188Channel

標題: 個故仔好正呀 加油 (各位大師傑作最新去到P.7 #100) [打印本頁]

作者: hingyipw    時間: 2015-7-15 17:34     標題: 個故仔好正呀 加油 (各位大師傑作最新去到P.7 #100)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: farm1615    時間: 2015-7-15 23:16

你想點?

作者: ki_boy    時間: 2015-7-15 23:17

你想點? +1

作者: kw_abba    時間: 2015-7-17 19:58

作者: 可可queena    時間: 2015-7-19 10:00

作者: 過路人文迪    時間: 2015-7-19 12:43

作者: skyming33    時間: 2015-7-19 14:11

你想點? +5
作者: 無巧火成書    時間: 2015-7-19 17:16

作者: loyanpai303    時間: 2015-7-19 21:32

作者: 過路人文迪    時間: 2015-7-19 23:54

作者: 可可queena    時間: 2015-7-20 08:03     標題: 回覆 10# 的帖子

作者: mandy2013    時間: 2015-7-20 08:30

輪到我

從前...有一個淫婦,有一天,姦夫偷偷來到淫婦的家裡,

作者: farm1615    時間: 2015-7-20 09:44

淫婦竟然同個嫩男吹喇叭中,而嫩男雙手大力揸緊淫婦對奶

作者: 可可queena    時間: 2015-7-20 23:58     標題: 回覆 13# 的帖子

作者: cbs01047    時間: 2015-7-21 00:23

但係個奸夫有好想玩買一份,之後

作者: 過路人文迪    時間: 2015-7-21 00:32

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2015-7-21 20:29

作者: 劉金發作品    時間: 2015-7-21 22:44

從前...有一個淫婦。有一天,姦夫偷偷來到淫婦的家裡。淫婦竟然同個嫩男吹喇叭中,而嫩男雙手大力揸緊淫婦對奶。
姦夫就內心掙扎,應該加入玩3P,定係拍片留念呢?

但係個奸夫有好想玩買一份。

姦夫正值處於人生交叉點狀態之際,正吹奏中嘅淫婦忽然向後大嗌一聲,“呀水埋黎!”

是的,姦夫叫阿水。他姓黃,佢老豆改佢名叫‘河水’,所以他全名叫‘黃河水’。

黃河水只有中三程度,英文唔識,寫中文好似劉金發寫色文咁,錯別字一籮籮!

他現在係街市賣生果。今年三十五歲,已婚,一仔一女。個仔叫黃霆鋒,個女叫黃冰冰。

他希望這對仔女將來好似謝霆鋒和范冰冰咁大紅大紫。不過他們一個四歲,一個兩歲,要他們大紅大紫,還有一段漫長的歲月。

這是後話,不講黃河水這對仔女,先講他被他的淫婦發現了。

淫婦叫唐海麗,她年紀不大,今年只有26歲。她22歲結婚,做了4年家庭主婦。

不要看她年紀輕輕,她己經有3年的淫婦經驗。

海麗喜歡打扮,只要一出門,那怕是去街買一棵葱,也會打扮得花枝招展。(有圖為証)

加上她發姣發扽,一對媚眼會放電似的,自然吸引了不少狂蜂浪蝶。

黃河水在街市賣生果,海麗去他的檔口買生果,原本10元兩個的橙,黃河水兩元賣10個給她。再送多一個大西瓜。

買了幾次,他們終於擦出火花,在一個細雨綿綿,海麗老公去了澳門的晚上發生了關係。

雖然已經是半年前的事,但黃河水依然記得很清楚當晚的情景。

那一天,他晚上11時去到海麗住處,按下三長兩短門鈴(是他們約好的暗號),門打開,出現一個紅衣女郎,十分殘眼。這紅衣女郎不是別人,正是唐海麗。

海麗一手把黃河水拉進屋。然後關上門。

“好準時!”海麗說。

“靚女相約,梗係要準時啦。” 黃河水說。

海麗笑了一笑,然後在黃河水面前360度轉了一圈,說︰“我呢套衫靚唔靚?”

“靚!”

“上個星期買的,成三仟幾蚊,未著過,今次第一次著,專登著比你睇!” 海麗說。

“真係!”黃河水上下打量海麗所穿的紅衣,果然漂亮。心裏說,咁睇得起我?

“還有,裏面套內衣都係新買的。係成人用品店買的。”說著,海麗解開上衣的鈕釦,把上衣褪下後。

她的胸罩是紫色的,十分性感!(有圖為証)

“嘩!好性感!” 黃河水說︰“駛唔駛咁性感呀?”

“唔著性感D,點勾引到你呀?” 海麗淫笑了一下,然後說︰“入房吧!”

“好!”

海麗把上衣脫下來,掉在客廳的沙發上,然後帶黃河水入房。

進入房間,海麗把房門關上。

房間一陣香氣。令黃河水精神為之一振!

他從衣袋裏拿出一盒東西。

“這是甚麼?” 海麗望向黃河水手中的東西。

“安全套?”海麗把視線轉向黃河水,問︰“你買安全套做乜嘢呀?”

