188Channel

標題: [原創色文] 女痴漢調教--偷吃小鮮肉的女狼 [打印本頁]

作者: 關隴集團    時間: 2015-8-30 18:10     標題: [原創色文] 女痴漢調教--偷吃小鮮肉的女狼

作者: 關隴集團    時間: 2015-8-30 18:12

作者: 無巧火成書    時間: 2015-8-30 18:44

作者: 達荷美女人    時間: 2015-8-30 21:58

咦, 今次大玩逆向調教喎...真係幾大膽, 不過方向的確幾創新, 支持拉!!!
作者: 關隴集團    時間: 2015-8-31 06:05

作者: 關隴集團    時間: 2015-8-31 10:25

作者: loyanpai303    時間: 2015-8-31 10:34

作者: 係咁咦都中    時間: 2015-8-31 13:45

作者: 關隴集團    時間: 2015-8-31 17:55

作者: 係咁咦都中    時間: 2015-8-31 21:43

作者: spamna    時間: 2015-8-31 22:54

大將軍恭賀有新作先,我自己個人意見,我睇完有點怪怪地,有啲似男人版戀童癖故事,只係將角式轉換女人,而個女人卡治姬絲中女,我諗過四十幾歲啦,捉到阿里汗就要搞人地後門,都有幾變態喎!大多數o趙條腸腸先,反而一個大逆轉,搞人後門,但...都欠一樣,我個人意見,寫卡治姬絲未夠淫賤,再寫搞阿里汗後門時,再寫下卡治姬絲按不體內慾念,自摸,阿里汗更未見過女人身體,見卡治姬絲一對豪乳和濃密陰毛,比人搞後門慘痛時,前面反而性興奮起來,想寫卡治姬絲用力握實阿里汗賓周唔比佢射精,要佢忍到阿里汗五官扭曲,放手一濃濃熱熱精液射去卡治姬絲手掌,再要比阿里汗吃番自己精液,包你更加出篇文。
你仲可以寫卡治姬絲以前比獨裁軍人強姦輪姦導致心態變,對男人報復奉還...不過,故事大致好好,起碼你有文出,我冇:smile_o03:

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-1 05:29

作者: 無巧火成書    時間: 2015-9-1 07:34

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-1 12:12

作者: 無巧火成書    時間: 2015-9-1 13:02

作者: 係咁咦都中    時間: 2015-9-1 16:45

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-1 21:07

作者: 係咁咦都中    時間: 2015-9-1 21:56

作者: spamna    時間: 2015-9-1 22:53

當如果要寫女權故事,這篇就失敗少少,我個人意見,希大將軍唔好嬲呀!女權高高在上,唔會親自去落手幫男人搞掂,變相低賤自己,而男奴更渴求女王每一分鞭打或唾罵!舔舔皮鞋或腳趾,如果再想寫得男奴係賤過底地泥嘅話,連女王口水都想要,一口半啖口水都不放過,咁樣寫會好少少話:smile_35:

你都好啊,都可以寫到文,我時間和魄力都唔得啦,我都想寫靈異色文,不過提唔起精神來,唉!
作者: 關隴集團    時間: 2015-9-2 06:07

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-2 10:22

作者: 阿克立多依    時間: 2015-9-2 14:37

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-8-30 06:10 PM 發表
<中共特務>、<綁架系列>作者最新作品。
********************************************************************************************
女痴漢調教--之--偷吃小鮮肉的女狼

這裡是哈薩克首都阿斯塔納. ...
颇有趣的呢,虽然故事设定系中亚,是给俄罗斯女狼凌辱,但都几有美国荒野调教的味道....重机械、重口味,尤其由上半调教少男,变成下半肌肉型男,各有特色,我想就像我这种轻M男会几喜欢,幻想女狼舔屁股、禁制射精,我自已也扯硬了
作者: 關隴集團    時間: 2015-9-2 18:50

作者: 阿克立多依    時間: 2015-9-3 01:43

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-9-2 06:50 PM 發表

講得都岩 , 我寫果陣都有少少幻想 , 自已比中/熟女調教:smile_35:

不過坦白講 , 如果有睇A漫 , 尤其動漫既 , 應該知道被動向題材 ,
應該不算是太少數吧 ... 品菊/插菊其實都有架喎

我唸所謂既 "草食男世代 ...
其实男人和女人一样,都有渴望被调教既一面,按李安的说法就是「每个人心里都有一座断背山」.但男人很少喜欢重SM,其实也不奇怪,轻SM本来就一种情趣,情侣不少也玩到,但又有那个女人天生喜欢重SM?重SM的女主角,都是写给男人看的,是骗人的拉,哈哈!
作者: 關隴集團    時間: 2015-9-3 08:11

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-3 15:20

作者: 係咁咦都中    時間: 2015-9-3 20:03

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-4 09:16

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-4 15:26

作者: 阿克立多依    時間: 2015-9-4 21:37

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-9-4 03:26 PM 發表
唔知係咁兄 , 有無研究過西方熟女???

小弟作為色文作家 , 又係一位多元主義者 , 所以都不時去下不同網站 ,
考察各種不同味道的性愛 ... 西方網站小弟都去過不少 ,
或者同係咁兄喜好唔同 , 西方唔少熟女AV個熟女 ...
想不到关兄对西洋熟女也有研究!话起来,东西洋熟女风格相距还真挺大的.东洋熟女大多斯文温柔,多半被动而惹人怜惜:西洋熟女就相反了,不但主动勾引,而且强势主导,甚至骑上来策马奔驰呢....至于那个比较好,就没说的准吧,都看个人喜好,但温柔婉温多了,也想试试野性难驯吧,哈哈
作者: 關隴集團    時間: 2015-9-5 08:52

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-5 15:42

作者: 阿克立多依    時間: 2015-9-6 08:22

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-9-5 08:52 AM 發表

哈哈 , 多謝阿兄先 !!!

不過講真喎 , 東洋同西洋都係兩個極端 ... 東洋 , 尤其係熟女方面 ,
真係好注重傳統美 , 記得N年前睇過一套AV , 個熟女比個靚仔搞 ,
仲要自已擰床單  被鋪出來服待佢 , 怕佢搞得唔 ...
这个挺真可以讨论呢!
东洋熟女服待好这个一定了,但有时也要看看男生怎样....东方嫩男在这方面,其实比西方的更被动,甚至有陶大才子所说「男性的稔持」了.连日本伟大熟女风间悠美都讲过,其实日本男人很喜欢向熟女撒娇,男性被动化的写法,应该是越来越吃重才是
作者: 關隴集團    時間: 2015-9-6 14:32

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-6 21:22

作者: 阿克立多依    時間: 2015-9-7 09:03

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-9-5 03:42 PM 發表
講真丫 , 本文就算去掉女色狼  小鮮肉  中度SM(老實講 ,
其實唔算重)等題材 , 我覺得都可以講一講一個面向 ...
女性主導性愛

好坦白咁講 , 有時我甚至覺得 , 係色文區內容 , 仲保守過現實
... 這當然唔係講 ...
说真的,在某程度看,作品的内容怎样,就看得出作者怎样....之前小的在原创区,看了一位大兄对色文创作的看法,小的觉得大有同感
感觉就有点如香港大台和天朝电视剧的比较那样.大台给人的感觉,总是一开电视,对白都塞满每一分每一秒,每三分钟一小情节、每一节大情节,塞死人不赏命的样子....不过小的愚笨,感觉电视都播了五十年,天朝一年电视剧就百来套,甚么桥段还不是老新常谈吗?就像三国、武则天,胜就胜在把气氛拍出来了,这当然,情节的细致设计也很重要,但一味追求情节的急和多,其实并不讨好....
作者: 關隴集團    時間: 2015-9-7 15:48

