188Channel

標題: 為她的準備好一切,但失敗了,更新(#5,#17,#21) [打印本頁]

作者: 為了她的爽    時間: 2015-4-26 18:28     標題: 為她的準備好一切,但失敗了,更新(#5,#17,#21)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 失常少女    時間: 2015-4-26 18:31

作者: 為了她的爽    時間: 2015-4-26 18:59

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-4-26 06:31 PM 發表
點解要特登開個acc ?唔見得光咩 ??:fst_002:
咁又唔係唔見得光,不過呢個名好似有feel d:smile_40:
作者: gofire    時間: 2015-4-26 19:13

作者: 為了她的爽    時間: 2015-4-26 19:29

咁上次講到我知道有幾個要決啦,第一令女方輕鬆又興奮,咁呢方便我係引版睇到好多女性都話搵男技師按摩都會搞到初時輕鬆之後又興趣,更加會有需要,咁我本身一向按摩都有兩手起碼唔會整痛對方,於是我決定用呢個方法,為左配合呢個方法我就買左支按摩k y可以兩用丫嗎,第二緊要喇搵g點,呢樣真係講自己fee l同埋女方比貼士,但有樣野要注意,就係剪指甲,咁我更加買埋手指套就更安全啦,最後加多個震蛋為左令佢更易興奮,一切準備好,之後係點??

待續吧
作者: 為了她的爽    時間: 2015-4-26 19:38

引用:
原帖由 gofire 於 2015-4-26 07:13 PM 發表
我都曾經為潮吹而努力
呢樣野,當人大左知道sex係雙方既,一家想做
作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-4-26 19:38

作者: KOEY1201    時間: 2015-4-26 19:52

作者: 老.公仔    時間: 2015-4-26 19:53

作者: 失常少女    時間: 2015-4-26 20:32

作者: gofire    時間: 2015-4-26 20:50

作者: helenho    時間: 2015-4-26 21:45

作者: 為了她的爽    時間: 2015-4-26 23:44

好彩仲有人支持下,我仲怕自己講一大堆廢話無人會睇,因為平時睇其他c打巴打個d,睇一陣都扯了,我仲講緊廢話:smile_13:
作者: 為了她的爽    時間: 2015-4-26 23:50

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-4-26 08:32 PM 發表
i want try this "chiu chui" "pun shui"~:smile_o05:
你應該經常可以享受到,可為試呢?:smile_34:
作者: lee1997    時間: 2015-4-27 00:33

thank you your report:smile_40:
作者: A1000    時間: 2015-4-27 08:51

你講到你咁經驗豐富,咁上嚟介紹自己,定是想分享失敗經驗呀?
引用:
原帖由 為了她的爽 於 2015-4-26 19:29 發表
咁上次講到我知道有幾個要決啦,第一令女方輕鬆又興奮,咁呢方便我係引版睇到好多女性都話搵男技師按摩都會搞到初時輕鬆之後又興趣,更加會有需要,咁我本身一向按摩都有兩手起碼唔會整痛對方,於是我決定用呢個方法 ...

作者: 為了她的爽    時間: 2015-4-27 08:51

上回講到所有野準備好啦,咁當然用咁多工具同做咁多新野,一定要得女方同意啦,就算唔係女友都要尊重對手嘛,咁溝通後佢話可以一試,咁我即時色心起啦咁就搵左個地方,因為要假期前搞呢d野,係中間呢段時間我就練下手力呀又練下條利,不過得幾日係急左但總算努力過,過左幾日限期到了……咁到當晚我地就去爆房啦,一上到房飲d酒搞下氣氛,就沖涼啦……沖完我就叫光豬咁訓係床上等我,跟住我就拎支按摩ky出黎幫佢按摩,一開頭當然按左上身背肩位啦,之後一路遊走跟住一路一路落,一開頭佢係咁笑話痕,我就只好叫佢放鬆d享受下,幫佢按既同時我經已扯到阿媽都唔認得,咁當然我要忍住啦如果唔係目的都未達到插左落去交左貨咪白費心機?咁跟住我開始按佢個大patpat可能人地話個到神經多佢開始舒服了,一路按下patpat又遊走到小腿又到返上身……跟住feel到佢開始熱身了,就叫佢另轉…………之後係點?待續吧

