188Channel

標題: 為甚會自製綠帽呢? [打印本頁]

作者: 懶蛇    時間: 2015-4-27 09:13     標題: 為甚會自製綠帽呢?

作者: 33083391    時間: 2015-4-27 09:19

作者: 為了她的爽    時間: 2015-4-27 09:24

引用:
原帖由 懶蛇 於 2015-4-27 09:13 AM 發表
近排好多貼都有ching話搵人搞自己老婆,究竟係不嬲都有,但冇人提?定係依家先至咁開放?

其實睇見佢地d貼係會有小小幻想小小興奮,但又會諗真係接受到望住自己老婆比第二個男人搞咩??

作者: 毛明示    時間: 2015-4-27 09:57

你上網搵下尐鹵鹹故,換妻、綠帽係其中一個受歡迎的類別。

不過真正實行的人好少,所以只是小眾遊戲

作者: sam7211    時間: 2015-4-27 10:02

引用:
原帖由 為了她的爽 於 2015-4-27 09:24 AM 發表

其實睇見佢地d貼係會有小小幻想小小興奮,但又會諗真係接受到望住自己老婆比第二個男人搞咩??

我就接受唔到囉~
太刺激了~

作者: flashbee    時間: 2015-4-27 10:08

當睇咸故喇!
遇上偷食人妻,算你有運!
作者: 巨蜂大提子    時間: 2015-4-27 10:08

如果有日發現老婆出去偷食,你會即離婚.會原諒.會興奮??

作者: 為了她的爽    時間: 2015-4-27 10:16

引用:
原帖由 巨蜂大提子 於 2015-4-27 10:08 AM 發表
如果有日發現老婆出去偷食,你會即離婚.會原諒.會興奮??

如果係發現既話,當時一定慶過火屎,但要睇返實際情況,不過都係離婚多

作者: qk97    時間: 2015-4-27 10:29

作者: 為了她的爽    時間: 2015-4-27 10:51

引用:
原帖由 qk97 於 2015-4-27 10:29 AM 發表
認真便輸鳥

你都岩既,網上世界有真有假

作者: 毛明示    時間: 2015-4-27 10:51

不理真假,寫得好就支持

作者: 為了她的爽    時間: 2015-4-27 11:03

引用:
原帖由 毛明示 於 2015-4-27 10:51 AM 發表
不理真假,寫得好就支持

十卜

作者: A1000    時間: 2015-4-27 11:21

你有試過?
引用:
原帖由 flashbee 於 2015-4-27 10:08 發表
當睇咸故喇!
遇上偷食人妻,算你有運!

作者: 幪面超人    時間: 2015-4-27 13:07

引用:
原帖由 懶蛇 於 2015-4-27 09:13 AM 發表
近排好多貼都有ching話搵人搞自己老婆,究竟係不嬲都有,但冇人提?定係依家先至咁開放?

啲人網上亂吹你都信
作者: 懶蛇    時間: 2015-4-27 14:00

作者: 懶蛇    時間: 2015-4-27 14:02

作者: 毛明示    時間: 2015-4-27 15:03

引用:
原帖由 懶蛇 於 2015-4-27 02:02 PM 發表
大家的留言我都看過,不過有沒有ching有這種癖好,可以分享一下嘛

我想做屌人地老婆果個

作者: vanbrowser    時間: 2015-4-27 15:13

作者: 申手上路    時間: 2015-4-27 15:41

作者: 毛明示    時間: 2015-4-27 15:48

引用:
原帖由 申手上路 於 2015-4-27 03:41 PM 發表
吊...成班打手D故事一期期...開過會決定咁..

一期就OL...一期就人妻, 一期就男按摩,

而家就換妻, 3,4P...

:smile_45: :smile_45:
大家一育齊J

作者: domygf    時間: 2015-4-27 19:06

我唔知呢道有幾多人堅試過睇住老婆比人屌,但我就係其中一個!

好多人自己接受唔到,自己唔會做,見到人地做到、做左,就話人吹水、打手!(其實唔只呢個綠帽課題,幾乎版版都有呢類人)

其實呢個世界好大架,個個人都有唔同喜好,有人鍾意玩SM,有人鍾意叫雞,有人鍾意換妻,有幾奇?

我自己就唔鍾意換,我剩係鍾意睇人屌我老婆!可能你話「師兄,咁咪好蝕?!」在我黎講,如果要我同一時間屌第二個女人,我覺得會錯過左老婆比人扑既場面,我覺得仲蝕囉!

除左玩3P,我仲鍾意老婆出去玩ONS或者搵SP,我成日去買d靚底褲比佢出去玩,又會買定d超薄袋比佢放手袋!佢同人玩完番黎,就會話比我聽對方扑得佢幾正,碌野幾大、用咩花式插到佢高潮之類!我就會即刻衝去扑佢!

