188Channel

標題: 中女有中女嘅好處!(舊文)p2#23 p3 #30 p4#40-41p5#57 p6 -66 [打印本頁]

作者: hei09    時間: 2015-6-30 11:25     標題: 中女有中女嘅好處!(舊文)p2#23 p3 #30 p4#40-41p5#57 p6 -66

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Lforwhat    時間: 2015-6-30 11:30

作者: hkairport    時間: 2015-6-30 11:42

Support, more update

作者: 阿銘爺    時間: 2015-6-30 11:48

作者: garyn79    時間: 2015-6-30 12:03

作者: Gcmms    時間: 2015-6-30 12:18

快D出下文la
作者: edward1129007    時間: 2015-6-30 12:35

QuicK

作者: maverickk    時間: 2015-6-30 12:52

作者: anthonychan    時間: 2015-6-30 13:26

幾吸引

作者: Bbgbggcome    時間: 2015-6-30 13:31

作者: 哈佬吉爾    時間: 2015-6-30 13:50

中熟女正呀!屌到响袋都話未夠…

作者: 哈佬吉爾    時間: 2015-6-30 13:52

我頭像都是件中熟女,要乜有乜!

作者: jellybee    時間: 2015-6-30 14:51

作者: jas臣    時間: 2015-6-30 15:01

作者: heungban    時間: 2015-6-30 15:06

Ching  期待期待,加油打!

作者: 演唱會1999    時間: 2015-6-30 15:22

酒店女真係不得了
作者: winchi002    時間: 2015-6-30 16:38

作者: 太極廿四味    時間: 2015-6-30 17:00

作者: samuelbe    時間: 2015-6-30 17:02

有印象

作者: mtvong    時間: 2015-6-30 17:15

有異性無人性先至系男人~~~
作者: savisavi    時間: 2015-6-30 17:42

酒店女正呀

做 front office 果 d 分分鐘可以玩埋制服

作者: chungchung117    時間: 2015-6-30 18:41

作者: hei09    時間: 2015-6-30 18:54

Part 2
點知一去到對面7仔,佢叫嘅時候⋯⋯(老友,今晚你地食自己啦)我唔黎啦!
係我眼前嘅佢而家係,OL裝扮,長直髪,無咗幅眼鏡,搽咗唇膏,白色恤衫,好簿,近睇可以見佢入面著住吊帶底衫!短裙去到大脾位到,但側面個叉位好高,可以見到黑絲襪頭位!
我扮唒唔在意咁:點呀,叫我出黎做咩?
佢笑笑口話:做咩呀,好趕時間呀,唔得閒你可以走先喎!
我:唔係,咁你都要話我知去邊架!
C:跟我黎啦!
之後佢轉身行咗去,但又有一陣香水係我面前飄浮。暈暈地!
初初係佢後面行時一路望住佢背影,長髮及腰,腰唔糼,patpat屹屹,可能佢著咗絲襪加高踭鞋,特別顯得佢對腳修長!
為咗唔想比佢發現我係後面喪𥄫佢,行快兩步同佢平排咁行,行近D,D香水又飄埋黎!
我:去邊呀?
C:你肚餓未呀!
望一望錶,8:00未夠。
我:可以晏D先食嘅!
C:咁去飲杯野吖
我:是但啦!

作者: sam7211    時間: 2015-6-30 19:08

引用:
原帖由 hei09 於 2015-6-30 06:54 PM 發表
Part 2
點知一去到對面7仔,佢叫嘅時候⋯⋯(老友,今晚你地食自己啦)我唔黎啦!
係我眼前嘅佢而家係,OL裝扮,長直髪,無咗幅眼鏡,搽咗唇膏,白色恤衫,好簿,近睇可以見佢入面著住吊帶底衫!短 ...
中女多數自動波,師兄可瞓係度慢慢享受了,哈哈。。。

作者: abs276    時間: 2015-6-30 21:23

作者: farm1615    時間: 2015-6-30 22:27

舊文都要等

作者: lee1997    時間: 2015-6-30 23:08

thank you your report:smile_40:
作者: 理大乖貓    時間: 2015-6-30 23:39

作者: okayokay    時間: 2015-6-30 23:47     標題: 幾年前既野, 照抄都有市場...

