188Channel

標題: OL 誘惑 - 纏綿後梯間 update: P.1#6 [打印本頁]

作者: johnlee19830101    時間: 2015-5-2 03:34     標題: OL 誘惑 - 纏綿後梯間 update: P.1#6

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: hokaihin    時間: 2015-5-2 05:57

等住樓主下集

作者: lee1997    時間: 2015-5-2 10:42

thank you your report:smile_40:
作者: wklee1997    時間: 2015-5-2 10:49

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-5-2 12:12

作者: johnlee19830101    時間: 2015-5-3 07:56

最近好似好多c兄c 姐分享d 野戰經驗。。。我li d 真係小巫見大巫。。。不過都唔想難尾,繼續分享埋:
~~~~~~~~~~~~~~~

我一隻手大力渣對波,另一隻手就渣佢pat... S 都開始忍唔住細聲呻吟。。。我一野車埋去,同時我右手就從下面申咗入裙去了隔住黑c 了佢妹妹。。原來一早已經濕咗一撻。。。

其實S已為人妻,對於如何令男人瘋狂早已架輕就熟。。。正當我想再解多粒鈕。。。佢竟然唔俾,然後左手移去我pat 度,開始渣我pat,右手開始幫我拉低褲鏈。。。
慢慢攝隻手入去拎我支肉棒出嚟慢慢套弄。。。

S 雙唇到我面上,再好快轉到我頸上。。然後到我肉棒。。。佢踎咗係度,用淫蕩嘅眼神向上望我。。。再申長條脷去lai 肉棒。。。先lai 個頭,再由棒底lai 上去。。。之後先再大啖含入口。。。"arr.."我低聲呻吟。。 佢聽到之後更加落力。。 一路含,一路解開埋我皮帶,幫我除埋under... 個吓超緊張。。。好驚忽然有人開樓梯門。。。但個個時候已經被肉棒控制咗大腦。。。唔理咁多la...個種又驚又high 嘅刺激令我超興奮。。。

S 快速用口上下吞吐肉棒,同時左手玩我蛋蛋,右手大力渣我PAT,而且從後推我埋佢方向。。。我亦輕力按下佢個頭。。。真係好正。。。加上佢摟小嘅眼神。。。令我好快有射意。。。

"我唔得la..."我拍拍佢,示意佢起身。。。點知佢唔理,仲加快速度吞吐。。。
"要射la!! "....個一刻佢拎返條肉棒出嚟,放係佢面前係咁chok。。。"arrrr... 射我la..."最後就係咁用手幫我出咗。。。仲有d 射到S 上面。。。

之後我地再車多陣,正想幫S 多一陣妹妹就俾佢㩒住話要交人。。。咁唯有收拾一下就離開li 個野戰陣地。。。

作者: scdondon    時間: 2015-5-4 02:59

淨吹都咁正,等睇樓主寫攪得成的個次

作者: ki225    時間: 2015-5-4 13:44

作者: 真空甜心    時間: 2015-5-4 16:49

作者: johnlee19830101    時間: 2015-5-6 00:37

引用:
原帖由 scdondon 於 2015-5-4 02:59 AM 發表
淨吹都咁正,等睇樓主寫攪得成的個次

其實係樓梯堅係刺激。。但又驚,玩唔耐
女主角唔太enjoy

係殘廁會好d, 起碼冇咁驚
玩得放少少

作者: limoblue    時間: 2015-5-6 00:45

作者: 一名大食男    時間: 2015-5-6 00:47

作者: johnlee19830101    時間: 2015-5-6 01:01

引用:
原帖由 limoblue 於 2015-5-6 12:45 AM 發表
應該係太驚>
海旁咁激!?邊度ar?

作者: johnlee19830101    時間: 2015-5-6 01:08

引用:
原帖由 一名大食男 於 2015-5-6 12:47 AM 發表
邊個商場咁激
其實有好多商場後梯都冇人管,又冇cctv
多d 留意可能有收獲la

最緊要係d 後梯出口唔好太揚,朗x 坊個d 梗係唔得la

作者: limoblue    時間: 2015-5-6 01:36

作者: limoblue    時間: 2015-5-6 20:18

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)