“吓!?” 黃河水搔著頭皮說︰“買安全套做愛囉?”

“我唐海麗做愛從來不用套的,你要用套返去同你老婆做吧!” 海麗說。

“哦!‥‥‥咁‥‥‥唔用咪唔用囉。” 黃河水心裏暗喜。打真軍中出仲過癮!

“除衫!等我睇下你條J有幾長?” 海麗說。

黃河水用最快的速度脫去身上的衣服。

他身材高大,有5呎11吋,讀書時經常跟同學打交和打籃球,所以體格十分壯健。雖然現在結了婚生了仔,好少同人打交和打籃球,但身型沒有變,依然壯健,手臂大腿充滿肌肉!更加沒有肚腩!

海麗就是喜歡他身型高大健壯。這樣的男人,一定有一條又粗又長的JJ!在床上一定是威風凜凜!

黃河水脫去褲子後,海麗蹲下身細看他的陽具。她滿以為會看到一條粗長的陰莖,結果‥‥‥她失望了。

不!她不是失望,而是非常失望。

“你搞甚麼啊!” 海麗說。

“我搞其麼呀?” 黃河水說。

“幹嗎會這麼小?和你的身體根本不成比例!” 海麗說。

“不小啦,勃起有4吋1分。” 黃河水說。

“4吋1分很長嗎?我就是嫌我老公條J短,所以才做淫婦,出嚟勾佬之麻!” 海麗這樣說。真係坦白得可愛。

“妳老公有幾長?” 黃河水問。

“4吋!” 海麗說。

“4吋!” 黃河水瞪大眼說︰“我比他還長1分呢!”

“我係話佢未勃起時4吋呀!” 海麗站起身叉著腰說。

“吓!咁佢勃起時幾長呀?” 黃河水說。

“11吋!” 海麗說。

“11‥‥‥吋‥‥‥” 黃河水說︰“11吋還說短!?”

“我上個月係老蘭溝到條德國佬,佢條J有15吋呀!” 海麗說。

黃河水心裏想,曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲。呢條淫婦個西畀德國佬條15吋JJ屌過,自然看不起老公11吋的。至於他自己‥‥‥唉!黃河水想到這裏,不禁心裏嘆了一口氣。

“咁‥‥‥仲做唔做呀!” 黃河水問。

“都嚟咗咯,咁咪做囉!” 海麗說。語氣好勉強。

“其實男人條J唔在乎長短,最重要係夠堅硬和技巧。” 黃河水說。

“咁你有幾堅硬呀?” 海麗說。

“妳試下咪知囉!” 黃河水說。

“好!你條4吋1分既J,如果係10分鐘內搞到我來高潮,咁就有下一次。如果唔得,就無下一次!” 海麗說完,脫下胸罩、短裙和內褲,全身赤裸的躺在床上!

海麗喜歡打真軍,中出!

待續‥‥‥

作者: spamna    時間: 2015-7-21 23:13

劉sir真係短...小精鋼作品,令人慾念泛升,真係值得追看,色文版將會再次熱鬧囉。真係搞到我再執筆寫做衝動添
作者: 劉金發作品    時間: 2015-7-21 23:15

引用:
原帖由 spamna 於 2015-7-21 11:13 PM 發表
劉sir真係短...小精鋼作品,令人慾念泛升,真係值得追看,色文版將會再次熱鬧囉。真係搞到我再執筆寫做衝動添
寫啦,就由閣下接住寫吧!
作者: 無巧火成書    時間: 2015-7-21 23:17

作者: simpson777    時間: 2015-7-22 00:45

精采
作者: 無巧火成書    時間: 2015-7-22 08:10

作者: 劉金發作品    時間: 2015-7-22 09:03

‥‥‥

作者: 無巧火成書    時間: 2015-7-22 09:58

作者: 劉金發作品    時間: 2015-7-22 19:10

到邊位接住寫?
作者: 湯浴火重生    時間: 2015-7-22 20:11

作者: 可可queena    時間: 2015-7-22 20:27

作者: 劉金發作品    時間: 2015-7-22 20:40

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-7-22 08:27 PM 發表
你地寫得咁勁,我唔夠膽接落去:smile_o14:
沒有這樣的事,接下去吧。大家玩下啫,以文會友,湊個熱鬧吧,不用認真。
作者: 鋒馬故如雲    時間: 2015-7-22 21:27

作者: jessica413    時間: 2015-7-23 00:31

作者: spamna    時間: 2015-7-23 08:49

接上...

淫婦唐海麗只係穿上紫色內褲切生果俾黃河水食:「嚟呀,食生果填肚先!」

阿水從未見過靚女無穿衫,只係穿著內褲切生果咁sex,阿水笑笑口都係穿上孖煙囪,抓住春袋行去唐海麗身邊攞生果食:「唔...啲生果真係甜啊!」阿水口中含住生果,眼晴一路冇離過海麗對堅挺漲卜卜對波,笑淫淫地:「都係你...甜啲,生果都冇你咁甜靚女,人靚身材正,哈哈!。」

有邊個女人唔鍾意比男人讚靚身材正,回心微笑地將手上香蕉剝皮,溫柔地遞上阿水口中餵他食:「食啦!賣口乖!」

阿水心中一計地:「不始我地一齊食條蕉!我含依邊,你就食你邊!」

阿水都唔等海麗應唔應承,口已含住香蕉等淫婦海麗去食另一邊!

