188Channel

標題: 可一不可再既玩意 #1,2,5,7,8,11,16,17,19,28,44 [打印本頁]

作者: ballball32    時間: 2015-8-20 18:18     標題: 可一不可再既玩意 #1,2,5,7,8,11,16,17,19,28,44

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: ballball32    時間: 2015-8-20 23:02

個突破點係咁既...
個個特別既聚會一直都係我幫佢做聯絡同準備, 佢只係交個人去見識下...
我搵左一次機會, 用左兩三星期既舖排令佢相信有一個新聚會, 而呢個聚會係摸黑進行...
平時我都有同女友不時傾下幾時玩D踏界野, 今次我借機問佢, 如果所有野都摸黑進行, 你會唔會個膽大少少接受多到少少呢?
用左兩星期同佢心理"誤導" , 佢都覺得可以試下豁出去試一次.  可能到時會發覺自己有更淫既一面呢?
係成功左令佢肯去之後... 我開始同佢傾下摸黑玩會有可能玩既野, 不時試下佢既底線同埋又鼓吹佢推低條底線.
到我知差唔多既時候, 我同佢講... 終於有聚會既正式玩法喇.. 原來會玩盲目配對喎....
我將件事做到好真咁, 不斷作左好多好似D好FORMAL既野令佢信成件事都係有組織咁PLAN出黎,
詳細準備既野唔多講喇, 大致係到時會盲配一男一女去一間酒店房, 男既會先到達拎房同準備, 之後將門虛掩等待女仕既到來.
房內會拉埋所有簾同熄晒所有燈, 盡可能大家都睇唔到大家. 而房內會預留浴室既一點燈, 等女方黎到時可以一入房便入浴室沖涼換衫.
而當女方準備好後, 一出浴室同熄埋最後一點燈. 個遊戲就正式開始.. 我扮晒野同女友講個GAME講明因為想大家盲配.
所以要求雙方盡力配合. 唔好打算偷睇對方既樣, 大家都唔準發聲以防認得出對方...
作者: 離火    時間: 2015-8-20 23:06

呢個幾有意思呢
留名跟住
作者: nin9sec    時間: 2015-8-21 00:17

作者: ballball32    時間: 2015-8-21 02:11

又補充講下我女友, 點解咁ON9咁都會信又肯玩? 因為佢本身思維真係有少少ON9...
份人好易隨風擺, 樣樣野都一時想一時唔想, 只要你講到D POINT出黎, 佢聽聽下又會覺得好似有D道理而跟住咁諗...
由佢覺得自己要做乖既女仔, 到俾我發現其實佢咸大過淫.. 同佢本身都其實係淫底既女仔..
所以用左D耐性去引導佢對性要保持OPEN MIND既態度, 幾天馬行空既想法都可以有, 只需要清楚自己做緊乜同控唔控制到做乜.
佢都好認同, 都開始對D唔道德既行為愈黎愈接納 (至少知道想做唔等如唔岩)

所以我用左少少時間舖排既呢個"活動", 佢一直都唔算好意識到入面存在住既矛盾. 亦冇太深究點解我好似突然好易接受到佢玩到咁"盡"...
而其中一個我俾佢既歪理係, 既然黑到大家見唔到對方, 雖然佢當初擔心如果蝕左俾個"唔鍾意"既男人咪好蝕?
而我就話就係因為大家都見唔到對方, 所以佢係點你都唔使理, 因為佢連佔左邊個便宜都唔知.
其實咁樣玩應該更適合你, 因為你又可以試到俾第二個男人抽水既感覺, 又可以一嘗抽第二個男人水既感覺..
而對方永遠唔知係抽左"你"水, 事後你可以當冇事發生咁樣, 因為完全冇人知你發生左件咁既事, 得我同你兩個知...
佢又覺得好似有D道理, 所以就更易接受左呢個玩法..

佢基本上已經接受左玩呢個"遊戲", 知道自己要出席, 到我改左遊戲既模式, 我都再確認佢係唔係照去..
佢話當豁出去一次試下, 反正我又唔追究, 而佢都好想試下咩都唔理咁玩到盡係點既感覺.
咁我就BOOK左星期五晚既一間酒店(事前都考慮左好多野, 例如間酒店冇ROOM CARD都可以上到LIFT呀之類)...
到星期四晚我就扮晒收到通知, 話俾女友聽星期五收工前會收到通知你應該幾點去邊到同幾號房.....
我就再同佢討論有冇打算著成點去? 當然返工會著番返工既衫啦.. 但我就問佢會唔會諗住入面著D咩? 或者沖完涼會換咩衫咁...
作者: 高大男    時間: 2015-8-21 02:22

引用:
原帖由 ballball32 於 2015-8-21 02:11 AM 發表
又補充講下我女友, 點解咁ON9咁都會信又肯玩? 因為佢本身思維真係有少少ON9...
份人好易隨風擺, 樣樣野都一時想一時唔想, 只要你講到D POINT出黎, 佢聽聽下又會覺得好似有D道理而跟住咁諗...
由佢覺得自己要做乖既 ...
我同你心態一樣想我另一半俾人抽下水嘅感覺,我完全明白你心態,所以我好有興趣想知結果,咁都俾你諗到個好辦法嚟玩,我極有興趣!

作者: ballball32    時間: 2015-8-21 02:22

女友對呢D野好遲鈍, 總係要問佢好多次佢先會諗下... 本來佢話打算著返工衫, 著條薄D既白底褲去就當諗左..
之後我問佢其實你沖完涼之後可以換過晒, 同埋到時黑媽媽, 你著乜其實冇人睇到, 會唔會向第二個方向思考下呢?
佢先話其實都有諗過.. 例如帶唔帶睡衣去(吊帶睡衣), 但又覺得好似唔需要為左人地著成咁!?
咁我唯有加把口喇.... (其實我玩呢D野, 最想既就係睇女友心路歷程既變化, 同埋D細微野有冇令佢覺得刺激同淫既感覺..
但好可惜我都講左.. 我女友係比較遲鈍) 我就引導佢諗玩呢個GAME冇晒視覺, 其實觸覺好重要...
你會唔會想俾對方FEEL得到, 入黎既女人係一個點既女人? 佢答我佢都想俾人FEEL到佢係一個淫婦既...
咁佢就話好啦, 之前都有諗過, 到時沖完涼換套網BRA (即係個BRA得個網包住對波, 一掂落去同真空不大分別個種,
我淘寶左好多個俾佢, 一黎我鍾意睇, 又鍾意摸, 二黎佢覺得戴呢D BRA好舒服), 換條好薄好滑既絲質底褲..
同埋會帶定條吊帶睡裙去...
正, 幻想到個場面都覺得正.... 自己條女送上門, 上一間已經有個男人訓係床等緊既酒店房, 自己自動自覺去沖涼換裝,
出黎熄晒燈就俾人隨意享用.... 連我女友都忍唔住講左句... 覺得咁樣做好似隻雞咁:smile_40:
我問番佢, 咁你有冇覺得反感? 佢話如果單用自己淫既心態去面對件事.. 咁又冇...
我問佢咁有冇覺得自己成隻雞咁而興奮? 佢話有呀.... 覺得自己好CHEAP.. 但因為CHEAP而覺得自己好淫....
我就係好鍾意感覺到呢種"刺激" ....
作者: ballball32    時間: 2015-8-21 02:27