你可以話我變態,但呢樣野我兩老婆鍾意,又冇影響人,你可以唔信但唔好話我係打手,因為我從來都冇叫你地黎扑我老婆!
作者: 差差蚌差差    時間: 2015-4-27 22:40

引用:
原帖由 domygf 於 2015-4-27 07:06 PM 發表

好多人自己接受唔到,自己唔會做,見到人地做到、做左,就話人吹水、打手!(其實唔只呢個綠帽課題,幾乎版版都有呢類人)

其實呢個世界好大架,個 ...
巴打,其實唔需要同佢地解釋,要唔信,佢地點都唔會信…其實佢地信與唔信,都影響唔到人,冇所謂啦

作者: 差差蚌差差    時間: 2015-4-27 22:49

引用:
原帖由 domygf 於 2015-4-27 07:06 PM 發表

D人成日話,自己嘅女友/老婆俾其他人屌,你一定唔愛佢,其實佢地唔會明,睇住自己愛嘅人俾其他人屌果種興奮,越愛佢就越興奮

作者: vanbrowser    時間: 2015-4-28 01:09

作者: 懶蛇    時間: 2015-4-28 14:01

作者: etnet33    時間: 2015-4-28 15:19

作者: qk97    時間: 2015-4-28 19:22

作者: 失常少女    時間: 2015-4-28 20:05

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-4-28 20:24

作者: 失常少女    時間: 2015-4-28 20:53

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-4-28 21:01

作者: domygf    時間: 2015-4-29 16:41

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2015-4-27 10:49 PM 發表

D人成日話,自己嘅女友/老婆俾其他人屌,你一定唔愛佢,其實佢地唔會明,睇住自己愛嘅人俾其他人屌果種興奮,越愛佢就越興奮

冇錯,就係越愛佢,見到佢玩到越high,我就越興奮!我向側邊仲正過自己屌!

作者: domygf    時間: 2015-4-29 16:43

引用:
原帖由 懶蛇 於 2015-4-28 02:01 PM 發表

師兄,你睇住老婆俾人屌,會唔會有衝動屌埋一份?

梗係有衝動啦!不過有衝動而唔屌住,呢個感覺係仲high過即刻屌!望住佢比人屌,就算我唔摸自己碌野,都會有d水向龜頭流出黎!而且扯得比平時硬好多!

作者: 差差蚌差差    時間: 2015-5-1 01:46

引用:
原帖由 domygf 於 2015-4-29 04:41 PM 發表 冇錯,就係越愛佢,見到佢玩到越high,我就越興奮!我向側邊仲正過自己屌!
依個堅,果種興奮感覺,係咁喺心口度湧出嚟,比真屌帶嚟嘅快感仲勁,果刻基本上自己打飛機chok唔駛好耐就射,仲要射好多添

作者: onejoe2    時間: 2015-5-3 21:15

作者: CTBBA    時間: 2015-5-18 23:46

作者: 毛明示    時間: 2015-5-19 08:23

引用:
原帖由 CTBBA 於 2015-5-18 11:46 PM 發表

我鍾意做老婆被人食個個,我鍾意戴綠帽

未睇過你的故事

作者: Water_man    時間: 2015-5-19 08:40

引用:
原帖由 毛明示 於 2015-5-19 08:23 AM 發表

未睇過你的故事

一時叫老婆、另一邊叫女友、他的故事可以當甜故睇!
作者: kitsilc    時間: 2015-5-19 09:59

作者: 幪面超人    時間: 2015-5-19 11:26

引用:

我絕對相信呢個世界有你這種心態的人,但坦白講,是小之又小的小數
作者: 懶蛇    時間: 2015-5-19 20:48

作者: veryok    時間: 2015-5-20 03:32

支持.
引用:
原帖由  於 2015-4-27 07:06 PM 發表 我唔知呢道有幾多人堅試過睇住老婆比人屌,但我就係其中一個!

作者: veryok    時間: 2015-5-20 03:36

不如大家咁樣了解一下。

老婆係未結婚前, 有無同第二個人有性關係, 相信今日社會, 無幾多人既老婆係處女。

只不過, 逃避, 不去了解, 當無事發生過。

婚後。

第一種人, 堅持這女人已經係老婆, 唔可以再比人屌. 否則就係帶綠帽.

第二種人, 認為老婆之前都比人插過, 而兩夫妻樂於此道, 只是婚後把老婆與他人的性愛重演而巳!
作者: lucatonipalermo    時間: 2015-5-20 23:33

作者: veryok    時間: 2015-5-24 03:49

正能量. good.
引用:
原帖由 lucatonipalermo 於 2015-5-20 11:33 PM 發表
我都係其中一個愛好者
雖然我未試過望住女友同第二個做,但我女友試過背住我偷食,我而家無時無刻都想女友繼續咁樣落去,衹要唔好移情別戀就得

作者: physicalgym    時間: 2015-5-27 16:23

作者: 王小五    時間: 2015-5-27 17:01

我諗果啲所謂叫你𨳒佢老婆嘅,其實係龜公,幫啲中女安排客人𨳒,要收錢,啲女無市場,咪包裝成人妻,等啲男人樂於接受。

作者: lucatonipalermo    時間: 2015-5-31 02:02

作者: zero20021188    時間: 2015-6-2 10:18

子非魚焉知魚之樂,講都唔會明亦都接受唔到。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)