作者: 為了她的爽    時間: 2015-4-27 08:56

引用:
原帖由 A1000 於 2015-4-27 08:51 AM 發表
你講到你咁經驗豐富,咁上嚟介紹自己,定是想分享失敗經驗呀?
留意返……我講左去全部睇網睇資料,係無潮吹方面經驗,另外就失敗左小小啦

作者: markluk123abc    時間: 2015-4-27 13:45

thanks for your sharing
作者: 為了她的爽    時間: 2015-4-27 13:59

引用:
原帖由 markluk123abc 於 2015-4-27 01:45 PM 發表
thanks for your sharing
感謝支持

作者: 為了她的爽    時間: 2015-4-27 16:26

繼續……

當佢另轉身之後我就先按佢條頸啦,一路按到兩隻手,之後再向下移嗨下波邊又唔掂佢粒提子,因為d師兄師姐報告返黎都係挑逗feel正過直接攻擊佢,會更興奮更有需要,如是者係波邊同肚仔遊來遊去,女主角終於開始深呼吸,兩粒提子凸左出黎,我一路按一路按開始去到下半身,大脾去到小腿再按下內則,無意中嗨下佢妹妹,嘩呢d招數堅有用呼吸開始加速ee哦哦呢d走唔甩啦,我見好似都差唔多喇就開始我為既準備既潮吹之旅,我用我粗糙既手指係佢妹妹捽下捽下,一時捽下豆豆一時係佢洞口遊來遊去,就係咁佢妹妹就開始流口水喇,有口水仲唔入等咩呀??咁我就派出中指做先鋒啦深一深路先,一入到去好似發現左網上所講既神秘地方,就慢慢按摩下佢啦,資料話會慢慢變大但都無既
(>﹏<)有d失望係咪去錯地方,咁唔識路緊係要開口問啦,不過女主角都未噴過所以都唔知邊到先岩,只係知個個位都舒服,咁唔理啦一路按開始加大力度同速度,佢開始叫出聲了,心諗會唔會一次就搞掂呢,加埋個蛋蛋出馬呢鑊仲唔all in ko你,佢開始越叫越大聲,我亦同時派左食指兵支援,洞口既水聲好清晰,我感覺到佢應該要膠潮了,咁我就叫佢唔好忍噴出黎,佢大叫幾聲震哂但就無噴水囉,但我洞口明顯濕哂我都唔知成唔成功,不過點都好起碼令到女主角膠潮爽了……之後我真係扯到就黎爆忍唔住,我就問佢用返小綱炮服侍你好冇?佢當然話好啦難道叫我死開咩,我就應聲彈出一野啪到世界盡頭,佢大叫一聲回應小不免啦,之後我用盡所識既時快時慢,短打,下下啪啪聲,d音效堅正,可能間房細啪啪聲加埋佢既叫聲仲有洞口既水聲真係而家諗起都扯住扯住,經過佢幾次打冷震之後,佢夠皮了想我交貨離場,好啦咁我當然唔會要女主角辛苦,進行最後衝刺,交貨除衫比女主角清潔一下,吹雞完場沖涼訓覺……完

作者: 為了她的爽    時間: 2015-4-27 16:29

引用:
原帖由 為了她的爽 於 2015-4-27 04:26 PM 發表
繼續……

當佢另轉身之後我就先按佢條頸啦,一路按到兩隻手,之後再向下移嗨下波邊又唔掂佢粒提子,因為d師兄師姐報告返黎都係挑逗feel正過直接攻擊佢,會更興奮更有需要,如是者係波邊同肚仔遊來遊去,女主角終於 ...
最後我覺得都係未完成任務,不過女主角話已經膠潮左5次了夠皮,咁我未完成既任務唯有留下次啦

作者: issacto1215    時間: 2015-4-27 17:10

作者: 為了她的爽    時間: 2015-4-27 17:27

引用:
原帖由 issacto1215 於 2015-4-27 05:10 PM 發表
正牙,我都試過一次令女友噴水。真系好難,如果有機會希望c兄們教路
其實無得教,我試完覺得只能夠自己feel同埋女仔配合

作者: 為了她的爽    時間: 2015-4-27 17:29

我反而想搵個姐姐調教下我,話我知點樣咩位置,條利同手指點運用得最好,因為我女友唔算太放,好多野唔會講出聲,我又經驗不足點都覺得有d差,我會做得夠前戲,但做得岩唔岩又唔知……

作者: issacto1215    時間: 2015-4-28 00:13     標題: 回覆 25# 的帖子

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)