188Channel

標題: 巴打鍾意射精落咩部位,女女又鍾意俾人射邊度呢? [打印本頁]

作者: ryan二世    時間: 2015-6-19 21:04     標題: 巴打鍾意射精落咩部位,女女又鍾意俾人射邊度呢?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: guthrie    時間: 2015-6-19 21:54

任何臉嘅部位:口,鼻,牙,眼,暗瘡,酒凹,耳珠,頭髮,等等。

小弟係顏射控。:smile_46:
作者: ryan二世    時間: 2015-6-19 21:59

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-6-19 09:54 PM 發表
任何臉�部位:口,鼻,牙,眼,暗瘡,酒凹,耳珠,頭髮,等等。

小弟係顏射控。:smile_46:
小弟少射面,因為多數女女唔鍾意,可能係化左妝

有次野戰,射得勁多,女女面細,射到佢成面都係

作者: guthrie    時間: 2015-6-19 22:15

引用:
原帖由 ryan二世 於 19/6/2015 11:59 PM 發表
小弟少射面,因為多數女女唔鍾意,可能係化左妝

有次野戰,射得勁多,女女面細,射到佢成面都係
野戰顏射?成塊面都係喎,點收科?:smile_14:
作者: ryan二世    時間: 2015-6-19 22:17

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-6-19 10:15 PM 發表
野戰顏射?成塊面都係喎,點收科?:smile_14:
其實係0係屋企附近
所以整乾淨就ok
多謝關心

作者: SexDevil    時間: 2015-6-20 00:19

最鐘意緊係口爆啦, 一黎口爆係咁多種爆最舒服, 二黎我覺得肯用口含住你精既女人好正, 如果會吞埋就仲不得了, 仲試過有啲女會用你啲精黎玩, 喺口到吐下出黎, 放返入口, 學足晒AV, 玩完仲要問你可唔可以吞, 之後吞完仲要講多謝, 你話係咪好正

第二正就中出, 可以唔用套射真係個個男既都鐘意, 睇住啲精喺條女塊閪度流出黎, 征服感比口爆顏射係更高, 因為真係連女朋友都唔係個個比你中出, 如果有好信任既SP/SL/性奴肯比你中出真係會好開心

第三就係顏射, 好似你咁講, 個個女仔化晒妝邊個鐘意比人射花塊臉丫, 不會如果打扮到靚一靚同時你顏射佢, 佢又會好Enjoy, 我經驗話我知, 呢條女一定係好淫好賤, 好多野都玩得嗰種, 同埋真係好有滿足感ga

最後就係射後門, 肯玩後門既女仔已經唔多, 肯比你唔用套玩後門, 佢一定係好信任你同埋佢一定係非常淫賤, 會玩後門既女仔, 其實我諗大部份口味唔算太重既性行為佢地都會接受到, 而後門真係比閪緊, 佢地要收縮都容易

我對射波, 肚, pat pat, 手呢啲好冇興趣

但我同師兄好唔同, 如果條女好enjoy呢幾種爆法我會好enjoy, 但見佢地唔太enjoy不過有啲被迫咁做, 我都會好興奮, 我鐘好鐘意強迫啲女人做啲佢地唔願意做既性行為, 好鐘意羞辱佢地

作者: ryan二世    時間: 2015-6-20 00:34

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-6-20 12:19 AM 發表
最鐘意緊係口爆啦, 一黎口爆係咁多種爆最舒服, 二黎我覺得肯用口含住你精既女人好正, 如困會吞埋就仲不得了, 仲試過有啲女會用你啲精黎玩, 喺口到吐下出黎, 放返入口, 學足晒AV, 玩完仲要問你可唔 ...
好詳盡呀
特別係口爆果個
我就係想要呢d enjoy你射佢既女仔

我總覺得要兩個人開心先至會開心

內射好暖同好滑
比口爆舒服

作者: 保持現在    時間: 2015-6-20 01:07

我鐘意條仔射背脊、波或者顏射口爆,因為我唔太鍾意內射

作者: SexDevil    時間: 2015-6-20 01:25

引用:
原帖由 保持現在 於 2015-6-20 01:07 AM 發表

我女朋友都唔鐘意內射呀, 佢話唔鐘意啲精流返出黎, 但我就好鐘意同SL/奴玩內射肛射, 離開酒店唔比佢著底褲, 要佢喺街流啲精出黎, 大家行行下, 淫意又會再黎
作者: sexman44264    時間: 2015-6-20 06:53

中出, 有精服感
射波, 最愛 (我同lok 哥一樣係巨乳愛好)
口爆 & 顏射! 咪攪, 條女唔like 打我都似!
作者: ryan二世    時間: 2015-6-20 08:24

引用:
原帖由 保持現在 於 2015-6-20 01:07 AM 發表

顏射同口爆有咩感覺?