樓主也算有心機了....加多D野都得....:smile_o05:
作者: hei09    時間: 2015-7-1 00:24

Part 3
咁就行咗去酒吧,我地坐係Bar頭嘅高櫈位!
C:你飮咩呀?
我:啤酒啦,你呢?
C:威士忌加冰!
我:咁硬?
C:飮完好訓D麻!,
我:⋯⋯⋯
C:諗咩呀,唔好諗衰嘢呀,我話我呢排訓得唔好,咪諗住飲D酒好訓D者!
我:我無諗野呀!
C:啊⋯⋯你講粗口閙我!
我:冇呀,邊有呀!
C:罰你飮酒呀,快D!
我:下?老屈嘅!
C:唏,最多我同你飮啦!
就係咁飲下笑下都飮咗幾鐘,飯都唔記得食!係傾計嘅過程中我無意中見到佢嘅胸口位置最上兩粒扭唔知幾時解開咗,我從側面裝下啦,雖然佢著咗吊帶底衫,但我都睇都少少,感覺佢好似無帶bar咁,因為有時會個人郁時有拋拋下嘅感覺!
到埋單走人啦,出到街我話:駛唔駛送你返去呀?(因為頭先傾開計先知原來大家住係隔離區,所以都好近!)
C:你咁都要問?無風度!
我:點知你方唔方便者!可能你屋企有人等你呢!
C行埋黎細細聲講:我自己住架,人就無啦,我知有隻狼等緊我囉,然後轉身去叫的士,係轉身嘅時候佢仲隻手揩我下面。
我心諗:一個人住?話我係狼?仲要挑我細佬?
我挑你xx啦,你死x梗!

作者: hei09    時間: 2015-7-1 00:27

Part 3
C:諗咩呀,唔好諗衰嘢呀,我話我呢排訓得唔好,咪諗住飲D酒好訓D者!
就係咁飲下笑下都飮咗幾鐘,飯都唔記得食!係傾計嘅過程中我無意中見到佢嘅胸口位置最上兩粒扭唔知幾時解開咗,我從側面裝下啦,雖然佢著咗吊帶底衫,但我都睇都少少,感覺佢好似無帶bar咁,因為有時會個人郁時有拋拋下嘅感覺!
到埋單走人啦,出到街我話:駛唔駛送你返去呀?(因為頭先傾開計先知原來大家住係隔離區,所以都好近!)
C行埋黎細細聲講:我自己住架,人就無啦,我知有隻狼等緊我囉,然後轉身去叫的士,係轉身嘅時候佢仲隻手揩我下面。

作者: hei09    時間: 2015-7-1 00:31

Part 3

作者: Gcmms    時間: 2015-7-1 00:50

越黎越入戲呢
作者: jas臣    時間: 2015-7-1 03:16

作者: winchi002    時間: 2015-7-1 03:57

作者: edward1129007    時間: 2015-7-1 10:22

作者: 大大條J    時間: 2015-7-1 11:17

追!

作者: ustrader    時間: 2015-7-1 11:31

継續please

作者: girl2000    時間: 2015-7-1 11:40

Ching唔通好靚仔既?
罰你快滴出下文

作者: hei09    時間: 2015-7-1 13:07

Part4
上咗的士,佢坐司機後面,我坐佢隔離!
C:哈哈,坐咁開,驚我食咗你呀!
我當時真係有D唔自然嘅感覺!
C:借個膊頭黎俟下呀!
我就坐埋去,佢撓住我隻手俟咗埋黎,香水加酒氣嘅味道,我都飄飄然,再用手踭去感覺下,證實佢係無帶bar,爽!
佢俟咗埋黎,望住我,我仲忍得住?
一車咗落佢到,佢就好似撻咗制咁,用另一隻手攬實我個頭,條脷係咁係我口中撩下撩下,最慘就係D啜啜聲又大聲,個司機真係多得我地唔少!車到大家差唔多無氣先停,喘晒氣!頭先係車緊嘅期間,大家都有D動作,而家嘅佢係上衣衫領開咗,好容易見到吊帶內衣,而我從高望落去就睇得好清楚,對波好白,乳頭好凸,但仲未見到咩色,而佢下身已經有一隻腳放咗上我大脾!唔知你地記唔記得佢個條係高叉短裙呢!
我:司機大佬,可唔可以快D?抄牌我嘅!
終於去到佢住嘅樓下,我呆若木雞咁

