188Channel

標題: 淫尽可夫/二姑42 自己件老虎蟹就46!玩边件 [打印本頁]

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-18 15:48     標題: 淫尽可夫/二姑42 自己件老虎蟹就46!玩边件

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 一聲笑    時間: 2015-9-18 15:58

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-18 03:48 PM 發表
二姑姐,大家都叫左佢個名做二推車!
起因是二姑丈不标准嘅口音引起,叫叫下就叫左二推車,連街市佬都食下佢豆腐叫佢二推車~
我同二推車嘅血緣关系好疏,但住埋同一条村,二姑丈又好乸好 ...
反應好的話,我或者会將二推車d正相做頭像,因為我唔色貼相,用嚟做頭像就色!

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-18 16:11

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-18 03:48 PM 發表
起因是二姑丈不标准嘅口音引起,叫叫下就叫左二推車,連街市佬都食下佢豆腐叫佢二推車~
我同二推車嘅血緣关系好疏,但住埋同一条村,二姑丈又好乸好 ...
講返正題,原来二姑丈已經冇掂二推車有一年多,二姑丈話原因有好多,又話自己年纪大,满足不了二推車,二推車索性唔比二姑丈搞,聽完我都o左嘴!
咁二推車冇需要咩?咁佢有冇係出面偷食?但我又冇问出口…
原来二姑丈話自從冇搞嘢后,漸漸就靠上网睇咸片,又或者上网睇咸古等手淫解决!
又漸漸愛上偷拍,連二推車都是佢偷拍对象…
吓,即是好多相都是偷拍的啦~

作者: lung279    時間: 2015-9-18 16:12

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-18 16:19

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-18 04:11 PM 發表

講返正題,原来二姑丈已經冇掂二推車有一年多,二姑丈話原因有好多,又話自己年纪大,满足不了二推車,二推車索性唔比二姑丈搞,聽完我都o左嘴!
咁二推車冇需要咩?咁佢有冇係出面偷食?但我又 ...
其实今次上嚟开呢個post,都是得到二姑丈同意!而且是佢支持想我开嘅…
佢話自己上嚟睇得多,都好想出下post,想試下比人分享下二推車d淫照,我又有乜所謂,舉手之勞!
不过二姑丈又心大心細,一時話好想比人睇下二推車有幾淫,一時又話驚比佢知道后反枱!咁即是点?驚乜叉呀,我同二姑丈講,我撐佢…

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-18 16:21

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-18 04:19 PM 發表

其实今次上嚟开呢個post,都是得到二姑丈同意!而且是佢支持想我开嘅…
佢話自己上嚟睇得多,都好想出下post,想試下比人分享下二推車d淫照,我又有乜所謂,舉手之勞!
不过 ...
所以希望有多d鼓励,二姑丈有睇到架,得佢應承我会换張二推車相做頭像~

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-18 16:22

引用:
原帖由 lung279 於 2015-9-18 04:12 PM 發表
係你出手既時候

我絕…………………………对好想出手出埋条j 都得!

作者: Lolantoking    時間: 2015-9-18 16:23

二姑姐,易推車.正!
咁你二姑丈咪成日做老漢?

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-18 16:25

引用:
原帖由 Lolantoking 於 2015-9-18 04:23 PM 發表
二姑姐,易推車.正!
咁你二姑丈咪成日做老漢?

佢話已经冇推車成年有多!我想代佢做老漢囉…

作者: Lolantoking    時間: 2015-9-18 16:27

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-18 04:25 PM 發表

佢話已经冇推車成年有多!我想代佢做老漢囉…

你唔係好老啫係嘛?
作者: 一聲笑    時間: 2015-9-18 16:28

引用:
原帖由 Lolantoking 於 2015-9-18 04:27 PM 發表

你唔係好老啫係嘛?
我當然后生过二姑丈好多啦

圖片附件: 20231115_bd4fefe6a1305fbe7ccbT7BtXOEzN4ms.jpg (2023-11-16 10:52, 50.49 KB) / 該附件被下載次數 1

作者: mrwing    時間: 2015-9-18 16:29

作者: mrwing    時間: 2015-9-18 16:29

作者: Leo6969    時間: 2015-9-18 16:32

好鬼正等你D故仔!

