188Channel

標題: 個淫幸福成長日記 老師-2 [打印本頁]

作者: wing1995412    時間: 2015-5-22 05:37     標題: 個淫幸福成長日記 老師-2

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: patermok232    時間: 2015-5-22 07:54

講多D:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
作者: alan8008tsang    時間: 2015-5-22 07:59

收D啦,好心急😁😁

作者: 想您的夜    時間: 2015-5-22 09:33

作者: garyn79    時間: 2015-5-22 10:43

作者: wccitycc    時間: 2015-5-22 11:43

快d講落去~
作者: 剋星    時間: 2015-5-22 12:29

圖呢
作者: nelsonsin    時間: 2015-5-22 18:56

等你講下去吾使等3年呀
作者: bee.ee    時間: 2015-5-22 19:38

作者: wing1995412    時間: 2015-5-22 22:44     標題: part2

都話左假唔假你地自己決定:smile_47:  唔洗同我講信定唔信

咁有將老師台既 就放係班房左上角 所以佢磨我基本上係唔會比人睇到 咁繼續番先@v@ 佢初頭同我whatsapp都係咁話呢排事事都唔太順利 話d學生又點點點  我又考得唔係咁好 大家互相安慰 咁傾傾下 傾到佢話佢自己識食曲奇 咁我都幾鍾意食曲奇既 就話搵日上佢屋試下啦 老師又應承左 大家要切記老師都係人 加上我唔再係佢學生 點解唔可以成為某d關係呢 (咁當然都要有番d哄人技巧) 果日一上到去 佢就著左套好似睡衣既look咁行出黎開房話hi 時間 岩岩好整好啦:smile_47:  一路食既奇間我都有望下佢 條事業線 我估34A/B <唔太識分 咁佢一路都問好唔好食 好唔好味 咁我都怕怕羞羞咁答 55 因為佢愈控愈埋 本身都諗住食完就走 因為果日都有野要做 但係愈諗就愈想問番上一次佢磨我件事 掙扎左好耐 我都係開左口好大膽咁問 其實上次...
佢:下?乜你唔係知道先上黎我屋企嫁咩? 果然當堂打左個凸出黎 wtf 原來係有計劃的曲奇 佢開始用手指撩我褲頭 又一路淫笑 不過已經硬哂冇得走:') 佢就好淫咁同我講想要腸仔 其實都唔係問 佢自己已經除左我條褲係到chok 問我想唔想佢含 我點左頭 佢起初淨係含龜頭然後chok 最後成支野含實
老實講丫 真係好正 因為後尾換左佢套liz 睡裙出黎  跟住佢開始坐上黎un 係咁推我個頭去佢對奶到要我啜 咁我都好唔客氣 開始聽到佢d呼吸聲唔多店 我用埋手指幫佢 當然我已經唔想忍咁多 直接插入去啦 佢就睡住係到比我插 係咁話大力d 快d  雙手仲cool住我條頸 真係淫到一流 最後口爆 真係和味 雖然之後都有幾次都係係佢屋企 不過因為愈黎愈夾唔到時間 已經冇咩約

下回係最終回啦t.t 你地一直以黎應該有個疑問 點解唔約番d咁正既女女出黎搞 咁緊係有原因啦 就係下回解答你地一直以黎懷疑既呢個疑問啦@v@
作者: lee1997    時間: 2015-5-23 00:28

thank you your report:smile_40:
作者: rider167    時間: 2015-5-23 01:04

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-5-23 01:08

作者: wing1995412    時間: 2015-5-24 00:42     標題: 唔吸引@v@純粹負碌同把口識哄下人咁

師兄又唔識咁激動 我呢d低級 有得食就食啦 邊有得揀咁多t.t
作者: extko10    時間: 2015-5-24 02:20

作者: Joe1995    時間: 2015-5-24 18:33

Support

作者: Joe1995    時間: 2015-5-24 18:35

Support

作者: Telehandler    時間: 2015-5-24 22:46

作者: wing1995412    時間: 2015-5-25 04:07     標題: 認真唔係呢 真係樣衰 靠把口炸

其他比信我既人sorry我唔夠分回你地 我之前係我其中一個post到有留wechat 唔嫌麻煩既可以搵番黎加我 sorry:')
作者: wo_wo    時間: 2015-5-25 09:26

作者: wccitycc    時間: 2015-5-25 12:15

嘩~ 好難相信呀~ 咁筍既
作者: chriscobracole    時間: 2015-5-25 23:46

支持食老師!

作者: brotherYin    時間: 2015-5-25 23:55

作者: k93m63    時間: 2015-5-26 22:33

真係幸福呀~~老師都比你食到
作者: flashbee    時間: 2015-5-26 22:44

唔阻你在夢幻世界食老師

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)