作者: hei09    時間: 2015-7-1 13:11

去到佢屋企樓下,我點解呆哂呢!
因為佢住嗰度係同區都算係叫豪宅!
架的士咁啱就停正係佢樓下個D地產!同佢同座個D都叫緊三四百萬,心諗(真係唔好睇少D女人)
但我立刻收拾心情,因為我而家係黎睇女,唔係睇樓!
入咗大堂,(D食蕉)唔知死哂去邊,咁重好,唔駛比人眼望望!
入fit,佢腳步浮浮,都唔輕架,可能飮醉酒嘅人特別重,到歩出fit去到佢門口叫佢攞鎖匙啦,佢打開個手袋摷咗好耐先搵到,仲跌哂D野落地,我自然反應去執啦,佢又儍下儍下踎底執,大家面對面,你地都估到係點啦!雖然佢著咗黑色絲襪,但都睇到盡頭,但睇到盡頭都係漆黑一片?唔通佢無?
再加上佢烏底身執野,頂!佢無帶bar家麻!兩個吊鐘就係我唔夠一尺面前左擺右擺!(你係咪想我將你就地正法呀。)
終於企返起身開門,由於係佢開門,所以我唯有企係佢後面啦,但佢又腳步浮浮,插極都插唔入個匙位,我行前一步,用一隻手扶住佢條腰,一隻手去幫佢開門,佢見我幫佢就退後一歩,啱啱佢patpat貼住我下面,頭先睇佢執野嘅時候已經睇到扯哂𣄃!
我又口多多係佢耳邊講:乜你咁渣架,插條鎖匙都插咁耐但係又插唔入喎!(可能呢句說話挑起咗佢)
C:乜你插野好快嘅咩?但係你而家都係插唔入喎!
(佢點解會話我插唔入?因為佢講呢句話嘅同時,已經用佢個patpay上下咁磨我下面!)
我即時舒服到講唔到野,咪埋雙眼深呼吸咁享受! 
佢企返直個人,用手伸去後面攬住我頸,擰轉頭同我車,我又攬返佢條腰,咁樣我地就更加貼得實,下面嘅磨合更加興奮,我已經唔理咁多,扯起佢件衫,雙龍出海咁起揸佢個胸,第一個感覺,滑!挺!同埋有肉。
佢開始發出嗯⋯⋯嗯⋯⋯嘅叫聲!
大家唔好忘記,我地當時仲係企係門外!
下一part入屋,一入屋,我眉頭都鎖埋!