引用:
原帖由 高大男 於 2015-8-21 02:22 AM 發表

我同你心態一樣想我另一半俾人抽下水鮋感覺,我完全明白你心態,所以我好有興趣想知結果,咁都俾你諗到個好辦法鈬玩,我極有興趣!

其實真係好彩先有個咁既機會....
1. 要說服到女友真係已經可以俾第二個人同佢上床
2. 咁岩有D奇遇, 我可以用THIRD PARTY既名義去叫佢參加個虛構既遊戲...

其實由成事開始, 我有另一種"想法"出現, 就係如果我想, 我係有一次機會搵邊個男人同佢上床都得.....
真心覺得自己女友又傻, 又蠢...... 我都好"賤格".... 唯一好彩(對佢)既係.. 我未去到真心想蝕佢俾人既程度...
如果唔係, 我諗我要佢成日同唔同男人上床都應該得.. 雖然我估佢都"想"
作者: 高大男    時間: 2015-8-21 02:44

引用:
原帖由 ballball32 於 2015-8-21 02:27 AM 發表

其實真係好彩先有個咁既機會....
1. 要說服到女友真係已經可以俾第二個人同佢上床
2. 咁岩有D奇遇, 我可以用THIRD PARTY既名義去叫佢參加個虛構既遊戲...

其實由成事開始, 我有另一種"想法"出現, 就係如果我 ...
所以嗰種矛盾掙扎係好有快感,又想自己另一半俾人掂,但又好似益左人咁,係好有快感

作者: 高大男    時間: 2015-8-21 02:44

有無興趣私下傾下?

作者: ballball32    時間: 2015-8-21 02:45

同女友討論完衣著, 就到討論底線既問題喇....
呢樣野以前討論過, 因為曾經俾佢出去玩過聚會.
係個時我問過佢, 佢希望條底線可以去到邊? 佢話如果乜都唔理, 梗係想咩都得...
我話你實際D諗啦.. 諗一個係你有考慮埋我, 但你都好想做出黎既底線..
佢諗左晚, 之後就話佢想到時如果遇到岩FEEL既男人, 佢想可以摸晒人地睇晒人地(佢係好鍾意抽水, 佢抽我水同我抽佢水既渴求度真係不分高低),
我話冇問題丫, 我不嬲都唔介意, 之前一直玩SKOUT想搵個男人出黎, 都係想俾佢可以抽到人水..
可惜要搵個出黎會肯俾佢抽又放心唔會抽番佢水既, 真係唔易(應該話信唔過....)
佢再話如果有機會又氣氛OK既話, 想揭起條裙露少少底褲俾人睇... 走光佢冇興趣, 但自己露俾人睇佢就覺得好刺激...
同埋佢想可以同人有D身體接觸, 如果我俾既話, 佢想可以俾人攬住, 佢可以波壓人地, 如果人地想摸佢PATPAT或者心口, 佢都OK..
問我俾唔俾?
其實我一路聽一路覺得好興奮... 好想由佢咁樣玩, 我仲話, 如果唔係我唔想真蝕, 其實我底線會只係掉低一句"唔准插入去" 就算..
其他野我就由你自由發揮 (我覺得底線愈簡單但又最重心個樣唔俾做, 其實反而會變化出好多野出黎, 理想既話其實會發生好多更淫既畫面)
但現實既我, 懦夫既我... 當然唔可能咁型... 最後我接受左既底線係.. 可以有身體接觸, 可以露少少底褲, 當然想睇人想摸人我100%俾...
但就只係咁多喇..... 而當時既結果係........... 因為冇岩FEEL既男人, 所以係乜都冇發生過:smile_30:  
而今次再傾底線... 我先問佢有冇打算點? 因為今次唔同以往喇.....
而因為佢有過實際接觸其他男人既經驗, 佢開始諗野實際左, 唔再好似之前咁會成日答我"我可能會想咁咁咁...... " ,
反而佢同我講, 其實冇咩興趣插入去, 更冇興趣吹 (佢好神奇地係一個好鍾意吹既女人...), 佢其實都只係好想抽人水, 俾人抽下水都OK既, 不過唔係必需..
我女友就係咁喇, 我成日都話.. 佢咸大過淫...
但因為遊戲既玩法對我黎講有表同裡, 所以我又一次誤導佢.... 又用左好多歪理同佢講...
仲要我將以往既底線打破晒.. 我同佢講.. 今次我冇底線
作者: ballball32    時間: 2015-8-21 02:45

引用:
原帖由 高大男 於 2015-8-21 02:44 AM 發表
有無興趣私下傾下?

用左新ACCOUNT 出呢個POST, PM回唔到又出唔到. 你PM到我既話可以留WECHAT俾我丫.
作者: ballball32    時間: 2015-8-21 02:56

引用:
原帖由 高大男 於 2015-8-21 02:44 AM 發表

所以鰟種矛盾掙扎係好有快感,又想自己另一半俾人掂,但又好似益左人咁,係好有快感

仲要自己好難先溝到條女, 無情情自己推條女出去益人, 真係勁矛盾
我有諗過自己點解會有呢D感覺, 暫時諗到既理由係
1. 想用第三身睇, 從來我都比較鍾意用呢個角度去睇D自己做緊既野, 當然包括同條女上床..
2. 好想覺得自己條女好淫, 而淫既感覺我比較偏向"失去理智", 所以成日都會問條女如果佢興奮緊既時候, 會唔會做一D平時唔肯既野?
3. 呷醋既感覺會令我對條女既所有感覺都有一種助燃既作用...
4. 我好鍾意成日扮係第二個男人叫女友一齊幻想, 但其實我都係做番自己, 咁就可以成日都有"第一次" 抽佢水既感覺.. 同(3)既結果好類似.

