188Channel

標題: 有幾多男人全剃毛? [打印本頁]

作者: s0501403    時間: 2015-6-23 00:04     標題: 有幾多男人全剃毛?

作者: 幪面超人    時間: 2015-6-23 09:41

男人剃埋陰毛會唔會好怪,其實我覺得條賓周會磨擦到啲肉好唔舒服
作者: guthrie    時間: 2015-6-23 11:06

已知嘅切雞男包括小弟、碧咸(至少,曼聯時代嘅碧咸)、以及頂尖環法單車賽(Tour de France)選手。

作為男人,我承認下體有濃密而整齊嘅毛毛確係man啲。正路嚟講,遲吓會留返。但暫時我覺得光脫脫,非常涼爽,好enjoy。

尋晚沖涼,望咗自己冇毛嘅下體一陣。未勃起,確係有少少似細佬仔。但勃起咗,查實唔算難睇。而且,冇啲毛遮住晒,JJ嘅根部完全暴露,顯得特別長。

小弟用電動剃毛器。淨身一次花10分鐘左右。

作者: elijahli2    時間: 2015-6-23 13:17

作者: ilovecherrypie    時間: 2015-6-23 14:33

作者: s0501403    時間: 2015-6-23 21:13

作者: 保持現在    時間: 2015-6-23 21:32

我真係接受唔到男人剃J毛,唔夠MAN

作者: 蕭欣桐    時間: 2015-6-23 23:49

剃完生番D毛出來又粗又硬  同刮光頭一樣道理
作者: 失常少女    時間: 2015-6-24 00:16

作者: 站在雨點下    時間: 2015-6-24 04:31

作者: hkblackbird    時間: 2015-6-24 16:53

作者: s0501403    時間: 2015-6-24 19:31

作者: 我愛杜如風    時間: 2015-6-26 10:11

作者: guthrie    時間: 2015-6-26 10:44

引用:
原帖由 s0501403 於 23/6/2015 11:13 PM 發表

你d毛有無越剃越粗?腋下有無剃?我剃完幾日又有黑色一點點,好難 keep 全剃。我有時剪有時剃。另外我割包皮疤痕嗰 2 節色好特出。

腋下有經常剪,唔會剃光。

陰毛全剃係難keep。基本上三幾日要執一次。小弟本身毛髮較粗,頭髮都係咁,所以陰毛一直比較粗。

其實小弟剃咗毛之後,賣相坦白講都係係差少少。最慘我係白皮豬,冇見陽光嘅地方白過女人,剃晒確係頗似細路仔,令女人唔多開胃。但為咗劈車舒服啲,冇計。

我用一支Philips牌子嘅電動剃毛器(groomer)。效果幾好。

作者: s233968    時間: 2015-7-9 15:07

作者: hkblackbird    時間: 2015-7-9 18:37

作者: etnet33    時間: 2015-7-9 21:37

作者: Sukib_    時間: 2015-7-9 21:45

作者: 大芝野    時間: 2015-7-9 22:07

作者: CathyMeow    時間: 2015-7-10 00:21

作者: steelball    時間: 2015-7-11 00:05

作者: 我愛杜如風    時間: 2015-7-11 18:54

作者: 我愛杜如風    時間: 2015-7-11 18:55

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)