188Channel

標題: 制服誘惑這門高深既學問 [打印本頁]

作者: rilakkuma_b    時間: 2015-6-14 01:53     標題: 制服誘惑這門高深既學問

作者: lovegary123    時間: 2015-6-14 01:56

作者: rilakkuma_b    時間: 2015-6-14 02:17

作者: hugo1679    時間: 2015-6-14 10:59

作者: guthrie    時間: 2015-6-15 15:29

其實著乜唔係問題。條女身材OK嘅話,著乜都吸引。

反而化唔化粧先係大問題。

著到索一索,冇理由塊面素顏。

作者: ipad.air    時間: 2015-6-15 15:59

作者: htchxh_2012    時間: 2015-6-15 17:12

制服係視角
要玩就要用角色態度引誘佢

例如學生妹就要俾老師罰果D

作者: Ice_234    時間: 2015-6-16 00:17

作者: szetoafk    時間: 2015-6-16 00:20

作者: rilakkuma_b    時間: 2015-6-20 15:14

作者: rilakkuma_b    時間: 2015-6-20 15:16

作者: rilakkuma_b    時間: 2015-6-20 15:18

作者: rilakkuma_b    時間: 2015-6-20 15:20

作者: kaka01    時間: 2015-6-20 15:45

作為一個男人
我可以話你知新鮮感係好緊要
如果佢中意護士就算次次扮護士佢都會厭
所以唔洗問佢中意咩
突然成日轉下著出黎比驚喜佢仲好玩
作者: SexDevil    時間: 2015-6-21 01:10

一次個喺淘寶買十套八套返黎玩啦, 玩到舊舊地, 叫佢玩強姦, 撕爛, 剪爛, 下次又買新既

唔駛有model咁好身材既, keep到, 打扮埋咁就ok啦
作者: rilakkuma_b    時間: 2015-6-21 02:45

作者: rilakkuma_b    時間: 2015-6-21 02:47

作者: patrick.c    時間: 2015-6-21 03:06

可以試下買多幾件,晚晚唔同咁引下佢囉
作者: lady.jvw87    時間: 2015-6-21 03:10

作者: rilakkuma_b    時間: 2015-6-21 03:20

作者: rilakkuma_b    時間: 2015-6-21 03:20

作者: patrick.c    時間: 2015-6-21 03:21

引用:
原帖由 rilakkuma_b 於 2015-6-21 03:20 AM 發表

晚晚都嚟就無癮嫁啦喎

你有無留意你男友鍾意邊類制服或衫咁丫? 或者由D性感內衣著手先囉
作者: lady.jvw87    時間: 2015-6-21 03:27

作者: rilakkuma_b    時間: 2015-6-21 03:36

作者: rilakkuma_b    時間: 2015-6-21 03:52

作者: SexDevil    時間: 2015-6-21 10:00

引用:
原帖由 rilakkuma_b 於 2015-6-21 03:52 AM 發表
拿我就揀咗幾套心水既,開心share下先
含蓄學生型

無得頂護士型

女僕
...
唔知師姐係性純型定性感型,玩制服,我覺得裙一定要勁短,最好露多啲,如果對條腰有信心。一定要有露腰。
作者: lady.jvw87    時間: 2015-6-21 12:42

作者: rilakkuma_b    時間: 2015-6-21 13:26

作者: rilakkuma_b    時間: 2015-6-21 13:28

作者: SexDevil    時間: 2015-6-21 13:32

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-21 12:42 PM 發表

ching星期日都咁早~:smile_14: 而且無諗過ching係發問版留咁多言,係咪引版個邊無咩好睇啦:smile_13::smile_13:

to 樓主: 我反而覺得你第一次係sell意淫,唔洗露咁多住wooor~~~ 來日方長呀嘛~~~: ...
唔係呀, 引版好多女奴post, 囡囡自認淫賤, 臭閪post, 又有相咁, 不知幾好睇, 不過我回得冇人地啲師兄咁快, 下次想搵返自己講過乜, 樓主有冇回覆都搵唔返, 所以冇咁有代入感, 追完post同相, 支持下推不就算

反而呢度冇咁快吹爆post, 跟得到仲有傾計feel, 我又冇玩成年幾, 拎返舊野出黎寫又懶

我呢啲老人家唔駛訓太多, 今日8點半起左身
作者: SexDevil    時間: 2015-6-21 13:35

引用:
原帖由 rilakkuma_b 於 2015-6-21 01:28 PM 發表

露腰就一定要學生妹嫁啦喎,師兄咁有心得

我先前有同SL, 性奴們玩過, 唔知呢間有冇, 露腰其實應該有警察, 空姐等等, 女僕, 免女郎, 你搵下啦
作者: lady.jvw87    時間: 2015-6-21 14:25

作者: lady.jvw87    時間: 2015-6-21 14:30

作者: SexDevil    時間: 2015-6-21 14:35

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-21 02:30 PM 發表

咁又係。。。 有時自己搵返自己個post都難,一唔post update就石沈大海 所以尋晚先過來發問版睇下~~~ 意外捕獲ching

老人家??!!ching大約幾歲呀~?不過8點幾真係好早:smile_27::smile_27::sm ...
如果自己開post都還好啦, 除非太耐, 如果唔係一兩版都搵到既
作者: SexDevil    時間: 2015-6-21 14:46

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-21 02:25 PM 發表

係呀我都有呢幾套,而且唔止呢幾套

通常玩過的都放係bf度~依家d玩過既制服同玩具都塞滿佢一個櫃筒
未玩過的就自己keep住,想玩先帶過去俾個驚喜佢~~
拎晒去bf度, 咁同主人玩咩呀? 同一個人?
作者: lady.jvw87    時間: 2015-6-21 14:52