海麗見阿水樣子趣怪都忍唔住:「好啦!咁我食另一邊,啦...預備一二三食啦!」

阿水聽到海麗數完,兩三啖已吞大半香蕉,最後一啖咀落海麗嘴唇,順勢來個kiss,俾阿水條濕濕舌頭在她口裡亂竄着,慾火再次升起來。

阿水見海麗咁合拍,雙手攬住她腰緊緊貼在一起,兩人口裡香蕉和口水互相吞下對方,阿水隻手在海麗背後亂摸,手指更在海麗臀部捏下捏下,而阿水下面輕輕碰撞海麗個妹妹,海麗俾阿水搞得有點火,慢慢行動全身,可能剛才阿水比得唔夠,海麗下面又次出水來。

阿水腦海又想起一怪念頭:「唔...靚女,你咁...淫...後面有冇咩過呀?」

海麗梗明白阿水意思:「E...你想爆我菊花呀!想創你個心呀,我唔俾你呀!」....

作者: 劉金發作品    時間: 2015-7-23 09:33

阿水腦海又想起一怪念頭:「唔...靚女,你咁...淫...後面有冇咩過呀?」
海麗梗明白阿水意思:「E...你想爆我菊花呀!想創你個心呀,我唔俾你呀!」

作者: 劉金發作品    時間: 2015-7-23 09:38

spamna 兄把情節轉到海麗姐姐的菊花上,跟住那一位接寫呀?
作者: 無巧火成書    時間: 2015-7-23 11:00

作者: 關隴集團    時間: 2015-7-23 17:05

作者: 過路人文迪    時間: 2015-7-23 18:29

作者: 劉金發作品    時間: 2015-7-23 19:45

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2015-7-23 06:29 PM 發表
三位大師果然詞鋒筆利,筆法相近之餘亦各顯特式,過程和關係描述亦表達得好細緻和有層次,果然令到小輩嘅我尤然自感汗額,學無止境,一切就靜觀大師們繼續舞文弄筆,而借此偷偷斗膽從中學習,望能博益良多,增 ...
文迪兄,不如接寫一段吧!
作者: 劉金發作品    時間: 2015-7-23 19:47

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-7-23 05:05 PM 發表
來想接兩句 , 但一見到劉兄  S兄  無巧兄 , 玩下都長過我D短文 ...:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:
唔緊要,就接兩句玩下啦。
作者: loyanpai303    時間: 2015-7-23 19:49

作者: 可可queena    時間: 2015-7-23 20:07

作者: 無巧火成書    時間: 2015-7-23 21:22

作者: 劉金發作品    時間: 2015-7-24 08:14

淫婦都有樽鹽(尊嚴),海麗堅拒黃河水爆她的菊花!
作者: 關隴集團    時間: 2015-7-24 08:27

作者: 劉金發作品    時間: 2015-7-24 09:29

看到海麗招呼保安員入她的單位,黃河水心裏大罵淫婦!公廁!香爐(人人都插得)!

回頭一想,這個女人如果不是淫婦、公廁、香爐,我也不會屌到她。

算了,做姦夫,不要太認真!

黃河水安慰了自己,調整好心情,穿回衣服,乘電梯下去。

去到大堂,有一男一女站在保安崗位的枱前,臉色不太好看。

“你地搵保安員呀?”我問一男一女。

“係呀,我樓上果個單位部冷氣機係咁滴水落嚟,我落嚟搵保安員投訴囉?”女人說。

“個保安員都唔知死咗去邊?”男人說。

“佢死咗去18樓C座,張太太果度。”黃河水說。

“點解會去張太太度嫁?”女人問。

“蛇王囉!偷懶囉!”黃河水說︰“呢D咁既保安,炒Q咗佢啦!”說完,我離開大廈。

走在細雨中,黃河水清醒了。唐海麗這種淫婦、公廁、香爐,不要也吧!

這就是三年前跟海麗第一次偷情的經過。

黃河水以為跟這個淫婦再無第二次。怎知過了幾天,穿得花枝招展,像花蝴蝶的海麗又出現在他的生果店前。還笑咪咪的對著他!

