188Channel

標題: 三個女生一身蟻updated P1, P2, P3, P4 (13/6/2015) and my question on P3 [打印本頁]

作者: PVGUY    時間: 2015-5-30 15:45     標題: 三個女生一身蟻updated P1, P2, P3, P4 (13/6/2015) and my question on P3

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: criville2828    時間: 2015-5-30 16:11

Ching 你好劲

作者: 矮仔大師    時間: 2015-5-30 20:38

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-5-30 20:43

作者: sam7211    時間: 2015-5-30 20:46

引用:
原帖由 PVGUY 於 2015-5-30 03:45 PM 發表
大家好唔知仲有無人記得我,食左兩個女同事。 A 同B。我淨係講到點同Bㄧ齊。未講到A。因為小弟有些小麻煩,就係ㄧ次飲醉酒俾女友發現左A的事情。欲知後事請follow。我重post ㄧ次再接落去。
自問個樣幾好,講野搞笑 ...
篇文好長,支持咗先,慢慢再睇~

作者: tommylam2004    時間: 2015-5-30 22:08

作者: 2dmatchman    時間: 2015-5-30 22:29     標題: 回覆 6# 的帖子

同一個作者喎....
作者: licklickson    時間: 2015-5-30 22:40

Ching 等你update好耐!好想睇之後點135𨳒A,246𨳒B!
作者: snowy_spirit    時間: 2015-5-30 23:52

樓主我記得你知前個post呀,可唔可以揾番條link出黎回味下
作者: lee1997    時間: 2015-5-31 00:58

thank you your story:smile_40:
作者: patermok232    時間: 2015-5-31 07:58

有得食就開心,努力:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
作者: Water_man    時間: 2015-5-31 08:56

thx for your sharing
作者: kit6098    時間: 2015-5-31 10:21

作者: maverickk    時間: 2015-5-31 10:32

作者: PVGUY    時間: 2015-5-31 10:47     標題: 回覆 14# 的帖子

其實同B之後搞野黎黎去去都係咁。我淨係講我第一次點帶佢去九龍塘開房。
自從上左我屋企釋放佢之後,我同佢之間open左。我地經常會ㄧ齊返星期六貪無人。我地會去殘廁gathering。不過所謂gathering 都係互摸互巢。記得有一次突然間有人想開門應該係清潔人員。我心離一離。
我好細聲:有人呀(B從後仲捉住我條野)
佢無理到我仲ㄧ路chok。
我:唔好呀。我會射架。放手呀。
B : 唔得,射呀,我要睇。(好爹既聲)
我想走都走唔到,被佢捉都實一實。過左一陣我要射啦。
我:我黎啦!
我射都周圍都係,地下又有牆又有。
B:嘩好多呀。正唔正呀?
我:正呀,妳姦左我。
B:咁姦得正唔正(ai落我到)
我:正呀,要'mart'返我d子孫先。
B:周圍都係呀
唔係講笑真係好多,平時小d。可能太爽原故。清理現場後我確保無人先出去。
好可惜條走廊之後裝左閉路電視我地無再玩啦。
出去之後我問:不如去九龍塘今晚。
B:去做咩呀,唔濟,我會好危險。
之後我一路都有問,直至有一次放工同同事happy hour。
遲d再post。
作者: guthrie    時間: 2015-5-31 11:17

打得好有心機。唔錯。

我懷疑如果標題改為《三個女仔一碌棍》又或者《三條索女一身精》,可能會更多人睇。
作者: PVGUY    時間: 2015-5-31 11:24

多謝我考慮一下
不過我真係ㄧ身蟻。

作者: brotherYin    時間: 2015-5-31 14:16

作者: 矮仔大師    時間: 2015-5-31 17:57

作者: crazylife    時間: 2015-5-31 23:45

PUSH
作者: extko10    時間: 2015-6-1 03:31

作者: ki225    時間: 2015-6-1 10:54

作者: A1000    時間: 2015-6-1 11:39

4 p 囉!
作者: PVGUY    時間: 2015-6-1 13:40

有日放工我約左B同兩個同事happy hour吹水。
飲到差唔多大家走人。我同Bㄧ齊走,走埋一邊清靜d既地方狂嘴,用我下體摩佢。
我:想唔想要呀?
B:嗯(點頭)
我:九龍塘好?
B:好(點頭微笑)
我地拖住手去搭的士。
我:九龍塘xx道唔該。
之前我做晒research,睇下邊間靚d乾淨d。最後決定最貴果間。
去到等左陣就入房。入到房我地即刻攬住一路濕吻無耐突然電話響,front desk: 先生鎖門呀
我笑住同B講:我地未鎖門呀
B笑住拍我心口:妳隻豬,咁猴擒,門都唔記得鎖。
兩個哈哈大笑。
我之後再輕輕錫佢個嘴掃佢個波再摸佢下邊,氣氛即刻變得慶烚烚。