作者: hei09    時間: 2015-7-1 13:14

去到佢屋企樓下,我點解呆哂呢!
因為佢住嗰度係同區都算係叫豪宅!
架的士咁啱就停正係佢樓下個D地產!同佢同座個D都叫緊三四百萬,心諗(真係唔好睇少D女人)
但我立刻收拾心情,因為我而家係黎睇女,唔係睇樓!
入咗大堂,(D食蕉)唔知死哂去邊,咁重好,唔駛比人眼望望!
入fit,佢腳步浮浮,都唔輕架,可能飮醉酒嘅人特別重,到歩出fit去到佢門口叫佢攞鎖匙啦,佢打開個手袋摷咗好耐先搵到,仲跌哂D野落地,我自然反應去執啦,佢又儍下儍下踎底執,大家面對面,你地都估到係點啦!雖然佢著咗黑色絲襪,但都睇到盡頭,但睇到盡頭都係漆黑一片?唔通佢無?
再加上佢烏底身執野,頂!佢無帶bar家麻!兩個吊鐘就係我唔夠一尺面前左擺右擺!(你係咪想我將你就地正法呀。)
終於企返起身開門,由於係佢開門,所以我唯有企係佢後面啦,但佢又腳步浮浮,插極都插唔入個匙位,我行前一步,用一隻手扶住佢條腰,一隻手去幫佢開門,佢見我幫佢就退後一歩,啱啱佢patpat貼住我下面,頭先睇佢執野嘅時候已經睇到扯哂𣄃!
我又口多多係佢耳邊講:乜你咁渣架,插條鎖匙都插咁耐但係又插唔入喎!(可能呢句說話挑起咗佢)
C:乜你插野好快嘅咩?但係你而家都係插唔入喎!
(佢點解會話我插唔入?因為佢講呢句話嘅同時,已經用佢個patpay上下咁磨我下面!)
我即時舒服到講唔到野,咪埋雙眼深呼吸咁享受! 
佢企返直個人,用手伸去後面攬住我頸,擰轉頭同我車,我又攬返佢條腰,咁樣我地就更加貼得實,下面嘅磨合更加興奮,我已經唔理咁多,扯起佢件衫,雙龍出海咁起揸佢個胸,第一個感覺,滑!挺!同埋有肉。
佢開始發出嗯⋯⋯嗯⋯⋯嘅叫聲!
大家唔好忘記,我地當時仲係企係門外!
下一part入屋,一入屋,我眉頭都鎖埋!

作者: savisavi    時間: 2015-7-1 15:24

push, carry on please

作者: harry16    時間: 2015-7-1 16:15

CHING點解眉頭都鎖埋啊
作者: ai188    時間: 2015-7-1 17:08

好有张力,快D更新

作者: 大大條J    時間: 2015-7-1 17:52

各位人妻主動D就有嘢食啦!

作者: 演唱會1999    時間: 2015-7-1 20:18

呢d女真係不得了~~~!!
作者: 理大乖貓    時間: 2015-7-1 20:21

作者: sam7211    時間: 2015-7-1 20:30

超緊張,勁支持,期待樓主入屋後的劇情。。。

作者: agos    時間: 2015-7-1 20:40

故事精彩。。。。十卜。。。。

作者: markluk123abc    時間: 2015-7-1 21:55

Support
作者: noah_poon    時間: 2015-7-2 00:45

支持,努力加油

作者: noah_poon    時間: 2015-7-2 00:46

支持,努力加油

作者: winchi002    時間: 2015-7-2 03:39

作者: hkairport    時間: 2015-7-2 08:29

快到戲肉

作者: 大大條J    時間: 2015-7-2 08:53

引用:
原帖由 hkairport 於 2015-7-2 08:29 發表
快到戲肉

緊張

作者: hei09    時間: 2015-7-2 15:06

part 5
點解我一入屋就鎖眉??
因為我一入屋就揾燈掣開..一開意然見到大大幅結婚相掛係廳到!
(又話未結婚)!!!!
C 好似知道我睇到幅相咁.....
C :做咩呀?唔開心呀?你地D男人唔係好鐘意打人地老婆主意嘅咩?
佢一路講一路解開我條褲.伸咗隻手入去搓旦旦...我無出聲..只係自己個腦係度掙扎緊.
佢嘅手勢好舒服..同埋而家嘅環境我無理由走咗去...(真係有食唔食,.....)
但係頭先佢講個句說話..好似講到我一早有預謀同好賤咁...
再由頭諗返起...由頭到尾我好似係被動嗰個喎??你而家返而話我有預謀...話我賤??
好....我就賤比你睇!!!
有咗決定之後...我用雙手係佢膊頭用力㩒咗一吓...佢意會到成個人跪咗係地....
除咗我條褲...望住我笑笑口好得戚咁(好似話比我知...啍!男人...)
佢一口含落黎....好快咁上下啜住....又用手搓旦旦...我忍唔住呀一聲...含多一陣佢就用手chok....好快....好似想同我打出黎咁...我即刻阻止佢...拉佢起身....拉拉扯扯咁去咗張飯枱到..佢坐咗上去,我拉高佢件吊帶內衣...一對又挺又白又滑嘅乳房....我一手揸..另一邊啜...佢真係好似好耐無搞野咁...好大力咁攬實我個頭...又好用力咁將個波頂向我到....C:噢~~~大力D~~~啜我~~~呀~~~~大力D揸~~~呀~~~
佢好似觸電咁...扭黎扭去.....我見咁上下向佢下面進攻.....
由終佢條係高叉裙..我除都費事....揪起佢一邊伸手入去...之前係門外面咪話睇唔到嘅..原來佢著咗T-B...我摸落去....

