188Channel

標題: 冰火五重天 [打印本頁]

作者: 小野町    時間: 2015-6-21 18:51     標題: 冰火五重天

作者: 小野町    時間: 2015-6-21 18:53

作者: SexDevil    時間: 2015-6-21 18:57

引用:
原帖由 小野町 於 2015-6-21 06:51 PM 發表
小野町對冰火好好奇,特登上網搵教學。。但只係睇教學,未必明白當中技巧,想問下各位師兄師姐玩冰火的時候有咩特別的感受同經驗分享下??

我係男, 我只講個人感受, 我最鐘意用叮熱牛奶做火, 雪糕或凍乳酪做冰, 當然真冰都可以

含住"冰"到暖晒後就換"火", 不段交替到男射精口爆

我諗好多女仔會吐返落個杯或吞左啲"冰火"飲品或食物,

但我鐘意女仔由佢流出黎, 當然會成身或衫都濕晒啦, 所以自行決定
作者: 小野町    時間: 2015-6-21 19:26

作者: 小野町    時間: 2015-6-21 19:30

作者: SexDevil    時間: 2015-6-21 19:51

引用:
原帖由 小野町 於 2015-6-21 07:30 PM 發表

個女仔係分別有冰及火食物係口同時含,定係整凍整熱左個口,冇食物係口先含?

兩種方法我都聽過, 用"漱口水"做冰, 用酒做火, 但我覺得真係含住液體感覺正啲
作者: alexyclam    時間: 2015-6-21 20:51

我就一般般…太多無謂既招式…
真係冇癮!
我只能…搞到對手有潮吹先令到我滿足…xd

作者: SexDevil    時間: 2015-6-21 21:15

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-6-21 08:51 PM 發表
我就一般般…太多無謂既招式…
真係冇癮!
我只能…搞到對手有潮吹先令到我滿足…xd

我仲未有令到對手潮吹既技術, 如果師兄可以, 請指教
作者: alexyclam    時間: 2015-6-21 23:06

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-6-21 09:15 PM 發表

我仲未有令到對手潮吹既技術, 如果師兄可以, 請指教
下…我5識點教人喎…
只知陰道…上壁…有個鞋鞋地過位!
因每人5同…所以…要5同既做法喎

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)