咁多先,lunch完啦。

作者: ccclaw    時間: 2015-6-1 13:43

作者: 小王子    時間: 2015-6-1 15:48

正文
由xmas party 到正式上九塘,相隔幾耐
作者: mtvong    時間: 2015-6-1 16:38

:smile_o06: 鎖好門之後點呀 ????
作者: PVGUY    時間: 2015-6-1 16:39

引用:
原帖由 小王子 於 2015-6-1 03:48 PM 發表
正文
由xmas party 到正式上九塘,相隔幾耐
確實日子忘記了 應該三個月倒

作者: es680    時間: 2015-6-1 16:40

good story. thanks for detail discription
作者: CCandy    時間: 2015-6-1 16:40

:smile_40: 巧kai心
作者: markluk123abc    時間: 2015-6-1 17:45

support
作者: 一名大食男    時間: 2015-6-1 18:55

作者: PVGUY    時間: 2015-6-1 19:04

雖然到呢ㄧ刻仲未大結局,
我想問問大家會揀邊個 A B or current gf.
唔好話三個個都要。只能揀其一。因為三個都想同我做人世。三個我都鐘意。係pk 左d。雖然講咁耐仲係B, 希望大家睇我故時俾下意見。

作者: 小王子    時間: 2015-6-1 19:38     標題: 回覆 33# 的帖子

呢一刻好難比意見喎!師兄
我會揀女朋友
作者: 矮仔大師    時間: 2015-6-1 20:48

作者: ensemblefai    時間: 2015-6-1 22:02

作者: PVGUY    時間: 2015-6-2 12:33

我地由輕吻慢慢變濕吻,由輕輕掃佢個波到渣佢個波。B開始伸吟,我整起跳裙摸摸條底,感覺到濕濕地,再慢慢伸手入去條底底,feel到越來越濕。我放左半隻手指入去陰部,B長「呀~」左ㄧ聲。
B: 你整到我好舒服呀~
我:入d好唔好呀
B: ...嗯..
我放晒成隻手指入去,B又長「呀~」左ㄧ聲。我一路撫弄佢濕潤佢鮑魚,佢開始除我條褲
B隔住條底褲摸我:大左啦
我:係呀~妳咁樣沒人
我將B條底底除左,再除埋佢件連身裙,淨返粉紅色的bra,我慢慢放佢落床幫佢口交,手口並用令到B伸吟得ㄧ浪接一浪。
B: 呀~~好正呀~~你咁叻既
只可惜未能整到B黎
B: 你整到我好想要呀,整到人想你插我呀。
我:插妳好唔好呀
B: 好呀~
我:幫我戴套呀~
戴好後,男上。
我慢慢插入去,真係好緊,可能好少搞既關係。
B: 你對我溫柔d呀~
我:好
我終於成條放晒入去,真係包得好緊,可能少搞。
B:呀~~好粗呀~~我要呀~~好正呀
我抽插速度越來越快,佢叫得越來越大聲。插左好耐都未黎。
B: 停ㄧ陣呀~~我想攬住你呀~~你訓低好唔好呀?
我訓低後B反客為主,ㄧ野坐上黎,成條野入晒去。
我同B同時:呀~~~
我單手解開佢個bra後,B一路半un半磨咁騎我,真係好正。我又一路渣佢個波。佢個波真係好好渣,唔大,得B但好firm。騎到我好想黎。
我:bb,我想黎啦,好想射呀~停ㄧ停
佢無理再騎大力d。
我:唔好呀~~我射架啦
B:係咪好正呀?射呀~~我要呀~~
我:我射啦~~呀~好正呀
B:我都係呀~
我:妳無黎到wor
B:唔緊要啦
就係咁我地第一次發生左,我地攬多陣著衫走送佢返屋企。

之後唔再詳述,都係咁搞,後來佢食藥俾我唔帶套中出。我同b大蓋一星期一至兩次。

下次會講點同A開始。

作者: PVGUY    時間: 2015-6-2 13:18

講多小小B, 有次我同女友去旅行,佢同男友去,咁岩我地竟然去同一地方同一酒店同一樓!當然我地無3/4p.。你地唔好想多左哈哈。
不過見到b男友知道點解會同我ㄧ齊,因為我真係靚仔過佢好多,哈哈哈。

作者: brotherYin    時間: 2015-6-2 18:52

作者: PVGUY    時間: 2015-6-2 19:33

引用:
原帖由 brotherYin 於 2015-6-2 06:52 PM 發表

唔戴套中出:smile_47:

