188Channel

標題: SL煩惱 [打印本頁]

作者: stark709394    時間: 2015-5-13 20:03     標題: SL煩惱

作者: 牙聰#    時間: 2015-5-13 20:04

作者: 失常少女    時間: 2015-5-13 20:12

作者: guthrie    時間: 2015-5-13 20:44

家庭重要定係同個痴女玩吞精重要?:smile_41:

自己諗。
作者: 失常少女    時間: 2015-5-13 20:50

作者: Lady2015    時間: 2015-5-13 21:00     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: garyn79    時間: 2015-5-13 21:12

作者: alstom    時間: 2015-5-13 21:18

引用:
原帖由 garyn79 於 2015-5-13 09:12 PM 發表
我都覺得應該放手

放手。。。。放開所有

作者: guthrie    時間: 2015-5-13 21:38

引用:
原帖由 失常少女 於 13/5/2015 10:50 PM 發表
如果咁識諗家庭重要....D人夫就唔會出黎搵女人啦~~
咁男人偶然風流,都唔代表佢唔重視家庭嘅。:smile_45:冇條件風流嘅男人唔風流,亦唔代表佢係好嘢。:smile_30:
作者: 失常少女    時間: 2015-5-13 21:40

作者: guthrie    時間: 2015-5-13 21:41

引用:
原帖由 alstom 於 13/5/2015 11:18 PM 發表

放手。。。。放開所有

豁出所有試過吞精已經...已經足夠 :smile_30:
作者: guthrie    時間: 2015-5-13 21:51

引用:
原帖由 失常少女 於 13/5/2015 11:40 PM 發表
咁人妻呢 ?風流=重視..哦哦
如果唔受社會觀念、世俗眼光約束,坦白講,人妻同人夫都一樣。小弟見識過人妻軟弱嘅一刻。如果我係狗公,綠帽早已送出。
作者: 失常少女    時間: 2015-5-13 21:57

作者: alstom    時間: 2015-5-13 22:00

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-5-13 09:57 PM 發表

呢度都有好多狗公狗乸~~  :smile_34:
又話要閃?

作者: guthrie    時間: 2015-5-13 22:04

引用:
原帖由 失常少女 於 13/5/2015 11:57 PM 發表

呢度都有好多狗公狗乸~~  :smile_34:
我係貓公。:smile_34:
作者: happymonkichi    時間: 2015-5-13 22:05

作者: 失常少女    時間: 2015-5-13 22:07

作者: 失常少女    時間: 2015-5-13 22:08

作者: Monby    時間: 2015-5-13 22:09

引用:
原帖由 stark709394 於 2015-5-13 08:03 PM 發表
小弟已經有老婆同埋小朋友,結咗婚17年,之前有過兩個人妻做SL,每個都keep到四年左右,大家放工後或者放假,都不會找對方,只有在返工日子中午出來開房。近半年識咗一個單身嘅中女,成日想我同佢食 ...
老實講,樓主你已經有家室,但仲係出面不斷識sp,已經好離譜,又唔珍惜屋企,我覺得你應該放棄全部sp,雖然呢度間中會有人上黎開post搵sp,而且被人話猴急,不過我覺得佢地比你好係因為佢地唔會似你
作者: 小小的太陽    時間: 2015-5-13 22:19

作者: austin~    時間: 2015-5-13 22:25

作者: guthrie    時間: 2015-5-13 22:26

引用:
原帖由 Monby 於 14/5/2015 12:09 AM 發表
老實講,樓主你已經有家室,但仲係出面不斷識sp,已經好離譜,又唔珍惜屋企,我覺得你應該放棄全部sp,雖然呢度間中會有人上黎開post搵sp,而且被人話猴急,不過我覺得佢地比你好係因為佢地唔會似你
淫弟未敢苟同

留意樓主個post最後一句,極能點出大部份人夫心聲:

我最怕就係影響自己家庭。

憑呢句,足證樓主仍係迷途知返嘅OK男人。
作者: guthrie    時間: 2015-5-13 22:34

引用:
原帖由 失常少女 於 14/5/2015 12:07 AM 發表
摺耳....貓
我係摺耳淫貓,打唔打耳啫?

