188Channel

標題: 本以為可以收心養性做個好男朋友 updated P.2 [打印本頁]

作者: 好Q屎波    時間: 2015-6-29 22:39     標題: 本以為可以收心養性做個好男朋友 updated P.2

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: alstom    時間: 2015-6-29 22:52

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2015-6-29 10:39 PM 發表
一齊左咁多年,原來7年之癢真係一個好大挑戰。
係上年,我係到識左第一個sp姐姐
最後,我覺得自己好大罪惡感,同姐姐係無道別既情況下斷絕左短短既關係。
但原來江山易改本性難移係無錯。
我又再次踏足依到。
不 ...
唔洗你咁辛苦!

作者: 好Q屎波    時間: 2015-6-29 22:52     標題: 1.拍拖頭半年的激情

點解我女朋友係令我成魔之路上推左我一把呢.
我記得係我地十幾歲開始拍拖既時候
我地好快就開始搞野,
由每星期一次半次,到每星期四次
每次差唔多2-3Q
我地可能同其他人唔同,我地拍拖既地點就係,我屋企,佢屋企.
因為我地個時都細個,
完全無技術可言,
但當兩個無人帶住既人一齊去發掘,一齊去試,由淨係男上
玩到側身,女上,狗仔,69, 個種新奇,.個種體驗真係依家點都搵唔返.
作者: Sukib_    時間: 2015-6-29 23:44

作者: 好Q屎波    時間: 2015-6-29 23:49

引用:
原帖由 Sukib_ 於 2015-6-29 11:44 PM 發表
但而家唔想搵都叫收心養性啦
唔想刻意去搵,但如果有
邊有貓唔食魚嫁

作者: 好Q屎波    時間: 2015-6-30 00:03

但係,日子愈耐,搞野,對於佢黎講就好似交功課咁。
唔吹,咀兩野就上套,搞完就訓覺,著衫。
真係有時候搞都廢事
慢慢開始,我開始上黎引板。見到ching c姐既性生活咁精彩,廿幾歲,真係唔想過得咁無聊。見到咁多post,開始既時候我真係會諗,堅唔堅嫁。真係咁多人偷食?
咁開左個ac,開始留下言,起初我開過個post,識左一個c姐,
係個晚開始,我地開始交換j圖,每人sd一張,再到每日wechat吹下水,不過我地無發展sp既關係,因為佢想要既係一個男朋友,而我想要既係sp。慢慢,我地變埋朋友,講既唔只係性。生活上既,工作上,感情上都會搵大家傾。

作者: 好Q屎波    時間: 2015-6-30 00:05

玩左一年,其實都係睇多過留言。都無乜進展
但因為一個c姐既ac名,加我一個pm,開始左我第一次偷食

作者: lccccc    時間: 2015-6-30 00:25

作者: jas臣    時間: 2015-6-30 01:31

作者: 33083391    時間: 2015-6-30 02:21

作者: ookiroppi    時間: 2015-6-30 02:45

快d更新喇, 追緊故仔。

作者: 一名大食男    時間: 2015-6-30 04:07

作者: 好Q屎波    時間: 2015-6-30 09:49

有一日,我記得開過個post,有位師姐
講野比其他人直接,到肉
我留意左佢一陣,見到佢個名有堆數字。
一睇就知道佢年齡既秘密。我立即打開pm,pm佢,我記得個日係星期日,我地傾左一日

作者: quadra    時間: 2015-6-30 09:53

作者: lkk9898    時間: 2015-6-30 13:15

作者: Gcmms    時間: 2015-6-30 13:47

請大D出下文喇

作者: kraxi    時間: 2015-6-30 13:56

希望你真係可以收心養性,女朋友知道左
會傷害得佢好深

作者: 好Q屎波    時間: 2015-6-30 14:13

今日要搞埋公司D手尾,
夜D就會UPDATE,
今晚我會加速:
偷食個種感覺真係好奇妙
所以...我都係忍唔到,但我會做得好小心唔會俾佢知道.:smile_04:
作者: Butteredsugar    時間: 2015-7-1 19:07

等文,追POST

作者: agos    時間: 2015-7-1 20:52

追紧故仔呀。。。。c兄。。。快馬加鞭。。。。

作者: 好Q屎波    時間: 2015-7-7 11:48

上星期公司,自己都太多野要HANDLE,
真係睇文時間都無,
今日SETTLE好左公司既野,
可以係OFFICE慢慢出文
橫掂講起公司, 不如先講下係公司既抽水經過
係幾個月前,黎左一條女,同我同TEAM
條女白白淨淨,又唔太差,
根據佢自稱,.好多人追
一直以黎大家都係講公事
但日子耐左,我有時遲左食唔到早餐,佢又會請餅俾我食
有時買STARBUCKS又買埋俾我.
我病左,佢又買D維他命C沖俾我飲
雖然大家都有另一半,但關係開始有D改變
之後佢慢慢成日WHATSAPP我, 返工前又搵下, 放工夜晚又搵
返工既時候,佢開始成日打我,又借機拉住我隻手,
最好笑既係,全公司D人都話我地有路.
慢慢大家熟左, 佢開始有無意請我食波餅.
我地公司D走廊好窄,有D窄到肥少少都行得好辛苦
有時候我企係到整緊野,我見佢經過,我讓佢,
但明明有D路係可以唔會有接觸下過到,但係周不時就成個心口掃過我背同心口,其實佢無可能唔知, 無可能FEEL唔到,因為我都FEEL到,
我地坐對面,其實自從佢黎左,返工真係開心左,
不過話咁快又要講88,
雖然無下文,但希望你地睇得開心啦,
有時候抽下水,調戲下公司D女都幾開心呀:smile_04:
作者: 好Q屎波    時間: 2015-7-7 14:07

講返之前我同姐姐既一段SP關係,
其實係好幾年前我已經開始有上引板睇野,
望見好多人分享既時候,
其實好懷疑,香港地係咪真係咁多偷食個案
好多時我上網識,現實中都識到唔少女仔,
我個人都好中意FLIRT下佢地,
但有好多,其實佢地要既係真正既愛情,
所以我都無出過手,至於SP
我既第一個,係係香土,依到識既
作者: Vergil0320    時間: 2015-7-7 20:12

作者: 好Q屎波    時間: 2015-7-8 12:40

推一推先,:smile_04:
作者: kumakai    時間: 2015-7-18 01:56     標題: 回覆 24# 的帖子

作者: kumakai    時間: 2015-7-18 01:58

作者: Gcmms    時間: 2015-7-18 09:53

今日星期六,得閒的話請加油,有頭有尾嗎
作者: 矮仔大師    時間: 2015-7-18 11:47

作者: sam7211    時間: 2015-7-18 12:58

支持,請繼續講故事。。。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)