另外我唔係幾介意條女抽人水.. 佢唔係痴女, 唔會係街見到男人就有性幻想呀個D.. 但我知佢對男人JJ 好好奇, 如果岩FEEL既男人,
佢應該會好想睇到人地心口, JJ同會好想摸... 咁我又唔介意佢摸人, 我又覺得佢咁樣會淫.
所以一直都好想有機會俾佢試下...
作者: 高大男    時間: 2015-8-21 03:03

引用:
原帖由 ballball32 於 2015-8-21 02:56 AM 發表

仲要自己好難先溝到條女, 無情情自己推條女出去益人, 真係勁矛盾
1. 想用第三身睇, 從來我都比較鍾意用呢個角度去睇D自己做緊既野, 當然包括同條女上床..
2.  ...
所以我之前都有安排啲師兄視像同我女人玩,我女人就自摸自慰俾師兄睇,師兄就打飛機俾我女人睇,我好想我女人嘅身材行為令個師兄瘋狂射精俾佢睇,需然係隔住視像,起碼都止到下引!好想我女人試下摸其他男人嘅jj,當然我女人都好有興趣摸

作者: azpui    時間: 2015-8-21 03:29

引用:
原帖由 ballball32 於 2015-8-21 02:56 AM 發表

2.  ...
你地平時玩開咩聚會黎架?咁似sex party 果類?

作者: ballball32    時間: 2015-8-21 11:22

我將自己底線放棄晒, 條女當然會問兩下點解我完全唔怕蝕既突然間?
我就扮晒野咁話既然全黑晒都唔知邊個會攪到你(即係之前個歪理理由), 成件事又好似好刺激咁...我都想你可以盡情D去感受下..
唔想有框框住你到時既自由. 所以我今次唔SET底線喇, 你自己決定一切啦.. 佢又信左同OK左..
不過都不斷有加番句話, 其實我真係唔使做埋..... 我又係咁同佢講, 你唔好自己定死自己先, 有D野真係話唔埋架.
我想你到時跟住個FEEL去決定自己做乜.. 佢慢慢就話好, 到時睇下點...

到左星期四, 件事愈黎愈迫到埋身喇, 女友仲未有異樣... 而我都準備左星期五會暪住佢放假同去準備.
我扮晒野問佢, 到時想我黎接佢丫, 定係唔好接等佢唔使心掛掛我會等緊佢而玩得唔專心?
佢話想事後見到我, 要我去接佢... 咁我話好, 到時我照出黎等你啦, 11點夠未? 佢話唔使咁晏啦, 早D都得...
我又係個句.. 你可能覺得唔夠時間玩呢? 咁一係我10點半先出黎等你, 你唔使理我等幾耐....
佢又問我放左工會唔會同佢一齊過去? 我話唔得啦.. 睇個SCHEDULE係女方AROUND 7點就要到酒店...
你香港個邊返工, 酒店又係香港個邊, 你去到都差唔多, 我就肯定趕唔切...
仲好啦, 你自己成件事由頭到尾都係一枝公咁去做, 我諗你收工前未出發已興奮...
我又多口問佢, 你有冇諗過收左工, 除埋條底褲先起程? 佢竟然話有喎.........
佢話個感覺就好似同自己講, 變做淫婦MODE, 出發喇咁.. 雖然去到會沖涼會換衫, 其實同個男人冇咩關係.
但呢個行為好似俾自己一個SIGNAL咁. 我聽佢主動有諗起D咁既想法, 又係覺得好興奮.
但就好平常咁回佢, 都係呀, 咁你收工時去TOLIET除左條底褲先出發啦.. 好刺激咁

作者: ballball32    時間: 2015-8-21 12:08

成個GAME我由同條女提起到真正出發日有成個星期. 呢個星期不斷同佢傾下到時做D咩呀, 幻想下D情節呀..
全部都係我覺得刺激同可以回味既地方...
終於都黎到星期五...我就按自己本身預左既咁.. 唯一唔同既係我開始作病, 結果要去睇左醫生先出發..
食左一次藥, 個人曚曚地咁出去買我要準備既野. 我先去左廟街搵左間賣假髮既舖頭..
因為我唔算多頭髮, 如果到時俾條女摸到我個頭, 會俾佢認得到, 反而如果到時佢摸到一個好多頭髮既男人, 應該會加深佢件事係真既感覺.
以前記得有一間好大好PRO既假髮舖係廟街, 結果搵唔到, 反而一路行一路見到好多企街... 可惜對我黎講呢D企街真係視姦都費事..
諗起呢到有D 師兄妹玩主奴玩到會叫個女仔扮企街等男人黎問價, :smile_35: 聽佢地玩就覺得好刺激好正, 但我諗我未咁有本事搵條女玩成咁...
最後我淨係搵到一間好普通既假髮舖, 入面買既假髮太.....假喇..... 唉, 唔通要放棄呢個想法? 但冇假髮既話, 真係好易穿..
係我出門口想走之際, 又係佢地廚窗見到個公仔戴住個好似周星星功夫入面咁既頭..
就呢個啦.. 已經係我見到最似"人"既一個假髮喇, 個D七彩波波頭既真係完全PARTY MODE... 本來我係想搵D俾光頭人仕用既正常頭髮架嘛
買完假髮, 就去左SASA買女人野, 因為話晒都預左今晚過夜, 但女友又唔知, 佢實唔會帶落妝呀之類既野..
如果佢知道真相之後, 突然要佢過夜, 佢實小爆我都似.... 所以都係識做, 準備埋呢D野先...
買好晒野之後, 我就去酒店CHECK IN 同視察下個環境喇.
DOUBLE CONFIRM左LIFT係唔使ROOM CARD上得去, 唔知點解又咁好彩(OR唔好彩)UPGRADE左間全海景房俾我...
上到去我試拉晒D窗簾睇下夠唔夠黑, 嗯....... 其實唔夠, 因為間全海景房係比正常房多好多落地玻璃, 同埋D窗簾唔夠到地,
我見到好多光係底同最頂透入黎, 間房只係得暗灰既狀態, 我曾經有一次同條女係上海酒店房玩, 心血來潮熄晒所有燈,
係黑到同盲冇分別, 我以為間間酒店房都做到呢個效果添.... 但睇黎今次唔得喇... 唯有望一陣天夜, 冇咁多光透入黎時會好D啦..
之後到去試下道門喇, 睇下可唔可以虛掩到, 因為酒店D門其實都幾重, 我都驚做唔到呢個效果....
丫, 又好順利, 我將個粒LOCK門既制先推出黎, 虛力拉埋道門, 個粒制都算夠力頂住到道門唔閘埋.. 我將個請勿打擾既牌掛係出面,
然後就虛掩左道門喇.. 我間房咁岩係走廊尾再轉兩邊既最後一間房, 門唔係對走廊正中間而係牆黎, 所以呢PART好順利同方便.
攪好晒之後我就去試下個假髮效果... 其實都預左唔多得, 不過如果熄晒燈, 應該冇咁假既, 會覺得我係D留長頭髮既男人囉...
但我知我女友好抗拒長髮既男人...
咩都攪好晒我就去沖涼先, 然後收好晒D野, 包括鞋呀咁.. 費事佢入黎見到認得... 我就坐左係床睇住電視等天黑喇...