黃河水心裏想,這個女人如果不是淫婦、公廁、香爐,自己也不會屌到她。

作者: loyanpai303    時間: 2015-7-24 10:11

作者: 關隴集團    時間: 2015-7-24 10:39

作者: 無巧火成書    時間: 2015-7-24 10:46

作者: 關隴集團    時間: 2015-7-24 17:56

作者: 劉金發作品    時間: 2015-7-24 19:35

花开两朵,各表一枝。
故事分成兩條線,接那一條線都可以呀!
作者: 鋒馬故如雲    時間: 2015-7-24 21:00

作者: mandy2013    時間: 2015-7-24 21:34

。。塞車手痕之作  。。

海麗寂寞的心

夜深, 午夜夢迥, 海麗忽然紮醒, 倚窗而望, 街燈靜靜地獨照著街頭, 為零星途人送上光明和前路; 心, 孤獨, 雖有精彩人生, 但苦無對己真心, 激情過後, 每每更見形影孤單; 涼氣倒抽, 故影自憐, 鏡中倒影清麗脫俗, 無奈枕邊人經常風花雪月, 夜夜笙歌; 煩, 輕解羅衣, 半臥獨躺, 玉指輕推性具轉, 媚眼半合, 紅唇微張, 縫源盡吞仿玉莖, 人仰馬翻, 雁字 (註) 亂舞, 一柱能盡解千愁; 倦了,含笑而睡,醒來再尋賣果郎。

註 : 形容雙腿的意思, 就好像飛行中的雁呈現住人字排的形態, 此為取其人字的下方

作者: 劉金發作品    時間: 2015-7-24 23:03

等我來接馬兄的。

黃河水的老婆叫何菲菲,是一名美女,十年前。

現在的何菲菲,標準黃臉婆一個。

“係!”阿水應了老婆一聲,然後望向海麗,問︰“想買乜嘢呀?”

就在這時,響起手機鈴聲。阿水知道唔係自己的手機響,係佢老婆的手機響。因為鈴聲係劉德華的歌。佢老婆係劉德華歌迷。

何菲菲拿出手機接聽。“喂!‥‥‥鄭太‥‥‥乜話,三缺一,我即刻嚟!”

收了線,何菲菲對阿水說︰“我去鄭太屋企打麻雀,你比心機係度睇檔呀!”

“好的!好的!” 阿水點頭說道︰“老婆,慢慢行,贏多D!”

目送老婆離去,阿水把視線轉向海麗。見她低著頭微微的笑著,知道是笑自己係老婆面前果個窩囊廢的樣子。

海麗笑的時候,個樣好甜。

“D蘋果賣幾錢?”海麗問。

“十蚊兩個!” 阿水說。

“人地買就十蚊兩個,咁我買呢?” 海麗嬌聲嬌氣問。

“妳買‥‥‥” 阿水左望右望,檔口只有海麗一人,於是說︰“妳買就兩蚊10個。”

“咁D榴槤呢?” 海麗問。

“45蚊斤。” 阿水說。

“咁我買呢。” 海麗問。

“妳買唔收錢。”阿水說。

“咁我要10個蘋果同埋呢個榴槤啦!” 海麗說。

“好呀!”阿水用膠袋裝了10個蘋果。拿起榴槤時,海麗說︰“榴槤不用開。”

“妳自己識開嗎?”阿水問。

“我唔識開。” 海麗微微一笑,說︰“今晚你嚟我度幫我開吧!”

“哦‥‥‥好!好!我今晚上嚟幫妳開。” 阿水笑著說。

“仲有,帶一瓶‘凡士林’上來。”海麗說。

“‘凡士林’!好呀!好呀!”阿水說。

海麗拿了蘋果和榴槤,丟下一個兩蚊硬幣便走了。

阿水其實沒有會意海麗為何要他帶‘凡士林’到她的家。

海麗走後,他喃喃地說︰“‥‥‥凡士林?‥‥‥要‘凡士林’嚟做乜嘢呀?‥‥‥” :smile_41:

想下想下,突然,他明白了!:smile_04:

他興奮的叫了一聲!

“耶!”

海麗叫黃河水今晚帶一瓶‘凡士林’到她的家。眾所周知,凡士林是用來‥‥‥

有請下一位接寫‥‥‥

作者: 劉金發作品    時間: 2015-7-24 23:14

引用:
原帖由 mandy2013 於 2015-7-24 09:34 PM 發表
。。塞車手痕之作  。。

海麗寂寞的心

夜深, 午夜夢迥, 海麗忽然紮醒, 倚窗而望, 街燈靜靜地獨照著街頭, 為零星途人送上光明和前路; 心, 孤獨, 雖有精彩人生, 但苦無對己真心, 激情過後, 每每更見形影孤單; 涼 ...
好一句“醒來再尋賣果郎。”!:smile_o12:
作者: 劉金發作品    時間: 2015-7-24 23:26

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-7-24 05:56 PM 發表
哈哈 , 我一接文就令到此POST進入低潮了 ... :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:
沒這樣的事,大將軍請繼續接寫!
作者: spamna    時間: 2015-7-24 23:43

阿水一聽到今晚佢「細佬」有得番淫西,令舍唔同晒,全日生果好似阿信屋咁,6折8折9折地賣晒生果,賣一送一,早啲收鋪會佳人,阿水突登穿上細一碼T shirt ,更顯得肌肉,阿水聽海麗吩咐,買好餸斬料撐枱腳,最重要係買埋‘凡士林’,實行屌X海麗後門爆缸,阿水買齊所有嘢後坐飛的去。

阿水去到海麗門口按門鐘,阿水心裡興奮到震兼緊張,有種失已復得感覺,度門打開,阿水見到海麗穿上low cut 白色衫和黑色緊貼下體短褲,海麗只係平時家中穿著,已吸鄧阿水吞了口一下,上身波濤胸湧,下身迷人雙腿,微笑地迎接阿水:「阿水你來到啦,唔該你唷,幫我買餸,入來入來。」阿水就係鍾意海麗咁甜笑容,愛死海麗。

