188Channel

標題: 自拍A片? [打印本頁]

作者: sice    時間: 2015-7-16 21:54     標題: 自拍A片?

作者: steelball    時間: 2015-7-16 23:57

作者: jkimwai779    時間: 2015-7-17 00:51

作者: SexDevil    時間: 2015-7-17 02:28

拍左好多, 大部份都係同奴或SL拍既同女朋友反而冇, 拍既好多都係口爆吞精片, 因為易拍同拍得好, 都有好多係屙尿落奴塊臉同口既片, 同一道理, 都係易拍, 做愛片有時會識真少少用腳架, 不過如果要拍得好, 成日都要人去就鏡頭, 有時就唔到, 出黎又拍唔到手腳或cut左少少條女個頭等等, 搞得黎做愛時又顧多左野, 都會喺SM時拍既拍我點一巴巴咁摑佢塊臉, 又或者打佢等等, 不過我都幾鐘意插後門時坐喺sofa, 女上男下男同女都面向鏡頭咁拍, 起碼清清楚楚咁拍到佢屎眼比我屌緊, 仲可以用手搞下前門, 都幾淫賤下

我會好小心咁keep, 放晒喺external既drive, 唔會拎出街, 平時又唔會插住connect to internet, 想睇想用先開, 嗰個用黎做back up 野only
作者: sice    時間: 2015-7-17 02:57

作者: elijahli2    時間: 2015-7-19 19:28

作者: SexDevil    時間: 2015-7-19 23:07

引用:
原帖由 sice 於 2015-7-17 02:57 AM 發表

師兄你好有研究吖,咁我仲想問,拍完你會唔會剪片鮁,用開咩software 呢
仲有你會唔會一路扑,一路用電話、單反多角度拍吖
另外燈光同收音都係一個問題,成日收唔清楚

http://n2.hk/d/images/r10/mobile. ...
我自己冇搞咁多野, 試過用兩部機拍, 不過我隻奴識識地玩呢啲, 佢有剪過一兩次, 都幾好睇既, 唔會太悶同一個位同埋會cut左啲郁得好勁既片

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)