188Channel

標題: 男友俾我教到有M男傾向 [打印本頁]

作者: 凍茶2013    時間: 2015-10-11 23:01     標題: 男友俾我教到有M男傾向

作者: lee1997    時間: 2015-10-11 23:25

thank you report:smile_40:
作者: big.fei    時間: 2015-10-11 23:57

下次可以通埋櫃

作者: shumhl    時間: 2015-10-12 11:17

作者: small12wing18    時間: 2015-10-12 11:51

調教埋我

作者: 野涼    時間: 2015-10-12 13:34

作者: kobewilliam    時間: 2015-10-12 13:44

作者: 凍茶2013    時間: 2015-10-13 22:28

作者: YanNessIsMe    時間: 2015-10-13 22:49

引用:
原帖由 凍茶2013 於 2015-10-11 11:01 PM 發表
有次洗衫,見到佢衫袋有張過大海的船票,我當堂嬲到喊,無幾耐之前先答應我唔再賭,我細細聲喊,眼都紅晒,男友看到我咁,就話晴晴唔好喊啦,你罰我啦,見到男友手足無措咁我想到在網上看過的打屁股文,決定罰打男友屁股,當時我 ...
勁喎

作者: kobewilliam    時間: 2015-10-14 16:28

作者: 凍茶2013    時間: 2015-10-14 21:39

作者: kobewilliam    時間: 2015-10-15 11:59

作者: 凍茶2013    時間: 2015-10-15 21:49

作者: gum717    時間: 2015-10-15 21:56

引用:
原帖由 凍茶2013 於 2015-10-15 09:49 PM 發表

咁陰公豬當然要好好呵護番
1 啖沙糖1 啖屎
作者: 凍茶2013    時間: 2015-10-15 22:27

作者: kobewilliam    時間: 2015-10-16 01:42

作者: 凍茶2013    時間: 2015-10-16 13:13

作者: veryok    時間: 2015-10-16 13:22

sm.
作者: gum717    時間: 2015-10-17 11:30

引用:
原帖由 凍茶2013 於 2015-10-15 10:27 PM 發表

話晒係自己男友,原來佢只係鍾意輕口味,有小小痛果隻,好似細個唔聽話俾阿媽除褲藤條打PAT咁,太重就頂唔順啦:smile_30::smile_30:
我都想試下
作者: 凍茶2013    時間: 2015-10-17 21:15

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-10-17 23:35

雞毛掃太粗啦   我都受過 (我係比男友打果個), 真係想長玩就考慮淘返幾次正式o既籐條,
揀幼身o既, 有咁幼買咁幼, 痛楚感覺好唔同o架   粗籐係齋痛唔太難忍, 幼籐條比o既感覺sharp好多, 成個人想彈起咁, 佢只會要我自己hold住姿勢去死忍住唔郁, 施刑同受刑果個都同樣刺激   
唔想咁多又紅又紫o既瘀痕, 打腳板係一個唔錯o既選擇
作者: 比EY    時間: 2015-10-18 00:20

我都有m男傾向

作者: FGXXY    時間: 2015-10-18 03:24

俾我一定用手打到你啪啪聲
作者: qk070500    時間: 2015-10-18 04:49

作者: 凍茶2013    時間: 2015-10-18 13:33

作者: 凍茶2013    時間: 2015-10-18 13:37

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-10-18 14:15

引用:
原帖由 凍茶2013 於 2015-10-18 01:33 PM 發表

師姐好有經驗:smile_40::smile_40:,但腳板唔係仲痛咩?又無屁股咁多肉,下次用幼籐條罰佢先:smile_30::smile_30:
係o架, 其實打屁股有美感得多, 主人中意見到奴完全放鬆, 籐條發落去之後屁股肌肉o既餘震 :smile_30: 不過鬼叫太多瘀痕唔好睇咩, 通常我比人重罰都係所有可以打o既地方都打勻晒.... 重打八十大板就係兩邊手掌各x 10, 屁股x 20, 再每邊腳板x 20 (無記錯的話)
過程超辛苦, 不過我中意突破自己 :smile_34:
作者: gum717    時間: 2015-10-18 16:36

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-10-18 02:15 PM 發表

係o架, 其實打屁股有美感得多, 主人中意見到奴完全放鬆, 籐條發落去之後屁股肌肉o既餘震 :smile_30: 不過鬼叫太多瘀痕唔好睇咩, 通常我比人重罰都係所有可以打o既地方都打勻晒.... 重打八十大板就係兩邊手掌各x 10 ...
高手終於出黎喇
作者: gum717    時間: 2015-10-18 16:37

引用:
原帖由 凍茶2013 於 2015-10-17 09:15 PM 發表

可以叫另一半打你屁股:smile_30::smile_30:
老夫老妻好難試新野:smile_24:
我提出..佢一定話我傻撚左咩
作者: 凍茶2013    時間: 2015-10-18 20:49

作者: 凍茶2013    時間: 2015-10-18 20:58

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-10-19 07:59

引用:
原帖由 凍茶2013 於 2015-10-18 08:49 PM 發表

咁梗係唔係無啦啦叫佢試啦,你可以搵個機會,當你激嬲佢做錯事果時提出BB你打我啦,自己除左條褲趴係到,佢自然GET到,當然只有你先知佢表唔接受到呢種喜好:smile_13::smile_13:
無錯我覺得一定要表現到自己好中意被打, 在S o既角度佢都係比緊你想要o既o野比你而唔係虐待緊你, 咁佢出手先會夠放, 被罰果陣要配合, 打完之後唔係等佢呵而係先主動讚佢, 我會話佢揸住籐條唔當我係女友好認真好嚴厲咁鞭打我果陣時好man :smile_30:
(男人本來就係咁, 認真做o野果個look 從來就係最索o架啦 :smile_47
作者: cfdsxv80    時間: 2015-10-21 01:42

作者: 比EY    時間: 2015-10-23 21:15

樓主呢

作者: 凍茶2013    時間: 2015-10-23 21:59

作者: 336699114477    時間: 2015-10-23 23:36

作者: cfdsxv80    時間: 2015-10-26 23:04

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)