188Channel

標題: 偷食o靚妹回憶錄 (update #22 #25 #29) [打印本頁]

作者: thejackass    時間: 2015-6-12 16:38     標題: 偷食o靚妹回憶錄 (update #22 #25 #29)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 三不五時    時間: 2015-6-12 16:39

作者: tclchan520    時間: 2015-6-12 16:40

作者: thejackass    時間: 2015-6-12 16:45

引用:
原帖由 tclchan520 於 2015-6-12 04:40 PM 發表
咁爆左未r

已爆3次
作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-6-12 16:46

作者: tclchan520    時間: 2015-6-12 16:49

作者: lee1997    時間: 2015-6-12 22:35

thank you your report:smile_40:
作者: Pat123Pat    時間: 2015-6-12 22:58

有好相分享嘛😆

作者: Pat123Pat    時間: 2015-6-12 22:59

有好相分享嘛😆

作者: 山田1225    時間: 2015-6-12 23:08

食大波妹,師兄真係有運

作者: PUMBAALOL    時間: 2015-6-13 17:26

作者: 柒七仔    時間: 2015-6-13 17:47

師兄真幸福!!!
快出文啦, 十卜
作者: Lily花香    時間: 2015-6-13 18:01

引用:
原帖由 thejackass 於 2015-6-12 04:38 PM 發表
繼幾年前係引版po過一次文,今次小弟再次將我偷食經歷記錄下來,同大家分享同時,當留個記念:
a小姐係我幾年前係交友app識的, 係東莞人, 我由於有固定女友,我同a小姐見面機會不多,只見過次4面 (當中有3次有做,第 ...
有feel会好快

作者: nicki93    時間: 2015-6-14 09:31

作者: markluk123abc    時間: 2015-6-14 15:58

Support
作者: kit6098    時間: 2015-6-14 16:24

作者: k93m63    時間: 2015-6-16 23:26

之後點呀?唔好斷尾喎~~
作者: 米小寶    時間: 2015-6-17 09:47

之後點呀?

作者: Robin2015    時間: 2015-6-17 12:37

作者: thejackass    時間: 2015-6-18 16:42

sorry 咁多位,故事將會呢1,2日繼續
原來打一篇野真係需要幾多時間同心機,又唔想隨便寫令大家失望

stay tuned
作者: brotherYin    時間: 2015-6-19 16:30

作者: thejackass    時間: 2015-6-22 14:45

part 2. 第一次接觸 (呢part 不太多甜內容)

到咗約會當日, 我懷住戰戰競競嘅心情赴會。興奮嘅同時,心裡有幾分忐忑,擔心假如佢真人好豬扒點算? (本人之前中過招,但最後硬食...) 又或假如佢事後收我錢咪好無癮??

最後, 作為一個正常男人, 我決定食左先算....8-9點去到xx地鐵站門口,約好係的士站等.

A "啱啱化完妝, 我而家係frd 屋企過黎,10分鐘到。着粉紅色衫 "
我: "好,我到咗。你到打比我就得"

就係咁,我又再經歷了人生最漫長的10分鐘之一. 電話終於響起, 佢示意已到。我亦都係不遠處見到一個講緊電話的少女. 終於相認咗,我地互相打量對方後,決定登上的士到目的地. 描述下對佢的 first impression: 高度160mm 左右, 同想像相若. 比想像要肥dd,但絕對接受範圍內,身材真係不錯. 唯一係臉上皮膚一般,有d豆皮.

當時的我,邊顧得咁多? 上的士無耐已經拖住佢隻手,而佢表現都比較含蓄.  始終第一次見面,難免會需要時間磨合. 上到房後,我地先後沖涼並瞓埋一齊心不在焉地睇電視.

