188Channel

標題: 以往的荒唐事 [打印本頁]

作者: lukyuet    時間: 2015-5-1 04:10     標題: 以往的荒唐事

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: vanbrowser    時間: 2015-5-1 04:56

作者: Telehandler    時間: 2015-5-1 07:49

作者: seven柒    時間: 2015-5-1 08:26

等待楼主精彩報告!支持…

作者: alstom    時間: 2015-5-1 08:30

Support !

作者: alexyclam    時間: 2015-5-1 09:17

引用:
原帖由 lukyuet 於 2015-5-1 04:10 AM 發表
再來講一次以往的荒唐事,好多年前有一次在上水早收工,諗住上大陸偷跳揼個骨,一去到深圳出關撞到正一個老婆和我都認識的林太,這個林太是以前去旅行時認識的其中一個團友,心想大獲,林太問好耐無見去邊呀? ...
嘩…起機的人不是你……都幾過癮下喎
師兄加油…一定有下文!

作者: savisavi    時間: 2015-5-1 09:44

push

作者: lee1997    時間: 2015-5-1 10:58

waiting update
作者: wklee1997    時間: 2015-5-1 11:01

作者: aa=b    時間: 2015-5-1 17:23

作者: chungchung117    時間: 2015-5-1 18:27

快D繼續啦
作者: alstom    時間: 2015-5-1 18:29

引用:
原帖由 chungchung117 於 2015-5-1 06:27 PM 發表
快D繼續啦
可能係有歷史以來最快爛尾!

作者: cindybebe    時間: 2015-5-1 18:40

作者: alexyclam    時間: 2015-5-1 18:41

引用:
原帖由 cindybebe 於 2015-5-1 06:40 PM 發表
邪骨……哼…

你都可以去試下架…lol

作者: savisavi    時間: 2015-5-1 19:15

快 la 等唔住 la

作者: A1000    時間: 2015-5-2 00:08

起機不如開大!
引用:
原帖由 lukyuet 於 2015-5-1 04:10 發表
再來講一次以往的荒唐事,好多年前有一次在上水早收工,諗住上大陸偷跳揼個骨,一去到深圳出關撞到正一個老婆和我都認識的林太,這個林太是以前去旅行時認識的其中一個團友,心想大獲,林太問好耐無見去邊呀? ...

作者: lukyuet    時間: 2015-5-2 00:22

出左野之後就走去沖涼,沖完涼返房時,醒左三佰蚊小費俾林太個技師,叫林太個技師等陣幫林太按得到位D,個技師已明白我意思,返去後我在房內和林太傾計,林太個技師就開始有意無意幫林太按摩重要部位,我特登同林太講,唔好意思剛才真失禮,林太話唔緊要,我都大開眼界,見你頭先出好多嘢喎,谷左好耐呀?我話係呀!我開始讚林太妳身材好好喎,見到妳身材,細佬又開始硬,妳老公娶到妳真恨死人,我話唔夠膽睇啦!頂唔順,我看到林太俾個技師按到開始有D反應,我走去林太床邊話妳對波好靚喎又大,林太話你細佬都好靚過來俾我模下,林太二話不說就申手過來摸,重除底我條褲,技師立即醒目幫林太係敢卒,林太合埋雙眼開始呻吟,我就緊係摷佢對波和打車輪,然後把細佬有意無意間放在佢口邊,林太真係一口就含住我細佬啜,個一刻真係極興奮,林太細細聲話頂唔順好想要,我扮野話唔好啦我識妳老公,林太話放入黎啦,我聽到緊係插啦,技師走黎同我講話出反去先,我話唔好留低係到,等陣再俾小費妳,我就當住技師面前吊林太,林太可能未試過係第三者面前俾人吊,林太表現超興奮,D水多到好似水喉一樣,最後出野出落林太對波。返香港時林太話結婚後未和過其他男人,大家要保守今日的事,我話當然啦!

作者: johnlee19830101    時間: 2015-5-2 01:10

引用:
原帖由 lukyuet 於 2015-5-2 12:22 AM 發表
出左野之後就走去沖涼,沖完涼返房時,醒左三佰蚊小費俾林太個技師,叫林太個技師等陣幫林太按得到位D,個技師已明白我意思,返去後我在房內和林太傾計,林太個技師就開始有意無意幫林太按摩重要部位,我特登同林太講 ...
c 兄有冇keep 住食ar

作者: 精蟲蟲    時間: 2015-5-2 01:28

師兄果然食腦地食人妻

作者: savisavi    時間: 2015-5-2 01:55

正, 可遇不可求

作者: Telehandler    時間: 2015-5-2 02:00

作者: chris@hk    時間: 2015-5-2 02:01

引用:
原帖由 lukyuet 於 2015-5-2 12:22 AM 發表
出左野之後就走去沖涼,沖完涼返房時,醒左三佰蚊小費俾林太個技師,叫林太個技師等陣幫林太按得到位D,個技師已明白我意思,返去後我在房內和林太傾計,林太個技師就開始有意無意幫林太按摩重要部位,我特登同林太講 ...
有無返食先?
作者: bee.ee    時間: 2015-5-2 16:52

作者: 山田1225    時間: 2015-5-2 17:06

大波人妻真係正

作者: ricky_boy    時間: 2015-5-2 19:03

師兄有性褔!可以食到人妻!有冇再相約去做按摩!

