188Channel

標題: 4P可以點玩? [打印本頁]

作者: hope_lost    時間: 2015-7-3 16:42     標題: 4P可以點玩?

作者: chun333    時間: 2015-7-3 16:45

我想參加 3男1女好刺激:fst_002:
作者: hope_lost    時間: 2015-7-3 16:51

作者: ST閑人    時間: 2015-7-3 17:20

引用:
原帖由 hope_lost 於 2015-7-3 04:51 PM 發表
NO LA3男真係唔知點玩
要兩女好D:smile_15:
你已有2男一女?
作者: hope_lost    時間: 2015-7-3 17:22

作者: ST閑人    時間: 2015-7-3 17:23

你要兩條女肯互咀,
首先兩條女都要放,
最好先了解,
上房前去下唱K底或食下飯先
之後上房先冇咁老監
作者: ST閑人    時間: 2015-7-3 17:26

我和女友玩過4P

開頭淨係諗住大家交換下, 互插

點知, 各自各插女時, 女訓係床, 我女友和另一個女係到打車輪

諗翻起都覺得正:smile_o05:
作者: hope_lost    時間: 2015-7-3 17:34

作者: guthrie    時間: 2015-7-3 17:52

我試過FFFM。都幾得意嘅。

小弟持住體能有返咁上下,但幾乎被chur乾咗。射咗記錄性嘅7次,而呢個個人記錄暫時未破。基本上,一日一夜之間我經歷咗“射無可射”,“行屍走肉”,同埋“死過返生”三個體驗。

印象中,兩隻手同手指攰到想甩。條口又係…好痛。仲有,我條脷呀!而下體直頭係被人騎到…總之係“唉,唔使要啦”嗰種感覺。

啲女係非常強悍嘅南美拉丁裔鬼妹。氣質似C朗 - 我諗你哋都知我講緊乜。樣索,但極度飢渴+淫穢,而且係餵極唔飽嗰隻。

值得一提,呢個經驗係小弟對於性愛對手口味嘅轉捩點。因為此役之後,我好似突然對鬼妹完全失去性趣。

至今。

而個人嚟講,口味嘅轉變係好大件事,不過,係題外話。

作者: 高大男    時間: 2015-7-3 22:26

引用:
原帖由 hope_lost 於 2015-7-3 04:42 PM 發表
就咁交換屌好似唔夠
睇佢地磨豆腐? 兩條女互咀? 好正
大家比D意見:smile_35::smile_35:

:smile_40:差一條女已經有一PAIR 情侶
女同女未必接受到,我都問過老婆如果兩對人,佢話同另一個男就得,女就一定唔得

作者: veryok    時間: 2015-7-4 01:19

唔會變左同性戀卦.
引用:
原帖由 guthrie 於 2015-7-3 05:52 PM 發表
我試過FFFM。都幾得意嘅。

小弟持住體能有返咁上下,但幾乎被chur乾咗。射咗記錄性嘅7次,而呢個個人記錄暫時未破。基本上,一日一夜之間我經歷咗“射無可射”,“行屍走肉”,同埋“死過返生”三個體驗。

印象 ...

作者: 高大男    時間: 2015-7-5 09:18

引用:
原帖由 hope_lost 於 2015-7-3 05:22 PM 發表
係呀想加入可以同我單獨試左一次, 再試3p 再試4p 慢慢黎都可以
即係個女要私下俾你屌一次先玩得3p?

作者: szetoafk    時間: 2015-7-6 04:23

作者: 幪面超人    時間: 2015-7-6 11:21

夠薑玩激啲,女的互咀互摷,男o既都互咀格劍,咁就正宗4p
作者: 蛇貴妃    時間: 2015-7-6 11:31

咁我揀3男囉 :smile_o11:  一個塞住我口同佢含, 一個狗仔式係咁插, 加多一個捉住我對腳用力打, 跟住調換角色重新做一次, 好好奇一路插住好舒服但又比人出力鞭打緊係咩感覺
作者: guthrie    時間: 2015-7-6 15:19

引用:
原帖由 veryok 於 4/7/2015 03:19 AM 發表
唔會變左同性戀卦.

未至於咁大鑊。但口味變咗。由無鬼不歡變咗獨愛亞洲妹。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)