188Channel

標題: 估唔到大阿哥會咁對我 (update p.2) [打印本頁]

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-5-17 22:08     標題: 估唔到大阿哥會咁對我 (update p.2)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: anthonychan    時間: 2015-5-17 22:09

Haha 期待做左d 咩

作者: CdRoomBB    時間: 2015-5-17 22:11

作者: chris@hk    時間: 2015-5-17 22:13     標題: 回覆 1# 的帖子

來一個反高潮
作者: 小野町    時間: 2015-5-17 22:14

作者: 小角色工作    時間: 2015-5-17 22:15

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-5-17 22:23

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-5-17 10:13 PM 發表
來一個反高潮
個個都話我會咁,滿足下佢地d幻想.
作者: 隨心_隨意    時間: 2015-5-17 22:23

引用:
原帖由 小野町 於 2015-5-17 10:14 PM 發表
係真就好,有幾個男人輪姦
係先唔好呀,我一定唔制.
作者: alstom    時間: 2015-5-17 22:27

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2015-5-17 10:23 PM 發表

係先唔好呀,我一定唔制.
不要浪費大家時間好嘛

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-5-17 22:35

引用:
原帖由 alstom 於 2015-5-17 10:27 PM 發表

不要浪費大家時間好嘛

如果睇係覺得浪費時間可以唔睇架.
作者: alstom    時間: 2015-5-17 22:39

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2015-5-17 10:35 PM 發表

如果睇係覺得浪費時間可以唔睇架.
如果寫D不是事實,咁不如投稿去文學區啦!

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-5-17 22:43

引用:
原帖由 alstom 於 2015-5-17 10:39 PM 發表

如果寫D不是事實,咁不如投稿去文學區啦!

咁呢度都冇規定一定要寫事實姐.
作者: alstom    時間: 2015-5-17 22:44

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2015-5-17 10:43 PM 發表

咁呢度都冇規定一定要寫事實姐.
咁又係。。。
因為你一路吹開水

作者: 搵窿捐    時間: 2015-5-17 22:45

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-5-17 22:48

引用:
原帖由 alstom 於 2015-5-17 10:44 PM 發表

咁又係。。。
因為你一路吹開水

你開心咪得羅.

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-5-17 22:49

引用:
原帖由 搵窿捐 於 2015-5-17 10:45 PM 發表
引人入性,如題就是。

最好寫得親身感受dd,令到男讀者周硬無朋友,女讀者滑豆鮑魚汁就算係成功鳥

我又唔駛要係度好成功,都係消磨下時間姐.
作者: 51321246    時間: 2015-5-18 00:52

點解你五同大阿哥講你自己既想法,我自己認為下次未必會係咁簡單
利申之前我有睇你d post既,我自己覺得大阿哥今次過份左

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-5-18 06:24

引用:
原帖由 51321246 於 2015-5-18 12:52 AM 發表
點解你五同大阿哥講你自己既想法,我自己認為下次未必會係咁簡單
利申之前我有睇你d post既,我自己覺得大阿哥今次過份左

大阿哥叫我寫下野姐,我又唔覺得好過份喎,你有冇睇哂架?
作者: 隨心_隨意    時間: 2015-5-18 06:28

以下先至係發生左既事.

晏晝大阿哥臨急臨忙叫我出去,因為太趕啦所以淨係著左d著通衫,連身裙同legging咁既普通配搭,連頭都係求其梳完就出去左,可能係大阿哥心目中今日我好污wear啦.去到酒店大堂,大阿哥知到我未食晏,就帶左我去2樓食自助餐,d甜品好好食,又有大阿哥陪我一齊食,趕住出黎都係值得既.

食飽飽之後就上酒店房,見大阿哥兩手空空咁,我仲以為大阿哥一早拎左d野上房準備左,但係我問極大阿哥都唔答我準備左d咩,咁神秘搞到我更加想知.

入到房燈都未開,大阿哥就推左我落床,然後就諗住除我條legging,不過俾對鞋click住左除唔到,呢個時候大阿哥竟然拉低條legging,格硬舉高我對腳插左入黎.平時大阿哥都好入會插入黎,好多時都淨係同我玩toys,真係估唔到今次會咁突然.不過因為未濕同冇用condom,個磨擦超大,開頭真係好痛,不過成個人俾大阿哥壓住左郁唔到,只好任大阿哥魚肉.間房冇開燈,得少少陽光透入黎,睇野唔清楚加埋痛痛地既感覺真係好刺激.