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-18 16:37

引用:
原帖由 Leo6969 於 2015-9-18 04:32 PM 發表
好鬼正等你D故仔!

其实是真事嚟!二推車真有其人,二姑丈又真是老漢嚟…

圖片附件: Screenshot_20231116_101230_Gallery.jpg (2023-11-16 10:52, 253.49 KB) / 該附件被下載次數 2

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-18 17:01

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-18 04:37 PM 發表

其实是真事嚟!二推車真有其人,二姑丈又真是老漢嚟…

二姑丈話貼就貼啦!所以有得睇了…
如果想窥全貌(見頭像)呢張,請大力支持!

圖片附件: Screenshot_20231116_101257_Gallery.jpg (2023-11-16 10:52, 254.94 KB) / 該附件被下載次數 1

作者: smallkit16    時間: 2015-9-18 17:14

撐到你硬哂!

作者: 夜初雨    時間: 2015-9-18 17:23

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-18 17:25

引用:
原帖由 夜初雨 於 2015-9-18 05:23 PM 發表
支持!!出相:smile_o12:
出左了

圖片附件: Screenshot_20231116_101521_Gallery.jpg (2023-11-16 10:53, 265.44 KB) / 該附件被下載次數 0

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-18 17:27

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-18 05:25 PM 發表

出左了

睇就快啦!二姑丈改变主意就冇得睇啦~

圖片附件: Screenshot_20231116_101633_Gallery.jpg (2023-11-16 10:53, 275.33 KB) / 該附件被下載次數 3

作者: Davidlaw2015    時間: 2015-9-18 17:28

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-18 17:36

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-18 05:27 PM 發表

睇就快啦!二姑丈改变主意就冇得睇啦~

張相是二姑丈半夜用電筒照住嚟影,原图見埋二片唇!正就支持~

圖片附件: 20231115_bd4fefe6a1305fbe7ccbT7BtXOEzN4ms.jpg (2023-11-16 10:54, 50.49 KB) / 該附件被下載次數 1

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-18 17:38

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-18 05:36 PM 發表

張相是二姑丈半夜用電筒照住嚟影,原图見埋二片唇!正就支持~

據二姑丈講,二推車夏天会唔打底就瞓,意思是上下全真空的~

圖片附件: Screenshot_20231116_101230_Gallery.jpg (2023-11-16 10:54, 253.49 KB) / 該附件被下載次數 1

作者: ACA64    時間: 2015-9-18 18:02

冇相嘅

作者: lung279    時間: 2015-9-18 18:02

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-18 18:18

引用:
原帖由 lung279 於 2015-9-18 06:02 PM 發表
Po出黎啦頂你

咪顶!睇頭像啦…
我唔色po呀

圖片附件: Screenshot_20231116_101257_Gallery.jpg (2023-11-16 10:55, 254.94 KB) / 該附件被下載次數 4

作者: vv23    時間: 2015-9-18 18:44

支持你,請post相!
作者: tyl65    時間: 2015-9-18 18:45

作者: hkgfjjfun    時間: 2015-9-18 18:50

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-18 19:43

引用:
原帖由 hkgfjjfun 於 2015-9-18 06:50 PM 發表
要學點PO相好喎....頭像咁細好難睇架.......
學唔色!已经試過,唔成功~有乜計?
唯有貼上頭像!

圖片附件: Screenshot_20231116_101521_Gallery.jpg (2023-11-16 10:55, 265.44 KB) / 該附件被下載次數 1

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-18 19:52

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-18 07:43 PM 發表

學唔色!已经試過,唔成功~有乜計?
唯有貼上頭像!