作者: stark709394    時間: 2015-5-13 22:37

作者: 粉紅寶寶    時間: 2015-5-13 22:37

為左呑精:smile_45:
作者: anthonychan    時間: 2015-5-13 22:56

人地會唔會唔當你係sl 而當你係lover

作者: Monby    時間: 2015-5-14 00:10

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-5-13 10:26 PM 發表

淫弟未敢苟同

留意樓主個post最後一句,極能點出大部份人夫心聲:

我最怕就係影響自己家庭。

憑呢句,足證樓主仍係迷途知返嘅OK男人。
吸過毒同殺過人既人都可以話自己驚影響家庭,如果佢真係愛屋企,一早就唔應該去搵sp,你都唔好幫佢啦,佢唔值得幫,結了婚應該專一,呢樣已經唔合格,如果你認為係度開post招sp既人唔好,我就唔認同,起碼佢地唔會花心
作者: 小JEN    時間: 2015-5-14 01:25

作者: 鋼鎖    時間: 2015-5-14 01:36

作者: vanbrowser    時間: 2015-5-14 04:21

作者: 開心小淫妻    時間: 2015-5-14 08:34

作者: stark709394    時間: 2015-5-14 09:22

作者: stark709394    時間: 2015-5-14 09:50

作者: yc101010    時間: 2015-5-14 10:14

樓主情況和我很相似,對住老婆不太硬,但對情人只是間中出來租房,可保持新鮮感,就會好硬。所以我是過來人,我幾年前也有好幾個sl,有些是單身有些是離婚有些是已婚。她們甚麼花式也願意和我玩,我都領略過單身人平日太得閒了,你會感覺好煩,自己又怕穿煲。如你們相處日子久了,她好正常,就會迫你離婚。個人感覺,偷食最好不要選單身女人。

作者: stark709394    時間: 2015-5-14 10:27

作者: 幪面超人    時間: 2015-5-14 10:44

引用:
原帖由 stark709394 於 2015-5-13 08:03 PM 發表
小弟已經有老婆同埋小朋友,結咗婚17年,之前有過兩個人妻做SL,每個都keep到四年左右,大家放工後或者放假,都不會找對方,只有在返工日子中午出來開房。近半年識咗一個單身嘅中女,成日想我同佢食 ...
快快放手,佢最終目的想拆散你家庭,搶你過黎佢身邊
作者: ol-ivy    時間: 2015-5-14 18:48

作者: Monby    時間: 2015-5-14 21:51

引用:
原帖由 stark709394 於 2015-5-14 09:22 AM 發表

點解keep唔到?其實要keep得耐啲都仲得,只不過係佢地老公發現咗,响進退之間苦惱中,我作出分開嘅決定。我不只係同佢地上床,其實我都好愛佢哋,但有時要迫使你作出取捨,放下自己 ...
雖然你未必喜歡我既意見,不過我係都覺得你應該停止呢類關係,除非你唔愛家庭,你咁做,只係為香港男人樹立壞榜樣
作者: 失常少女    時間: 2015-5-14 22:07

作者: vanbrowser    時間: 2015-5-15 00:22

作者: joechan998    時間: 2015-5-15 12:50

作者: stark709394    時間: 2015-5-15 15:11

作者: Siumanze    時間: 2015-5-15 17:24

作者: stark709394    時間: 2015-5-15 17:59

作者: 沙律lok    時間: 2015-5-15 18:40

其實睇完ching回覆,你自己其實都有答案啦,你都係想玩d刺激d既先想同佢keep..為左個唔愛既女人破壞自己屋企勁無謂

作者: 水魚人    時間: 2015-5-15 21:01

Keep4年唔奇..因為大家默契好
知定位俾足夠空間對方珍惜見面時間...就好快又一年
作者: Siumanze    時間: 2015-5-15 22:22

作者: CdRoomBB    時間: 2015-5-16 16:47

作者: joechan998    時間: 2015-5-16 16:50

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)