其實期間一直有同女友KEEP住WHATSAPP, 女友係LUNCH之後突然同我講, 件事突然真實感大左好多....
佢開始有D興奮, 亦同時開始驚喇....
我問佢驚咩? 佢話驚個男人會亂黎... 我話呢D都驚? 佢話佢突然驚同另一個男人咁親密, 呢D野應該淨係同男友架嘛....
我問佢咁你仲想唔想? 佢話想既, 但好驚同埋唔係一定要...
講多陣仲問我, 可唔可以唔去????
下.. 死喇.. 我準備左咁多野你先話縮沙? 但我又冇理由迫你同第二個男人上床架??
我唯有以退為進.. 我話之前都CONFIRM左你幾日同好多次, 你係唔係真係去先同你參加左呢個GAME..
人地玩亂配既即係1對1, 男方負責晒酒店既錢呀, 時間呀, 你最尾一刻先放飛機?
我話我地玩呢D野既其中一個目的, 都係為左令你認清自己心入面既最真感覺...
所以其實件事都岩架, 如果我地只係得把口假設, 原來你一直都會話想呀做得出呀... 但到左你堅要發喇, 你又會同我講你"驚"..
從來假設時都未聽過你會話驚..
女友一直都嗯嗯嗯咁認我.. 都知自己衰左.... 不過都仲係問我可唔可以唔去?
我話咁冇話一定要去既, 宜家你問我係唔係一定要出去俾第二個男人同你上床, 唔通我迫你咩?
如果你自己唔想, 一定唔使.. 傻妹黎既..
但我話如果你唔想既, 其實冇人迫到你做D咩 (我梗係同佢講參加者好守規則, 之前其實有攪手幫大家傾定左雙方要求,
一黎我想佢放心到時可以按自己想點而做, 唔怕對方目的係為左插.. 二黎我都想扮晒野問佢接唔接受對方既要求?
例如我曾經問佢, 如果對方問到時可唔可玩性玩具? 我女友話OK呀! 嘩, 我聽到都扯左少少... 咁賤格既
本來咁樣問係打算問佢如果對方想縛起佢對手黎玩一陣佢俾唔俾. 因為我唔想俾佢掂到我而有機會發覺件事係假..
同埋我想睇下佢俾人抽水既反應會係點.. 但最後我都冇問到, 因為想問之前女友已經話....驚)

不過最後女友話, 其實底衫褲同睡衣都戴左架喇.. 放飛機好似好CHEAP...
聽完我講都係既, 就豁出去上左去先算啦.... 但之後同我既對話開始好似冷談左D.. 都只係單字REPLY嗯呀, 哦...咁...
我話對方通知左READY喇, 講埋酒店同房號佢聽, 女友就話做多半個鐘就會收工出發....
都係冷淡左.. 唔知係唔係唔開心緊呢? 係唔係覺得我迫佢去做雞咁呢???
但我咩都READY晒... 又冇理由呢個時候縮架.......
到女友真係收工喇, 佢同我講佢閃左喇.... 我又開始刺激喇......
我問佢有冇仲有冇除到底褲? 因為覺得佢已經開始"唔想" , 唔知佢仲會唔會有呢D舉動...
點知佢真係答我..冇...
但佢就解釋因為覺得今日自己套返工連身裙, 頭先係TOLIET見到鏡時覺得原來都幾透下...
佢驚除左條底褲, 連毛都會隱約見到, 佢覺得咁好核突, 所以就淨係除左條打底褲....
哦~~~ 都叫除左D野
佢公司同酒店唔算好遠, 過左15分鐘到, 佢話坐完叮叮到左酒店樓下喇.. 要上去喇..
WOO... 我開始興奮刺激喇.... 望左間房, 唔算黑到睇唔到野, 不過夠黑到睇唔到樣, 至少我睇鏡都見唔到自己個樣, 黑晒..
但所有大型物件既線條都仲係睇得清楚既..
我就同條女講多次房號, 同埋話佢聽門口掛左牌又虛掩左個間就係...
我收左工就會即刻出黎等你, 如果你玩得唔舒服既就隨時走啦咁... 想佢安心D上房去..
我女友又係少少冷淡既感覺, 嗯左一聲, 再留一句"我入去喇" ... 原來已經係門口喇....
連我都覺得成件事真實起上黎, 明明都係同自己女友開房, 但自己就好似個契家佬咁準備玩人地條女咁....
好正呀個FEEL..... 我想咁樣玩好耐, 自己用第二個男人既身份玩弄自己條女, 而條女又以為真係俾人玩緊...
唔使蝕又可以達到目的... 估唔到真係搵到個咁既機會.. 而且真係只得一次既機會....
我個心都跳得好快, 我答左女友一句嗯.... 佢就打開左房門入左黎喇....
作者: alexyclam    時間: 2015-8-21 12:24

咸故?

