188Channel

標題: 女仔既自慰煩惱 [打印本頁]

作者: meme2015    時間: 2015-5-27 13:25     標題: 女仔既自慰煩惱

作者: gum717    時間: 2015-5-27 13:28

引用:
原帖由 meme2015 於 2015-5-27 01:25 PM 發表
我既自慰方法其實係用力壓落去陰道位置(其實我不exactly知道某一點,因為係朋感覺),已經過程好快,1-2秒就完...唔知有冇sis係同我差不多呢?
其實一路以黎都怕自慰會有副作用,咩失禁呀,尿道炎,所以可以既話,我盡量都一 ...
點解唔扑野呀
作者: PANTHER:)    時間: 2015-5-27 14:41

作者: 大芝野    時間: 2015-5-27 15:14

作者: physicalgym    時間: 2015-5-27 15:43

作者: 25@@    時間: 2015-5-27 18:11

作者: alexyclam    時間: 2015-5-27 18:45

[quote]原帖由 physicalgym 於 2015-5-27 03:43 PM 發表

佢而家得7、8歲咋 :smile_27:

笑銀左…絕句xdd

作者: guthrie    時間: 2015-5-27 20:29

憑感覺自慰,你會識得就住嚟搞㗎嘛。

況且你話過程得嗰幾秒鐘,點會咁易出事呀?

陰道係豆腐咩?

將來你生BB如果做自然分娩嘅話,陰道要承受嘅壓力會係你而家DIY時嘅數百倍!

所以,阿媽生你出嚟非常唔容易呀,記住要好好孝順阿媽呀,小妹妹。

我小三開始自瀆,好快學識玩醬爆腸仔。

作者: meme2015    時間: 2015-5-27 21:10

作者: guthrie    時間: 2015-5-27 22:51

引用:
原帖由 meme2015 於 27/5/2015 11:10 PM 發表

Hi師兄,
DIY係外來壓力,唔同分娩內在壓力,而且分娩既擴張收縮係橫向,我DIY既力係直衝入黎,所以真係有點擔心
第二,我真係有時DIY完,唔知點解個膀胱側邊真係有D唔舒服...唔知個個位係咪卵巢位
最後,呢 ...
原來係師姐。失覺。:smile_35:

所謂嘅"用力壓"其實即係點?有冇用玩具或者其他硬物?卵巢位於子宮側較深位置,正常嘅自慰唔會影響到。尤其係手指DIY,直頭冇可能。無論男女,自慰係最正常不過,自然而然,而且健康嘅行為。反而性慾冇得發洩,谷住仲唔健康。你嘅擔心完全係過慮。高潮引致下體肌肉局部抽筋,其實頗為常見。男人都有此問題:小弟有時做愛想留住快感,徘徊喺射與唔射之間太耐,最後大量爆射當然爽啦,但下腹同下陰會乸住痛。抖一陣就無事。當然,行貨答案實會係:為求安心,最好睇醫生。女人進入中年,確係要好好睇住自己。卵巢疾病可能性頗多,例如卵巢囊腫(ovarian cysts), 卵巢內膜異位(endometriosis),卵巢內膜增生(endometrial hyperplasia),甚至各式腫瘤。後者暫時唔講。
作者: 蕭欣桐    時間: 2015-5-27 23:47

c姐破左處未?
作者: meme2015    時間: 2015-5-27 23:59

作者: lefluide    時間: 2015-5-28 00:10

作者: hfpco    時間: 2015-5-28 00:38

點解唔扑野呀 X 2  :smile_o10:
作者: 粉紅寶寶    時間: 2015-5-28 10:43

女性到25就最好接受每每一次婦科檢查
作者: guthrie    時間: 2015-5-28 11:45

引用:
原帖由 meme2015 於 28/5/2015 01:59 AM 發表

師兄,係性呢一方面,你一定係我師兄,真係失禮甚至乎一個90後我都要叫佢一聲師姐師兄
男人我唔知,但一個女人如果長期有自慰習慣,自已滿足到自已,真係分分鐘都可以成世唔洗同男人有性行為架呢樣有好有唔好啦!當然 ...
小弟偶有聽聞,女性自慰快感大於真正性交。但我諗呢樣嘢純屬個人喜好。

我懷疑師姐對男人興趣不大,甚至完全無興趣?

小弟青春期亦試過有一排喜歡同張棉被“做愛”。 玩法係將厚棉被卷成特大臘腸卷狀,然後以下體摩擦之,直至射精。當時仲係處男嘅我,覺得超爽。但玩完之後小腹位置會有少少撮撮痛。我諗情況同你差唔多。

多囊性卵巢綜合症(Polycystic Ovary Syndrome,簡稱PCOS),係一種女性內分泌失衡嘅情況。基本症狀為冇排卵,卵巢囊腫,以及雄性激素過多。我估醫生應該向你解釋過,呢個唔係病,而係一個唔正常嘅condition。基本上,不能痊癒。但可通過飲食同適量運動調理改善。