二姑丈原来有舖咁嘅引,呢d系唔系爱嘅反面呢?
將二推車推出嚟比人睇,仲話想睇下二推車有冇人想屌,做埋觀眾更好,佢話呢度好多師兄都系咁,佢話越睇越刺激,好想体验一下呢d刺激~
其实我早已想自薦了,見佢咁講,我仲唔打蛇隨棍上咩,暗示唔明就明示!
我話系外面揾d三唔色七都有風險喎!何不揾d相熟的…
雖然自薦成功,但点樣推阿二推車上驕先系问题!

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-18 19:57

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-18 07:52 PM 發表

二姑丈原来有舖咁嘅引,呢d系唔系爱嘅反面呢?
將二推車推出嚟比人睇,仲話想睇下二推車有冇人想屌,做埋觀眾更好,佢話呢度好多師兄都系咁,佢話越睇越刺激,好想体验一下呢d刺激~
其 ...
雖然同二推車親戚关系算疏,但始终都是親戚,刺激度更大,更何况我最喜欢屌呢類大波熟女!
想想都已经鳩硬啦

圖片附件: Screenshot_20231116_101633_Gallery.jpg (2023-11-16 10:56, 275.33 KB) / 該附件被下載次數 2

作者: 洪洪sing    時間: 2015-9-18 20:31

作者: cloudc13    時間: 2015-9-18 20:38

笑兄好耐冇見
冇見一排又有新野玩
我都想幫你手出分力

作者: ※希索加※    時間: 2015-9-18 21:26

作者: Lolantoking    時間: 2015-9-18 23:25

繼續推車!
作者: kaka321    時間: 2015-9-18 23:28

之前咪出過貼囉 又再來 冇新料

作者: 月映照心    時間: 2015-9-18 23:49

作者: lee1997    時間: 2015-9-19 00:47

thank you your report:smile_40:
作者: hotatkin1112    時間: 2015-9-19 01:55

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 05:53

引用:
原帖由 kaka321 於 2015-9-18 11:28 PM 發表
之前咪出過貼囉 又再來 冇新料

唔系冇新料!系有新照片同新發展~
冇耐性聽就唔多講,反正二姑丈佢都十五十六!話講呢d好醜吓喎~
睇住二推車比人屌個陣又唔見佢話醜,其实是我獻計,可以話我都有份參與~

圖片附件: 20231115_bd4fefe6a1305fbe7ccbT7BtXOEzN4ms.jpg (2023-11-16 10:56, 50.49 KB) / 該附件被下載次數 1

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 05:58

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 05:53 AM 發表

唔系冇新料!系有新照片同新發展~
冇耐性聽就唔多講,反正二姑丈佢都十五十六!話講呢d好醜吓喎~
睇住二推車比人屌個陣又唔見佢話醜,其实是我獻計,可以話我都有份參與~

http://n2.hk/d/images ...
二姑丈心想要令二推車出醜,要羞辱二推車,要令二推車覺得自己淫荡,搞咁多嘢都是要令二推車羞耻啫~
二姑丈条j 唔多掂,所以咪轉行頭玩淫辱~

圖片附件: Screenshot_20231116_101230_Gallery.jpg (2023-11-16 10:56, 253.49 KB) / 該附件被下載次數 2

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 06:01

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 05:58 AM 發表

二姑丈心想要令二推車出醜,要羞辱二推車,要令二推車覺得自己淫荡,搞咁多嘢都是要令二推車羞耻啫~
二姑丈条j 唔多掂,所以咪轉行頭玩淫辱~

http://n2.hk/d/images/r10/ ...
今次玩大左,二推車点返得到轉頭~

圖片附件: Screenshot_20231116_101257_Gallery.jpg (2023-11-16 10:57, 254.94 KB) / 該附件被下載次數 2

