188Channel

標題: (回味) Pinky真空出街的第一次 [打印本頁]

作者: 來人啊    時間: 2015-5-19 15:48     標題: (回味) Pinky真空出街的第一次

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 來人啊    時間: 2015-5-19 15:49

由於係OFFICE 偷偷地打, 有錯字勿怪啊~

食到差不多, 就走人了, 係等電梯期間, 前面又有d人等緊, 今次就到佢反擊, 先用pat pat 磨我細佬, 然後背後我就伸手反捽我, 大佬呀, 大庭廣眾, 你細細力捽我都好hih i! 我都不甘示弱, 用手仔係佢牛仔裙下找淫穴, 一開始已經係兩隻手指伸入去, 嚇到佢彈起想鬧我, 可惜佢就係鐘意野外露出, 入到電梯, 繼續玩弄佢個小淫穴, 佢下身同上身已經分開思考咁不安的下身不自然地扭來扭去
去到呢一個情況, 都係快快回家吧! 一上到巴士, 當然揀最後排坐啦, 一坐底無耐, 佢已經捉住我打茄輪, 雙手攬住我的狂咀, 前面都坐左十個八個, 隨離經過D 巴士更不在話下..明做show, 我都驚驚地, 所以叫佢唔好咁大動作~~ 當然, 上左車, 著晒火既人, 當然唔會理你up乜架啦, 佢就不斷咁咀, 我唯有隔衫揸佢對雙峰, 陰公, 隔左3層都咁好摸, lin 頭硬到不得了, 果一刻我都忍唔住大大力揸, 雙手不斷向上下左右推波, 連埋d 粗口一齊講「你個衰婆好撚淫, 咁鐘意係條街度比人屌」 (每次一停車就要stop… d 火簡直谷到癲..) 佢就開始嗯嗯呀呀咁講「我唔比其他男人插, 我要你強姦我..
聽完到我谷爆褲鏈了, pinky就捉住我隻手巢佢妹妹, 當我摸到佢果條濕透的底褲時, 我就要比飽飯佢食,  雙指齊發. 快速抽齊佢個淫慾 Pinky就開始抽搐, 一邊輕聲叫唔好咁快慢慢插我忍唔住….

作者: @@matthew@@    時間: 2015-5-19 15:50

作者: 來人啊    時間: 2015-5-19 15:52

不到1分鐘, 巴士已開上高速公路, 即是不停站, pinky就自動將內褲慢慢脫下…. (我都覺得佢好夠癲..) 然後袋係手袋度, 將雙腿角度打到最開, 令佢享受高潮….過程好快, 佢流出來的淫水每地坐位都濕埋, pinky 就追擊我, 要含住我條老二, 打開拉鏈, 應該彈出, pinky 撥一撥她的長髮後, 就將整支放進嘴吧裡, 不斷上下地吸吮, 同時, 我另一隻手也不閒著掃蕩佢對波波, 瘋狂一輪後, 我把持不住了, pinky, 喂喂喂我唔得啦….. pinky 就更起勁最終全部射在pinky口中, 佢亦都全數吞下一臉未飽的樣子看著我….我就繼續摸摩佢全身每一處來令佢變得更淫…. 當巴士停下來時我們就回到家中, 繼續性事大戰…..

作者: 粗筆人    時間: 2015-5-19 15:58

作者: 毛明示    時間: 2015-5-19 16:16

真波,假波,睇下彈唔彈就清楚

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-5-19 16:41

作者: wind_ming2003    時間: 2015-5-19 16:43

作者: 失常少女    時間: 2015-5-19 17:15

作者: 來人啊    時間: 2015-5-19 17:17

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-5-19 05:15 PM 發表
你d字唔好再細粒d ? ??我有老花兼近視....點睇
我頭先係公司用8號字去打~

我再SET返大D啦~
作者: 失常少女    時間: 2015-5-19 17:18

作者: 來人啊    時間: 2015-5-19 17:19

引用:
原帖由 粗筆人 於 2015-5-19 03:58 PM 發表

好好睇。
你係office打完篇文,依家乜心情。。。痕在下面?

硬到頂穿枱...

作者: 來人啊    時間: 2015-5-19 17:20

引用:
原帖由 wind_ming2003 於 2015-5-19 04:43 PM 發表
的確回味呢

重有好多回味野.... 實在太好玩了! :smile_46:
單係口爆再吞埋已經係極少有~
作者: 來人啊    時間: 2015-5-19 17:22

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-5-19 04:41 PM 發表
小肥有d cup 正wo
我都鐘意有D 肉地....
有肉地通常好咸濕...~
作者: 失常少女    時間: 2015-5-19 17:30

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-5-19 17:33

作者: PANTHER:)    時間: 2015-5-19 20:14

作者: anton    時間: 2015-5-19 21:11

作者: k93m63    時間: 2015-5-19 22:00

多謝你既分享...以後坐巴士都要留意下先..哈哈~
作者: 想您的夜    時間: 2015-5-20 02:07

作者: miumiujorden    時間: 2015-5-20 09:34

有個甘淫的女友真係爽呀.
作者: 牙聰#    時間: 2015-5-20 10:36

作者: 來人啊    時間: 2015-5-20 12:08

引用:
原帖由 想您的夜 於 2015-5-20 02:07 AM 發表
支持支持 仲有無其他經歷?
有好多咸史, 但只係小品, 打出黎就睇得唔夠過癮~~~
作者: 來人啊    時間: 2015-5-20 12:09

引用:
原帖由 miumiujorden 於 2015-5-20 09:34 AM 發表
有個甘淫的女友真係爽呀.
係啦, 其實真係走左寶, 拎黎做SP一流~
作者: lee1997    時間: 2015-5-21 00:17

thank you your report:smile_40:
作者: BL131    時間: 2015-5-21 08:27

好正。
唔知有無影相留念?

作者: gotohell69    時間: 2015-5-21 08:34

作者: Searchforlady    時間: 2015-5-21 15:09

作者: TYKH    時間: 2015-5-22 16:28

作者: 82125653    時間: 2015-5-22 19:27

實在太好玩了!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)