過左一陣已經冇咁痛,又開始有少少濕,我諗大阿哥都feel到,就停左叫我去沖涼.其實我好想大阿哥繼續落去,不過唯有聽話啦.沖涼果陣我仲諗住大阿哥會走入黎偷襲,一邊沖涼一邊摸自己keep住個mood,到沖完涼大阿哥都冇入到黎,有少少失望添.

以為大阿哥唔趁我沖涼果陣入黎,係為左係出面準備用具,估唔到我沖完涼一出浴室,就俾大阿哥拉返我入去,大阿哥將我抱起坐上去洗手盆隔離個雲石枱,好凍,然後分開我對腳插左入黎,又再一次俾大阿哥突襲到.唔知大阿哥係咪有度過位,坐左上去同大阿哥個高度好match,但係對腳就掂唔到地,每一下都俾大阿哥撞到入哂,背脊掂到後面塊鏡又好凍,唯有用對手cool實大阿哥,但係大阿哥又好似特登咁推我埋鏡,真係又凍又痛.

到冇咁痛開始有feel既時候,大阿哥又停左,話要一齊沖涼,keep住俾人吊胃口真係好慘.沖涼果陣用心口捽大阿哥手臂又唔理我,用下邊撞小阿哥又唔理我.大阿哥好細心咁幫我成身洗乾淨,我真係好鍾意大阿哥幫我沖涼.沖完涼,抹抹下身,大阿哥好大力咁一巴打落我個心口度,扯住我d頭髮出房.

扯頭髮其實唔係好大力既,但係打落心口度果下真係幾痛,俾大阿哥扯出房果陣都仲赤赤痛.大阿哥推左我落床,再係心口度打左一巴,我就完全投哂降啦.大阿哥一隻手叉住我條頸,一隻手就渣同搓我心口,叉住條頸隻手唔係好出力,但係另一隻手就好大力,我又反抗唔到淨係鬼咁嘈係度嗌.

大阿哥玩左一陣就將我成個人反轉,大大口咁咬左我pat pat一下,我未黎得及嗌痛就俾大阿哥插入左,一日入邊既第三次,不過今次我已經夠濕,磨擦既痛少左好多.不過大阿哥冇放過我,不停咁推之餘仲好大力咁meet同打pat pat,我諗個pat pat到而家都仲瘀緊,兩邊刺激之下我好快就黎左第一次.大阿哥冇停到佢既暴行,依然繼續催殘我,不過我既體力真係幾差,好快對手就撐唔住,上半身攤左係張床度,gut起個pat pat任由大阿哥繼續糟質,自己係度感受每一下既衝擊.

終於大阿哥都玩夠,將全身都冇哂力既我拎返轉頭,然後就射左落我心口度.好開心大阿哥會為左我射,我用埋我剩餘既氣力攬住大阿哥,將大阿哥射出黎既野high返落大阿哥個身度,大阿哥冇推開住攬住我錫左額頭一啖,之後我就訓著左啦.
作者: lostergundam    時間: 2015-5-18 07:02

被虐……但你都好享受啊

作者: lonely30    時間: 2015-5-18 07:14

作者: Water_man    時間: 2015-5-18 07:47

原來like玩SM……
作者: sam7211    時間: 2015-5-18 08:09

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2015-5-18 06:28 AM 發表
以下先至係發生左既事.

晏晝大阿哥臨急臨忙叫我出去,因為太趕啦所以淨係著左d著通衫,連身裙同legging咁既普通配搭,連頭都係求其梳完就出去左,可能係大阿哥心目中今日我好污wear啦.去到酒店大堂,大阿哥知到我未食晏 ...
多謝分享,超正~