我忍不住開始在佢額頭錫一啖,讚佢好香同好吸引. 之後佢竟然反客為主騎在我上面,開始由我耳仔, 頸錫下去,之後更主動除左我件衫開始玩弄我乳頭. 我整個人完全軟了,邊享受望住佢舌頭同我乳頭嘅親密接觸, 隻手另一邊不停係佢身上遊走. 佢似乎比較 enjoy 服侍人多過比人服侍- 拒絕了我幫佢口交,但繼續往我下面埋頭苦幹. 佢舌功算不錯,喜歡大啖大啖含小弟弟,有時仲會玩深喉。全自動波,不用調教。

輪到我玩弄佢雙乳,我將佢放回床上,我騎係佢上面,將主導權要回來, 慢慢解開眼前黑色的bra。佢對奶真係好滑好 firm:smile_47: , 我拼命地含住佢乳頭啜,佢嘅呻吟聲聽到我精神為之一振! 佢似乎係個幾敏感的人,係我啜佢過程中,好快已經高潮咗一次...

高潮過後,佢開口話想要,我就坐定定等佢幫我上套。佢訓係到,對波毫無掩飾咁係我眼前蕩吓蕩吓。我騎係上面,張開佢雙腿進入, 一路享受耳邊的呻吟聲,一路享受才剛剛見面,充滿新鮮感的少女體香。幾十吓推進後,最後係入面釋放哂。而我因快要交人,好快同佢一齊沖個涼就走人,上的士送番佢去屋企.

呢個就係我地第一次見面同做嘅過程。往後,我地一直有繼續 keep contact.

我: 上次有無爽yy先?
A: 當然。。。點呀,當時見面一刻有無失望先?
我: 無,你同我預期一樣咁正, 你d皮膚真係好滑. 咁你呢?
A: 你比我預期,靚仔好多 我總意
我: haha.....

但好一段時間,我地雖然有係wechat 調情,同互相關心對方近況,但一直都無再見面,一直到半年後的一次心血來潮... (會留番下part繼續)

作者: brotherYin    時間: 2015-6-23 00:41

作者: maverickk    時間: 2015-6-23 07:12

作者: thejackass    時間: 2015-6-26 12:43

part 3. 第2次偷食@KLT

某次同a的閒聊,偶爾知道她又有來香港玩的準備,我當然把握機會約佢留一個晚上的時間給我聚聚舊 佢話ok, 具體時間再約.

當晚我地相約在爆房勝地 KLT. 一見面, 我地已經好自然地十指緊扣,當晚穿a既著我已不太記得,只知道佢著咗條黑色絲襪同短牛仔褲,身材仍然豐滿。我拖住a從地鐵站往我去過的 "漫xx" 酒店進發,呢間酒店勝在位置隱蔽,房間又大又乾淨,最緊要有埋按摩池供客人享受鴛鴦嬉水:smile_47:

a: 今次帶我去邊呀,會唔會賣咗我架?
我: 我做哂research la,總之比上次好啦,點捨得賣咗你,想溶咗你多d!
a: haha, 咸濕鬼!

進房後,我地先後沖涼,接下來同上次一樣 - 我又將a抱在懷中,大家心不在焉地睇正在播放既東張西望。為咗令大家慢慢進入狀態,我地有意無意地吹咗好一陣水,包括今次黎香港嘅所見所聞,同佢d朋友嘅是是非非; 另一面隻手開始不安份地撫摸佢手臂同頭髮...(當時a只穿著 bra + under)

好快我就係佢面上錫咗一啖,而a都顯得幾受落。我轉到佢身上,同佢四目交投,接下來我地輕輕的繼續接吻,我往佢頸錫落去,享受住a慢慢急促既呼吸聲同體香。

我決定繼續往下,徵得a同意後,慢慢幫佢解開bra帶,兩隻手掌已經急不及待放係佢乳房上磋來磋去....玩弄咗一輪後,a臉色變紅。我乘勢將乳頭含在嘴裡,啜啜聲咁舔得津津有味! a整個身體立即扭來扭去同發出好享受既呻吟聲。幾分鐘過後, 佢兩邊既乳頭都凸起同佈滿我既口水絲...

我繼續往下,準備分開佢的大腿,並做好扒低o既姿勢。係呢個時候a竟然話唔好!

a: 唔好啦。。。我有dd驚痛
我: 我會對佢好溫柔的,你放心。比我好無?
a: ...............