作者: 洪洪sing    時間: 2015-9-19 07:57

作者: 洪洪sing    時間: 2015-9-19 08:02

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 08:56

引用:
原帖由 洪洪sing 於 2015-9-19 08:02 AM 發表
男人老狗
二姑丈冇婆媽……驚塊西會認得你兩公婆
男人老九唔知佢驚乜鳩!
反正二推車都撥出去,呢一撥都好似冇预返轉頭~
反而二姑丈仲系闪闪縮縮…

圖片附件: Screenshot_20231116_101521_Gallery.jpg (2023-11-16 10:57, 265.44 KB) / 該附件被下載次數 1

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 09:00

引用:
原帖由 洪洪sing 於 2015-9-19 07:57 AM 發表
之前等你更新
依家有新進展……就講     屌引
之前未有新進展,边有得更新!而家有新進展又有新照片,不过都要二姑丈肯比我供諸同好先得~

圖片附件: Screenshot_20231116_101633_Gallery.jpg (2023-11-16 10:58, 275.33 KB) / 該附件被下載次數 3

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 09:14

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 09:00 AM 發表

之前未有新進展,边有得更新!而家有新進展又有新照片,不过都要二姑丈肯比我供諸同好先得~

有興趣就去喵喵個頭像,就知淫荡有乜特征~
一陣慢慢先再講發展过程…

圖片附件: Screenshot_20231116_101737_Gallery.jpg (2023-11-16 10:58, 286.16 KB) / 該附件被下載次數 1

作者: cao9nibi    時間: 2015-9-19 09:16

作者: 陽光007    時間: 2015-9-19 09:20     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 09:20

引用:
原帖由 cao9nibi 於 2015-9-19 09:16 AM 發表
>>>奶罩上個尺码是37D

奶罩邊有37單數,全都是雙數,2吋一級,公制是5cm一級
冇錯!奶罩是38D,有相影左,其实37D是二推車奶子尺寸,我報導錯左~

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 09:22

引用:
原帖由 陽光007 於 2015-9-19 09:20 AM 發表
c 兄 你甘唔好浪費
我都是咁諗…
食得点會浪费

作者: cao9nibi    時間: 2015-9-19 09:25

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 09:26

引用:
原帖由 cao9nibi 於 2015-9-19 09:25 AM 發表
換咗個頭像先
已換左~
快喵喵,可能一陣要換走…

作者: 陽光007    時間: 2015-9-19 09:30

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 09:45

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 09:14 AM 發表

有興趣就去喵喵個頭像,就知淫荡有乜特征~
一陣慢慢先再講發展过程…

有一輪二姑丈成日揾我,问我有乜淫計諗到!
終于諗到了,二推車極中意按摩推油,我就獻計叫二姑丈多d同佢上去按摩推油,仲介绍左個相熟技師比佢,如我所料,果輪每星期都会上去按摩,食下飯又唱下k,同個技師熟左仲一齊食飯添,個技師是山東人,而家仲系福田某水療上班~
推油其间個技師已经有接触到二推車敏感地带,佢話二推車亦有反应…
但我地計劃是慢火煎鱼,仲要是干煎那種!等二推車心痒痒,吊鳩佢引,叫技師落手摔鳩二推車lin頭,又或者唔覺意咁又high下二推車果二片陰唇~
在我地覺得時机成熟,約了技師到香港,仲搞左個BBQ,地点是長洲,呢招叫困獸鬥,二推車肯肯定成為籠中之物!燒下嘢食飲下啤酒,飲飽食醉后,同二推車講,不如叫阿小杰入房同你推下油舒服下先啦,好好放鬆享受下呀~
其实我地已做左手腳,房门只能掩上,我同二姑丈當然是心怀不鬼啦~