作者: lee1997    時間: 2015-5-18 10:30

thank you your report:smile_40:
作者: anton    時間: 2015-5-18 11:51

作者: 51321246    時間: 2015-5-18 12:00

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2015-5-18 06:24 AM 發表

del

作者: 51321246    時間: 2015-5-18 12:01

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2015-5-18 06:24 AM 發表

我既意思係要你比人輪住入,我個人覺得五係咁好啦
btw個次之後d觀眾仲有冇搵你

作者: josh215215    時間: 2015-5-18 12:32

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-5-18 12:42

引用:
原帖由 51321246 於 2015-5-18 12:01 PM 發表

我既意思係要你比人輪住入,我個人覺得五係咁好啦
btw個次之後d觀眾仲有冇搵你

最後咪講果係假架羅,真既係第二頁呀.
作者: markluk123abc    時間: 2015-5-18 13:14

support
作者: 51321246    時間: 2015-5-18 13:19

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2015-5-18 12:42 PM 發表

最後咪講果係假架羅,真既係第二頁呀.
sor,今朝早起身,未訓醒

作者: mochinbb    時間: 2015-5-18 14:11

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-5-18 14:38

引用:
原帖由 51321246 於 2015-5-18 01:19 PM 發表

sor,今朝早起身,未訓醒

咁又唔駛sorry既,下次訓醒先睇啦.
作者: 隨心_隨意    時間: 2015-5-18 14:40

引用:
原帖由 mochinbb 於 2015-5-18 02:11 PM 發表
扯頭髮同叉頸都好粗魯
可以忍受?
大阿哥唔係用好大力架咋,而且我都鍾意呢d玩法,同埋我都幾忍得下架.
作者: Water_man    時間: 2015-5-18 18:22

都話你like SM wo
作者: 隨心_隨意    時間: 2015-5-18 18:41

引用:
原帖由 Water_man 於 2015-5-18 06:22 PM 發表
都話你like SM wo
你咁講都可以話係既.
作者: k93m63    時間: 2015-5-18 18:44

真同假都好正咁喎
作者: mochinbb    時間: 2015-5-18 21:56

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-5-18 22:08

引用:
原帖由 k93m63 於 2015-5-18 06:44 PM 發表
真同假都好正咁喎
好似多d人鍾意幻想果個多d.

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-5-18 22:10

引用:
原帖由 mochinbb 於 2015-5-18 09:56 PM 發表
[quote]原帖由 隨心_隨意 於 2015-5-18 02:40 PM 發表 http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif

大阿哥唔係用好大力架咋,而且我都鍾意呢d玩法,同埋我都幾忍得下架. [/quote

忍得痛?

http://n ...
大阿哥話我都算係好忍得痛,不過就唔係所有野都忍到.

作者: mochinbb    時間: 2015-5-18 22:21

作者: veryok    時間: 2015-5-19 12:40

少少叉頸就正, 扯頭髮就真係有sm成份啦!
作者: 羅氏LAWS1    時間: 2015-5-19 17:32

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-5-19 19:02

引用:
原帖由 veryok 於 2015-5-19 12:40 PM 發表
少少叉頸就正, 扯頭髮就真係有sm成份啦!
其實叉頸都算係啦,不過唔係好大力,大阿哥係諗住唔俾我郁先叉頸姐.
作者: 隨心_隨意    時間: 2015-5-20 11:11

其實呢種所謂暴力既sex我係幾鍾意既,有d人會話係變態,但係我又覺得ok,當然就唔好搞到斷手斷腳咁啦.
唔用toys同工具感覺會好d,可以更加感受到同大阿哥兩個人既互動,用toys係可以多d款式,但係始終都係會有種冷冰冰既感覺.
好人問我係咪好忍得,其實都算係忍耐力幾強既,不過梗係有d野忍唔到既,例如有現場觀眾咁,有d toys其實都唔係好得.另外相其實我都好少影,因為身材唔好羅,冇其他師姐咁有自信,冇相就係作假呢d想法係某d人既想法,要點諗唔關我事架.
仲有d短訊成日都keep住滿,好多都睇唔到架啦,再傳過黎都係冇用.
其實我會寫野,除左因為大阿哥想我寫之外,我都想試下做一d我同大阿哥之間既記錄,同埋希望keep住寫野令到文筆唔會生疏,如果寫完唔滿意既我有d都冇post到出黎,絕對唔係要引人約我做sp之類,希望你地唔好誤會.
作者: chris@hk    時間: 2015-5-20 11:49

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2015-5-20 11:11 AM 發表
其實呢種所謂暴力既sex我係幾鍾意既,有d人會話係變態,但係我又覺得ok,當然就唔好搞到斷手斷腳咁啦.
唔用toys同工具感覺會好d,可以更加感受到同大阿哥兩個人既互動,用toys係可以多d款式,但係始終都係會有種冷冰冰既感 ...
開心SHARE,其他事不用理。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)