作者: ballball32    時間: 2015-8-21 12:27

我訓係床頭, 係睇唔到門口既, 浴室正正係門口旁同背對住床既方向.
所以我聽到女友叩左兩下門, 就打開門入黎, 我見到門口個邊光一光就暗番..
佢直入浴室, 我又係見到光一光就暗番.. 佢入左去開始準備野喇..
我好似偷情咁.. 個心係咁跳, 仲靜靜咁落床走埋去浴室門口到想聽下入面既聲估佢做乜..
我發覺浴室門下面有條好細既隙, 而地面都有少少反光, 我可以隱約見到女友對腳既位置...
我偷睇同偷聽緊既時候, 佢去緊廁所....   呢個時侯我個頭開始發熱... 刺激個種熱...
係咁諗住女友究竟宜家諗緊咩, 咩心情呢?? 佢覺唔覺得刺激又興奮呢???
我望左一陣就縮番上床, 因為作賊心虛, 成日都驚佢會無情情打開門.. 都係一動不如一靜喇...
隔左陣就聽到水聲, 應該沖緊涼喇... 都沖左好耐下, 10分鐘? 定我太心急???
最後水聲停左, 再隔多陣, 就又見到有光映出黎.... 佢出黎喇 :smile_44:

我見D光冇左, 即係佢閘番好浴室門, 佢就行左出黎, 終於見到佢個人影喇...
樣夠黑完全得一撻黑色, 但好清楚見到成個人既線條... 係我好熟悉個件吊帶睡衣...
我心諗, 你將呢件成日著黎同我訓既睡衣, 咁輕易就著出黎俾第二個男人享用既??? :smile_13:
佢好似有D驚咁, 冇郁.. 企左係床邊.. 我確定夠暗, 就起左身行埋去, 我一起身, 就見到女友嚇一嚇同縮左一縮...
呢種感覺真係堅真... 係平時同佢玩ROLE PLAY唔可能出現既...
我埋到去用手掂左一掂佢手臂, 佢成個人又係震一震同縮一縮, 好似真係好驚咁喎 :smile_35: :smile_35:
咁驚但你又咁賤格自己送上門仲沖乾淨晒身換埋衫出黎俾個唔知咩男人享用???????????
我諗唔明我地心態既人, 應該會覺得我地唔知做乜Q... 但如果係同道中人, 應該會好明我個一刻心入面既感覺..
係真係唔知應該用咩字眼去形容.. 又未去到做緊色情野, 又未摸未插.. 但成件事成個氣氛, 個一刻係最滿足到我既陰暗面...

我見浴室其實仲有光係門邊透出黎, 我就將女友拉一拉埋床邊, 自己摸黑咁過去浴室邊熄埋最後一盞燈.
好~ 再暗左少少喇.. 然後我就安心咁走埋去女友身後.. 準備我既"第一次" 享用呢個小淫娃既身體喇. :smile_47:
作者: ballball32    時間: 2015-8-21 12:28

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-8-21 12:24 PM 發表
咸故?

真人真事. 情節都唔係好離奇者...
同自己條女玩左個GAME咁者.
作者: alexyclam    時間: 2015-8-21 12:33

引用:
原帖由 ballball32 於 2015-8-21 12:28 PM 發表

真人真事. 情節都唔係好離奇者...
同自己條女玩左個GAME咁者.
咁就…好好玩喎…

作者: jjrlinlin    時間: 2015-8-21 12:52

快D Update 啦。個過程好正呀

作者: ballball32    時間: 2015-8-21 12:56

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-8-21 12:33 PM 發表

咁就…好好玩喎…

係好好玩.... 但冇得再同樣方法玩第二次LU...
作者: ballball32    時間: 2015-8-21 12:56

引用:
原帖由 jjrlinlin 於 2015-8-21 12:52 PM 發表
快D Update 啦。個過程好正呀

已經係咁打架喇...
不過好似好少同好既人咁既?
作者: jjrlinlin    時間: 2015-8-21 14:32

日頭個個都返工,唔多人得閒睇

作者: liconnie    時間: 2015-8-21 14:49

作者: ballball32    時間: 2015-8-21 15:43

引用:
原帖由 liconnie 於 2015-8-21 02:49 PM 發表
件事真係超特別,好吸引。不過,男人真係咁有信心,女女打開左個關口,真係仲可以CONTROL到佢咩,你似乎太高估自己喎,可能在玩火。
其實就係對自己冇信心, 亦對佢都冇信心, 先更會乜都拎出黎講同試.
冇信心係指冇信心佢到發生D未諗過既事時, 會知道自己做出黎既野係"真正自己想要既咁"
老實講我都算係人地手上搶佢返黎, 詳細唔講喇, 我女友係個D ON直直以為自己諗MODEL ANS就會係自己做法個D人黎..
好似呢個GAME咁, 開頭講足成星期佢都話想去同想試, 結果真係要發生係佢面前, 佢先會有真實想法出現.
如果我係高估自己既話, 就唔會扮玩, 而係放左佢真係出去玩, 唔使乜都自己監管之下LU....

我心態係, 乜都俾佢知同俾佢諗, 要佢分得清想同做既分別. 同埋清楚D自己究竟係點既人, 唔使偽善, 但都唔應該冇底線...
而兩個人相處, 最緊要坦白... 開左個關口, 想點都好. 想係可以無限大, 但知自己可以做既野係有限就OK喇.
作者: ballball32    時間: 2015-8-21 16:25

我除左戴左個假髮之外.. 因為個日病左食左藥, 其實成日都係藥味..
而且平時我噴開女人香水, 我女友都聞慣同好鍾意聞到我個隻味.. 今日我專登搵左隻古龍水黎噴..
係口同鼻兩種味都完全同平日既我好大分別下... 我好肯定當時既佢係100%相信眼前呢個男人黑影係第二個男人黎...
而因為我覺得之前收工到黎酒店呢段時間佢既反應都有少少唔妥..
我以為佢可能係唔開心緊, 但都騎虎難下而黎左同照做.. 所以我打算快快趣試左我想試既野, 睇下佢真實反應係點就收手..
如果本身間房夠黑, 假髮唔太假, 佢又好順應個遊戲既話, 我係諗住玩到尾既.. 但冇計啦, 世事豈可盡如人意呢?
宜家成功左個頭, 我已經覺得好神奇同好刺激架喇.