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 09:55

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 09:45 AM 發表

有一輪二姑丈成日揾我,问我有乜淫計諗到!
終于諗到了,二推車極中意按摩推油,我就獻計叫二姑丈多d同佢上去按摩推油,仲介绍左個相熟技師比佢,如我所料,果輪每星期都会上去按摩,食下 ...
其实二推車本性都是淫的!不然又唔会咁成功~
不过餓左咁耐,又干煎左咁耐,一個狼虎之年嘅女人,一發就當然不可收拾啦…

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 10:02

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 09:55 AM 發表

其实二推車本性都是淫的!不然又唔会咁成功~
不过餓左咁耐,又干煎左咁耐,一個狼虎之年嘅女人,一發就當然不可收拾啦…

預告一陣稍后会放上37D之奶做頭像,勿錯过欣赏~

作者: hkgfjjfun    時間: 2015-9-19 10:08

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 10:13

引用:
原帖由 hkgfjjfun 於 2015-9-19 10:08 AM 發表

咁ching你咪冇得食睇人食囉好浪費喎
睇完人食!之后我都有食~
不过當然唔系當日食,只是隔左幾日左右食…

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 10:19

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 10:13 AM 發表

睇完人食!之后我都有食~
不过當然唔系當日食,只是隔左幾日左右食…

女人原来开左度门就会隨便左!
一件污二件三件都一鳩樣,食开点返轉頭~

作者: ccclaw    時間: 2015-9-19 10:40

作者: hkgfjjfun    時間: 2015-9-19 10:45

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 10:51

引用:
原帖由 ccclaw 於 2015-9-19 10:40 AM 發表
好撚心急,師兄快撚啲更新啦!

咪撚咁心急啦!打字好撚柒麻烦~
二姑丈又話唔色出文要我出,打字多手指都軟…
有師兄又話頭像相細張,唉!我都想放出嚟,但唔色貼有撚計…
今日又是跑馬日,一陣又要刨馬~

作者: ccclaw    時間: 2015-9-19 10:55

作者: 石頭~    時間: 2015-9-19 11:02

C兄真係想知發展如何

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 11:16

引用:
原帖由 hkgfjjfun 於 2015-9-19 10:45 AM 發表
Ching 咁要快d update 下長洲單野點喇
小杰知道我同二姑丈系门外偷窥,我地裝入去已见二推車除剩条底环,小杰已经同佢推背…
见小杰叫二推車轉身,二推車一轉过嚟,佢对奶已经全露出来,嘩!真是想飞撲埋去捧住啜~
点忍呀?小杰又是先推,对奶比佢推到变撚哂形,见小杰輕柔咁搓,手指已在二推車乳頭打圈,又用手指拑住二推車乳頭嚟玩,跟住已含住嚟啜!
二推車雖然忍住,但隱約聽到佢有發出輕輕呻吟,我条鳩都硬哂啦~
玩左一輪奶,又啜左一輪lin頭,感觉小杰專登吊鳩二推車引~
见小杰开始隻手伸入二推車隻西度活动,將二推車条底环都除埋,真是好多西毛喎!二推車突然用手將小杰抱住,叫出一下頗大的呻吟,呢下可能小杰已经在摔二推車之陰核,所以二推車突然個反应咁大…
小杰隻手好似不停咁摔,二推車抱住小杰,但身体就在扭动,呻吟亦不断傳出~
小杰推开二推車,個頭伏左落二推車二腿之间,见二推車双手已按住小杰個頭,身体又扭动得幅度頗大,小杰一定舔得二推車好爽~
我同二姑丈都睇得好入神,但又不敢作出声响,又不敢有所动作,只好聚精会神咁昅~
玩前奏都玩成半粒鐘有多,二推車突然坐起身,佢有所动作,好似要摷鳩小杰条嘢出嚟咁款~
冇撚估錯,二推車在欣赏,然后已经含在嘴里,身体又互相轉动变成69姿势~
嘩!心諗呢個時候衝入去好唔好呢?同二姑丈打個眼色

