188Channel

標題: 新婚人夫回憶 [打印本頁]

作者: ilovewomen2000    時間: 2015-6-22 10:28     標題: 新婚人夫回憶

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: bigmac人夫    時間: 2015-6-22 10:30

第一
作者: extko10    時間: 2015-6-22 15:28

作者: sam7211    時間: 2015-6-22 17:52

引用:
原帖由 ilovewomen2000 於 2015-6-22 10:28 AM 發表
大家好,
幾年前係引版寫過一篇讀書時的回憶錄,因為我從來記性都麻麻,所以今次想寫埋由中學之後到大學以及出黎社會做野,直至結婚前的所有回憶,全部皆為sl或sp當中包括拳手,同事,promoter,鄰居同埋人妻
Part ...
Support !

作者: k93m63    時間: 2015-6-22 22:06

當然有興趣..得閒就UPDATE下
作者: ilovewomen2000    時間: 2015-6-22 23:17

下round會寫大學唱k識的friend

作者: savisavi    時間: 2015-6-23 00:51

push

作者: 我要沖普洱    時間: 2015-6-23 08:27

作者: winchi002    時間: 2015-6-23 08:50

作者: 82125653    時間: 2015-6-23 09:47

Support support
作者: ccclaw    時間: 2015-6-23 11:47

作者: willis2600    時間: 2015-6-23 12:19

support

作者: ilovewomen2000    時間: 2015-6-23 14:00

Part 2
入到大學個時,老友生日,係甘叫我搵女仔fd出黎,就搵左兩個女仔出黎唱k,其中一個叫佢b啦,上圍目測有d,成個早晨全餐擺上台都得,瘦底,16x高。另一個叫m,細細粒,斯斯文文唔起眼個類型。個一晚,我老友係想溝b既,叫大家好似無咩氣氛,我就叫酒飲同唱k啦,之後同佢地猜下,玩大話,都係個d。
當時開個間係細房,出面望到入黎個隻,張梳化就L型既,當時的情景係我同老友一齊同b玩,啊m就自己唱歌,玩到甘上下,大家都飲唔少,無耐啊b仲自己走埋添,老友就出左去湯,剩黎我同m係房,估唔到既事發生左。
我: 你唔陪b走既?
M : 佢反左屋企啦,不如我地唱歌啦
我 : 又好
唱左幾首合唱歌,feel到m成晚唔回出聲,好似有d野甘,大家你眼望我眼,又飲左唔少,佢突然間坐上我大度,細佬又唔爭氣,一坐上黎就有反黎
M: 咩黎架?甘硬既?
我:小姐,你坐住我抽鎖匙呀,梗係硬啦
我對手即時掃落佢條腰度,好幼,再上點,玩下對奶,頂佢,原來廟細燈籠大,岩岩好c級,搓到唔想停手,大家一邊咀,佢仲要係係甘係我對耳入面吹氣,再申埋利入黎,omg!大腦直接影響細佬,隔住褲頂住佢下面
M: 你硬成甘,不如今晚過理x酒店?
我:唔好啦,我要送個老友反屋企,佢成條屍甘係出面
M: 你硬成甘點算?
佢用行動回應我婉拒去開房,佢一邊摸我下面,一路除我褲,成條野彈左上黎,個時即刻望反出去睇下有無人經過,超驚,佢把口好掂,先由柱底慢慢奶到柱身,去到個頭度個陣再用條利,360度甘打圈,然後再全根盡入,真係爽到爆,我忍唔住係甘屌佢把咀,每一下都頂佢喉嚨,最後頂唔住,一泄如注,仲比佢吞晒,好彩無人睇到,真係好刺激,呢個女仔,之後食過幾次飯後,再無聯絡了

作者: kensen    時間: 2015-6-23 15:57

唔係呀,師兄,你真lucky
作者: 真空甜心    時間: 2015-6-25 22:49

作者: manern    時間: 2015-6-26 01:12

作者: agos    時間: 2015-6-26 04:31

十卜。。。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)