我係後面慢慢迫近佢身體. 有幾樣野我好想知佢既反應既... 我先將自己成個人慢慢貼左係佢背. 佢好輕微咁向前縮左一縮.
我再迫埋一下, 佢就冇再閃開. 可能都預左既然入得黎又自己上晒菜喇, 冇理由仲扮晒野掛..
我成個身貼住佢個背, 當然第一時間用條JJ頂埋佢PATPAT.... (我當時既裝束係T SHIRT + BOXER)
佢冇縮開, 仲FEEL到佢用力回壓番我添.. 第一步得米.. :smile_47:  好長氣咁講, 我就係好想知真實發生時佢呢D真實反應...
見到佢淫底個面, 真係好興奮.. 雖然平時正常兩個人上床都可以見到佢淫, 但對男友淫VS對第二個男人淫..
我估就算係做同一樣野, 同一個動作, 同一個反應, 你都會覺得係同第二個男人淫係 " 淫+ " ....
我用JJ係佢PATPAT到磨左幾下圈同前後用力頂兩野, 我唔貪心.. 扮晒慢慢黎咁好輕力將兩對手由後伸上前抱住佢條腰..
佢都係依舊企係到, 冇縮, 都冇主動俾咩動作我, 只係由得我將佢舞........
我想先放低佢介心, 因為覺得佢仲係驚嘛. 我對手就咁係佢肚仔位疊住雙手咁從後攬實佢, JJ繼續頂住PATPAT...
我個頭塞左係佢右邊頸到, 好輕力咁錫住佢頸部... (我冇好挑逗咁錫佢頸, 因為我女友從來都對錫頸同耳仔太敏感, 痕仲大FEEL過濕, 會反效果)
呢個動作維持左半分鐘, 我就開始將雙手用力D抱緊佢, 我想試探下喇...
我用力D抱緊, 其實變相我雙臂開始夾埋左佢兩邊波邊... 已經掂到波波.... 而且我更將對手向上用力... 由疊住個肚仔位變左做係佢波波下面用力抱緊佢.
我女友一直都係雙手下垂既, 呢個時候佢應該諗通自己上黎既目的喇.. 我FEEL到佢右手開始向後想摸我大脾..
我好快咁捉住左佢隻手, 唔俾佢掂我住.. (作賊心虛呀) , 因為其實我個身幾易認.. 我係手腳冇咩汗毛, 但個心口同肚就有中密濃度既毛..
雖然我噴左第二D香水同有假髮, 但其實身型變唔到, 而摸上手既手感我都唔太肯定佢會唔會懷疑.
所以係佢摸我之前, 我一定要試晒我最想知既野先.....
我捉開番佢隻手唔俾佢掂我, 有少少暗示"你唔好郁, 我想先挑逗下你" 咁既意思...
所以我一放番好佢對手, 我就大膽試探左一下, 就係即時用力頂實佢PATPAT, 將佢個人一野拉近左我, 我雙手再攬番佢時已經唔係波底..
而係直接攬住佢心口.. 佢完全冇縮同反抗.. 由我攬.. 我已經開始硬住JJ 黎頂佢喇... 我好輕微咁用力...
由攬住心口變左開始猜佢左邊波波... 好順利...
突然我好心急想知 (唔知點解突然由慢慢試探變左咁心急, 可能我一直想快D試完), 我一隻手猜住波, 另一隻手一野就伸左落去下面...
先係後面將頂住緊佢既PATPAT揭一揭起條睡裙, 直接係底褲面猜左落去佢個PATPAT到..
見佢都由得我, 我就順勢咁掃上底褲前面個三角位, 隔住條底褲係佢D 毛毛面到爪下爪下咁.. 都由我???
我勁快咁一野中間就ZIP落兩腿中間, 隔住條好薄既底褲卒佢粒豆喇...
:smile_13: 我條女宜家第一次同個唔識既男人開房, 話咁快就俾人渣住心口同了緊粒豆喇 (隔住BRA同UNDER) ..
我一諗起呢句野, 我成個人真係好衝動.... 又醋又興奮... 係我眼中都係我條女者.. 但我知係佢眼中, 應該話係佢腦入面..
佢係真係以為自己俾第二個人抽緊水:smile_27:  
既然我都唔覺意將節奏推得咁快.. 我就再試埋用渣緊佢心口個隻手放左係佢咀仔前面..
頭兩下扮晒用手指挑逗佢個咀, 佢都有配合咁錫下我手指.. 但我好順勢咁就將佢個頭寧左過去面向我...
我想試下錫佢喇, 一直都想知佢會推開定更加放, 因為我女友係一個好鍾意打車輪既女人黎.. 而且佢一俾人錫到, 佢基本上可以唔想放開個咀...
我控個頭埋去想錫佢, 我好留意佢呢個時候既反應...
佢好似猶豫緊 (以前一直問佢呢個情況下佢會點, 佢話要對對方有FEEL, 同埋對方要"好聞", 佢就想會錫, 但如果"唔好聞", 佢唔會想錫)
但個下猶豫好快就冇左, 因為都冇得俾佢考慮太耐, 我隻手都用緊力將佢個頭推埋黎...
佢猶豫個下係用左少少力想抗衡我推佢埋黎, 但佢又冇寧開塊面, 佢略停一下之後, 因為我都控緊個頭埋去.
佢停, 我可以繼續向前既者.. 結果我都係錫到埋去.. 算順利喎..
而且一錫到佢, 佢都好似"既然錫左喇, 就錫啦"咁... 配合住我黎錫喎... 仲可以即刻打車輪添....
我得左喇阿媽... 我條女係我面前同第二個男人, 一邊打住車輪, 一邊俾人渣住個波同了緊粒豆豆呀......
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:  說實在.. 我都覺得自己變態... 但我真係因為咁而好興奮....
作者: 矮仔大師    時間: 2015-8-21 18:56

作者: 高大男    時間: 2015-8-21 21:05

好正呀

作者: pig1124    時間: 2015-8-22 02:48

作者: extko10    時間: 2015-8-22 04:24

作者: vanbrowser    時間: 2015-8-22 07:06

作者: sam7211    時間: 2015-8-22 12:49

引用:
原帖由 ballball32 於 2015-8-21 12:08 PM 發表
成個GAME我由同條女提起到真正出發日有成個星期. 呢個星期不斷同佢傾下到時做D咩呀, 幻想下D情節呀..
全部都係我覺得刺激同可以回味既地方...
終於都黎到星期五...我就按自己本身預左既咁.. 唯一唔同既係我開始作 ...
故事吸引,很用心的分享,期待再次更新。。。

作者: ballball32    時間: 2015-8-22 16:31

引用:
原帖由 vanbrowser 於 2015-8-22 07:06 AM 發表

如果你條女想玩,第二次可以玩第二樣。
我想玩既係佢以為真係同緊第二個上床, 但其實係我黎.. 我可以第一身既視點同觸覺去感受呢件事..
真係可一不可再喇..
作者: Ashiriel    時間: 2015-8-22 16:36

有趣玩法。keep update.
作者: azpui    時間: 2015-8-22 23:51

引用:
原帖由 ballball32 於 2015-8-22 04:31 PM 發表

我想玩既係佢以為真係同緊第二個上床, 但其實係我黎.. 我可以第一身既視點同觸覺去感受呢件事..
真係可一不可再喇..
其實我想知,你地不嬲join 開果d 係咩party? 之前果d 都係單對單?