阿水手拎餸菜入屋,阿水見到廳內有人坐起sofa度,仲係女人添,頭髮短帶點清爽感覺,她又對住阿水笑:「hi !」阿水對佢笑一笑:「你好!」

阿水看清那個女人,樣子同海麗相若,身上穿著黑色小背衫和黑色三間牌子小波褲,阿水眼利睇到那女人露出紅色紅色bra帶。

海麗身體挨貼阿水介紹面前女人:「佢叫Mia,係我老死兼係最最最最好姊妹的,佢就係我成日提起阿水啦。」

Mia坐在sofe笑笑揮揮手:「你好呀!水哥。」阿水心念Mia都好靚女。

海死蹺住阿水手臂:「阿水幫我拎啲餸入廚房唔該!Mia今晚起度食飯!」

阿水就跟海麗入廚房:「靚女,你叫啲嘢買齊啦,我仲買埋‘凡士林’,阿水細細聲拍拍斜咩袋。

海麗玉手搭住阿水膊頭又細聲話:「你咪想玩人地後面菊花嘅,今晚唔係用我,我專登帶好姊妹來比你爆佢後門!」

阿水腦裡轟一聲怕聽錯,今晚念住爆海麗菊花,反而爆一個初識女人菊人,阿水聽到血都上大腦,講嘢都窒窒地:「乜乜乜唔係我同你咩咩咩!」

海麗再挨近阿水耳仔度:「佢好鍾意比人玩佢後面,咁樣你要咪介紹你識囉,係咪好朋友呢!當係你平時我買生果平比我先介紹你識咋,你出去坐溝通溝通先,我要煮飯。」海麗起冰箱攞出兩罐啤酒比阿水出去坐。

阿水有點尷尷尬尬坐在Mia身旁:「你飲唔飲酒呀!」

Mia見啤酒眉飛識舞接阿水啤酒:「好呀!」

兩人坐起sofa睇電視,阿水望Mia樣都分幾似新普藝人顏卓靈,仲有隻爆牙添,Mia比人感覺好爽朗的人,因為唔知羞睇緊電視播著三級電影『格雷五十度』,阿水見女主角和男主角床上纏綿一場,阿水起側邊偷望Mia波罅,Mia對波冇淫西海麗咁大,都有啲肉可以揸下,阿水好疑惑海麗同Mia講佢有幾多,佢同海麗咁好姊妹,連玩後門俾個三唔識七地人,有可能同海麗同一種人呢?阿水腦中念用咩花式爆佢菊花好,狂隊好吖定係學人旋轉式或學劉金發搖搖板式,阿水念念,下面就扯扯地,佢怕比隔離靚女睇到蹺腳而坐,但咁做Mia掂會唔知,Mia笑笑口,坐近阿水,又係細細聲講:「聽聞你同海麗偷腥都有幾手喎,海麗咁靚女都俾你啅到,好嘢呀!但係...佢話你嗰度...得四吋一喎。」

哇!衰婆淫西海麗,連私人嘢JJ得四吋Mia都知道,老西都死撐扛起胸膛:「哼,咩...短呀,我屌到海麗嗌救命添呀!」

Mia眼神有點神彩:「係嗎?係就好啦,我次次比人搞完後面,第二日好鬼死痛,想搵啲冇咁大條J來做,我諗應該舒服啲。」

Mia有意冇意烏底身,雙臂夾住對胸讓阿水望到胸裡春光,阿水連喝數啖啤酒『仆你個行,又係淫娃,正呀!今晚3P冇死吐』

「開枱食飯啦!幫手開枱。」海麗捧香噴噴餸菜出來。

而三人晚飯閒聊,阿水聽番兩人趣事,海麗話Mia中學時起屋邨後樓梯幫條仔打飛機同口交,而Mia都爆海麗起影院都幫人地打手槍,條仔仲射到前面人地頭髮度,好彩前面係長頭髮女人唔知咋!mia又問阿水有冇平時打飛機樂趣?逗得阿水哥哈哈大笑。
阿水一路聽佢地淫事之外,兩個淫娃更將對波擺起枱面,害到阿水真係放底碗筷,來一個轟爆式同自殺式仆嘢,同兩條淫娃做,唔扯乾精液仲唔叫自殺式仆嘢,阿水有生之年都未過淫賤飯局。

