188Channel

標題: 10個男仔9個都鐘意女仔裸體甚至走光,咁女仔呢? [打印本頁]

作者: Concord1997    時間: 2015-5-29 07:20     標題: 10個男仔9個都鐘意女仔裸體甚至走光,咁女仔呢?

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-5-29 07:33

我中意有胸o既男人   下身呢... 唔好成日硬住, 最好軟綿綿果陣擠落口含到佢硬
作者: kobewilliam    時間: 2015-5-29 08:04

作者: Concord1997    時間: 2015-5-29 09:22

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-5-29 09:44

引用:
原帖由 Concord1997 於 2015-5-29 09:22 AM 發表

有胸即是要有堅實嘅胸肌?如果一個男仔喺街,點樣會令你對佢有幻想?

有胸當然係指胸肌啦, 唔通我會以為有奶咩! :smile_54:
其實我係中意比人望囉 我有幻想比D 用眼神侵犯我o既人去侵犯, 特登走光比人睇完之後輕輕啤佢一啤, 即係比人知道我知道佢望我, 但好快又"唔小心"再走光, 偷望佢d反應好刺激 :smile_30:
作者: 幪面超人    時間: 2015-5-29 10:36

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-5-29 09:44 AM 發表

有胸當然係指胸肌啦, 唔通我會以為有奶咩! :smile_54:
其實我係中意比人望囉 我有幻想比D 用眼神侵犯我o既人去侵犯, 特登走光比人睇完之後輕輕啤佢一啤, 即係比人知道我知道佢望我, 但好快又"唔小心"再走光, 偷 ...
男人遇到呢種情況就真係心會狂跳
作者: Concord1997    時間: 2015-5-29 10:54

作者: wccitycc    時間: 2015-5-29 11:16

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-5-29 07:33 AM 發表
我中意有胸o既男人   下身呢... 唔好成日硬住, 最好軟綿綿果陣擠落口含到佢硬
最好軟綿綿果陣擠落口含到佢硬 <-- 呢個真係好過癮~
作者: 蛇貴妃    時間: 2015-5-29 19:16

引用:
原帖由 Concord1997 於 2015-5-29 10:54 AM 發表

以為你鐘意大奶。。哈。走光 :女仔專利,如果男仔用實報警

我係唔中意奶o既, 出街望人, 男o既睇上身, 女就睇人條腿同d 鞋
不過如果見到男仔專登走光呢, 我諗我唔會報警囉, 會啤實佢睇佢可以玩幾耐同埋最後點樣收科 :smile_30:
大叫/走/ 報警即係驚, 令到人驚就係佢地最大o既快感, 所以最好係啤到佢自己唔好意思收番埋佢 :smile_34:
作者: lefluide    時間: 2015-5-30 00:05

作者: 露西小者    時間: 2015-5-30 21:27

作者: Arctic    時間: 2015-5-30 23:18

熱褲露腳其實好正,有D仲著好短既褲
如果有D事業線唔少心走出黎仲正......
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-5-29 09:44 AM 發表

其實我係中意比人望囉 我有幻想比D 用眼神侵犯我o既人去侵犯, 特登走光比人睇完之後輕輕啤佢一啤, 即係比人知道我知道佢望我, 但好快又"唔小心"再走光, 偷 ...

作者: hfpco    時間: 2015-6-1 00:42

引用:
原帖由 露西小者 於 2015-5-30 09:27 PM 發表
夏天都唔剩係為大地帶來美腿,
男人既線條都有出現
著背心夠貼身
我鍾意見到有手瓜既男仔
有埋大胸更正

比起見J
我喜歡見屁股,SEXY~
果然識食,懂品味  :smile_o01::smile_o01::smile_o01:
作者: Concord1997    時間: 2015-6-1 09:04

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-6-1 11:47

引用:
原帖由 Concord1997 於 2015-6-1 09:04 AM 發表
比起硬j,軟j會不會更期待?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)