作者: hei09    時間: 2015-7-2 15:09

part 5
點解我一入屋就鎖眉??
因為我一入屋就揾燈掣開..一開意然見到大大幅結婚相掛係廳到!
(又話未結婚)!!!!
C :做咩呀?唔開心呀?你地D男人唔係好鐘意打人地老婆主意嘅咩?
佢一路講一路解開我條褲.伸咗隻手入去搓旦旦...我無出聲..只係自己個腦係度掙扎緊.
佢嘅手勢好舒服..同埋而家嘅環境我無理由走咗去...(真係有食唔食,.....)
再由頭諗返起...由頭到尾我好似係被動嗰個喎??你而家返而話我有預謀...話我賤??
有咗決定之後...我用雙手係佢膊頭用力㩒咗一吓...佢意會到成個人跪咗係地....
除咗我條褲...望住我笑笑口好得戚咁(好似話比我知...啍!男人...)
佢一口含落黎....好快咁上下啜住....又用手搓旦旦...我忍唔住呀一聲...含多一陣佢就用手chok....好快....好似想同我打出黎咁...我即刻阻止佢...拉佢起身....拉拉扯扯咁去咗張飯枱到..佢坐咗上去,我拉高佢件吊帶內衣...一對又挺又白又滑嘅乳房....我一手揸..另一邊啜...佢真係好似好耐無搞野咁...好大力咁攬實我個頭...又好用力咁將個波頂向我到....C:噢~~~大力D~~~啜我~~~呀~~~~大力D揸~~~呀~~~
佢好似觸電咁...扭黎扭去.....我見咁上下向佢下面進攻.....
由終佢條係高叉裙..我除都費事....揪起佢一邊伸手入去...之前係門外面咪話睇唔到嘅..原來佢著咗T-B...我摸落去....

作者: hei09    時間: 2015-7-2 15:10

part 5
點解我一入屋就鎖眉??
(又話未結婚)!!!!