作者: SexDevil    時間: 2015-6-21 15:08

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-21 02:52 PM 發表

:smile_44:

我都諗住我未update我個post但又係依邊講bf就會有機會俾人問架啦, 無諗過ching你咁快姐:smile_35:
yup,之後主人已經變成bf 經常人格分裂咁玩,平時就好bfgf,但一講到sex就奴性大發:smile_ ...
唔會呀, 我唔會同其他主人爭, 喺我主奴字典入面, 奴係唔可以有兩個主人, 主人就可以有多過一隻奴, 而你同主人做左男女朋友呢樣野都唔會影響到我, 不過有時我怕主奴做左男女朋友的話, 反而主性會低左, 好似明明想你走光比人睇, 但身為你男朋友又唔想你比人睇咁lor
作者: lady.jvw87    時間: 2015-6-21 15:18

作者: SexDevil    時間: 2015-6-21 15:27

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-21 03:18 PM 發表

當然啦,我會對主人好忠心架~ 只不過問以讀者既角度,主人變左bf未必事事都咁主奴會唔會無咁好睇,會失望姐~
都唔會呀, 引版有個我好鐘意既大師姐叫bcm, 佢主人都係男朋友, 睇佢地玩既口味都好重, 都好好睇, 不過你主人會唔會唔比你再出post, post相等等呢, 呢個都係關鍵
作者: Lady2015    時間: 2015-6-21 18:45     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: SexDevil    時間: 2015-6-21 19:09

引用:
原帖由 Lady2015 於 2015-6-21 06:45 PM 發表
想知係唔係每一個男人都喜歡制服呢?
萬一著咗諗住俾驚喜佢,點知佢完全冇反應咁咪好樣衰?
其實係有咁既可能性
作者: rilakkuma_b    時間: 2015-6-21 22:42

作者: SexDevil    時間: 2015-6-21 22:54

引用:
原帖由 rilakkuma_b 於 2015-6-21 10:42 PM 發表

其實講咁耐真心最驚佢無反應,哈哈

咁佢平時同你既性生活如何先? 如果只係好一般, 唔好諗住一套衫可以改變晒
作者: rilakkuma_b    時間: 2015-6-22 00:38

作者: SexDevil    時間: 2015-6-22 01:05

引用:
原帖由 rilakkuma_b 於 2015-6-22 12:38 AM 發表

好夾嫁,但唔講出口囉,比較含蓄,唔會講色情野,行動表示

可能大家都唔敢, 咁你做少少主動都唔錯
作者: rilakkuma_b    時間: 2015-6-22 01:35

作者: SexDevil    時間: 2015-6-22 01:56

引用:
原帖由 rilakkuma_b 於 2015-6-22 01:35 AM 發表

我唔係唔敢嫁,係唔知對方點諗咋

通常唔敢都係因為呢個原因之ma
作者: Lady2015    時間: 2015-6-22 07:03

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-6-22 08:34

制服就無啦, 返工o既OL裝+高爭鞋就有, 玩呢d 通常要配合埋role play 有少少劇情先好玩囉
但係我講劇情會預早講, 即係 "不如下次xxxxxx" 而唔係臨開始之前先講一陣點樣  講過就要記住咁先有氣氛囉
作者: SexDevil    時間: 2015-6-22 11:02

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-6-22 08:34 AM 發表
制服就無啦, 返工o既OL裝+高爭鞋就有, 玩呢d 通常要配合埋role play 有少少劇情先好玩囉
但係我講劇情會預早講, 即係 "不如下次xxxxxx" 而唔係臨開始之前先講一陣點樣  講過就要記住咁先有氣氛囉
Role play真係幾好玩架。
作者: 幪面超人    時間: 2015-6-23 10:02

引用:
原帖由 rilakkuma_b 於 2015-6-14 01:53 AM 發表
即係咁,其實買套衫真係唔難,
但有無諗喎鱓model有胸有樣有腰又有腿,
緊係著得靚啦,但事實上真人又無咁完美喎,
著上身係咪真係work先?

然而,揀邊套又係一門學問,
到底校服學生妹好,定溫馴好小僕好,
...
學話事齋,都要睇下個女仔襯邊個服飾o既,如果大波o既,可以著低俗喜劇入面阿DaDa套護士服,如果個樣成熟就當然唔好揀校服,可以揀啲女人味重啲衫著
[img] [/img]

作者: rilakkuma_b    時間: 2015-6-23 23:09

作者: rilakkuma_b    時間: 2015-6-23 23:11

作者: SexDevil    時間: 2015-6-23 23:12

引用:
原帖由 rilakkuma_b 於 2015-6-23 11:09 PM 發表

哈,我就無cos OL既打算啦,因為本身就係OL,冬天日日著黑絲已經玩到無哂新意嚕

都唔係架, 我有SL/奴, 會張啲西裙改到超級短, 跟住加埋吊帶絲襪, 超細碼既裇衫, 一樣好吸引
作者: 保持現在    時間: 2015-6-23 23:29

如果太大波又係好難係ig shop買到呢D衫,通常都冇咁大上圍或者唔啱心水

作者: 保持現在    時間: 2015-6-23 23:31

如果太大波又係好難係ig shop買到呢D衫,通常都冇咁大上圍或者唔啱心水

作者: SexDevil    時間: 2015-6-23 23:36

引用:
原帖由 保持現在 於 2015-6-23 11:31 PM 發表
如果太大波又係好難係ig shop買到呢D衫,通常都冇咁大上圍或者唔飱心水

我都聽我SL講過, 佢個人加加細碼, 仲驚買加細碼會大, 點知fit到爆, 所以就算m都未必啱勁大波既女仔

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)