作者: ballball32    時間: 2015-8-23 00:27

引用:
原帖由 azpui 於 2015-8-22 11:51 PM 發表
其實我想知,你地不嬲join 開果d 係咩party? 之前果d 都係單對單?

呢個唔方便公開講, 而且唔係今次單野既重點:smile_35:
同埋個D PARTY只係參觀性質, 本身冇咩特別事發生..
作者: azpui    時間: 2015-8-23 00:29

引用:
原帖由 ballball32 於 2015-8-23 12:27 AM 發表

呢個唔方便公開講, 而且唔係今次單野既重點:smile_35:
同埋個D PARTY只係參觀性質, 本身冇咩特別事發生..
參觀我都有興趣喎,可pm?

作者: 無人可檔我路    時間: 2015-8-23 11:27

作者: 香港球星    時間: 2015-8-23 16:21

作者: buffon    時間: 2015-8-23 16:51

作者: ballball32    時間: 2015-8-24 00:45

引用:
原帖由 香港球星 於 2015-8-23 04:21 PM 發表
可唔可以講下師兄同你女友分別係幾多歲?

我35, 佢29
作者: ballball32    時間: 2015-8-24 02:54

係我心目中, 我最想知既就係我女友幾時會俾人摸波波, 卒豆豆同打車輪.. 點知原來一黎就可以俾我做晒..
其實有少少睇唔透, 正如我之前所講, 我女友真係算個D隨風擺同唔係好有宗旨既人黎..
我諗如果係俾佢同第二個男人出去由行街食飯開始到慢慢身體接觸既話, 我估要發展到咁真係有很排...
但今次係我誤導佢上去, 本身已經係床做目的地.. 雖然我都有EXPECT過佢會慢慢有FEEL先一步步黎..
但都估唔到會全部一TAKE OK. 我唔知係佢豁左出去死就死丫, 定係因為我半迫佢上黎而放棄自己呢
呢3個動作維持左一陣, 我女友隻手又開始伸去後面想摸我喇.. (梗係啦.. 佢唯一"想"上黎既原因唔係想俾人攪, 而係想用手感受另一個男人既身體)
我今次由佢摸下我JJ, 反正就咁隔褲摸冇咁易認得到我.. 但佢開始想伸隻手ZIP入我條衫摸上黎..
(佢除左JJ, 就最想摸男人心口, 當然係想摸大隻仔啦, 因為我唔係.. 但好彩我都有另一樣野吸引到佢, 就係心口毛 )
所以我唔可以俾佢摸入去喇... 唔係因為我唔夠大隻驚佢失望, 係驚佢摸到我D毛會懷疑.
佢一想摸上黎我又捉住佢隻手, 今次我將佢兩隻手向前拉, 我示意佢叫佢用手爬係床邊, 佢有跟住我既動作照做....
佢就變係床邊面向床企係到, 彎左腰用手撳住張床... 佢梗係唔知我想點啦.... 我無非主要原因係想佢對手唔可以再搵野摸..
而既然我將佢擺成咁既姿勢, 我又開始試探第二樣野喇... 我係佢身後蹲左係到, 佢有縮一縮, 可能佢驚我唔知想點...
我將佢個姿態再還原番撳住床邊, 我又再黎過.... 佢今次唔縮由我.. 其實我知佢咩得咩唔得既..
但我想由佢得既行為開始慢慢挑起佢性趣, 將佢唔得既行為都由我繼續...呢D就係我想繼續試探既野..
我蹲左係佢後面, 對住佢PATPAT, 我用少少力分開左佢雙腳, 我用兩隻手抱起個BB咁樣既手勢, 環抱住左腳, 由小腿到大脾咁摸上去...
摸到就黎到妹妹位就轉環抱另一隻腳.. 再次由右腳既小腿摸到上大脾再摸上去, 總係到妹妹前就停左...
我要佢有種俾人掃大脾內側同伸手入裙底挑逗既感覺, 但總係掂唔到最痕既位...
女友有開始微微咁左右搖對腳, 可能真係幾痕.. 唔知關唔關西痕事....
我重覆左三次之後, 我突然好快咁一大個手掌掃同壓左落去佢兩腿中間.... 手掌包全西!!!
佢當堂震一震..
但之後我想揭起佢條睡裙, 佢就彎番起身寧轉左過黎阻止左我. 可能佢以為我想錫佢妹妹啦..
(我知佢應該唔想俾第二個男人錫落去, 佢肉體想, 但我知佢個心唔想俾男友以外既男人咁做..)
我見佢又寧左個黎仲企番起身, 我又要諗點"整停"佢喇....
既然佢寧左過黎, 今次我就推左佢落去, 佢訓左係到, 雙腳掂地既... 我又示意佢唔好坐起身.
我又蹲左係佢腳前  我真係好鍾意攻佢下盤
我想繼續頭先既試探, 既然後面唔得, 今次試下前面黎.. 我再一次兩隻腳分別由小腿摸上去..
摸到大脾我今次順勢推上埋條睡裙, 推到見到個條白色好薄既底褲.....
我將佢兩隻腳分開  望住佢中間既位置, 可能間房暗啦, 佢望住我做緊呢D野但都未算出手阻止我
(其實佢雙手一直都係腰以下既位置想遮遮擋擋, 但未升真正用力去擋, 只係慾拒還迎咁..)
我見佢分開對腳同我隻手係佢底褲面了了下佢都OK, 我就想試下貼個頭埋去..
我由大脾開始細細啖咁錫, 但錫到近底褲時, 女友佢終於坐番起身想阻止我...
睇黎咁想攪落去都係重覆又重覆架喇, 我心入面已經暗作決定...