作者: 搵窿捐    時間: 2015-5-2 23:29

作者: lukyuet    時間: 2015-5-3 23:21

等晏D有時間寫埋之後

作者: 雙子座88    時間: 2015-5-3 23:31

作者: judymm    時間: 2015-5-4 00:41     標題: 回覆 18# 的帖子

作者: Loff    時間: 2015-5-4 01:11

引用:
原帖由 lukyuet 於 3-5-2015 23:21 發表
等晏D有時間寫埋之後

太幸福啦,難求

作者: lukyuet    時間: 2015-5-4 05:18

回港後大家每日都還有聯絡,有一日林太問我星期六有無時間上大陸,去我深圳家參觀下,我話好丫上去食下嘢按摩玩下,我打電話找上次個技師問佢有無興趣出來玩3P,個技師話接受唔到,但我知有個技師好玩得介紹俾我,我拿左電話後約佢星期六見面,下午和林太一齊上去飲左茶後上去屋企參觀,上去時買了一箱紅洒,我和林太一路傾計,一路飲紅洒,我見林太說話愈來愈放,開始摸下我,又問我和老婆的性生活,又講佢同老公D野俾我聽,我估林太當時已開始發姣想我立即吊佢,我吊住佢癮問佢不如叫人上樓按摩,林太話你揾到人上來就按丫,我立即打電話約技師在樓下然後接佢上去,個技師大約三十多歲,我在樓下同技師講左今次目的,問佢是否無問題,技師話我都係第一次,不過試下啦,上去後林太只見一個技師,就問點解得一個,我話約唔到,最多我唔按,我地兩個先幫妳按,我和林太沖個涼,再飲點洒後,就幫林太按摩,我隻手有意無意按下佢波邊和大腿內側,按到差不多到小妹時,林太開始有反應,但我都唔俾佢,林太終於忍唔住出聲話摸入D,我同技師打個眼色,技師就除左林太條底褲幫佢卒妹妹,我用條利舔林太耳仔,問佢想唔想要,林太唔左一聲,我就用條利幫林太舔一路舔到落小妹,一舔到小妹林太已經開始呻吟,今次目的就是把林太變成淫蛙,我和技師兩個一齊舔林太,林太見技師幫佢舔小妹,佢話唔好唔慣,我話玩下啦,而家我去關燈,關燈後我唔俾林太用手模我兩個,我和技師交換舔,技師舔到林太不停呻吟,開始有高潮時我立即開燈,林太見到是個女的舔到她高潮,佢表現好興奮,我叫林太起身狗仔式幫我吹,技師就舔佢妹妹,見到林太不停呻吟,真係興奮到不得了,我之後開始抽插林太,我叫技師瞓在床上,林太就狗仔式扒在技師上面,我就出力的吊,那種視覺效果真係正都不得了,我叫林太舔下技師個波,林太照做,但舔技師下面就唔肯了,我為了把林太變成淫蛙,我突登出野時口爆林太一次,林太來不及反應照單全收,休息時林太話我老公都未試過出落我口,我話唔好生氣,剛才開唔開心先,林太笑笑口話你話呢!我話開心就ok啦!林太話最緊要要保守秘密,大家都唔好講出去,我話妳放心啦。

作者: A1000    時間: 2015-5-4 05:44

引用:
原帖由 lukyuet 於 2015-5-2 00:22 發表
有技師做觀眾,你兩個就爽喇!:smile_30:
作者: A1000    時間: 2015-5-4 05:47

引用:
原帖由 lukyuet 於 2015-5-4 05:18 發表
回港後大家每日都還有聯絡,有一日林太問我星期六有無時間上大陸,去我深圳家參觀下,我話好丫上去食下嘢按摩玩下,我打電話找上次個技師問佢有無興趣出來玩3P,個技師話接受唔到,但我知有個技師好玩得介紹俾 ...
你呢啲朋友,一定要全力幫忙呀!
作者: savisavi    時間: 2015-5-4 13:07

林太咩身材?

瘦底嗎?

作者: vanbrowser    時間: 2015-5-4 14:34

作者: ccclaw    時間: 2015-5-4 14:41

作者: k93m63    時間: 2015-5-5 01:03

咁個技師點呀~~~?
作者: lukyuet    時間: 2015-5-5 22:25

引用:
原帖由 k93m63 於 2015-5-5 01:03 AM 發表
咁個技師點呀~~~?
沒有攪技師,其實技師都想我攪佢,我摸技師小妹時,技師捉住我隻手放入去,但那天是希望給林太有女皇的感覺及挑起佢原始性慾,.所以無吊技師.

作者: chris@hk    時間: 2015-5-5 22:32

引用:
原帖由 lukyuet 於 2015-5-4 05:18 AM 發表
回港後大家每日都還有聯絡,有一日林太問我星期六有無時間上大陸,去我深圳家參觀下,我話好丫上去食下嘢按摩玩下,我打電話找上次個技師問佢有無興趣出來玩3P,個技師話接受唔到,但我知有個技師好玩得介紹俾 ...
師兄個日得一次咁少?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)