作者: MAN818    時間: 2015-9-19 11:20

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 11:16 AM 發表

小杰知道我同二姑丈系门外偷窥,我地裝入去已见二推車除剩条底环,小杰已经同佢推背…
见小杰叫二推車轉身,二推車一轉过嚟,佢对奶已经全露 ...
好緊張呀...........:smile_o11:
作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 11:27

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 11:16 AM 發表

见小杰叫二推車轉身,二推車一轉过嚟,佢对奶已经全露 ...
我地呢個预謀,是要令二推車措手不及,等佢冇得反抗!
一入去,二推車见到我地已经神色驚惶,呢下諗住一定嚇到佢啦!点撚知…
錯!二推車只是將枕頭遮住左塊面,身体仍然暴露无遗,小杰當然扮無姑啦~
二推車一开聲就話,你地来埋嚟玩我嘅!你地好賤呀~

作者: MAN818    時間: 2015-9-19 11:38

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 11:27 AM 發表

一入去,二推車见到我地已经神色驚惶,呢下諗住一定嚇到佢啦!点撚知…
錯!二推車只是將枕頭遮住左塊面,身体仍然暴露无遗 ...
咁咪順下佢意一齊玩佢囉:smile_o01:
作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 11:44

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 11:27 AM 發表

錯!二推車只是將枕頭遮住左塊面,身体仍然暴露无遗 ...
冇撚錯!就是夹埋玩又点…
二姑丈聲大大,呢下果然振夫威了~
二推車呢個時候已经拎开左個枕頭,望住二姑丈~
玩就玩,玩唔起呀!二推車似在还拖~
二姑丈話,好呀!咁就玩比我睇,我就是想睇你点比小杰屌~
二姑丈又叫小杰,你快d屌佢,要屌比我地睇~
小杰本身都是身經多戰,當然唔怕當我地面前屌二推車啦~
小杰諗都冇諗,就拎住碌嘢隊入二推車隻西度,仲一嘢入撚哂添~
一嚟就急速快插,原全唔比二推車有任何反抗,咦!
未带套呀仆街仔,呢個時候先醒起未上套就插~
小杰不方不忙间匆匆带上鳩套,而二推車轉了身伏在床上用枕頭遮掩左自己面形,可能眼唔见我地望住,感觉上好过些吧~
呢下真是推車,啪啪聲撞击聲,夹雜二推車呻吟聲,嘩,比著我实鳩軟,

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 11:49

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 11:44 AM 發表

冇撚錯!就是夹埋玩又点…
二姑丈聲大大,呢下果然振夫威了~
二推車呢個時候已经拎开左個枕頭,望住二姑丈~
玩就玩,玩唔起呀!二推車似在还拖~
二姑丈話,好呀!咁就玩比我 ...
當眾表演屌西,唔系普通人得架!
比著我实鳩都軟~
專業即系專業,冇撚揾錯人,屌西都要有技巧的,见小杰急速一輪后,已经放慢節奏,用的所谓九淺一深

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 11:51

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 11:49 AM 發表

比著我实鳩都軟~
專業即系專業,冇撚揾錯人,屌西都要有技巧的,见小杰急速一輪后,已经放慢節奏,用的所谓九淺一深

http://n2.hk/d/ima ...
講到呢度,容許小弟停一停!
目的不是想吊大家引,因为今日是跑馬日,等小弟刨刨馬仔先~

作者: aawcw    時間: 2015-9-19 12:06

作者: hkgfjjfun    時間: 2015-9-19 12:15

作者: bigbig69    時間: 2015-9-19 12:26

有冇心水? 阿蔡d馬睇落唔曳
作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 12:50

引用:
原帖由 bigbig69 於 2015-9-19 12:26 PM 發表
有冇心水? 阿蔡d馬睇落唔曳
两大馬房未开齋!今日开未呢?
机会都幾大~

作者: 洪洪sing    時間: 2015-9-19 13:23

作者: Lolantoking    時間: 2015-9-19 13:30

跑完馬好快啲Update啦!