作者: 無巧火成書    時間: 2015-9-7 23:12

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-8 08:38

作者: 無巧火成書    時間: 2015-9-8 09:56

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-8 18:04

作者: 無巧火成書    時間: 2015-9-8 19:38

作者: spamna    時間: 2015-9-8 22:00

引用:
原帖由 無巧火成書 於 8-9-2015 19:38 發表
咁邊度都有架啦,我講主流

無巧兄大頭幅圖哥布拉,識貨一定睇過池澤武一作品:smile_15:
作者: 無巧火成書    時間: 2015-9-8 22:48

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-9 09:32

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-9 21:31

作者: spamna    時間: 2015-9-9 22:43

引用:
原帖由 關隴集團 於 9-9-2015 09:32 發表

難得S兄光臨 , 得要先吹吹水才可以走啊

其實對於S兄  無巧兄的批評 , 小弟也覺得有理 ... 那 ,
如果以女痴漢角度看 , 會有點點基佬味在 , 用被虐小鮮肉角度看 ,
又會是如何呢??? 或者小弟本身就有點點M向 ...
大將軍,我行過都要同你吹吹水先,所謂一樣米養佰樣人,有痴漢就有痴女啦,男色魔就有女色魔嗎!你想寫痴女食小狼,站起短文來講ok!但係篇文冇咗靈魂咁!掂講呢...痴女係篇文靈魂,就要痴女沒有更色,只有更色,場影太少,你可以將痴女帶小狼坐擠迫公車,好似日本痴漢非禮女人咁,不過角色調轉,玩弄小狼,更可以勾引其他男人來夾住痴女,噢!爽yy唷!又或者幾件痴女玩一個小狼肉,其實只係將痴漢轉成痴女來去寫,唔難嘅!(我諗)要將故事推去高高高潮...橫掂故事未完,再加油寫多少少吧!我都知係辛苦,慢慢寫你最愛情節,用你最善長嘅才華去拼出一個痴女大啖吞食小狼肉吧!去吧!大將軍。

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-10 09:13

作者: 阿克立多依    時間: 2015-9-10 20:02

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-9-8 06:04 PM 發表

得拉得拉 ... 我唔再寫女痴漢調教小鮮肉係拉:smile_35:

我講既係 "小弟弟 , 有咩唔識 , 姐姐可以教你" 果種 ...
又或者熟女主動勾引 , 甚至只係老婆主動求愛都可以 ,
咁當然過程係主動D架拉 ... 不過唸下 ,  ...
「小弟弟,有咩唔识,姐姐可以教你」....我想起这套,哈哈
https://www.youtube.com/watch?v=-3lKbMBab18
作者: 無巧火成書    時間: 2015-9-10 22:30

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-11 10:39

作者: 無巧火成書    時間: 2015-9-11 12:32

作者: 無巧火成書    時間: 2015-9-11 13:09

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-11 22:39

作者: 無巧火成書    時間: 2015-9-11 22:43

作者: spamna    時間: 2015-9-11 23:00

其實讚與不讚,和多唔多點擊都唔重要,上文都係興趣,心裡大約點擊數算啦,當你一篇短文,約五至六仟點擊過算啦,長文就唔止,睇你去寫幾多,一分耕耘一分收穫,都唔好太注重點擊啦,今次點擊少咗,下次咪寫更好作品,最緊要心態越戰越勇呀,加油!大將軍。
作者: 無巧火成書    時間: 2015-9-12 07:00

作者: spamna    時間: 2015-9-12 07:29

引用:
原帖由 無巧火成書 於 12-9-2015 07:00 發表
咦,spamna兄靜左咁耐,得閒出番娜娜系列玩吓嗎?

提議都唔錯喎,等我度度時間同橋:smile_15:
作者: 無巧火成書    時間: 2015-9-12 10:51

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-12 23:06

作者: spamna    時間: 2015-9-12 23:59

引用:
原帖由 關隴集團 於 12-9-2015 23:06 發表

我都等緊兩位新作:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
好 一次比一次好呀!
作者: 關隴集團    時間: 2015-9-13 11:22

作者: 無巧火成書    時間: 2015-9-13 13:44

作者: spamna    時間: 2015-9-13 14:02

引用:
原帖由 無巧火成書 於 12-9-2015 10:51 發表

其實重新寫都得, "新著娜娜" ,支持!!
其實我仲有妄想都市系列一二步曲,第三步曲coming soon
作者: 關隴集團    時間: 2015-9-14 02:21

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-14 13:00

作者: 無巧火成書    時間: 2015-9-14 22:01

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-15 09:59

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-15 21:24

作者: 無巧火成書    時間: 2015-9-15 22:51

作者: spamna    時間: 2015-9-16 08:16

引用:
原帖由 無巧火成書 於 15-9-2015 22:51 發表

spamna兄大約會幾時上文?