作者: s987358    時間: 2015-7-2 15:57

留名追post, 支持
作者: ccclaw    時間: 2015-7-2 16:42

作者: samsam456    時間: 2015-7-2 17:52

作者: 迷網的城市人    時間: 2015-7-3 00:51

作者: 演唱會1999    時間: 2015-7-3 02:41

正呀~~呢d中女咁淫
作者: winchi002    時間: 2015-7-3 09:30

作者: hei09    時間: 2015-7-3 09:46

Part6
佢著咗T-B...我摸落去⋯第一個感覺係好熱,濕,條T-B仲凹咗入佢妹妹入面,真係可以用(濕到淋哂)黎形容,我用成隻手掌去包住佢妹妹,去感受下佢溫暖同濕度,再輕輕力咁上下移動,唔駛十下我成隻手掌已經濕晒,再用手指撩下佢豆豆,C已經嗌哂救命:呀⋯呀⋯好舒服⋯呀⋯唔好咁快⋯死啦⋯⋯
C好用力咁捉住我,跟住全身震咗幾下,我知佢已經黎咗一次高潮!
佢訓咗係飯枱,我開始慢慢除佢對高踭鞋,絲襪,但又同佢著返對高踭鞋,因為我覺得咁樣靚D!
佢仲係枱上面喘緊氣,我可以慢慢咁品嘗佢,我慢慢咁撫摸佢小腿,大脾,好滑,我諗佢平時有做護膚之類嘅嘢,我將佢隻腳放係我膊頭,一下一下咁錫,一下一下咁用脷撩下,佢望住我好滿足咁笑出黎,我亦都望住佢遂D遂D越錫越前,經過小腿,膝頭,大脾,每當我越黎越接近終點,佢嘅眼神係越黎越渴望我到達,我同佢嘅眼神接觸係無離開過大家,我將佢雙腳放上枱上面,變成M字腳,然後雙手係佢下面嘅Y字位不停咁來回搓摸,再望下佢,佢已經好陶醉,輕咬口唇,一隻手已經自己撫摸乳房,係我搓佢Y位嘅時候,有幾次係隨著我嘅捷奏屹起patpat,我慢慢將個口接近佢嘅終點,感覺到係有熱力嘅感覺!
錫一啖
C:唔⋯⋯
再一啖
C:呀⋯⋯
舐一下
C:喲⋯⋯
再䑛,
C:呀⋯⋯
攻擊佢嘅黑洞
C:呀⋯⋯⋯噢⋯⋯
瘋狂嘅進攻
C:唔⋯好⋯呀⋯呀⋯死⋯⋯死⋯呀⋯快⋯⋯D⋯比我⋯呀⋯
用口攻擊咗一輪,我自己都頂唔順要發洩!
我企返直個身,用細佬係佢門口撩下撩下!
C:⋯唔好⋯再⋯引⋯啦⋯入⋯啦⋯比⋯我⋯比我⋯
我一下插到盡,停咗係入面,感受到佢嘅收縮,好似吸管咁!
C:呀⋯⋯正⋯呀⋯係⋯⋯呀⋯
我開始慢慢抽插,將佢兩隻腳放係我膊頭,再俟前自己個身,伸手去搓摸佢對乳房!下身開始加快動作,佢興奮到雙手捉住我雙手,示意我更用力去搓佢,我轉用手指揑佢乳頭!
C:吖⋯⋯好正⋯快⋯D⋯大⋯力⋯大⋯力⋯呀
淫叫聲,喘氣聲,加肉拍肉嘅聲音充斥整間屋,轉個姿態,我將佢反轉,要佢企係枱邊,上身訓咗係枱上,從後插入去!
C:呀⋯好入⋯頂到啦⋯⋯呀⋯
佢好自然咁用手支撐起自己,我順勢伸手向前揸住佢一對乳房,因為我順便用黎借力,我估佢個乳房比我揸到變型!我將佢越攬越實,差唔多係企直個人,佢又合埋咗對腳,patpat又縮下縮下,個種壓迫力相信好多男人感受過,我亦都感覺到自己即將要爆發!
我:唔得⋯頂唔住,射啦⋯
C:射⋯射⋯啦,唔好忍⋯⋯射⋯哂⋯比⋯我!
得佢咁講,真係唔客氣,最後衝刺多十幾下就將D子孫比晒佢!
C亦同時成個人係度抽搐,相信佢都係高潮嘅象徵!
做完愛,我地抖咗好耐,先至去冲涼,係大家冲完涼清醒嘅情況下,傾咗陣計⋯⋯⋯
作者: minebbb    時間: 2015-7-3 09:50

作者: harry16    時間: 2015-7-3 10:11

最后竟然食左個人妻~~掂啦~~~真係晚晚有"住家飯"食了~~
作者: 職業挖窿隊    時間: 2015-7-3 10:58

作者: chris@hk    時間: 2015-7-3 11:19

C 兄,仲有無KEEP住食?
作者: edwardyeung    時間: 2015-7-3 11:57

識食吖師兄
作者: noah_poon    時間: 2015-7-3 12:26

Thanks for sharing !!!!

作者: kwokeddie    時間: 2015-7-3 14:04

咁"好"既同事....邊樹揾呀
作者: 演唱會1999    時間: 2015-7-3 17:05

食到中女真係唔得掂
作者: BridgetW    時間: 2015-7-3 17:20

作者: Gcmms    時間: 2015-7-4 03:21

好有故事feel
作者: 141bt    時間: 2015-7-4 06:21

作者: titanium2000    時間: 2015-7-11 23:53

作者: Minimini6    時間: 2015-7-13 18:31

作者: studio4e    時間: 2015-7-13 20:00

support support :smile_o12: :smile_o12:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)