飯後,海麗執好張枱,而Mia自怨自哎摵自己小肚腩:「嗚...我越來越肥添!唔制唷!」阿水望住Mia唧少少腩肉呱呱叫:「唔係呀,你都唔係好肥呀!」Mia再將雙手托起自己對波講:「如果脂肪識走位,走上對波咪好囉,大啲男人都愛嗎?係嗎阿水?」阿水望住mia對波,雖然細啲,都幾挺,海麗剛好起廚房行出來,立即用雙龍爭珠揸對波:「話衰婆你咁好揸都嫌細吖!」Mia作出反擊揸反番轉頭,兩女人攬作一團喜戲,mia問阿水哥平時有冇操fit,見阿水肌肉橫練,阿水死充話有啦!其實佢平時搬下生果來練力,邊有去做gym。Mia求阿水:「阿水,你除衫比我睇下下,好嗎?」有美女請求,阿水除去上衫,露出澎湃肌肉,佢仲兩女前面擺出健美之態。逗得海麗笑騎騎:「哈哈!咁樣識唔識震波呀?」仆街啦!阿水從來未震個波,揸波就識,但係咁樣環境,都要震兩三下俾女人睇下,阿水死胸個胸:「唔...嗯...!」阿水死谷面都紅Q晒,先震到三下波,真失敗,不過,失敗又失敗好,起碼逗到兩位靚女。
阿水谷到面紅耳熱,滿頭大汗,海麗拍手叫著:「見阿水咁...熱,好彩我有生果盤,我去廚房攞出大家食吖!」

海麗入咁廚房,雙手盤住沙律出來,阿水雙手抹抹額頭汗珠:「好有啲凍涼沙律。」

海麗一隻手拍篤住阿水胸肚:「嗯!沙律唔你比你食嘅?」
阿水有少呆咗:「唔食來嚟擺呀?」

海麗笑淫淫咁樣:「你啱咗一半啦!擺就係擺,不過係擺起你身體度食?」

阿水立即明白晒:「啊...!係咪好似套戲鴨王男主角咁,冇著衫放啲食物俾你地班靚女食嗎?套戲我有睇啦。」

海麗點著頭:「咁...你仲唔除衫,比我放啲沙律。」

在旁mia拍晒手:「好啦!有人體沙律食,除衫除衫...?」

阿水都未試過俾人當人肉枱盛裝食物,不過要令兩位靚女開心及自己細佬有得食,做一次鴨就鴨王。

阿水除埋褲,只保留反孖煙囪爬上張枱瞓起度,海麗將沙律餔上阿水身上,冰凍沙律令阿水震一震,但又好鬼緊張,緊張得唔咁亂郁,海麗兩人放好沙律,兩人一左一右開始用舌頭奶阿水身上沙律,阿水俾四片熱唇又啜又奶,再分一上一下奶沙律,阿水比兩女人搞法,唔扯旗唔都得?下身細佬已扯起,由褲頭慢慢露出褲頭。
Mia笑笑口捂住半邊嘴笑:「阿水,你隻粉紅色龜仔爬咗出來唷!」

阿水真係想爬番起身,斡海麗兩人七七四十九次小尻穴。

Mia再將沙律醬噴在阿水肚皮上,再用舌頭舔舔下去,奶下又下落啲,奶下又落啲,阿水感覺到mia鼻哥碰到龜頭,阿水死忍....:smile_15:續

比其他大大繼續下去

作者: jessica413    時間: 2015-7-25 01:48

作者: 劉金發作品    時間: 2015-7-25 07:54

阿水覺得Mia樣都分幾似新普藝人顏卓靈

Mia再將雙手托起自己對波講:「如果脂肪識走位,走上對波咪好囉,大啲男人都愛嗎?係嗎阿水?」

阿水望住mia對波,雖然細啲,都幾挺!

海麗剛好起廚房行出來,立即用雙龍爭珠揸對波:「嘩!衰婆,你咁好揸都嫌細吖!」

作者: 關隴集團    時間: 2015-7-25 08:45

作者: 關隴集團    時間: 2015-7-25 08:49

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2015-7-25 09:38

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2015-7-25 09:44

作者: 關隴集團    時間: 2015-7-25 12:17

作者: 無巧火成書    時間: 2015-7-25 12:19

作者: 關隴集團    時間: 2015-7-25 12:45

作者: 關隴集團    時間: 2015-7-25 12:48

作者: 關隴集團    時間: 2015-7-25 18:42

作者: 無巧火成書    時間: 2015-7-25 19:11

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2015-7-25 19:18

作者: 無巧火成書    時間: 2015-7-25 19:23

作者: 關隴集團    時間: 2015-7-25 19:37

作者: 劉金發作品    時間: 2015-7-25 20:21

“大力啲吖嗱!!”

( 砰!砰!砰!!)

。。。大力吖嗱。。屌爆你個臭西!!”

“啊 ~ ~ 我鐘意啊。。係喇。。屌爆我個臭西。。我好鐘意啊。。”

十年前嘅美女。。。

十年後嘅黃面婆。。「屌爆我個臭西,我好鐘意啊」。

作者: 無巧火成書    時間: 2015-7-25 21:16

作者: 過路人文迪    時間: 2015-7-25 21:37

作者: 關隴集團    時間: 2015-7-25 21:38

作者: 無巧火成書    時間: 2015-7-25 21:42

作者: 無巧火成書    時間: 2015-7-25 21:43

作者: 劉金發作品    時間: 2015-7-25 22:01

阿水見mia女生無異,但胯下陽物好大條 !

Mia:「水哥,別這樣望人啦,奴家害羞的~」阿水只感到一陣惡心 !!

