188Channel

標題: 無人坐得爆我 [打印本頁]

作者: 白飯魚王子    時間: 2015-6-27 06:02     標題: 無人坐得爆我

作者: guthrie    時間: 2015-6-27 10:53

有位喎,過嚟坐啦!小妹300磅,唔爆唔收錢!

作者: 明年的人妻    時間: 2015-6-27 13:54

作者: 王小五    時間: 2015-6-28 01:07

支持,但唔知幾時先唔再係新手呢?

作者: alexyclam    時間: 2015-6-28 06:24

我都未試過。。。xd

作者: 失常少女    時間: 2015-6-29 00:04     標題: 回覆 2# 的帖子

作者: guthrie    時間: 2015-6-29 10:17

引用:
原帖由 失常少女 於 29/6/2015 02:04 AM 發表
你做咩擺我張相出黎呀~_~""
好嘢梗係攞出嚟晒吓啦。

順便引鬼阿樂,等佢打吓飛機。

作者: 大芝野    時間: 2015-6-29 10:48

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-6-29 16:43

叫人做多d 運動啦   我以前都係, 不過近幾年操fit o左, 多o左游水跑步練氣練耐力, 對騎男人係會有幫助o架 :smile_34:  

p.s. 戶外做, 吸新鮮空氣, 我係唔去gym o既 :smile_o10:
作者: guthrie    時間: 2015-6-29 17:23

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 29/6/2015 06:43 PM 發表
叫人做多d 運動啦   我以前都係, 不過近幾年操fit o左, 多o左游水跑步練氣練耐力, 對騎男人係會有幫助o架 :smile_34:  

p.s. 戶外做, 吸新鮮空氣, 我係唔去gym o既 :smile_o10:
戶外做係最好,但記住做足防曬。唔係遲吓皮膚唔靚。

小弟夏天專揀天矇光時段練車。皮膚仲keep到唔錯。

作者: vanbrowser    時間: 2015-6-29 18:15

作者: 失常少女    時間: 2015-6-29 21:43

作者: guthrie    時間: 2015-6-29 22:45

引用:
原帖由 失常少女 於 29/6/2015 11:43 PM 發表
:fst_002:引到佢J下垂~~~9都縮埋變蛇餅~~
哈哈,好呀,等佢下垂到成條甩出嚟!下次再放勁嘢!:fst_006:
作者: 失常少女    時間: 2015-6-29 23:00

作者: guthrie    時間: 2015-6-29 23:33

引用:
原帖由 失常少女 於 30/6/2015 01:00 AM 發表
甩左變公公...打蛇餅好喇
甩左好,做樂公公!:smile_o06:
放喺個樽仔裡面加啲孖蒸醃住,得閒攞嚟欣賞下,幾過癮㗎!
作者: 失常少女    時間: 2015-6-29 23:35

作者: Tck13032011    時間: 2015-6-30 08:30

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-6-29 04:43 PM 發表

打野戰?:smile_47:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)