作者: ccclaw    時間: 2015-9-19 13:30

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 13:52

引用:
原帖由 洪洪sing 於 2015-9-19 01:23 PM 發表
二推車好5好推?
係咪好大食
吕姓熟女!
下口比上口大,你地話佢大唔大食呢?

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 14:33

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 11:49 AM 發表

比著我实鳩都軟~

http://n2.hk/d/ima ...
睇住小杰屌二推車,后入啪啪聲响!二推車呢回反而冇忍住唔叫,猛咁叫大力屌,大力插~
好似反而冇之前咁忍住忍住,仲越来越放咁~
呢d系咪叫撥左出去呢?
二推車仲好配合小杰动作,將屁股挺向后~
小杰又放慢抽插速度,慢慢推進,睇住小杰条嘢已经黐满二推車淫液~
我忍唔住呐喊助威,小杰屌大力d,插入d~
二姑丈反而冇出聲,好似目定口呆咁~
我忍唔住出手渣鳩二推車隻肥奶~
粒lin頭好敏感好大粒,真是爱不释手~
我真系忍唔撚到,自己拎出条嘢,系二推車面前泣揚~
又放系佢嘴边high落佢塊面,我好撚硬!雖然唔撚大条~
后入已经玩左有半粒鐘有多,小杰將二推車打側~
呢招我知叫半边烧鹅肶,側入~
二推車眉頭一縐,應该入撚哂啦!
二推車又开始叫,而且是叫得頗淒厉,因为小杰又来快速抽插~
我今次唔撚執輸,隊左条嘢入二推車口中,等佢上下口都填得满满~
二姑丈就反而乖乖咁睇表演~
二推車上下二口都好唔得闲,連叫都冇得叫,只得依依哦哦~
可能太撚刺激了!我屌…忍唔住爆左添~
射到二推車口面都是精~
小杰又一輪快速鞭策后又嚟慢插~
二推車口中冇左阻塞,又嚟大叫~
快d插入d,我好痕呀,快d屌快d屌入d,我隻淫糸好唔好屌~
佢竟然问小杰佢隻淫糸好唔好屌~
射比我,快d射比我,痕撚死我啦~
小杰又是一輪急速抽插兼下下去尽~
二推車大叫,射比我~
二推車感應到小杰要射了~
嘩,二推車呢次飽到上心口啦!
小杰射出果刻,二推車配合了动作,隻西可謂完全呑没了小杰条賓州~
有冇射爆袋呀?我问小杰~
二推車舉手作狀打鳩我~
呢舖二推車仲唔想認做淫婦都唔得啦~

作者: bigbig69    時間: 2015-9-19 14:37

二姑丈是否不舉?
作者: A1000    時間: 2015-9-19 14:50

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-18 15:48 發表
易推車? :smile_30:
作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 14:52

引用:
原帖由 bigbig69 於 2015-9-19 02:37 PM 發表
二姑丈是否不舉?
你地話呢?
果日我先知二姑丈真是唔得,条j 已经冇力再起~
而我果日比二推車含爆左,但冇真正屌佢~
原因果日二姑丈在場,多多小小有d壓力~
而且都要顧全下二姑丈顏面~
所以死忍烂忍!不过幾日后嘅一個下午~
我都終于屌左二推車了~
好有屌長輩feel~
可以話正撚到爆~
二推車仲有舔我屎眼,好撚久冇試过嘩爽~
我都回敬左二推車,舔完糸再舔佢屎眼~
狗仔式加二推車坐蓮~
佢坐蓮我玩佢lin lin~
真是爽到冇朋友~
射撚完我個噹噹唔知点解赤赤地痛~
可能去得太尽射得太多~
二推車仲話等佢安全期可以唔用套~
我屌…一於等佢,一想起内射二推車又鳩硬了~

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 14:58

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 02:52 PM 發表

你地話呢?
果日我先知二姑丈真是唔得,条j 已经冇力再起~
而我果日比二推車含爆左,但冇真正屌佢~
原因果日二姑丈在場,多多小小有d壓力~
而且都要顧全下二姑丈顏面~
所以死忍烂忍!不 ...