作者: spamna    時間: 2015-7-25 22:45

引用:
原帖由 關隴集團 於 25-7-2015 19:37 發表
講真喎 , 我成日覺得寫C9 , 就要有C9味 , 寫到太正太索 , 不如話係女星  模特拉 ...
所以馬兄 "所作" 所為 , 小弟十分欣賞~~

當然S兄也是一絕 ... 老實說 , 我覺得佢好似進步唔少 ... 看來真是不進則退 ,
我也要 ...
大將軍真係客氣啦,我都係受到劉sir作品先刺激到大腦汾泌才寫到文,色文都可以舒潑情感,但就唔好入魔啦!劉sir一出,舊朋友出晒來,無巧兄,大將軍及我,所以劉sir都幾好招力,劉sir可時有個人作品呀?等到頸長啦:smile_15:
作者: 關隴集團    時間: 2015-7-25 23:07

作者: norinse    時間: 2015-7-25 23:16

引用:
原帖由 hingyipw 於 2015-7-15 05:34 PM 發表
個故仔好正呀 加油

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2015-7-25 23:28

作者: 關隴集團    時間: 2015-7-25 23:48

作者: 關隴集團    時間: 2015-7-26 03:06

作者: jessica413    時間: 2015-7-26 03:16

作者: 關隴集團    時間: 2015-7-26 04:10

作者: 劉金發作品    時間: 2015-7-26 10:17

原本是想玩人妖 , 現在是畀人妖玩 ‥‥‥

作者: loyanpai303    時間: 2015-7-26 10:54

作者: loyanpai303    時間: 2015-7-26 10:56

作者: 關隴集團    時間: 2015-7-26 12:38

作者: spamna    時間: 2015-7-26 18:15

我接上....

阿水曾經睇過套戲叫『男人如衣服』,家下比女人,唔係,你一女一妖玩弄,mia將佢條JJ緊緊逼進阿水菊花之外,前面條JJ比淫西海麗含住,大大力含住吸阿水細佬,務求要精盡。

唔唔唔:海麗用盡口部吸吐!

嗯嗯嗯:阿水前後比人襲擊,五官扭曲!

呵呵呵:Mia半粗半柔推進阿水後門!

阿水這晚永世不沒磨滅經歷,後面火辣辣感覺粗獷,前面濕濕溫溫溫馨,他眼角一點淚光,腦中想起一套日劇『半澤直樹』十賠奉還!淫西你個仆街,有條人妖爆我後門,我就爆𨶙你口部,阿水雙手緊緊按實海麗頭顱,狂插海麗嘴巴....續

大大繼續
作者: loyanpai303    時間: 2015-7-26 18:20

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2015-7-27 07:58

作者: 關隴集團    時間: 2015-7-27 08:40

作者: 劉金發作品    時間: 2015-7-27 10:39

黃太(何菲菲)被賓哥(鄭宏賓)屌完後,著翻條內褲上身套件上衣便從房間裏走出來。
“快D喇!等妳呀!”陳太說。
“輸唔切呀?”黃太坐在麻雀枱前打牌。

“輸!打過至知!”陳太說。

賓哥整理完床舖,穿著背心和孖煙筒走出來。

這時,四個女人已“啪!啪!”聲開始大戰。

這四個人妻加上賓哥(鄭宏賓),除了鹹濕喜歡屌西外,就是喜歡打麻雀,對這兩樣嘢樂此不疲。他們興趣相投,真的是最佳的五人組。

賓哥走到她老婆後面,替她按摩肩頭。

鄭太身材高佻,讀中學時已經被人叫‘高妹’,有5呎10吋高。

人高自然腿長,她一雙腿長44吋!長得嚟又有肉,大腿圓碌碌,夾起來,沒有罅隙。好正!(有圖為証) :smile_47:

兩人做愛,如果用後插式,鄭太要屈曲膝蓋就一就佢老公。(又有圖為証)

賓哥覺得,咁正既女人,自己屌,實在太自私了!

所以他經常帶自己這位長腿老婆出去玩換妻,讓其他男人分享他這位長腿老婆!(實在太偉大了!:'))

賓哥兩夫婦最遠去過台灣玩,果次用佢老婆換咗條嬌聲嬌氣的台灣人妻嚟屌,好正!

賓哥覺得這樣既可以讓其他男人享受一下自己老婆的一雙修長美腿,又可以換另一個人妻返嚟屌,真是人生一大樂事!

“賓佬,淨係幫妳老婆按,唔洗幫我地按下牙?”陳太說。

“幫!輪流按。”說完,走到陳太背後,雙手放在她的肩頭上,按起來。

陳太樣子中上,外表斯斯文文。她中等身材,雖然對波唔算大,沒有修長的雙腿,但她擁有一身像雪一樣白淨的皮膚,十分迷人。(有圖為証)

:smile_47::smile_47::smile_47:

另外,她吹蕭功夫一流!一邊吹一邊發情呻吟,又自摸波波,摸到乳頭硬起,嬌媚動人,十分正。(有圖為証)

:smile_47::smile_47::smile_47:

賓哥每次都畀佢吹到飄飄欲仙!

