剩係french kiss 已經足夠

最後我地去番dance pool 佢就俾個男仔frd 拖走左:smile_29:
咁我今次又衰左了

PS. 係今年我搵番哩種感覺,仲係我其中一個EX, 可惜到依家都只係french kiss 過2次,同埋no sex, 就變左long D

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)