我無等a嘅答覆,已經慢慢將佢內褲脫下並溫柔咁張開大腿。佢濕潤又粉嫩嘅私處第一次呈現係我面前 - 不得不說,a嘅私處真係好靚,無異味, 體毛又修得好整齊。我開始用口同舌頭服侍佢,a嘅叫聲同身體抽搐比剛才更厲害!! 又係幾分鐘過去,a似乎已經高潮咗一次, 同我講隻腳震緊。我話: "你就好,咁易有高潮,回氣又快" 佢邊喘氣,邊對我報一個羞澀既微笑, 好似話比我聽 : 你唔恨得咁多 la~

a休息一輪後, 自覺地爬到我身上,眼瞇瞇的同我講: "輪到我了 "

===下午繼續===
作者: chris@hk    時間: 2015-6-26 13:39     標題: 回覆 25# 的帖子

支持你師兄!
作者: thejackass    時間: 2015-6-26 14:15

多謝c兄們支持
雖然回覆不算多,但你地每位o既留言都係我繼續寫嘅動力! 希望可以長寫長有~
作者: 一名大食男    時間: 2015-6-26 15:09

作者: thejackass    時間: 2015-6-26 16:01

上回談到:

a休息一輪後, 自覺地爬到我身上,眼瞇瞇的同我講: "輪到我了 "

此時的我當然乖乖的趟下,享受被興起的a玩弄。一黎就用我最喜歡的招式服侍我 - 舔我 linlin, 佢一路舔,我一路楂佢乳頭。a不時仲望吓我,我將佢抱得更緊,享受最親密的肉體接觸。

幾分鐘過去,a示意我企起身,而佢自己亦好配合地跪係我面前,開始同小弟弟打成一片。幾吓吸吮,小弟弟已經被完全包圍。到a再吐出時,已經佈滿a的口水絲同泡泡!  此時,我忍不住叫了聲: "啊。。好舒服!"

佢似乎無停下來既意思,不斷進進出出。如是者,我感覺係時候要換換位,順便回番條氣。瞓低後, a再繼續舔我linlin。我實在忍無可忍,就叫a幫我上套。首先係男上女下,幾十下推進後,大家都開始出汗同適應對方節奏,感覺我地比上次更有默契,感情亦比上次提升不少!

由於上次無機會試其他姿態,我決定示意a坐上黎面對面玩下坐蓮,我又可以稍作休息。a對準位置後,慢慢將重心由雙腳放落下身,感覺小弟弟進入最深入嘅禁地。接下來幾分鐘,我地動作越來越快,雙方節奏亦配合得好好。我雙眼一直係a身上遊走, 望住佢豐滿既乳房上下晃動, 下身不斷係前後磨擦, 令我更落力一下一下抽插佢!

a叫聲越來越大,身體亦開始抽搐,同時我亦feel到a嘅小穴開始有節奏地收縮, 明顯佢又準備高潮了。就係呢個時候,我雙手本能地按住佢盆骨位置, 下身一下麻痺同發熱, 到我回復意識時,精華已全部係佢體內射出...................原來我同a同一時間高潮了,呢種感覺真係好美好!

一輪衝刺後,a成個人軟哂訓咗係我身上,我地攬住對方。此時我才發覺,a整個背都係汗! 係床上休息咗十多分鐘,我地先有力氣起床去沖涼. 由於急住交人,事後並無太多時間同a作賽後檢討, 但憑嘅a表情同拖住我手嘅感覺,相信佢對今次見面相當滿足。最後我係地鐵站分別。由見面到分開,望一望錶, 才不過2個多小時, 想想都覺得刺激!!
作者: chris@hk    時間: 2015-6-26 16:50     標題: 回覆 29# 的帖子

C HING食到好野:smile_o12:
作者: kwai1961    時間: 2015-6-26 17:12

仲有無新回憶錄呀?

作者: thejackass    時間: 2015-6-26 17:21     標題: 回覆 31# 的帖子

有,不過過幾日先出。今日打到手軟:smile_27:
作者: Qwind0912    時間: 2015-6-27 01:29

作者: ufoz    時間: 2015-6-29 03:43

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)