陳太又唔介意口爆,說吞精可以美容,吞得多,皮膚都靚D!

賓哥幫老婆按下按下,黃太大叫︰“自摸大三元!”

翻開牌,果然是中、發、白大三元。

黃太開心到眉飛色舞,伸開雙手掌大叫︰“畀錢!畀錢!”

“丫!唔通畀妳老公屌過,運氣特別好D!”陳太對鄭太說。

“多餘!我晚晚畀佢屌,又唔見我運氣好自摸!”鄭太說。

“唉!我去洗手間。”李太畀完錢,站起身向廁所走過去。

李太有個花名,叫女主播,因為佢個名叫黃麗幗,這麼巧,竟然跟無線一位女主播黃麗幗同名同姓。就係呢一位。

黃麗幗(李太)對波都幾大,乳頭顏色亦唔錯,粉啡色,不過有D下垂。(有圖為証。)

黃麗幗(李太)說係畀賓佬揸到佢對波下垂的。佢話每次賓佬屌佢時,都出盡力,係咁揸佢對波。每次畀佢揸完,都覺得對波又下垂了一些,像漏了氣一樣。

賓佬當然唔認。大罵屌妳啦!他說屌其他三個女人時,都係咁揸佢地對波,又唔見佢地對波下垂?仲話黃太對波畀佢揸到越來越大,越來越堅挺添!

這又係真的,黃太對波近來又真係越來越大,又好堅挺!

黃麗幗(李太)對波雖然有D向下垂,但揸起來,手感一樣咁好。

賓哥覺得,四個人妻中,黃麗幗對波係最好揸的!

自己老婆對細了一些,陳太對波有點硬,黃太對波軟了一些。就係麗幗(李太)對波最正,不大不少,不是太硬,也不是太軟。揸到唔停得手,所以麗幗(李太)話賓哥每次屌佢,都係咁揸佢對波係真既,無講大話。

賓哥係粗人,平時唔睇新聞,唔知邊個女主播係黃麗幗BB,係佢老婆話畀佢知。
都幾靚女呀!睇下睇下,覺得李太有幾分似佢添。

賓哥見黃麗幗(李太)起身,手痕,立即坐係佢空出嚟個位度。“我頂住一舖先。”

走到廁所門口的黃麗幗(李太)轉個頭說︰“咁當你既還是當我架?”

“一人一半。”賓佬說。

“好!” 黃麗幗(李太)走進廁所。

“喂!賓佬,你唔好同你老婆‘打龍通’呀!”黃太說。

“屌妳個西啦!我係咁既人咩!” 賓哥說著伸出雙手洗牌。

洗牌‥‥‥疊牌‥‥‥打骰‥‥‥開牌‥‥‥

賓哥這一手牌很好!

三隻東,一對南,一對西,一隻北,跟住一、二、三、四萬,再一隻9筒。

對家黃太打出一隻南,叫踫。打9筒。跟住摸了一隻北。心裏想,今舖好有機會大四喜。

這時,黃麗幗(李太)從廁所出嚟,走到賓哥背後,睇到咁好牌,眼睛立時亮起來。

這時,賓哥副牌已經叫糊,西和北對踫。

黃麗幗站在賓哥身邊,他伸出一隻手,插入麗幗條短裙裏,來回撫摸她的屁股,到他摸牌時,就用另一隻手摸牌。

賓哥就是這樣,一邊摸麗幗(李太)的屁股,一邊摸牌。摸了兩輪,都唔係西和北。

手氣唔好,賓哥想邪一邪佢。原本摸住麗幗屁股的手向下移,插下她的兩腿中間,隔著內褲摸佢個西。

黃麗幗(李太)的陰唇很大片,賓哥隔著內褲,來回的摸著。

“唉!叫糊咁既款喎!”黃太說。

“駛乜講。嚟舖唔自摸自食呀!”賓哥說。

“好似大四喜喎!”陳太說︰“不過對北係我度呀!”說完,翻起兩隻北,示威性的給賓哥睇。

睇到賓哥火到嚟埋!心裏大罵,臭西,揸住我對北!

“食唔到北,咪食西囉!自摸添呀!”賓哥說完後悔,即是講明自己食西。

“自摸西,你就想啦!”黃太說︰“摸企係你隔離女主播(李太)個西就有份!”

“摸緊喇!”賓哥說。

“嗱!你老公叫西呀,妳唔妳打西呀!”陳太對鄭太說。

“唔打咪唔打囉!”鄭太說。

今次真係唔自摸就無得食。

“到你摸牌喇!”黃太說。

賓哥一隻手摸住麗幗佢西,伸出另一隻手,拿起牌。

“西!西!西!”被賓哥摸住西的麗幗緊張的叫道!

待續‥‥‥

作者: loyanpai303    時間: 2015-7-27 10:55

作者: 過路人文迪    時間: 2015-7-27 12:25

作者: spamna    時間: 2015-7-27 14:12

感激劉sir補圖。:smile_15::smile_o12:
作者: 關隴集團    時間: 2015-7-27 17:12

作者: 關隴集團    時間: 2015-7-27 19:13

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)