作者: A1000    時間: 2015-9-19 15:08

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 14:33 發表

睇住小杰屌二推車,后入啪啪聲响!二推車呢回反而冇忍住唔叫,猛咁叫大力屌,大力插~
好似反而冇之前咁忍住忍住,仲越来越放咁~
呢d系咪叫撥左出去呢?
二推車仲好配合小杰动作,將屁股挺向 ...
淫婦:smile_47:
作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 15:47

引用:
原帖由 A1000 於 2015-9-19 03:08 PM 發表
乜唔系淫糸咩?佢自認了淫糸~
仲要多得小杰,小杰还比左二推車同佢在qq嘅淫荡对話~
可惜我唔色po图,po下佢地嘅淫秽对話都幾过引~
加上小杰又話唔怕出佢d qq对話,见樣都話冇有怕~
佢話反正佢唔系香港人,冇有怕~

作者: ccclaw    時間: 2015-9-19 15:57

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 16:17

引用:
原帖由 ccclaw 於 2015-9-19 03:57 PM 發表

用狗仔式大力咁屌,個啷啷fing吓fing吓咁撞落條女度,完事後春袋真係會赤赤痛㗎!抖陣就冇事啦!

春袋赤赤痛!可能撞击得太搏命~

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 16:22

引用:
原帖由 A1000 於 2015-9-19 03:08 PM 發表
仲影左d淫照,自己擘开用手撐开隻西嚟影~
见哂成隻糸樣加二推車個淫樣,超好feel~
用嚟起机相当不錯!

作者: ※希索加※    時間: 2015-9-19 17:08     標題: 回覆 91# 的帖子

作者: cloudc13    時間: 2015-9-19 18:01

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 04:22 PM 發表

仲影左d淫照,自己擘开用手撐开隻西嚟影~
见哂成隻糸樣加二推車個淫樣,超好feel~
用嚟起机相当不錯!

笑兄,要唔要幫下手
貼相或推下二車都得

作者: 石頭~    時間: 2015-9-19 18:55

如果需要幫助,很樂加入戰圈

作者: ilovecherrypie    時間: 2015-9-19 18:59

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 19:21

引用:
原帖由 cloudc13 於 2015-9-19 06:01 PM 發表

笑兄,要唔要幫下手
貼相或推下二車都得

推二車?哈哈…
佢雖然淫,但又唔系逢男人都上得果隻,反正推車又唔撚系我隻乸~
对我嚟講有乜所謂…
所以講到po相,我更加希望供諸同好~
只要二姑丈不介意,见樣嘅我都照po比大家欣赏~
其实我都好想po二推車個淫樣出嚟,最撚多遮佢半边面~
露出下佢隻水汪汪嘅眼睛,又或者比佢個含撚嘴露出嚟大家品評~
呢d都是我樂意做的~

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 19:25

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 07:21 PM 發表

推二車?哈哈…
佢雖然淫,但又唔系逢男人都上得果隻,反正推車又唔撚系我隻乸~
对我嚟講有乜所謂…
所以講到po相,我更加希望供諸同好~
只要二姑丈不介意,见樣嘅我都照po比大家欣 ...
小弟而家要同隻乸食飯,唔上得嚟講太多了~

作者: (第一滴血)    時間: 2015-9-19 19:27

作者: Skidsteer    時間: 2015-9-19 21:25

真係睇到我一柱擎天😁

作者: 一聲笑    時間: 2015-9-19 22:25

引用:
原帖由 Skidsteer 於 2015-9-19 09:25 PM 發表
真係睇到我一柱擎天😁

慢慢欣赏~
陸續有来~

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)