作者: guthrie    時間: 2015-6-20 11:37

引用:
原帖由 SexDevil 於 20/6/2015 02:19 AM 發表
第三就係顏射, 好似你咁講, 個個女仔化晒妝邊個鐘意比人射花塊臉丫, 不會如果打扮到靚一靚同時你顏射佢, 佢又會好Enjoy, 我經驗話我知, 呢條女一定係好淫好賤, 好多野都玩得嗰種, 同埋真係好有滿足感ga...
嘩,知己。
作者: lululucat    時間: 2015-6-20 23:09

作者: CdRoomBB    時間: 2015-6-20 23:25

作者: SexDevil    時間: 2015-6-20 23:27

引用:
原帖由 lululucat 於 2015-6-20 11:09 PM 發表
鍾意被內射暖粒粒流入去又漏返出嚟嘅感覺
但係要夠多先感覺到
不過勁驚攪出人命
所以多數口爆
或者佢帶套算
內射最好有食開藥或打針,做得冇咁驚。
作者: 小野町    時間: 2015-6-20 23:38

作者: 小野町    時間: 2015-6-20 23:40

作者: lululucat    時間: 2015-6-21 08:38

作者: SexDevil    時間: 2015-6-21 09:52

引用:
原帖由 lululucat 於 2015-6-21 08:38 AM 發表
都係嗰句
有副作用
而且有機會惹病
副作用我唔太清楚,如果有,請指出有咩副作用, 我有隻奴,佢因為m超唔準,黎親就會爆痛所以食,佢都唔覺有問題。

惹病呢樣野都明既,如果唔係好信任既,我都會戴返套,唔好以為男人唔驚。
作者: 精蟲蟲    時間: 2015-6-21 11:26

鐘意射落面上,好有征服感
之後影相比佢睇返~

作者: alexyclam    時間: 2015-6-21 11:29

引用:
原帖由 CdRoomBB 於 2015-6-20 11:25 PM 發表
中出好幸福
口爆好快樂~

爆你菊呢咁…xdd

作者: lady.jvw87    時間: 2015-6-21 12:55

作者: SexDevil    時間: 2015-6-21 13:23

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-21 12:55 PM 發表

最鍾意內射!!!差不多次次都要求內射,然後俾主人拍低d精係西窿流出黎,好淫好正:smile_40:
不過我主人既精通常偏稀, 唔係次次可以慢慢漏番出黎。。。

另外鍾意俾人顏射,最好頭髮都有啦 顏射完跪 ...
你條臭閪有冇食返主人流出黎啲精先?主人啲精唔可以浪費,顏射完都要食。
口爆仲未試過?你仲唔快啲練好啲?
作者: lady.jvw87    時間: 2015-6-21 14:22

作者: SexDevil    時間: 2015-6-21 14:36

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-21 02:22 PM 發表

主人用支9打我面個陣有奶/含番乾淨小主人啦~~
不過無食番面上的精~ 因為主人鍾意望住臭系成面都係精~通常就會直接沖涼lu~~

我以後會努力含多d架啦!!!:smile_o05:
我都鐘意射到條女成臉精, 但總係覺得一個人啲精太少
作者: lady.jvw87    時間: 2015-6-21 15:01

作者: SexDevil    時間: 2015-6-21 15:10

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-21 03:01 PM 發表

:smile_40::smile_40::smile_40: 無錯,多到差不多好似敷mask咁視覺效果一流
識玩呀, 所以我好鐘意叫啲賤女人倒轉訓喺sofa度, 我就屌佢個口, 啲口水要佢吐出黎, 咁就會流落佢塊臉, 未射精已經見到佢成臉都個都幾high, 如果口水唔夠就加乳酪, 牛奶等等
作者: lady.jvw87    時間: 2015-6-21 15:26

作者: SexDevil    時間: 2015-6-21 15:35

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-21 03:26 PM 發表

嘿嘿,識玩,可以玩,但正如你另一個post講,主性的確低左ddd,可以俾人睇但真係搞,佢就唔俾啦~ 所以我都乖乖地,主人俾先會做
我都識人係咁啦, 初初係SP/主奴時, 會搵多個男既玩3p, 仲會計劃玩多P或交換, 不過一拍左拖就冇lu
作者: 保持現在    時間: 2015-6-21 19:14

