188Channel

標題: 巴士上的patpat [打印本頁]

作者: hardy_boyz    時間: 2015-4-27 09:22     標題: 巴士上的patpat

作者: 33083391    時間: 2015-4-27 09:23

作者: 為了她的爽    時間: 2015-4-27 09:25

引用:
原帖由 hardy_boyz 於 2015-4-27 09:22 AM 發表
今早搭巴士好迫,有個短裙既姐姐企係我前面,我地既位置就係司機位後面果到,我扶住扶手,佢只係挨住,架車一急停,佢個patpat就係咁銀落我隻手到,咁我好自然縮一縮,跟住佢繼續挨埋黎,佢應該feel到個patpat係銀住 ...
恭喜恭喜,美好的一天

作者: hardy_boyz    時間: 2015-4-27 11:22

作者: 真空甜心    時間: 2015-4-27 12:00

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-4-27 12:12

作者: 咸濕人夫    時間: 2015-4-27 12:19

作者: 456勝    時間: 2015-4-27 13:15

on 9 :smile_42:
作者: issacto1215    時間: 2015-4-27 15:09

作者: studio5A    時間: 2015-4-27 15:11

引用:
原帖由 hardy_boyz 於 2015-4-27 09:22 AM 發表
今早搭巴士好迫,有個短裙既姐姐企係我前面,我地既位置就係司機位後面果到,我扶住扶手,佢只係挨住,架車一急停,佢個patpat就係咁銀落我隻手.到,咁我好自然縮一縮,跟住佢繼續挨埋黎,佢應該feel到個patpat係銀住 ...
銀得咁開心....一陣話你非禮你淫屍都淫唔甩呀...:smile_39::smile_39:
作者: lee1997    時間: 2015-4-27 21:05

thank you your report:smile_40:
作者: k93m63    時間: 2015-4-30 01:26

C兄,,小心呀..

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)