188Channel

標題: 精同淫水=什麼味道? [打印本頁]

作者: RBL    時間: 2015-7-16 15:44     標題: 精同淫水=什麼味道?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 貓頭鷹b    時間: 2015-7-16 15:50

作者: azpui    時間: 2015-7-16 15:51

引用:
原帖由 RBL 於 2015-7-16 03:44 PM 發表
因為安全期 我都會比男朋友內射
但昨晚剛剛黎完M 好敏感 已經比男友食到妹妹又紅又漲
再男上女下插完 射左6,7下 妹妹附近都係淫水 準備企起身去廁所洗洗佢
男友突然要我坐係佢塊面上 癲左感申脷入去 係感啜 加上 ...
舔返自己d 精就應該小d, 但會舔條女既淫水應該大把

作者: 桐言無忌    時間: 2015-7-16 15:52

作者: 209474217    時間: 2015-7-16 15:59

作者: photoexpert    時間: 2015-7-16 16:19

作者: RBL    時間: 2015-7-16 17:13

引用:
原帖由 photoexpert 於 2015-7-16 04:19 PM 發表
淫水我覺冇味, 但好 LIKE .....
精就要睇個個人, 係唔係食肉獸, 如是, 就會比較腥。

係我 SP 話我知...... :smile_o01:

我唔係食肉獸, 所以佢話唔腥。
佢都唔係。不過之後問佢 佢話當下唔理得咁多 想食就食😂

作者: RBL    時間: 2015-7-16 17:14

引用:
原帖由 貓頭鷹b 於 2015-7-16 03:50 PM 發表
淫水帶點腥,但我接受到

反而佢話淫水無咩味

作者: 209474217    時間: 2015-7-16 17:14

作者: cw13168ww    時間: 2015-7-16 17:34

作者: 真空甜心    時間: 2015-7-16 17:39

作者: azpui    時間: 2015-7-16 17:40

引用:
原帖由 RBL 於 2015-7-16 05:14 PM 發表

反而佢話淫水無咩味

可能係你既冇咩味。。。係咸咸地

作者: 福田友    時間: 2015-7-16 18:15     標題: Agree.

作者: lee1997    時間: 2015-7-16 18:15

thank you your report:smile_40:
作者: guthrie    時間: 2015-7-16 20:15

查實每個女人體內分泌唔同,加上受經血影響,淫水嘅味道都唔同。

你男友識貨!

精液西米露係經兩個人高潮所調配出嚟o既「愛的精華」。甘甘地,鹹鹹地,含鉛量少,多飲有益!:smile_30:
作者: hfpco    時間: 2015-7-16 23:45

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-7-16 08:15 PM 發表
查實每個女人體內分泌唔同,加上受經血影響,淫水嘅味道都唔同。

你男友識貨!

精液西米露係經兩個人高潮所調配出嚟o既「愛的精華」。甘甘地,鹹鹹地,含鉛量少,多飲有益!:smile_30:
:smile_o11::smile_o11::smile_o11::smile_o11:
作者: 失常少女    時間: 2015-7-17 01:01

作者: 洗板魔神    時間: 2015-7-17 01:02

作者: 209474217    時間: 2015-7-17 02:08

作者: 保持現在    時間: 2015-7-17 02:29

都有男友話過我D水咸咸地,係咪通常都係感嘅呢?

作者: SexDevil    時間: 2015-7-17 02:33

引用:
原帖由 保持現在 於 2015-7-17 02:29 AM 發表
都有男友話過我D水咸咸地,係咪通常都係感鮋呢?

條條女都會唔同, 講真, 我真係試過啲又臭又咸, 好難頂所以我唔係條條女都會lai

不過有啲係冇味既, 或少少味, 都ok
作者: sexman44264    時間: 2015-7-17 07:01

舔過西水, 有咸有甜更有腥. :smile_27:
作者: sspofans    時間: 2015-7-17 08:00

作者: guthrie    時間: 2015-7-17 10:53

鹹味其實應該來自尿漬。

有啲女人嘅妹妹好好聞,騷味,加木香,同埋護膚品嘅餘香。

值得一提,印巴裔女仔未必一定大味。我食過一個斯里蘭卡女仔(條女勁保守,好難得手),絕對係我食過嘅妹妹最好味嘅一個。

作者: austin~    時間: 2015-7-17 11:14

作者: steelball    時間: 2015-7-17 14:33

作者: FD3sfly    時間: 2015-7-17 15:06

作者: HKT9830    時間: 2015-7-18 09:49

作者: 209474217    時間: 2015-7-18 13:30

作者: zungfu2014    時間: 2015-7-18 13:38

作者: zungfu2014    時間: 2015-7-18 13:40

作者: steelball    時間: 2015-7-19 15:43

作者: zungfu2014    時間: 2015-7-20 00:01

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)