佢坐左係起身截住我, 我就一野錫番佢個咀同佢打車輪...我知佢既死穴就係停不了的車輪...
我一路車, 一路抱起佢將佢成日個人訓晒落床, 我再CONFIRM多次佢肯俾我渣波, 仲有我隻手可以隨意係佢妹妹上又摸又了..
我就突然縮開冇錫佢, 我企左係床上面.. 而女友都知咩事..
佢都坐番好個人, 個頭面向住我JJ, 兩隻手由BOXER褲腳到伸左入去摸我JJ, 而且仲好快咁想幫我除左條褲....
而其實條褲一除, 我心入面就響起左玩完呢個SIGNAL.. 始終都係作賊心虛, 覺得佢一見到我JJ就會認得.
同埋我成日形住佢宜家做個D野都係迫緊自己做, 唔開心下去俾人抽水, 佢一D都冇享受個過程..
既然我想試探既野都試左(當然唔係全部想知既想見到既都試晒, 但最想知既第一次接觸佢既反應同我有既成功感都試左喇)
係褲俾佢除左,  佢準備套弄我JJ既個一刻 (我知佢唔會幫我吹... 之前玩過幾次ROLE PLAY, 佢都提過佢冇咩想同第二個吹)
我就蹲番低個人望住佢.. 佢俾我咁突然既動作嚇親, 因為佢應該諗明明我開始抽水啦嘛... 做乜你又郁呢?
我除左個假髮同佢講 " 你真係到宜家都未知係我黎架???? "
佢呆左起碼5秒都未回過神黎, 之後下左幾聲....... 我再問佢, 你仲未FEEL到係我?????
之後佢笑喇.. "點解既點解既點解既????"
佢然後話... 我本來都有諗最好係個高大既人... 點知身型普通都算喇.. 仲要長頭髮.... 頂....
我一見到係長頭髮. 個心就已經諗" 冇可能係假架啦..................." HEHE.. 假髮戰術成功~~
之後佢繼續講... 隻香水好難頂, 平時你噴開個D好香好甜架嘛. 同埋頭先車輪時, 我以為對方食煙添呀, 好大陣煙味...
佢問我係唔係特登食煙黎令到自己更唔似平時既我? 我解釋話唔係煙咪呀. 係因為病左食左藥.. 成口都係藥味...
佢話因為見到同聞到既野都太大分別, 所以已經冇諗過會係我黎.. 一直都好失望咁俾件唔太掂既男人攪緊
我話, 你都覺得客觀既話, 你男友我真係冇咩條件呢.... ;P ;P
但佢宜家個樣勁開心.. 頭先個D驚呀冷淡呀既感覺冇晒.... 我問佢係唔係嬲我佢上黎,
佢話冇嬲我, 因為係佢自己當初決定JOIN先既, 佢解釋我聽佢只係真係好驚好驚.. 驚到其實頭先沖涼時對手仲係到震..
同埋佢入房前WHATSAPP我話佢入房喇, 但沖完涼出黎都唔見我REPLY佢... 好似係我冇左反應咁..
佢都未係好WARM UP到自己究竟想點同想做乜.. 本來諗住俾個男人抽一陣水, 等驚既感覺過左會好D..
宜家就更加好~~ 開心晒... 佢仲即刻叫我不如繼續玩.. 可以ROLE PLAY繼續扮落去..
但我話, 宜家你連驚既感覺都突然冇晒.. 就算扮落去, 你D反應都唔係最真最自然啦...
佢話唔會架, 我會繼續當你係第二個男人, 反正咁黑, 可以投入當到架...
我話宜家你知係我喇, 就叫我繼續玩, 但當初以為成件事係真時, 就同我講可唔可以唔去...
咁玩落去你D反應點會係堅者... :smile_27:
不過ANYWAY, 咁我都會揀繼續玩落去既..  大家都冇左心理負擔喇, 可以盡情享受一下性既樂趣喇...

咁我同佢有共識之下.. 我地又由頭再開始喇....
聽日有時間我再略略講下之後做左咩.. 因為我篇文既重點唔係想放係甜位..
我係想分享下我呢個奇怪遊戲既過程同女友既反應...
雖然成件事唔算100%順利同成功.  但其實由佢入房個刻到佢換左睡衣出黎俾我攬住個下..
我係好有成功感同刺激感..... 咁樣同自己女友玩, 我真係之前諗都冇諗過...
可惜機會只得一次... 想再咁樣第一身玩第三身份既GAME, 冇可能lu...
唯有再諗下另一種我接受到而又可以帶到俾佢同我都覺得刺激既遊戲啦....
我真心覺得, KEEP住玩下呢D踩界玩意, 處理得宜既話, 其實係一種好好保持大家新鮮感既方法黎
作者: ballball32    時間: 2015-8-24 11:20

仲有PART係之後ROLE PLAY. 使唔使打埋:smile_41:
作者: brotheron    時間: 2015-8-24 13:12

有d無聊

作者: jjkk1220    時間: 2015-8-24 13:29

作者: GF32c    時間: 2015-8-25 11:23

作者: heeyanbabe    時間: 2015-8-26 12:37

作者: Ashiriel    時間: 2015-8-26 12:40

引用:
原帖由 ballball32 於 2015-8-24 11:20 AM 發表
仲有PART係之後ROLE PLAY. 使唔使打埋:smile_41:
Nice story and gf's butt too,我想聽下你個role play story.
作者: smartboy169    時間: 2015-8-26 13:18

引用:
原帖由 ballball32 於 2015-8-24 11:20 AM 發表
打埋啦, 支持師兄, 同女友好SWEET
作者: ballball32    時間: 2015-8-31 11:37

推一推先, 呢兩日有時間會打埋ROLE PLAY個D
作者: 我想玩3P    時間: 2015-9-4 14:25

作者: hotatkin1112    時間: 2015-9-7 06:49

作者: 懶蛇    時間: 2015-9-7 10:27

作者: esd2359f    時間: 2015-10-5 16:54

作者: cfdsxv80    時間: 2015-10-22 01:31

作者: neolai    時間: 2015-10-22 02:38

作者: ken190    時間: 2015-10-22 23:05

作者: cfdsxv80    時間: 2015-10-28 15:11

作者: ballball32    時間: 2015-11-20 21:01

推一下
作者: howardgm01    時間: 2015-11-21 00:34

作者: 1harrypotter1    時間: 2015-11-25 00:04

作者: Wongnwong    時間: 2015-12-12 11:39

作者: buffon    時間: 2015-12-15 01:09

作者: Mr.Mustache    時間: 2015-12-15 17:53

interesting story~

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)