188Channel

標題: 澳門走地妹 [打印本頁]

作者: 幪面超人    時間: 2015-8-25 10:37     標題: 澳門走地妹

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 幪面超人    時間: 2015-8-26 10:10

見無乜人回,都講多少少遇到呢啲女仔o既經歷,熱天通常佢地都打開個胸俾你睇到佢乳溝或半邊波,睇到佢胸前有幾偉大,就算無波個啲都會將個波向內唧,唧到扮洶湧澎湃,有啲走埋撩你又會將個波壓落你手臂到,真係幾挑逗,可惜而家無咗呢啲近距離接觸
作者: DJ魔教皇    時間: 2015-8-27 18:44

作者: 竹館小王子    時間: 2015-8-28 16:39

尋晚成12点多在金沙城門口見刭5,6件女,正同我前面3男拉据,撩人情節同樓主所講差不多,
但货式好一般:smile_45:
作者: 幪面超人    時間: 2015-8-28 18:05

引用:
原帖由 竹館小王子 於 2015-8-28 04:39 PM 發表
尋晚成12点多在金沙城門口見刭5,6件女,正同我前面3男拉据,撩人情節同樓主所講差不多,
但货式好一般:smile_45:
以前個啲大部份好正,而家質素真係差咗好多,仲要收千五無服務
作者: 20150518    時間: 2015-9-2 12:03

Poor
作者: UNOWAT    時間: 2015-9-5 16:39

作者: TUNG_2006    時間: 2015-9-9 03:35

作者: kennethyeung313    時間: 2015-9-14 12:14

作者: new4bird2015    時間: 2015-10-5 12:44

作者: FTP    時間: 2015-10-11 17:49

食1,500 的走地,我去打令沖涼好好過,唯一唔好處係去打令,一定香噴噴。無十個八個鐘唔散。試過翻工偷跳。回來去車老婆放工。審左我幾日。結果都係比張八達通出買了。
作者: FTP    時間: 2015-10-11 17:54

引用:
原帖由 new4bird2015 於 2015-10-5 12:44 PM 發表
往事已成追憶
沙圈,我向來都係得過睇字。以前,放半畫假,鼠過澳門。兩點零過到去,D1唔會多女。於是去葡京,整杯凍檸水,睇到四點零過打令。打完一砲,七點前上船。八點零翻到屋企。無縫偷跳。
作者: 第九星座    時間: 2015-10-14 23:34

作者: 100q    時間: 2015-10-26 23:28

作者: TUNG_2006    時間: 2015-11-4 02:50

作者: melo0011    時間: 2015-11-8 22:38     標題: 回覆 14# 的帖子

WECHAT有
1K

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)