都真係幾正

作者: CCandy    時間: 2015-6-3 17:38

引用:
原帖由 PVGUY 於 2-6-2015 13:18 發表
講多小小B, 有次我同女友去旅行,佢同男友去,咁岩我地竟然去同一地方同一酒店同一樓!當然我地無3/4p.。你地唔好想多左哈哈。
不過見到b男友知道點解會同我ㄧ齊,因為我真係靚仔過佢好多,哈哈哈。

http:// ...
有相有真相:smile_40:
作者: actng    時間: 2015-6-4 09:40

作者: PVGUY    時間: 2015-6-4 11:33

引用:
原帖由 actng 於 2015-6-4 09:40 AM 發表

正想問你女友去左邊
整係聽你提 A and B haha
三條線好難ㄧ次描敘
就黎到

作者: thejackass    時間: 2015-6-4 15:15

同sp玩到中出? 小心玩出火啊
雖然我都好羨慕
作者: PVGUY    時間: 2015-6-4 15:37

引用:
原帖由 thejackass 於 2015-6-4 03:15 PM 發表
同sp玩到中出? 小心玩出火啊
雖然我都好羨慕
係SL多d

作者: brotherYin    時間: 2015-6-4 18:24

作者: PVGUY    時間: 2015-6-4 19:06

引用:
原帖由 brotherYin 於 2015-6-4 06:24 PM 發表

有SL o嘅感覺俾有SP好?

當然啦, sp 只係肉體上滿足
SL係心靈與肉體

作者: MissCurry    時間: 2015-6-4 19:15

作者: PVGUY    時間: 2015-6-4 19:31

引用:
原帖由 MissCurry 於 2015-6-4 07:15 PM 發表
好難揀,其實你仲愛唔愛你gf

愛,但係又唔知點解咁做

作者: brotherYin    時間: 2015-6-4 19:58

作者: HKDC2015    時間: 2015-6-4 20:07

作者: PVGUY    時間: 2015-6-4 20:10

同B一路都好好,與此同時我同我女友出左問題,醞釀緊散。我同Aㄧ向都好好傾做野好合拍,亦係傾訴好對像。其實我大家feel到對對方有小小意思,只係無講,礙於雙方有另一半。直至同女友有問題,佢唔滿意我做野唔理佢經常黑面唔理我,A亦知道。再加埋公司壓力大,同佢相處更多,傾更多,幫我好多,我忍唔住問佢:「妳知唔知我對妳點」。
A: 都知知地,不過妳有女,所以無想之嘛。
我:咁妳呢
A: 心底裡係有鍾意,收埋左。
A此時已經散左一段時間。

我同A係呢段時間至我同女友散之前我地經常ㄧ齊,好sweet。但都只係拖下手,蜻蜓點水既錫。佢講得好清楚,我唔散唔會同我ㄧ齊。我亦都明亦認同。

我同女友散之前我經常想係咪應該散,都咁多年,佢係有缺點但對我都算好,A同B又好好,都唔知點揀。

直至到有一日我同女友散左,我問A佢可唔可以做我女友。佢一口應承左。我呢ㄧ刻三個裡邊真係只係想同A,亦覺A係the one。

我同B疏遠左,同女友(當時係ex)無一齊。
我對我女友係充滿內疚。

可惜好景不常......

你地想之後睇我同A搞多d定故事發展?

作者: PVGUY    時間: 2015-6-4 20:15

引用:
原帖由 HKDC2015 於 2015-6-4 08:07 PM 發表
我覺得你三個都唔好要!
原因? 因為我係pk?

作者: 小二仔    時間: 2015-6-4 23:21

錯綜複雜 ! !

作者: cok678    時間: 2015-6-5 13:41

佢chok到你出精, 佢都有經驗喎!
作者: mtvong    時間: 2015-6-5 21:18

點PK 法呀 ??????
作者: HKDC2015    時間: 2015-6-6 07:52     標題: 回覆 53# 的帖子

作者: ensemblefai    時間: 2015-6-10 20:38

作者: 矮仔大師    時間: 2015-6-11 23:55

作者: PVGUY    時間: 2015-6-13 17:46

我媽打黎突然間話爸爸可能有絕症,我晴天霹靂。我希望快d安穩屋企結果我同返女友ㄧ齊。同A講左,佢唔想放棄。我同左兩個ㄧ齊。直至ㄧ日我飲醉酒,a send message 俾我,我女友見到晒d message。

Sorry 大家我可能需要暫停一陣。近日非常唔開心因為A有新男友。而我決定會同女友分手。

作者: lazyday0616    時間: 2015-6-13 21:55

師兄保重,故仔可慢慢寫,家人要緊。。。加油費

作者: extko10    時間: 2015-6-14 02:11

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)