要10月中啦,而家難抽時間去寫,工作忙。
作者: 關隴集團    時間: 2015-9-16 20:04

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-17 09:06

作者: Keenkeen    時間: 2015-9-17 09:56

Push...................

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-17 21:34

作者: 阿克立多依    時間: 2015-9-18 09:25

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-9-14 01:00 PM 發表
講開又講丫 , 小弟下篇作品 , 係會出萌文 ... 會係小弟生涯最後一篇萌文
(癈話 , 你生涯都係剩低果4篇咋麻 !!!) , 預計會10月尾出 ...

另外 , 中間果能會出下即興文(即係 "一夜情女王"  "新入職女業務" 果種呢) ...
或者本人年纪大了,挺欣赏这种复仇女王式的女主角.不过近来廿年来,这种角色,好似已经撤底消失了....

不过说真的,这种女角的色文不好写,几乎不可以用纯色文的方法写,必然要有大量故事发展情节支持.懒的方法,是搞得她滋润了人便软化下来....但如果这,我会觉得是浪费了角色
作者: 無巧火成書    時間: 2015-9-18 18:09

作者: 月映照心    時間: 2015-9-19 00:11

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-19 12:10

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-20 00:50

作者: 阿克立多依    時間: 2015-9-20 11:46

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-9-20 12:50 AM 發表
呢期 "格雷的五十道陰影" 咁紅 , 小弟又戚起筋 ... 想試下抄襲下:smile_47:
「格雷的五十道阴影」只是绰头而已,如果是「朗读者」会不会好一点?
作者: 關隴集團    時間: 2015-9-21 09:29

作者: 無巧火成書    時間: 2015-9-21 22:24

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-22 09:05

作者: 無巧火成書    時間: 2015-9-22 09:57

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-22 21:47

作者: 無巧火成書    時間: 2015-9-22 22:04

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-23 12:18

作者: 無巧火成書    時間: 2015-9-23 12:31

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-24 01:32

作者: 阿克立多依    時間: 2015-9-24 11:47

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-9-21 09:29 AM 發表
有時覺得 , 或者我地小說既沒落 , 係因為經驗分享文既崛起 ...
不過講真 , 可以講得出既原因都唔少 , 我個才子同學講 ,
"視覺革命" 已經係一個 , 即食文化又是一個 ... 小弟經歷不如無兄50%^.^
我唸無兄深明小 ...
你这样说也对,就说是「视觉革命」,也不可能只色文受影响吧,而应该全部文学也受影响。但放眼望去,书局不是还有很多书吗?

色文的衰落,归疚总不出文字的替代品。就像是小电影的衰落,可以归因于〈色戒〉、〈苹果〉一类电影,但更多是因为自拍片的流行吧;同样色文的衰落,验经文的影响可能更大....

始终人家的话题性更大,好像近期大热的更衣室激战、公车口交、大学生公路野战,点阅会差过任何一套小电影吗?
作者: 關隴集團    時間: 2015-9-24 22:09

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-25 10:59

作者: 阿克立多依    時間: 2015-9-26 00:47

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-9-25 10:59 AM 發表
小弟最近知道台灣有套電影 , 叫 ,
已經係收左1億(台幣4億) ... 青春題材係咪真係咁有市???
搞到我都寫下TIM~~

唔同之前少男遇熟女 , 或者果D純萌文
我今次係想寫少年18~20時(無偈 , 唔可以犯法嘛) ,
果D精蟲 ...
少年轻狂事也不错,始终少年十八廿二时最可爱
作者: 關隴集團    時間: 2015-9-26 10:59

作者: 無巧火成書    時間: 2015-9-26 22:17

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-27 10:48

作者: 無巧火成書    時間: 2015-9-27 13:11

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-28 00:44

作者: 關隴集團    時間: 2015-9-28 10:59

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)