我都鐘意被射面,暖暖地,又可以搽面

作者: SexDevil    時間: 2015-6-21 19:53

引用:
原帖由 保持現在 於 2015-6-21 07:14 PM 發表
我都鐘意被射面,暖暖地,又可以搽面

你會唔會覺得一個人既精唔夠多, 要比幾個人射面先夠?
作者: 保持現在    時間: 2015-6-21 22:32

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-6-21 07:53 PM 發表

你會唔會覺得一個人既精唔夠多, 要比幾個人射面先夠?
多精嘅話,吹/扑一個人嘅精都夠搽面

作者: SexDevil    時間: 2015-6-21 22:39

引用:
原帖由 保持現在 於 2015-6-21 10:32 PM 發表

多精鮋話,吹/扑一個人鮋精都夠搽面

可能我睇開啲100人顏射AV, 見到啲女仔啲精多到好似浸過落啲精度咁好正
作者: 蛇貴妃    時間: 2015-6-22 07:57

中出始終有dd怕同埋都唔係成日得嘛 :smile_13: 最爽都唔係因為佢射果o下而係因為佢感覺強o左所以最後幾o下大力o左同快o左不過享受時間又唔及帶套咁耐:smile_30:  
咁唔計中出射入去我就最中意口爆, 有睇開av, 中意學佢地插到咁上下之後用口去接跟住吞埋再lam乾淨, 但又唔中意學佢地吐出o黎玩跟住先食返, 果啖o野入面有一半都係口水, 平時你都唔會lur 口水出o黎o係隻手度再飲啦:smile_30:  咁核突.. 同埋咁做會將d o野溝稀o左, 以前覺得吊住o係喉嚨好辛苦, 而家反而喜歡吞完之後仲有aftertaste, 佢d o野陪住我耐d   
顏射有不過少, 多數o係沖涼房先玩得盡興, 同埋無錯係要無化妝先敢將面上o既精液撥返入口吞埋佢
仲有之前試過兩三次用套搞, 搞完之後倒返出o黎吞, 又係固意淫比人地搏o黎多次   不過撈o左d 膠味有少少怪, 原味好食d :smile_30:
作者: guthrie    時間: 2015-6-22 11:29

引用:
原帖由 SexDevil 於 21/6/2015 05:10 PM 發表

識玩呀, 所以我好鐘意叫啲賤女人倒轉訓喺sofa度, 我就屌佢個口, 啲口水要佢吐出黎, 咁就會流落佢塊臉, 未射精已經見到佢成臉都個都幾high, 如果口水唔夠就加乳酪, 牛奶等等
嘩,都好重口味吓喎。

其實,一個人唔夠精嘅話,有另一樣嘢玩。

去超市買支噴瓶裝嘅鮮忌廉(whipped cream spray)。先用忌廉顏射條女,再嚟正式顏射。顏射完,精液同忌廉兩溝頗為好味,小弟都覺得食得過。

作者: 粉紅寶寶    時間: 2015-6-22 11:52

顏射真係要化靚妝先最正:smile_o05: ,視覺效果perfect無得輸,射到眼有d癡住左,眼睫毛漿住,鼻同面都有d,用最尾d精封咀,襯仲仲硬再含住啜乾淨:smile_o09: 。或者插到就射,一擺出唻遠拒離射上面同頭髮:smile_o06: 。

口爆最好一下射到喉嚨直落吞落肚 :smile_o06: ,仲可以繼續含:smile_47: ,多精可能會吞唔哂一路含一路流出唻
作者: ryan二世    時間: 2015-6-22 19:25

原來唔少師妹都鍾意射面口爆喎

作者: SexDevil    時間: 2015-6-23 01:59

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2015-6-22 11:52 AM 發表
顏射真係要化靚妝先最正:smile_o05: ,視覺效果perfect無得輸,射到眼有d癡住左,眼睫毛漿住,鼻同面都有d,用最尾d精封咀,襯仲仲硬再含住啜乾淨:smile_o09: 。或者插到就射,一擺出唻遠拒離射上面同頭髮:smile_o06 ...
我都覺得, 顏射最正既係由個女仔打扮到最靚嗰一面, 比你射到佢十分狼狽係最正
作者: 高大男    時間: 2015-6-23 03:03

佢地鍾意射哂落口吞埋

作者: 幪面超人    時間: 2015-6-23 09:39

口爆應該係最正,試想想,在一毎美女的口內射精,是多麼的感動

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)