老實講,都係嗰啲常識嘢:戒糖。定期做卵巢檢查。

作者: meme2015    時間: 2015-5-28 14:32

作者: meme2015    時間: 2015-5-28 14:33

作者: 粉紅寶寶    時間: 2015-5-28 14:44

引用:
原帖由 meme2015 於 2015-5-28 02:32 PM 發表

都有人曾經咁懷疑我對男人冇興趣..但事實上唔係!我係鐘意男,都希望可以同自已心愛既男人做愛,不過,呢個又關乎我本身個性格問題....所以又一直都冇囉!
你話你腹部都有少少痛,會唔會係D肌肉抽筋?其他男仔都會咁?? ...
有得醫架,去做婦科檢查先啦
作者: meme2015    時間: 2015-5-28 15:35

作者: 粉紅寶寶    時間: 2015-5-28 15:55

引用:
原帖由 meme2015 於 2015-5-28 03:35 PM 發表

有得醫既話,應該係奇蹟,我年年都做,醫生都話冇得醫
最多係食避孕丸調返岩D經期
睇中醫啦,西醫實話咩都無得醫,做多d運動會好好多
作者: meme2015    時間: 2015-5-28 16:26

作者: Catcatloveu    時間: 2015-5-29 00:30

作者: 粉紅寶寶    時間: 2015-5-29 09:29

引用:
原帖由 meme2015 於 2015-5-28 04:26 PM 發表

之前睇過中醫....好似冇乜用...
你有冇好介紹?:smile_13:
pm你?
作者: meme2015    時間: 2015-5-29 12:38

作者: meme2015    時間: 2015-5-29 12:44

作者: heyouo3o    時間: 2015-5-29 17:15

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-5-29 18:24

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-5-28 11:45 AM 發表

小弟偶有聽聞,女性自慰快感大於真正性交。但我諗呢樣嘢純屬個人喜好。

我懷疑師姐對男人興趣不大,甚至完全無興趣?

小弟青春期亦試過有一排喜歡同張棉被“做愛”。 玩法係將厚棉被卷成特大臘腸卷狀,然 ...
拿... 如果自慰=手, 性交=啫啫, 咁我都認同自慰快感大於真正性交囉 不過同人做有另一種滿足感話時話樓主有無proof read 先出post o架 用力壓落去陰道1-2秒, 我禁電梯都耐過你, 之後4-5歲開始自慰, 係咪打漏o左個1字呢 :smile_o10:
作者: wccitycc    時間: 2015-5-29 18:30

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-5-29 06:24 PM 發表

拿... 如果自慰=手, 性交=啫啫, 咁我都認同自慰快感大於真正性交囉 不過同人做有另一種滿足感話時話樓主有無proof read 先出post o架 用力壓落去陰道1-2秒, 我禁電梯都耐過你, 之後4-5歲開始自慰, 係 ...
自慰係會易滿足d, 男人都係, 因為隻手係自己, 自己知點樣最舒服, 同埋知道自己會做乜
但同對方做, 控制既0係對方, 思想上會滿足好多, 你唔知對方下一秒會做乜
作者: meme2015    時間: 2015-5-29 21:53

作者: meme2015    時間: 2015-5-29 21:55

作者: meme2015    時間: 2015-5-29 21:58

作者: readyboy    時間: 2015-5-29 22:33

作者: Catcatloveu    時間: 2015-5-30 01:09

作者: siuhokei    時間: 2015-6-3 18:30

作者: 站在雨點下    時間: 2015-6-4 01:01

作者: siuhokei    時間: 2015-6-4 19:29

作者: alexyclam    時間: 2015-6-4 19:34

[quote]原帖由 siuhokei 於 2015-6-3 06:30 PM 發表
個下唔舒服會唔會係高潮抽搐太強烈而引起呢?
同埋4-5歲呢⋯⋯我都係咁上下細開始,只係我係夾公仔同攬枕

http://n2.hk/d/images/r10/mobile.jpg [/quote

咁細知乜係高潮?

作者: meme2015    時間: 2015-6-7 13:57

作者: garyn79    時間: 2015-6-7 14:09

作者: ricky0060    時間: 2015-6-7 14:24

咁細個就識得自慰? 真架?
作者: 露西小者    時間: 2015-6-7 18:44

作者: 粉紅寶寶    時間: 2015-6-7 22:28

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-6-4 07:34 PM 發表
[quote]原帖由 siuhokei 於 2015-6-3 06:30 PM 發表
個下唔舒服會唔會係高潮抽搐太強烈而引起呢?
同埋4-5歲呢⋯⋯我都係咁上下細開始,只係我係夾公 ...
舒服左就得:smile_o05:,細個點識形容啫
作者: siuhokei    時間: 2015-6-8 08:51

作者: 粉紅寶寶    時間: 2015-6-8 10:39

引用:
原帖由 siuhokei 於 2015-6-8 08:51 AM 發表
咁大個左對身體認識多左
應該會識得點形容嘅
細個個時我都只係識得叫「好舒服的跳跳下感覺」
去到小五睇Yes先知係乜

:smile_03::smile_03:Miss Sex
作者: siuhokei    時間: 2015-6-8 12:35

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)